slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Akredituara - Viti 2018

1gusht 2020 Durres/Trajnim “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjeksore ” 5
1 gusht 2020 Durres/Trajnim “Crregullimet e gjumit, demenca dhe parkinsoni” 5
Titulli i aktivitetit: 05-06 Gusht 2020, Gjirokaster /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 55
08-09 Gusht 2020, Vlore / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 52
01-02 Gusht 2020, Fier / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 77
4-5, 11-12, 18-19 dhe 25-26 shtator 2020 “Trajnim per Ekografine Abdominale per mjeket specialist ”. 518
15 gusht 2020 Elbasan/Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 126
8 gusht 2020 , Korce / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 68
1- 2 gusht 2020, Klos /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale” 39
1 gusht 2020 Elbasan/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 100
31 korrik dhe 1 gusht 2020 / Peqin “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 75
30 korrik- 30 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 182
29 - 30 korrik 2020 Librazhd / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 61
29 korrik 2020, Vlore /Leksione te hapura“Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 99
28 korrik 2020, Durres /Leksione te hapura“Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 84
27-28 korrik 2020 Berat, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 81
27 korrik 2020, Shkoder /Leksione te hapura“Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 62
26 - 27 korrik 2020, Bulqize / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor 45
26 korrik 2020 Korce /Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 41
25 korrik- 25 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 95
25 korrik 2020 Durres /Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 69
25 korrik 2020 Elbasan /Trajnim “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 60
25-26 korrik 2020 Fushe Kruje, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 93
25 korrik 2020 Elbasan/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 59
25-26 korrik 2020 Vlore / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 284
25 korrik 2020, Korce / Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 42
25 – 26 korrik 2020, Korce / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 33
25 – 26 korrik 2020, Vlore /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 88
24 - 25 korrik 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 127
24-25 korrik 2020 Gramsh “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 79
24 korrik 2020, Tirane/Leksione te hapura “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 64
23-24 korrik 2020 QSH 2 Durres. Trajnim “Edukimi në vazhdim si nje domosdoshmeri e punonjesve te shendetesise per QSH 2 Durres “ 62
22-23 korrik 2020 Mallakaster, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 59
22 korrik 2020, Tirane/Leksione te hapura “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 108
21 – 22 korrik 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 69
20 korrik- 20 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 83
20-21 korrik 2020 Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 136
20-21 korrik 2020 Kukes, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 76
19 korrik 2020 , Korce / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 56
18 - 19 korrik 2020 Pogradec / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 63
18 - 19 korrik 2020, Lushnje / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 106
18 korrik 2020 Elbasan “Nryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 119
18 korrik 2020 Korce /Trajnim “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 54
18 korrik 2020 Elbasan “Demtimet alkoolike te melcise” 110
18 korrik 2020 Korce/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 57
18-19 korrik 2020 Pogradec, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 110
18 - 19 korrik 2020 Korce / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 314
18 korrik – 22 gusht 2020 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet mjekeve dhe infermiereve të QSH Ballagat Lushnje lidhur me “Roli I ekipit te mjekesise se familjes ne parandalimin dhe kontrollin e Covid 19” 95
18 korrik 2020 Korce / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 89
18 korrik 2020 Durres/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 77
17 – 18 korrik 2020, Delvine / Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 153
17 korrik 2020, Fier/Leksione te hapura “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 119
17-18 korrik 2020 Puke “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor” 77
16 korrik 2020, Tirane /Leksione te hapura/ “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 198
16 – 17 korrik 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 74
15 korrik- 15 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 255
15 korrik 2020,Tirane / Trajnim / Programi EU-MED. Shkathtesite e komunikimit ne fushen e mjekesise ” 128
15-16 korrik 2020 Kavaje, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 82
15 korrik 2020, Elbasan /Leksione te hapura/ “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 141
15 korrik 2020 Lushnje / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 101
13-14 korrik 2020 Delvine/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 73
12-13 korrik 2020 Berat, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 86
12 korrik 2020 Korce /Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 86
11 – 12 korrik 2020 QSH Laprake, Tirane /Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19”. 125
11 – 12 korrik 2020, Erseke /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 72
11 korrik 2020 Korce /Trajnim “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 81
11 – 12 korrik 2020, Korce / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 199
11 - 12 korrik 2020 Bilisht / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 405
11-12 korrik 2020 Sarande/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 72
11 korrik 2020 Korce /Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 106
10 korrik Tirane, 17 korrik Fier, 24 Korrik Vlore, 30 korrik Shkoder, 2 shtator Gjirokaster, 9 shtator Lezhe, 16 shtator Elbasan, 23 shtator Korce, 30 shtator Tirane, 7 tetor Berat, 14 tetor Diber, 21 tetor Kukes 2020 /Trajnim “Te rrisim ndergjegjesimin e 170
11 korrik 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 161
11 korrik 2020 Durres /Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 100
11 korrik 2020 Durres /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 104
10 korrik- 10 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 166
10-11 korrik 2020 Skrapar “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor” 68
10 korrik - 16 tetor 2020 Permet “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhuesne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet 93
9 korrik - 15 tetor 2020 Gjirokaster “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhuesne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet 95
9-10 korrik 2020 2020, Tirane / “Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 204
9 korrik 2020 Durres ” Diagnostikimi dhe menaxhimi pathologjive te ndryshme te kujesit paresor”. 104
7 – 8 korrik 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 95
5 korrik- 5 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 153
4 – 5 korrik 2020, Tirane / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 295
4-5 korrik 2020 Kukes, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 108
4 - 5 korrik 2020 Korce / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 248
4 – 5 korrik 2020, Sarande / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 97
4 - 5 korrik 2020 Elbasan / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 125
4 korrik 2020, Durres / Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 116
4 korrik 2020 Korce /Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 77
3, 10, 17, 24, 31 korrik dhe 7 gusht 2020 Kuman Trajnim “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 108
2 - 3 korrik 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 107
30 qershor – 30 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 355
30 qershor - 1 korrik 2020 Delvine, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 94
30 qershor – 1 korrik 2020 Elbasan / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 139
28 - 29 qershor 2020 Tepelene, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 83
29 qershor 2020, Tirane / “”Asistenca infermierore tek pacientet me Covid19. Instruksiinet mbi perdorimin e paisjeve personale mbrojtese (PPE) 68
28 qershor 2020 Skrapar / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 99
28 qershor 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja 127
27 dhe 28 qershor 2020, Gjirokaster/ Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 147
27 – 28 qershor 2020, Tirane / “Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 353
