slogan7-al

29 Qershor, Konferenca “Parandalimi I insultit në pacientë me fibrilacion atrial (FA) jovalvular, Trumboza e Venave të Thella (TVTH)dhe Embolia Pulmonare (EP), infeksionet e këmbës dibetike : një vështrim mbi alternativat aktuale të mjekimit të sëmundjes.

Titulli i aktivitetit:

29 Qershor, Konferenca “Parandalimi I insultit në pacientë me fibrilacion atrial (FA) jovalvular, Trumboza e Venave të Thella (TVTH)dhe Embolia Pulmonare (EP), infeksionet e këmbës dibetike : një vështrim mbi alternativat aktuale të mjekimit të sëmundjes.  Në proces

Data e zhvillimit:

29.06.2013

Vendi i organizimit:

Hotel “Monarc” Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Qendra Shëndetësore NR.1 Tiranë

Kontakt

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek Familje

Farmacist

Qëllimi i aktivitetit:

Paraqitja e të dhënave më të fundit mbi epidemiologjinë e trombozës së venave të thella, embolisë pulmonare dhe infeksioneve të këmbës dibetike në botë dhe Shqipëri si dhe do të prezantohen metodat aktuale të mjekimit të sëmundjeve të sipërpërmendura dhe alternative  të mundshme  trajtimi për të ardhmen. 

Kreditet:

4