slogan7-al

9 Nëntor, Pogradec “Kujdesi Paliativ i aplikuar pas trajnimit në qendrën Mary Potter”

Titulli i aktivitetit: 9 Nëntor, Pogradec “Kujdesi Paliativ i aplikuar pas trajnimit në qendrën Mary Potter”
Data e zhvillimit: 09.11.2013
Vendi i organizimit: Pogradec
Organizatori/ofruesi: Shoqata "Kujdesi Shëndetësor Familjar”
Kontakte: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek 

Infermier

Menaxher/drejtor

Qëllimi i aktivitetit: Vlerësimi i njohurive të përfituara nga kurset rezidenciale të zhvilluara në qendrën Mary Potter dhe rezultatet e aplikimit të këtyre njohurive në punë.
Kreditet: 4