27 qershor 2020 Lushnje / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 164
27 qershor 2020 Korce /Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 53
26 qershor 2020 Lezhe / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 102
26 qershor 2020, Durres /Leksion “Obeziteti dhe alternativat moderne te trajnimit”. 47
25 - 27 qershor 2020 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder” 69
22 qershor 2020 Mamurras “ Crregullimet e ankthit, stresi, crregullimet obsesivo kompulsiv dhe menaxhimi i tyre“. 80
20 qershor – 20 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 270
20 – 21 qershor 2020 Fushe - Arrez / Trajnim “Kujdesjet globale kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 102
20 - 21 qershor 2020 Tepelene Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 135
20 – 21 qershor 2020 “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 192
20 – 21 qershor 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 162
17 – 18 qershor 2020, Erseke / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 97
15 qershor – 15 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 347
14 – 15 qershor 2020 Korce / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 170
13-14 Qershor 2020 Tirane, 20-21 Qershor 2020 Korce, 27-28 Qershor 2020 Lezhe/ Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 960
13 – 14 qershor 2020, Burrel Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 242
13 qershor 2020, Korce / Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 140
12 – 13 qershor 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja 201
10 qershor – 10 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 290
8 - 9 qershor 2020 Skrapar, 12 - 13 qershor 2020 Devoll / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre ” 161
7 - 8 qershor 2020 Pogradec / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 175
5 qershor – 5 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 530
11 – 12 prill 2020, Tirane / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 186
3 prill 2020 , “Current Clinik Challenge in Lung Cancer Algorithm in Albania” 149
2-3-4 Prill 2020 ,Tirane/ “Kongresi i 5 mjekesor multidisilinar ne Shqiperi”. 194
1 dhe 2 prill 2020 Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 445
28 - 29 mars 2020, Pogradec / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 148
28 – 29 mars 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 431
27 - 28 Mars, 3 - 18 Prill 2020 Tirane/ Trajnim “Trajnim per ekografine abdominale, per mjeket specialiste te Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise se Veriut" 373
27 - 28 mars 2020 Trajnim “Advanced Endodontics me Dr. Fabio Piccoti”. 125
22, 23 mars 2020 Krume Has te Kukesit “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 230
21, 22, 28, 29 Mars 2020 Trajnim “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 539
21 – 22 mars 2020, Burrel Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 249
21 mars 2020/ Vlore /Seminar “Te rejat bashkekohore ne menaxhimin e shendetit oral”. 411
20 - 21 mars 2020 Korce /Trajnim “Informimi dhe ndergjegjesimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e kontrollit baze te popullates 35 – 70 vjec” 190
20 mars 2020 / Patos “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 234
14 dhe 15 mars 2020, Gjirokaster / Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 313
14 - 15 mars 2020, Malesi e Madhe / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 201
14 – 15 mars 2020 Pogradec / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 221
13 mars 2020 / Lezhe “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 216
11 mars 2020 Tiranë/Seminar “Menaxhimi i demtimeve traumatike te nervave periferike “. 381
10 mars 2020 / Devoll “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 221
7 mars 2020 Tirane/Konference ” Sfidat e reja ne trajtimet alternarive”. 410
6 dhe 7 mars 2020 Lac “HTA ne kujdesin shendetesor paresor, bazuar ne faktet shkencore me te fundit. Autizmi Infantil, diagnostikimi i tij i hershem” 325
6 - 7 Mars 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 246
5 mars 2020 Rreshen /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 210
Gjate 2020 , Permet / Trajnim “Trajnimi Personelit te institucionit per urgjencat kryesore mjekesore” 89
29 shkurt – 1 mars 2020, Gjirokaster / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 350
29 shkurt 2020, Trajnim “Aparati paletal expander ben nje korrigjim te shpejte dhe efektive te difektit trasversal”. 397
14 - 15 Mars 2020/ Tirane/“Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 590
28 - 29 shkurt 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 454
27 - 28 shkurt, 5 – 6 mars 2020 Korce,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 654
27 – 28 shkurt dhe 3 – 5 mars 2020 Tirane / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 516
27 shkurt 2020,Tirane/ Seminar “Nutricioni si element thelbesor ne parandalimin dhe trajtimin e patologjive shendetesore”. 601
27 shkurt 2020 Tirane/Seminar ” Dhimbja si ankesa me e shpejte”. 379
22 – 23 shkurt 2020, Tirane / “Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 1479
22 – 23 shkurt 2020 Pogradec / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 286
22 - 23 shkurt 2020, Kucove / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 224
22 shkurt 2020, Tirane/Trajnim “Perdorimi i teknilogjise magneto dinamike ne kirurgjine orale dhe implantare”. 234
15 dhe 16 shkurt 2020 Divjake / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 272
14 - 15 shkurt 2020 Pogradec /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je” 359
14 shkurt 2020 Tirane Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Defibrilation”. 315
8 – 9 shkurt 2020, Korce / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 313
8 dhe 9 shkurt 2020, Elbasan / Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 343
Shkurt - dhjetor 2020, Berat / Trajnim “Edukimi ne vazhdim per Spitalin Rajonal Berat” 274
8 shkurt 2020 Tirane / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore.” 676
8 shkurt 2020 Seminar ” Dhimbja si ankesa me e shpejte”. 228
6 dhe 7 shkurt 2020 Skrapar, 10 dhe 11 shkurt 2020 Elbasan, 12 dhe 13 shkurt 2020 Puke, 10 dhe 11 mars 2020 Peshkopi “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 385
7 shkurt 2020 Vlore Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Defibrilation”. 266
2 shkurt 2020, Pogradec /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 234
1 dhe 2 shkurt 2020, Korce / Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 259
1 dhe 2 shkurt 2020 Tiranë “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 402
1 - 2 shkurt 2020 Tirane/ Trajnim “Trauma dhe Neurobiologjia si baze e bullizmit, cyberbullizmit dhe rrezikshmerite e lidhura me teknologjite e reja”. 344
1 dhe 2 shkurt 2020 Durres / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 301
1 - 2 shkurt 2020 Tirane/Konference: “Lidershipi ne Shendetesi”. 198
1 shkurt 2020 Tirane / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore.” 425
31 janar - 7 mars 2020 Burrel “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesje teknike, mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne”. 179
31 janar – 1 shkurt 2020 Tiranë/ “Kongresi i VII i onkologjise, pervoje dhe risi ne onkogjinekologji ”. 163
30 janar - 5 mars 2020 Fier “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesje teknike, mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne”. 237
29 janar 2020 Fier, 4 shkurt 20120 Korce, 19 mars 2020 Gjirokaster /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 276
29 janar 2020 Tirane / Trajnim ”Role of the CT in head injurises”. 161
29 Janar 2020,Tirane/ Seminar “Role of the CT in head injuries”. 205
25-26 Janar, 2020 Mirdite, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 380
25 janar Peqin, 1 shkurt Berat, 8 shkurt Librazhd 2020/ “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 299
25 janar 2020 Tirane“Konferenca e XXV-te Kombetare”. 409
24 – 25 janar 2020 Bathore Kamez / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 283
24 Janar 2020 Durres / Trajnim "Kirurgjia dhe kujdesi perioperator" 152
23 – 24 janar, 30 – 31 janar 13 – 14 shkurt, 20 - 21 shkurt 2020 Elbansan,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 367
24 – 25 janar 2020 Tirane/Trajnim “2D Lingual-metoda e thjeshtesuar indirekte” . 162
22 - 23 janar 2020, Tirane “E ardhmja nis nga sot” 1357
18 janar 2020, Bilisht /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 248
18 - 19 Janar 2020, Tirane/ Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 475
18-19 Janar, 2020 Tirane, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 523
13 – 17 janar 2020 Shkoder /“Trajnim per sistemin e-referimit ne funksin te informatizimit te te dhenave personale qe paraqiten ne urgjence” 163
11, 18, 25 janar 2020 e ne vazhdim Trajnim “Trajnim per sherbimet on-line eAlbania”. 190
30 dhjetor 2019, Tirane / “Te njohim dhe te interpretojme EKG ne urgjence”. 452
28 – 29 dhjetor 2019, Baldushk Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 518
28 dhjetor 2019 Tepelene / Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 280
