slogan7-al

1 Qershor, Shkodër/ Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës”

Titulli i aktivitetit:

1 Qershor, Shkodër/ Trajnim “Bazat e  ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës”

Data e zhvillimit:

01.06.2013

Vendi i organizimit:

DSHP, Shkodër

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek

Farmacist

Qëllimi i aktivitetit:

Informimi dhe përditësimi me të rejat më të fundit rreth ushqyerjes së fëmijëve nga specialist të fushës

Kreditet:

3