slogan7-al

10-11 Maj, Trajnim “Strategji dhe metoda për të ndihmuar fëmijët me Sindromën Daun”,

Titulli i aktivitetit:

10-11 Maj, Trajnim “Strategji dhe metoda për të ndihmuar fëmijët me Sindromën Daun”, NE PROCES

Data e zhvillimit:

10-11.05.2013

Vendi i organizimit:

Qendra e Studimeve Infermierore “Nightingale”

 Organizatori/ofruesi:

Qendra e Studimeve Infermierore “Nightingale”

Kontakt

E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Infermier

Qëllimi i aktivitetit:

Ofrimi i njohurive të reja dhe këshillave praktike për të gjithë profesionistët e shëndetit mendor që kujdesen për fëmijët me Sindromën Down, me qëllim që këta fëmijë të mund të shprehin potencialin e tyre të plotë.

Kreditet:

10