Korrik-Dhjetor 2019, Korce /Trajnim "Trajnim per personelin Qendres Shendetesore Bathore" 113
28 dhjetor 2019, Lezhe” Perqasjet e reja ne menaxhimin e Diabetit Mellitus”. 275
25-30 gusht, 20-25 shtator, 20-25 tetor,20-25 nentor, 5-10 dhe 15-20 dhjetor2019, Aranitas/ Trajnim "Grup kolegesh"ndermjet mjekeve dhe infermiereve te QSH Aranitas lidhur me "Standardet bazike te cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shen 113
25 – 26 dhjetor 2019 Tirane / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 551
27 – 28 dhjetor 2019, Kukes Trajnim/ “Diabet Tip 2 Depistimi”. 260
23 - 24 dhjetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 660
Date 3 te cdo muaji te vitit 2019, Rrogozhine/ Leksione dhe Trajnim per personelin e larte dhe te mesem ne QSH ne KSHP dhe Urgjence 151
21-22 dhjetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 522
21- 22 dhjetor 2019 Tirane/Konference: “Konferenca e pare e semundjeve kronike”. 1344
E enjtja e fundit e cdo muaji 2019 Tirane : “Edukimi ne vazhdim i Qendres Shendetesore te Specialiteteve nr 1 Tirane” 140
21-22 Dhjetor 2019 , Tirane/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 357
21 - 22 dhjetor 2019 Elbasan / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 440
21 – 22 dhjetor 2019 / Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1044
20 Dhjetor 2019, Konferenca e 9-te e Reumatologjise Shqiptare 166
20 dhjetor 2019 / Durres, “Konferenca e III Menaxhim i avancuar i traumes”. 140
19,20,21 dhjetor 2019 Elbasan “Zhvillimi dhe zbatimi i Udherrefyesve Klinike” 695
20 – 21 dhjetor 2019 ”Trajnim i personelit mjekesor per menaxhimin dhe trajtimin e te semureve me kujdes paliativ, monitorimin dhe zhvillimin e femijes, vaksinimin sterilizimin dhe te dhena mbi procesin e akreditimit”. 187
19 dhjetor 2019,Trajnim online ” Veshi: Anatomia, fiziologjia dhe diagnostikimi instrumental”. 223
19 dhjetor 2019,Tirane/ Seminar “Konferenca e Pediatri-Neonatologji me fokus kujdesin primar ne perditshmerine e pediatrise klinike”. 197
18, 19, 24 dhjetor 2019 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 510
18 dhe 19 dhjetor 2019 ”Trajnim mbi parandalimin, keshillimin dhe bashkepunimin si objektivat kryesore ne Sherbimin Shendetesor Paresor” 108
16,17 dhjetor 2019 Shkoder “Zhvillimi dhe zbatimi i Udherrefyesve Klinike” 502
14 dhjetor 2019 / Prrenjas “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 681
14 Dhjetor 2019 /Vlore/Seminar “Antibiotiket; antibiotiko-rezistenca sfide per shendetin global" 167
14 dhjetor 2019 Tirane / Konference“Diabeti, prediabeti dhe semundja kardiovaskulare”. 224
14 dhjetor 2019 Tirane “Infermiere/Mamite dhe roli i tyre per te permbushur nevojat fizike, emocionale dhe psikologjike te nje nene gjate gjithe shtatezanise ne lindje dhe paslindje”. 168
14 - 15 dhjetor 2019 Berat / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 406
14 – 15 dhjetor 2019 Fier / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 242
14 – 15 dhjetor 2019 / Tirane / “Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 227
13 - 14 dhjetor 2019 Fier / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 511
13 dhjetor 2019 Lac/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 336
13 – 14 dhjetor 2019, Shkoder / “Trajnim per personelin e shkencave mjekesore” 333
13 dhjetor 2019 / Tirane /Trajnim “Aftesimi i personelit ne menaxhimin infermieror dhe perballja e sfidave gjate ofrimit te sherbimeve spitalore”. 259
12 dhjetor 2019 Lac “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 325
12 dhjetor 2019 Elbasan / Konference “Shqiperia dhe Italia. Aspekte mikrobiologjike dhe epidemiologjike te semundjeve infektive emergjente dhe riemergjente” 225
12 dhjetor 2019,Tirane/ Seminar “Kujdesi Infermieror per nenen dhe femijen gjate dhe pas lindjes se komplikuar”. 259
6, 7, 13, 14 dhjetor 2019 Shkoder “Edukimi i personelit shendetesor dhe perditesimi i njohurivembi tema te ndryshme per QSH 4” 110
gjate 2019, Tirane / “Cikel Seminaresh per psikologe, punonjes sociale dhe profesioniste te QSUT”. 136
7 - 8 dhjetor 2019 Elbasan / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 655
7, 8 dhjetor, 11,12 janar, 8,9 shkurt, 7, 8 mars, 4, 5 prill 2019 Tirane/Trajnim “Paradontologjia e pacientit ne rritje” . 200
7 - 8 dhjetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 564
7 – 8 dhjetor 2019 Shkoder / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 336
7-8 Dhjetor 2019 Tirane/ Trajnim “Trauma dhe Neurobiologjia si baze e bullizmit, cyberbullizmit dhe rrezikshmerite e lidhura me teknologjite e reja”. 1955
7 dhjetor 2019, Kavaje /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 558
7 dhjetor 2019 / Kavaje “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 496
7 dhjetor 2019 Tirane/Trajnim/ “Konferenca vjetore e Shoqates Shqiptare te Infektologjise 2019” 206
6 dhe 7 dhjetor 2019 , Permet / Trajnim “Kujdesi infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar te gruas shtatezene dhe femijeve 0-1 vjec” 318
09,23 Tetor, 09 , 23 Nentor, 06 Dhjetor 2019, Lushnje/ Trajnim “Grup kolegesh" ndermjet Mjekeve dhe Infermiereve te QSH Ballagat lidhur me "Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor" 115
6 - 7 Dhjetor 2019, Tirane, Konference "Konferenca e 25 te Kombetare Dentare (Sesioni i I) & Takimi i 5 te i Ortodonteve Shqiptare" 136
6 - 7 Dhjetor 2019, Tirane, Konference "Konferenca e 25 te Kombetare Dentare & Takimi i 5 te i Ortodonteve Shqiptare" (Sesioni i Il) 132
6 - 7 Dhjetor 2019, Tirane, Konference "Konferenca e 25 te Kombetare Dentare & Takimi i 5 te i Ortodonteve Shqiptare" (Sesioni i Ill) 138
2 Dhjetor 2019 / Vlore /Konference “Njohuri legjislative rreth USSH ”. 921
2,6,9,11,16,17,18,20 dhjetor 2019 Lezhe /”Edukimi ne vazhdim per stafin mjekesor dhe infermieror Lezhe 2019” 103
3 dhjetor 2019, Vlore "Hapi i pare ne politraum. Algoritmi i ndihmes se pare spitalore ne politraum" 277
3-4 dhjetor 2019 “Programi Vaksinimit”. 241
2 dhjetor 2019 Mirdite “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 294
2, 5, 9, 12 dhjetor 2019, Tirane / “Cikel Seminaresh per personelin farmacist”. 125
1 dhjetor – 31 dhjetor 2019,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij” 547
1 dhjetor – 31 dhjetor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 497
30 nentor 2019 / Tepelene “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 363
30 nentor– 2 dhjetor 2019 Korce /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 234
30 nentor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 338
30 nentor 2019 Kolonje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 273
16;21;22;23;30 Nentor 2019, Berat /Trajnim “Politraumat dhe frakturat konceptet, vleresimi , diagnostikimi, menaxhimi dhe trajnimi i shpejte i tyre ne qendrat e kujdesit shendetesor”. 111
30 nentor – 1 dhjetor 2019 Korce / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 189
29 nentor 2019 Korce / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 249
28 – 29 nentor 2019 Korce /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 311
27 nentor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 623
27 nentor 2019 Vlore Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Telefonik ”. 282
27 nentor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 330
26 – 27 nentor 2019 / Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 670
26-27 nentor, 4-5 dhjetor, 11-12 dhjetor, 18 19 dhjetor 2019 “Shendeti oral tek foshnjat 0-6 vjec”. 208
25 nentor, 20 dhjetor 2019, Tirane / “Workshop per stafin psikosocial QSUT”. 122
23 – 24 nentor 2019 Gjirokaster / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin 351
23 nentor 2019, Permet Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane 372
23 nentor 2019, Puke” Perqasjet e reja ne menaxhimin e shendetit mendor”. 198
22 Nentor 2019 , Shkoder / Uorkshop “Dhimbja kronike” 950
23 nentor 2019,Tirane/ Seminar “Trendet e reja ne kirurgjine kolekterale mini-invazive”. 168
23 nentor 2019 Tirane, /Workshop “Diabeti dhe komplikacionet kronike te tij”. 136
22 nentor 2019, Kukes / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 337
22 nentor 2019 Lac “Menopauza, fazat dhe ndryshimet e pergjithshme te saj” 205
22 nentor – 22 dhjetor 2019,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 577
21Nentor 2019 , Tirane/ Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 2009
21 nentor 2019 Tirane/Workshop “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 663
21 nentor 2019 Vlorë /Konference. “Te perditesojme njohurite mbi insufucensen kardiake.SPOK dhe diqabet mellitus tip II per te lehtesuar diagnostikimin dhe trajtimin e tyre sipas protokolleve”. 212
20 Nentor 2019 , Fier / Uorkshop “Dhimbja kronike” 849
20 – 21 nentor 2019 Korce/ Trajnim “Workshop. Klasa e ko-morbiditeteve” 167
20 nentor 2019 – 20 mars 2020 Gjirokaster “Seminare dhe Trajnime profesionale QSH Lunxheri/QSH Antigone/QSH Lazarat KSHP Rrethi Gjirokaster” . 67
19, 20 Nentor 2019, Durres/ Trajnim “Rritja e kujdesit shendetesor paresor, nepermjet perditesimit te protokolleve te trajtimit klinik te patologjive" 759
19 nentor 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 322
