slogan7-al

15 Qershor, Vlore/Seminar. Gastroenteritet ne moshen pediatrike dhe alternativat e trajtimit.

Titulli i aktivitetit:

15 Qershor, Vlore/Seminar. Gastroenteritet ne moshen pediatrike dhe alternativat e trajtimit. NE PROCES

Data e zhvillimit:

15.06.2013

Vendi i organizimit:

Hotel Pavarsia, Vlore

Organizatori/ofruesi:

Fondacioni shqiptar kunder AIDS  dhe sem . inf. te femijet

Kontakt

Gjeorgjina Kuli-Lito

Kategoria e pjesëmarrësve:

  Mjeke Pediater

Qëllimi i aktivitetit:

Njohja dhe informimim me te dhenat e perditesuara ne lidhje me gastroenteritet. Prezantimi me udherrefyesit e mjekimit dhe te rejat e trajtimit medikamentoz

Kreditet:

2