slogan7-al

21 Mars Vau Dejës, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”,

Titulli i aktivitetit: 21 Mars  Vau Dejës, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli  i dëmtimeve në shëndetin publik”
Data e zhvillimit: 21.03.2013
Vendi i organizimit: Vau Dejës
Organizatori/ofruesi: Caritas Shqiptar
Kontakte: Rr. Don Bosko, nr 4
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek familje
Qëllimi i aktivitetit: Rritja e njohurive të stafit mjekësor (mjek familje) mbi legjislacionin aktual në fuqi , reformat e ndërrmara në KSHP, që mundësojnë një shërbim cilësor dhe të vazhdueshëm në kohë në qendrat e Kujdesit shëndetësor parësor si dhe në familje, njohje me shërbimet shëndetësore dhe rehabilitimin për personat me aftësi të kufizuar.
Kreditet: 6

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5