18 nentor 2019 – 18 mars 2020 Gjirokaster “Seminare dhe Trajnime profesionale QSH Cepo/QSH Picar/QSH Odrie KSHP Rrethi Gjirokaster” . 49
16 Nentor, 2019 Tirane/Konference “Semundjet e lindura dhe kujdesi shendetesor per pacientet”. 2684
16 nentor 2019 Sarande / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 324
16 nentor 2019 Sarande / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 236
16 -17 Nentor 2019 Tirane, “Interpretim diagnostik dhe monitorues i analizave laboratorike mjekesore”. 1501
16-17 Nentor 2019/ Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 854
16-17 Nentor 2019, Korce/ Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 369
16,21,22,23,30 nentor 2019 “Politraumat dhe frakturat, konceptet, vleresimi, diagnostifikimi, menaxhimi dhe trajtimi i shpejte i tyre ne QSH”. 113
16 nentor 2019 Kukes/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 378
16 – 17 nentor 2019 Tirane/ Trajnim “Varesite patologjike, nderhyrjet strategjike dhe protokolli trajnimit”. 182
16 dhe 23 Nentor 2019 , Durres / Leksion “Mjeksia familjare :Patologji te Ndryshme dhe Vaksinimi" 646
15 nentor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 540
15, 21, 22 nentor 2019 Durres ”Edukim dhe perditesim i njohurive te personelit mjekesor permes temave dhe studimeve shkencore ne specialitete te ndryshme mjekesore” 172
14 - 16 nentor 2019 Konference “Kongresi i III i Fakultetit te Mjekesise Dentare “Zhvillimet bashkekohore ne fushen e dentistrise dhe shendetit oral" 878
14 nentor 2019 – 12 mars 2020 Gjirokaster “Seminare dhe Trajnime profesionale ne QSH Gjirokaster” . 58
14 - 15 Nentor 2019 , Tirane/ Uorkshop “Intraoperative neuromonitoring in deformity surgeries sharing best practices” 604
14 Nentor 2019 / Tirane/Konference “Njohuri legjislative rreth USSH ”. 655
13 Nentor 2019, Gjirokaster "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 336
12 - 14 -19 -21 Nentor 2019 Tirane/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale ” 589
12 Nentor 2019, Berat "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 290
12 Nentor 2019 Fier/ “Urgjencat mjekesore dhe menaxhimi i tyre”. 370
11, 12 Nentor 2019, Tirane/Workshop “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 328
9, 10 Nentor 2019, Tirane/ Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 1371
9 - 10 Nëntor 2019 Kavaje/ Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor“ 288
09-10 Nentor 2019 Korce/ Trajnim “Si te korrigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 368
09 Nëntor 2019 Vlorët / Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 807
8 - 9 Nentor 2019, Tirane/ Konference "Kongresi i 3 - te vjetor i Traumes dhe Urgjences Kirurgjikale" 1074
8-9 Nëntor 2019 QSH Nr. 5 Durrës "Trajnim i stafit shëndetësor mbi vlerësimin dhe menaxhimin e rasteve të ndryshme klinike" 551
08 Nëntor 2019 , Fier / Trajnim “Kujdesi infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar te gruas shtatezene dhe femijeve 0-1 vjec” 608
8 nentor 2019 Tirane / “Workshop mbi ekografine e qafes”. 1638
7 - 8 Nentor 2019/Korce/ “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne raste te emergjencave civile” 322
7 nentor 2019, Tirane / “MUSEC Modular Ultra-Sound ESTES Course”. 172
2-3 Nëntor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 865
5, 6, 8 nentor 2019 Shkoder, Vlore, Gjirokaster “Perditesim i disa patologjive akute te traktit respirator”. 163
2-3 Nëntor 2019 Tirane, “Trajnim mbi Osteoartritin, osteoporozes dhe artritin reumatoid”. 892
2-3 Nëntor 2019 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj." 716
02 Nëntor 2019, Tiranë/ Trajnim “Kursi BLS, RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët” 801
2 nentor 2019 / Lushnje “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit 926
2 Nëntor 2019, Tropoj Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 314
02 Nëntor 2019 Lushnje/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 440
02 Nëntor 2019 , Vlorë / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 425
02 Nëntor 2019 Berat / Trajnim " Patologjite e ORL-se . Roli i Mjekut te Familjes ” 434
02 Nëntor 2019, Vlorë / Trajnim “Hepatiti kronik D” 418
2 Nëntor 2019/ Vlorë “PTSD, roli i personelit shëendetësor në mbështetjen dhe orientimin e personave të prekur dhe familjarëve të tyre”. 347
02 Nëntor 2019 Lushnje "Parandalimi i diabetit Mellitus" 410
1 Nënor 2019/ Mallakastër “PTSD, roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin e personave të prekur dhe familjarëve të tyre”. 308
1 nentor 2019, Tirane Trajnim “Kanceri gastrik”. 164
1 nentor 2019 Tirane /Konference “Roli i vitaminave ne organizem, rendesia dhe ndergjegjesimi per perdorimin efektiv te tyre” 50
1, 8, 15, 22 nentor 2019, Qender, Fier, “Grup rishikimi me infermieret e QSH Qender, Fier 111
31 Tetor 2019/ Peshkopi/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 389
31 Tetor, 1 Nentor 2019, Trajnim, Tirane “ Leishmanioza Viscerale dhe Kutane. Udherrefyesit e rinj klinik, diagnostik dhe terapeutik“. 265
31 Tetor 2019, Korçë /Trajnim “Le të flasim për frikën dhe ankthin” 359
31 Tetor - 1 Nëntor 2019, Tirane/Trajnim “Sherbimet e Kujdesit Shendetesor paresor nga prespektiva e te drejtave te njeriut me fukus komunitetin LGBT” 579
31 Tetor; 1dhe 2 Nentor, 2019 Tirane/Konference “Te gjithe se bashku per nje sherbim cilesor ne funksion te pacientit”. 1872
30 Tetor 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 495
29, 30 tetor, 2019 /Maminas, Manez/Seminar “Pervetesimi i njohurive/shprehive te reja ne fushen e mjekesisie se familjes”. 451
29 - 30 Tetor 2019, Kukes/ Trajnim “Kanceri i gjirit dhe kujdesi infermieror tek te semuret me kancer te gjirit" 145
29 Tetor 2019 /Burrel/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 385
29 Tetor 2019, Peshkopi /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 334
26 Tetor 2019, Tirane /"Konferenca Vjetore e Shoqates Shqiptare te Endokrinologjise" 288
26, 28 Tetor 2019, Rrashbull Trajnim "Edukimi në lidhje me rëndësinë, sigurinë, disponueshmërinë e vaksinimit" 272
26-27 Tetor 2019/ Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 968
26,27 Tetor 2019 Durrës / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor“ 410
26,27 shtator dhe 3,4 Tetor 2019 /Fier/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ” 389
26 -27 tetor 2019, Vlore /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 538
26-27 Tetor 2019 / Vore/Trajnim “Si te korrigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 429
26 tetor 2019, Rubik Seminar"Azhornim i njohurive te fundit ne perkujdesje infermierore" 511
26 Tetor 2019 Tirane/Konferencë “Gripi - parandalimi, ecuria klinike dhe ndërlikimet e mundshme të tij” 470
26 Tetor 2019 /Mamuras/Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 317
26 tetor 2019 /Elbasan “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 630
26 Tetor 2019,Fier "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 441
26 Tetor 2019 , Berat/ Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 315
26 Tetor 2019 Lushnje/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 309
26 Tetor 2019/ Vlorë/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 341
25, 26 Tetor 2019, Tirane/Workshop “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 524
25 dhe 26 Tetor 2019, Trajnim, Tirane “ Leishmanioza Viscerale dhe Kutane. Udherrefyesit e rinj klinik, diagnostik dhe terapeutik“. 390
25 Tetor 2019 /Tirane /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 562
25 Tetor - 25 Nentor 2019,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 366
25 tetor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 360
25 Tetor 2019 , Gjirokaster / Trajnim “Kujdesi infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar te gruas shtatezene dhe femijeve 0-1 vjec” 262
25 tetor 2019 Pogradec/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 371
25 Tetor 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 419
24, 25 Tetor 2019 /Peshkopi/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ” 330
24 Tetor 2019/ Peshkopi/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 261
24 Tetor 2019/Kukës/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 226
24 tetor 2019 Bilisht/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 334
23 Tetor 2019/Ndroq/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 232
23-24 Nentor 2019, Korce: “Menaxhimi i urgjencave ne Obsetrike dhe Gjinekologji”. 379
1 nentor 2019,Trajnim ” Roli i vitaminave ne organizem, rendesia dhe ndergjegjesismi per perdorimin efektiv te tyre”. 45
nentor 2019 - mars 2020 Libofshe, Fier “Grup rishikimi ndermjet mjekeve te familjes dhe infermiereve te QSH Libofshe, Fier lidhur me Menaxhimin e Hipertensionit Arterial nga ekipi i mjekeve te familjes” 58
23 Tetor 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 390
23 Tetor 2019 , Durres / Leksion “Zbatimi i teknikave te avancuara dhe trajtimi sipas protokolleve i patologjive te shtatzenise, prenatale dhe pediatrike ne Spitalin Rajonal Durres" 220
23 Tetor 2019, Berat "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 351
22,24,29,31 Tetor 2019 Tirane / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 644
