slogan7-al

5-6 Tetor, Trajnim "Hiperaktiviteti dhe vështirësia në të nxënë"

Titulli i aktivitetit

5-6 Tetor, Trajnim "Hiperaktiviteti dhe vështirësia në të nxënë" 

Data e zhvillimit:

05-06.10.2013

Vendi i organizimit:

Qendra e Studimeve Infermierore "Nightingale" - Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Qendra e Studimeve Infermierore "Nightingale"

Kontakt

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

0694338070

Kategoria e pjesëmarrësve

Infermierë

 

Qëllimi i aktivitetit:

Ofrimi i njohurive të reja dhe këshillave praktike në lidhje me hiperaktivitetin dhe vështirësinë në të nxënë për të gjithë profesionistët e shëndetit mendor me qëllim menaxhimin dhe strukturimin e sjelljes në mënyrë që këta fëmijë të shprehin potencialin e tyre.

Kreditet:

9 Kredite