slogan7-al

17-18 Maj, Konferenca e pranverës ORL

Titulli i aktivitetit:

17-18 Maj, Konferenca e pranverës ORL

Data e zhvillimit:

17-18.05.2013

Vendi i organizimit:

Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Shqiptare e ORL

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjekë ORL

Qëllimi i aktivitetit:

Prezantimi I të rejave më të fundit në fushën   e ORL nëpërmjet të ftuarve, personalite botërore të ORL si dhe specialistë të vendit.

Kreditet:

9