22 Tetor 2019/Bulqize /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 308
22, 23 tetor 2019 Tirane “Ngritja e regjistrit te diabetit, forcimi i kapaciteteve ne nivel operatori dhe NJVKSH” 159
21-25 Tetor Peshkopi, 25-29 Melan, 23-27 2019Arras / Trajnim “Informacion i detajuar në lidhje me vaksinat” 214
19 Tetor 2019 /Lezhe /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 285
19 tetor 2019, Berat Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 683
19 - 20 Tetor 2019 Vlore / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale ” 300
19,20,26,27 Tetor 2019 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 553
19 tetor 2019, Rreshen Seminar"Azhornim i njohurive te fundit ne perkujdesje infermierore" 418
19 Tetor 2019 / Vlore/ " Antitrupat Monoklonale ". 425
19 tetor 2019 / Vlore “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit” 649
19 Tetor 2019/ Vlore "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 454
18 Tetor 2019 /Tirane /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 525
18-19 Tetor 2019, Tirane/ Trajnim “MultiDimesional Dentistry with Dr. Fitim Shabani" 194
19 Tetor 2019/ Berat/ “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 329
11, 12, 18 Tetor 2019, Shijak / Leksion “Patologjite ne Kujdesin Shendetesor Paresor me Fokus Sherbim Shendetesor Miqesor dhe Efikas" 228
18 Tetor 2019/ Lushnje /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 381
18-19 Tetor 2019, Tiranë / “Kongresi i XI-të mbarëkombëtar i Shoqatës së Pneumologëve” 229
17 Tetor 2019/ Peshkopi/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 328
17 Tetor 2019/ Lushnje/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 411
17, 18 Tetor 2019 /Burrel/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ” 346
17 Tetor 2019, Trajnim, Tirane “ Leishmanioza Viscerale dhe Kutane. Udherrefyesit e rinj klinik, diagnostik dhe terapeutik“. 973
17 tetor, 2019 Tirane/Seminar “Semundja malinje - Menaxhimi infrmieror i impaktit fizik dhe psikologjik qe shkakton tek pacienti”. 317
16 Tetor 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 322
16 - 27 Shator, 2019 Shkoder / Uorkshop “Edukim ne vazhdim per stafin mjekesor te Spitalit Rajonal Shkoder per vitin 2019" 337
15 Tetor 2019 /Burrel/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 366
15 tetor, 2019 Shkoder/Seminar “Aftesim i personelit shendetesor me te rejat e fundit mbi vaksinimini”. 302
12 Tetor 2019, Tepelene "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 464
12 - 13 tetor 2019 Peshkopi / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 309
12 Tetor 2019 /Berat/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 352
12 Tetor 2019 /Tepelene/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 388
12 Tetor 2019 Tirane/Konference “Guide per krijimin e sistemit kombetar te hemovigjilences”. 298
12 Tetor 2019/ Lushnje / Trajnim “Patologjite okulare ne kujdesin shendetesor” 359
12 tetor 2019, Korce Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 551
12 Tetor 2019/ Durres/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 389
12 tetor 2019, Lac Seminar"Azhornim i njohurive te fundit ne perkujdesje infermierore" 454
12 Tetor 2019, Tiranë, Trajnim “ Testimi për HIV i ofruar nga punonjësit e kujdesit shëndetësor, indikatorët klinikë të testimit për HIV. Parimet e diagnozës dhe menaxhimit klinik “. 850
12 Tetor 2019/ Berat/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 326
12 tetor 2019 / Perrenjas “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit” 386
12 tetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 750
11-15 Mars, 8 -12 Prill, 20-24 Maj, 17-21 Qershor, 8-12 Korrik, 2-7 Shtator 2019/ Diber/"Grup rishikimi i Mjekeve te Familjes te QSH Melan lidhur me Diabetin mellitus tipi II" 223
11,12 Tetor 2019 Fier / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor“ 455
11 Tetor - 11 Nentor 2019,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 609
11 Tetor 2019 /Divjake/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 257
11 Tetor 2019 - 27 Qershor 2020 Tirane / Master Class/ “Master klinik ne edodonti dhe dentistri restorative" 240
10, 11 Tetor 2019 /Lushnje/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ” 235
10 Tetor 2019, Tirane/ Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 752
10 Tetor 2019 /Pogradec “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 258
10 Tetor 2019 /Klos/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 299
10 Tetor 2019 /Mamurras/ Trajnim “Epilepsia, diagnoza dhe trajtimi ” 246
9 tetor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1037
9 Tetor 2019 , Berat “Niveli i njohurive, qëndrimet dhe praktikat mbi vaksinimin ndaj gripit te popullata, gratë shtatzëna dhe punonjësit shëndetësor” 234
8 tetor 2019, Tirane “Jeto cdo frymemarrje … ndej cdo rrahje.” 1144
8 Tetor 2019 /Kukes/Seminar"Aftesim dhe ngritje tekniko profesionalete mjekeve dhe farmacisteve te Spitalit Rajonal Kukes" 229
7, 8, 15, 16, 23, 24, 28, 29 Tetor, 5, 6, 13, 14 Nentor, 4, 5, 18, 19 Dhjetor 2019 Tirane/Seminar “Integrimi dhe Mobilizimi i Komunitetit Rom ne Sherbimet Shendetesore" 301
5 tetor 2019, Lezhe Seminar"Azhornim i njohurive te fundit ne perkujdesje infermierore" 451
5 tetor 2019, Lushnje Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 651
5 tetor 2019 / Gramsh “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 351
5 tetor 2019 Tirane/ Trajnim “Semundjet e renda fizike, traumat tek individi dhe familja. Trajtimi me terapine EMDR” 594
5 Tetor 2019, Gjirokaster, Konference “ Konferenca e X - te Rajonale mbi sherbimin shendetesor ne Gjirokaster" 372
5 tetor 2019 Shkoder / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 352
5 tetor 2019 Gjirokaster “Konferenca X Rajonale e Shendetit mbi sherbimin shendetesor Gjirokaster” . 294
5 tetor 2019 Tirane/Konference: “Trajnim mbi sistemin kardiovascular”. 2159
5 tetor 2019 Tepelene/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 368
5 tetor 2019 Lushnje/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres 363
5 tetor 2019 , Berat "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 355
5 tetor 2019 Lushnje / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 506
5 tetor 2019, Vlore /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 471
Gjate 2019 , “Edukimi ne Vazhdim per personelin mjekesor dhe infermieror te Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi” 111
5 tetor 2019 Berat " Antitrupat monoklonale ". 301
5 tetor 2019 Prrenjas /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 619
4 tetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1093
4 tetor 2019 “Mbulesa vaksinale dhe rendesia e vaksinimit”. 173
4 tetor 2019 Durres: “Perqasje multidisiplinare vjetore e profesionisteve te shendetesise”. 489
4 tetor 2019, Trajnim “Kursi praktik i perthyerjes se harkut”. 462
3 tetor 2019, Vlore /Trajnim “Ofrimi i sherbimeve te abortit te sigurt, ligjor pa stigma ” 427
3 Tetor 2019 /Tirane/ Trajnim “Testimi per HIV i ofruar nga punonjesit e kujdesit shendetesor. Indikatoret klinike te testimit per HIV. Parimet e diagnozes dhe menaxhimit klinik ” 246
2 Tetor deri16 Dhjetor 2019 , Vlorë “Ofrimi i kujdesjeve shëndetësore për një jetë të shëndetëshme” 221
2 - 3 tetor 2019 Tirane/Trajnim/ “Parimet e menaxhimit dhe kujdesit infermieror ne infeksionin HIV. Aplikimi i terapise antiretrovirale dhe aderenca ndaj mjekimit” 491
2 tetor 2019, Erseke /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 358
1 tetor 2019, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3, Moduli 4” 1173
1 tetor 2019 Lushnje / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 449
30 shtator 2019 Tirane Trajnim / Kursi Trauma/PHTLS”Prehospital Trauma Life Support”. 849
30 shtator 2019, Vlore "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 323
29 shtator 2019, Tirane Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 844
28 shtator 2019 Kucove /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 356
28 shtator 2019 Fier / Trajnim “Edukimi ne vazhdim i mjekeve dhe infermiereve te Spitalit Rajonal Fier 106
28 Shtator, 5 dhe 19 Tetor 2019 /Tirane/Seminar : Femija dhe Simptomat e tij: “Crregullimet e ankthit, te vemendjes, hiperaktivitetit, crregullimet pervazive te zhvillimit, disleksite, dispraksite”. 770
28 shtator 2019 Fier / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 339
Gjate 2019 Trajnim “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Mat 2019” 114
28 shtator 2019 Elbasan, Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jete 339
28 shtator 2019 , Gjirokaster / Trajnim “Kujdesi infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar te gruas shtatezene dhe femijeve 0-1 vjec” 308
28 shtator 2019 / Gramsh / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 393
28 shtator 2019 / Rrogozhine “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 270
28 shtator 2019 Rreshen / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 323
28 shtator 2019 Durres/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 402
26 shtator 2019 Peqin “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 370
