slogan7-al

9 Nëntor, Tiranë/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë.

Titulli i aktivitetit:

9 Nëntor,Tiranë/Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë në KSU. 

Data e zhvillimit:

9.11.2013

Vendi i organizimit:

Klinika Stomatologjike Universitare ‘Nënë Tereza’, Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata  Dentare Shqiptare

Kontakt

e-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

tel:0692691643

Kategoria e pjesëmarrësve:

Stomatolog, Ndihmës stomatolog

Qëllimi i aktivitetit:

Informimi  i stomatologëve rreth lezioneve jokarioze, moshës pediatrike në syrin e ortodontit, përdorimin e irriganteve dhe instrumentave manual në endodonti

Kreditet:

5