slogan7-al

15 Nëntor, Laç /Trajnim "Autizmi, Lehonia dhe ndjekja e saj"

Titulli i aktivitetit:

15 Nëntor, Laç /Trajnim "Autizmi, Lehonia dhe ndjekja e saj"

Data e zhvillimit:

15.11.2013

Vendi i organizimit:

QSH Laç

Organizatori/ofruesi:

Qendra Shëndetsore Laç

Kontakt

e-mail: shmyrto.gazi@yahoo.com

tel:+355672070055

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek

Infermier

Menaxher/drejtor

Kreditet:

7