28 shtator 2019, Lezhe /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 513
28 shtator 2019 Librazhd /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 464
28 shtator 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1494
28 shtator 2019 Durres/Konference. “Kirurgjia mini-invazive transvaginale dhe urogjinekologjia”. 242
28 shtator 2019 Shengjin, Lezhe / Konference“Risite ne kardiologji 2019”. 252
28 shtator 2019, Elbasan Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 473
27 shtator 2019 Burrel /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 328
27 shtator 2019 Lac “Arresti kardiak. Shoku anafilaktik” . 280
26 shtator 2019,Tirane/ Konference “Roli i MTD ne trajtimin e kancerit”. 1344
26 shtator 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 371
25 shtator 2019 Lushnje /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 352
24 shtator 2019 Peshkopi /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 289
24 shtator 2019, Tirane / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 456
21 shtator 2019 Peqin /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 487
21 shtator 2019 Pogradec / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 415
21 shtator 2019 , Kukes / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 321
21 shtator 2019, Shkoder / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 1025
21 shtator 2019 Berat /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 309
21 shtator 2019 Kavaje / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 240
21 shtator 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 743
21 shtator 2019, Korce /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 331
20 shtator 2019 Tiranë “Trajnim per Ekografine Abdominale per mjeket specialiste te Shqiperise dhe Kosoves” 1271
20 shtator 2019 Burrel /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 288
20 shtator 2019 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 539
19 shtator 2019,Tirane/ Seminar “Kujdesi Infermieror ne pacientet e hospitalizuar ne njesite e kujdesit intensiv ne stadet e fundit te jetes”. 430
19 shtator 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 334
18 shtator 2019 Kukes “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 289
18 shtator 2019 Elbasan / Trajnim “Abuzimi me te miturit” 248
18 shtator 2019 Ballsh /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 268
17 shtator 2019 Tropoje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 341
17 shtator 2019, Tirane/Trajnim “Sherbimet e Kujdesit Shendetesor paresor nga prespektiva e te drejtave te njeriut me fukus komunitetin LGBT” 242
16 shtator 2019 Peqin “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 344
14 shtator 2019 Cerrik /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 460
14 shtator 2019 Durres " Antitrupat monoklonale ". 387
14 shtator 2019 , Durres "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 396
14 shtator 2019 , Fier / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 400
14 shtator 2019 Divjake / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 797
14 shtator 2019 Vlore“Demtimet alkoolike te melcise” 455
14 shtator 2019 Vlore “Nryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 354
14 shtator 2019 Lac “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 351
13 shtator 2019 Lezhe “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 380
13 shtator 2019 Fan, Mirdite/Seminar“Infeksionet bakteriale te rrugeve urinare”. 248
12 shtator 2019 Bulqize “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 311
11 shtator 2019 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 474
7 shtator 2019, Pogradec Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 523
7 shtator 2019 Belsh /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 376
7 shtator 2019 Shkoder / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 420
4 shtator 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 322
31 gusht 2019 Kavaje / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 451
02-09 Shtator2019, Tirane/ Trajnim “Rritje e cilesise se sherbimit infermieror. Forcimi i rolit te Mami/Infermiereve ne promocionin e shendetit dhe parandalimin e semundshmerise amtare”/ Promocioni i shendetit dhe parandalimi i semundshmerise dhe vdekshme 198
31 gusht 2019 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 419
31 gusht 2019 Gramsh /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 334
31 Gusht 2019 Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1048
30 gusht 2019 Vore “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 389
24 gusht 2019,Tirane / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 408
16 gusht 2019,Trajnim online ” Menopauza. Udhezimet Baze”. 265
16 gusht 2019,Trajnim online ” Komunikimi efikas”. 270
15 Gusht, 2019 Qendra Shendetesore Vranisht, Himare / Trajnim / ”Rihniti alergjik". 467
Gusht - Dhjetor 2019 Aranitas “Grup kolegesh ndermjet mjekeve dhe infermiereve te QSH Aranitas “ 105
9 Gusht, 2019 / Malesi e Madhe / Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 408
8 gusht 2019,Trajnim online ” Sindromat koronare akute dhe kardiopatia iskemike kronike”. 417
2 Gusht, 2019 Puke /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 442
31 korrik 2019 Tirane Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Telefonik ”. . 804
31 korrik – 28 dhjetor 2019 QSH BathoreTiranë/ Seminar “Trajnim per personelin e Q.SH. Bathore 2019” 113
30 korrik 2019 Elbasan /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 472
27 Korrik, 2019 Q.Sh. Z-Herr, Tirane / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 497
26 korrik 2019, Shkodër "Kateterizimi venoz periferik, kateterizimi vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 445
27 korrik 2019 Durres “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 520
27 korrik 2019 Kucove /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 408
26 korrik 2019 Puke /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 422
26 korrik 2019 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 512
26 korrik 2019, Shkoder / “Cikel leksionesh ekzaminimi dhe rehabilitimi neurologjik, trajtimi i patologjive kryesore neurologjike” 518
25 korrik 2019, Rreshen "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 345
25 korrik 2019,Tirane/ Konference “Trajtimi i Mielomes Multiple dhe transplanti i qelizave burimore hematopoiteike – Realitet i ri trajtimi ne Shqiperi”. 784
25 korrik 2019,Trajnim online ” Melanoma kutane : Nga diagnoza te terapia”. 348
24 korrik 2019, Lac "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 398
24 korrik 2019 /Has. “Aftesim e ngritje tekniko-profesionale te infermiereve te Spitalit Bashkiak Has”. 571
21 korrik 2019 Durres/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 299
23 korrik 2019, Tirane "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 691
20 korrik 2019, Erseke "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 372
20 korrik 2019 Korce / Trajnim “Hepatiti kronik D” 353
20 korrik 2019 , Korce "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 405
20 korrik 2019 , Korce / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 435
20 korrik 2019 Fier “Nryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 476
20 korrik 2019 Shkoder /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 391
20 korrik 2019 Korce / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 394
20 korrik 2019, Delvine Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 376
19 korrik 2019, Peshkopi /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 375
19 korrik 2019, Korce "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 461
17 korrik 2019 Tirane, “Trajnim mbi Osteoartritin, osteoporozes dhe artritin reumatoid”. 623
16 korrik 2019 Elbasan /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 481
16 korrik 2019, Berat Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 386
13 korrik 2019 Tropoje/Konference “Urgjencave mjekesore dhe menaxhimi i tyre”. 379
13 korrik 2019, Permet /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 391
13 korrik 2019 Korce/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 359
13 korrik 2019 , Berat / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 370
19 Tetor 2019 , Lushnje / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 580
13 korrik 2019 Kucove / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 381
20 Korrik 2019 / Lezhë/ Seminar/ "Përkujdesjet infermierore" 359
13 korrik 2019 Kukes/Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 426
13 korrik 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 839
13 korrik 2019, Kukes "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 354
12 korrik 2019, Tropoje "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 373
12 korrik 2019 Tropoje /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 377
12 korrik 2019 Kukes/Konference “Vleresimi dhe menaxhimi i urgjencave mjekesore”. 373
12 korrik 2019 Shkoder/ Uorkshop “Latanti dhe medikamentet” 398
11 korrik 2019, Kukes Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e organizimit shendetesor dhe permiresimi i kujdesit infermieror ne te semuret paliativ”. 452
