slogan7-al

27-29 Shtator, Konferencë Shkencore "Imunoterapia Specifike në Sëmundjet Alergjike"

Titulli i aktivitetit:

27-29 Shtator ,Konferencë Shkencore "Imunoterapia Specifike në Sëmundjet Alergjike" 

Data e zhvillimit:

27-29.09.2013

Vendi i organizimit:

Tirana International Hotel

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Shqiptare e Alergologjisë dhe Imunologjisë Klinike

Kontakt

Tel: 0692121652

E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek, Alergolog, Pediatër

Qëllimi i aktivitetit:

Diskutim i imunoterapise si një terapi specifike për patologjitë alergjike, indikacionet e saj.Rëndësia e alergologut në aplikimin e saj , efikasiteti , rreziqet , politikat. 

Kreditet:

13