9 korrik 2019, Elbasan /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 447
6 korrik 2019, Gramsh Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 434
6 korrik 2019 Korce/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 376
6 korrik 2019 Elbasan/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 420
6 korrik 2019 Lushnje / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 379
6 korrik 2019, Peshkopi /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 386
6-7 Korrik 2019, Tirane/Trajnim/ Prezantim me sistemin ICD10 dhe aplikimi i tij ne sistemet elektronike te shendetesise 518
6 korrik 2019 Tirane “Nryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 666
6 korrik 2019 Seminar ” Jeto pa dhimbje”. 875
5 korrik 2019 , Berat / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 339
1 korrik 2019, Tirane "Menaxhimi Infermieror i situatave klinike ne spitale" 709
1 korrik 2019 Librazhd Trajnim “Edukimi në vazhdim i personelit per vitin 2019 Spitali Librazhd “ 234
30 qershor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 972
29 qershor 2019 Tirane/Trajnim “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te Diabetit Tip 2” 1171
29 qershor 2019 Shkoder/Konference “Urgjencave mjekesore dhe menaxhimi i tyre”. 341
29 qershor 2019 , Tirane / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 543
29 qershor 2019 Elbasan “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 433
28 qershor 2019, Delvine "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 472
28 qershor 2019 Kamez / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 401
28 qershor 2019 Durres ”Trajnim i personelit mjekesor per menaxhimin dhe trajtimin e rasteve te ndryshme klinike dhe urgjencave mjekesore” D 383
28 qershor 2019 Korce /Trajnim. “Kujdesi Shendetesor paresor, risite dhe sfidat ne menaxhimin sa me te mire te pacienteve”. 1100
28 qershor 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 372
28 qershor 2019 , Elbasan / Trajnim “Hipertensioni arterial” 408
28 qershor 2019 Fier “Patologjite ne kujdesin Shendetesor Paresor. Diagnostikimi i Hershem. Trajtimi i tyre”. 547
28 qershor 2019 Tirane/uorkshop “Ndertimi i strategjise “Nje Shendet” per kontollin e Leishmaniazes ne Shqiperi.” 351
27 qershor 2019,Tirane/ Konference “Diabeti 2019. Risite e fundit ne trajnimin e tij”. 1176
27 qershor 2019 Tirane/ Uorkshop “Latanti dhe medikamentet” 369
27 qershor 2019, Sarande "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 349
27 qershor 2019, Tirane/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 412
26 qershor 2019 Durres Trajnim /“Trajnim mbi komunikimin nderpersonal ne Njesine Vendore te kujdesit shendetesor” 625
26 qershor 2019 Elbasan/Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 571
26 qershor 2019 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder” 330
26 qershor 2019 “Simpoziumi XIII Vjetor i Sherbimit Stomatologjik Publik per nje qasje sa me bashkekohore ndaj te gjithave kategorive te individeve qe kerkojne ose perfitojne sherbime nga SHSP”. 438
26 qershor 2019 Shkoder “Patologjite ne kujdesin Shendetesor Paresor. Diagnostikimi i Hershem. Trajtimi i tyre”. 515
25 Qershor 2019 , Tirane / Trajnim “Hipertensioni arterial” 1387
24 qershor 2019 Shkoder / Trajnim “Perditesime mbi insuficencen kardiake dhe SPOK” 385
24 qershor 2019 Durres “Patologjite ne kujdesin Shendetesor Paresor. Diagnostikimi i Hershem. Trajtimi i tyre”. 482
24 qershor 2019, Librazhd "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 378
22 qershor 2019 / Kruje “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 612
22 qershor 2019 Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 348
22 qershor 2019 Durres “Konferenca e X mediko kirurgjikale ”. 322
22 qershor 2019, Vlore "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 469
22 qershor 2019 , Korce / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 368
22 qershor 2019 Tirane / Konference “Nga endodontia ne restaurim, koncepte bashkekohore”. 425
22 qershor 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 780
22 qershor 2019 Puke “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhuesne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet” 354
22 qershor 2019, Librazhd Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 514
21 qershor 2018, Shkoder / “Konferenca I mbarekombetare e Shkencave Mjekesore Teknike” 677
21 qershor 2019 Korce “Patologjite ne kujdesin Shendetesor Paresor. Diagnostikimi i Hershem. Trajtimi i tyre”. 428
21 qershor 2019 / Tirane /Trajnim “Roli i farmacistit ne keshillimin e pacienteve gjate periudhes perinatale”. 282
21 qershor 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 276
21 qershor 2019 , Durres / Trajnim “Hipertensioni arterial” 294
21 qershor 2019 Malesi e Madhe “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhuesne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet” 373
21 qershor 2019 Tirane/ Uorkshop “Latanti dhe medikamentet” 306
21 qershor 2019 Kukes / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 347
20 qershor 2019 QSH Ballagat, Lushnje/ Trajnim “Matja me veteraportim e perdorimit te paisjeve te cantes se infermierit ne punen e perditeshme” 561
20 qershor 2019,Tirane/ Konference “Komplikacionet e hershme dhe te vona qe sjellin crregullimet endokrine kronike ne organizimin e njeriut”. 917
19 Qershor 2019, Tirane /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 777
19 qershor 2019 Tiranë “Patologjite ne kujdesin Shendetesor Paresor. Diagnostikimi i Hershem. Trajtimi i tyre”. 460
18 qershor 2019, Gjirokaster /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 457
18 qershor 2019 Tirane / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 437
18 qershor 2019 Tirane Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Telefonik ”. 263
17 qershor 2019, Prrenjas "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 411
15 qershor 2019, Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 1041
15 qershor 2019 Golem Kavaje / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 312
15 qershor 2019 Fier/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 401
15 qershor 2019 , Elbasan / Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 530
15 qershor 2019 / Bajram Curri “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 409
15 qershor 2019 , Elbasan / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 426
15 qershor 2019 Korce / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 427
15 qershor 2019 Tirane Seminar ” Jeto pa dhimbje”. 391
15 qershor 2019 Kukes / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 426
15 qershor 2019, Fier Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 506
15 qershor 2019, Peqin "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 461
14 qershor 2019 Peshkopi, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 926
14 Qershor 2019 , Tirane / Trajnim “Hipertensioni arterial” 973
14 qershor 2019 Durres/Konference. “Kirurgjia mini-invazive transvaginale dhe urogjinekologjia” 477
14 qershor 2019 Tirane/Trajnim “Estetika dhe restaurimi i dhembeve anterior dhe posterior me nje teknike inovative dhe minimalisht invazive” . 562
14 qershor 2019 Lac “Urtikaria alergjike. Astma bronkiale tek femijet” . 277
13 qershor 2019 Berat “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 463
11 qershor 2019, Elbasan "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 547
8 qershor 2019/ Vlore /Seminar “Konferenca e 1re ne Shendet Publik dhe Shkenca Infermierore”. 1591
8 Qershor 2019, Berat, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 473
8 qershor 2019 Lezhe / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 396
8 qershor 2019 Elbasan " Antitrupat monoklonale ". 450
8 qershor 2019 Elbasan "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 433
8 qershor 2019 , Fier / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 466
8 qershor 2019 / Tepelene. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 453
8 qershor 2019 Kukes / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 383
8 qershor 2019 Fier / Trajnim “Hepatiti kronik D” 432
7 qershor 2019 / Konference “Njohuri legjislative rreth USSH ”. 772
7 qershor 2019 Gjirokaster, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 782
7 qershor 2019 Tirane/Konference. “Konferenca e II kombetare e Mjekut te Pergjithshem dhe Familjes”. 621
7 qershor 2019 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 1136
5 qershor 2019 Tirane “Shendet i mire, Jete me e mire. Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet shendetesore dhe edukimi per kujdesin shendetesor per grupet vulnerabel ne Shqiperi ” 911
3 qershor 2019 Elbasan, /Leksion “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus”. 485
1 qershor 2019 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 639
1 qershor 2019 , Korce / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 483
1 qershor 2019 Fier "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 424
1 qershor 2019 Burrel/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 418
1 qershor 2019 Fier" Antitrupat monoklonale ". 485
1 qershor 2019 Durres/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 665
31 maj 2019 Kukes, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 719
31 maj 2019 Shkoder“Shendet i mire, Jete me e mire. Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet shendetesore dhe edukimi per kujdesin shendetesor per grupet vulnerabel ne Shqiperi ” 562
31 maj 2019 QSH Klos, Burrel/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 431
31 maj 2019 Tirane/ Konference Shkencore “Trajnim Specializues ne EMDR. Niveli i pare”. 646
31 maj 2019 Tirane, /Leksion “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus”. 621
30 maj 2019,Tirane/ Seminar “Emergjenca kardiake, diagnoza dhe trajtimi optimal i tyre”. 957
30 maj 2019 Konference/“Konferenca e katert Shkencore Studentore” 443
30 Maj 2019, Fier, Konference "Perditesimi mbi semundshmerine dhe trajtimin e Insuficiences Kardiake" 373
30 maj 2019, Pogradec /Leksione te hapura/ “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 359
30 maj 2019 Berat“Shendet i mire, Jete me e mire. Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet shendetesore dhe edukimi per kujdesin shendetesor per grupet vulnerabel ne Shqiperi ” 438
29 Maj 2019, Lushnjë / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 344
29 maj 2019, Vlore/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 591
29 maj 2019, Vlore "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1051
29 maj 2019 Elbasan“Shendet i mire, Jete me e mire. Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet shendetesore dhe edukimi per kujdesin shendetesor per grupet vulnerabel ne Shqiperi ” 480
28 maj 2019, Delvine /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 441
27 maj 2019 Vlore / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 615
27 maj 2019 Vlore / “Koma pediatrike dhe Kujdesi infermieror ne marrjen e ushqimeve dhe likideve nepermjet sondes nazogastrike“ 394
27 maj 2019 Tirane / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 862
27 maj 2019 Korce“Shendet i mire, Jete me e mire. Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet shendetesore dhe edukimi per kujdesin shendetesor per grupet vulnerabel ne Shqiperi ” 418
25 maj 2019/ Vlore /Seminar “Njohja e faktoreve te riskut dhe diagnostikimi i hershem i kancerit gastrik-pike kyce ne parandalimin dhe prognoze”. 707
25 maj 2019 Fier/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 452
25 maj 2019 Durres "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 488
25 maj 2019 Durres " Antitrupat monoklonale monoklonale ". 487
25 maj 2019 Fier/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 437
24 maj 2019 Korce, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 714
24 maj 2019 / Ndoj – Kruje /Trajnim “Shenjat Vitale”. 398
24 maj 2019, Vlore Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 582
24 maj 2019 Lezhe, /Leksion “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus”. 371
24 maj 2019 Durres / Konference“Breast Cancer; A Continuing Challenge”. 636
23 maj 2019,Tirane/ Seminar “Ndikimi i semundjeve kardiake ne cilesine e jetes se pacientit”. 624
23 maj 2019 Tirane/ Konference “Pacienti Kompleks. Sfida e sotme dhe e se ardhmes”. 1028
21 maj 2019 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 735
21 maj 2019 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 439
20 maj 2019 Elbasan / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 588
20 maj 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 439
20 maj 2019 Korce / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 462
18 maj 2019 Tirane/Trajnim “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te Diabetit Tip 2” 1594
18 maj 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 873
18 maj 2019 Durres / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 831
18 maj 2019 Fier/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 391
18 maj 2019 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 384
18 maj 2019 Durres / Trajnim “Hepatiti kronik D” 348
18 maj 2019 , Durres / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 423
18 maj 2019 Durres/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 403
18 maj 2019 Lezhe / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 360
18 maj 2019 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 546
17 maj 2019 Pogradec /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je” 348
17 maj 2019, Delvine /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 327
16 maj 2019, Fier / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 449
16 maj 2019 Tirane/Trajnim “Perqasja : Nje shendet per gripin” 361
15 maj 2019, Durres / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 430
14 maj 2019, Shkoder / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 411
13 maj 2019 Vlore / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 523
13 maj 2019 Tirane / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 595
11 maj 2019 Shkoder / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 545
11 maj 2019 Shkoder “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 534
11 maj 2019 Korce/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 365
11 maj 2019 Durres/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 416
11 maj 2019 Fier " Antitrupat monoklonale ". 396
11 maj 2019, Durres/ Kongresi nderkombetar i infermiereve “Kujdesi infermieror ne specialitete". 598
11 maj 2019 Tirane/Konference “Vleresimi dhe menaxhimi I urgjencave mjekesore”. 544
10 maj 2019 Tiranë “Trajnim per Ekografine Abdominale per mjeket specialiste te Shqiperise dhe Kosoves” 1520
10 maj 2019, Tirane. “Edukimi Terapeutik i Pacientit (ETP) ne ambjentet spitalore dhe ne poliklinika” 465
10 maj 2019 Fier/Trajnim. “Kujdesi Shendetesor paresor, risite dhe sfidat ne menaxhimin sa me te mire te pacienteve”. 447
10 maj 2019 Berat “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 413
8 Maj 2019 Lezhe, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 805
9 maj 2019 Tiranë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 6 ”. 992
9 maj 2019, Tirane / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 543
7 maj 2019, Berat /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 490
5 maj 2019 Berat “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 447
6 maj 2019 Elbasan/ Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 426
6 maj 2019 Korce / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 366
4 maj 2019 Permet. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 756
4 maj 2019 Gjirokaster “Konferenca IX Rajonale e Shendetit Publik” . 474
4 maj 2019 Korce / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 455
4 maj 2019 Durres/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 472
4 maj 2019 Sarande/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 417
4 maj 2019 Korce "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 365
4 maj 2019 Korce " Antitrupat monoklonale ". 391
4 maj 2019 Durres/ Konference“Diagnoza dhe Menaxhimi i sinkopit bazuar ne udherrefyes”. 351
4 maj 2019 Puke “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 369
4 maj 2019 Tirane/ Trajnim “Trauma komplekse, psikiatria dhe terapia me EMDR”. 779
3 Maj 2019 Elbasan, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 947
3 maj 2019, Tirane, Konference “International congress: Advances in obsetrics gynecology and ultrasound”. 300
2 maj 2019, Elbasan/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 462
2 maj 2019 Durres / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 469
2 maj 2019 Korce /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je” 377
30 Prill 2019 Fier , “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 899
01-31 Maj 2019, Tirane/ Trajnim “Rritje e cilesise se sherbimit infermieror. Forcimi i rolit te Mami/Infermiereve ne promocionin e shendetit dhe parandalimin e semundshmerise amtare”/ Permiresimi i cilesise se sherbimit ne nivelin mami/infermiere 191
28 prill 2019 Maqellare/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 361
30 prill 2019/ Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne kujdesin shendetesor paresor” 591
27 prill 2019 Tirane / Trajnim ” Ekzaminimi i gjirit me ultratingull”. 547
27 prill 2019 Tirane, “Konferenca e 1re e Qendrave Shendetesore ne Specialitete”. 525
27 prill 2019 Durres/ Trajnim “Hepatiti kronik D” 507
27 prill 2019 , Durres / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 489
27 prill 2019 Tirane “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 793
26 prill 2019 Tirane/Trajnim “Studimi i prevalences se infeksioneve spitalore ne kujdesin shendetesor dhe perdorimin e antibiotikeve ne spitalet e kujdesit shendetesor” . 766
26 prill 2019 Peshkopi/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 382
25 prill 2019,Tirane/ Seminar “Stroku, faktoret e riskut dhe sfidat e trajnimit te tij”. 898
23 prill 2019 Durres, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 972
22 prill 2019 Kruje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 447
22 prill 2019/ Trajnim “Trajnim multidisiplinar mbi Kujdesin Paliativ” 421
21 prill 2019 Gjirokaster/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 415
21 prill 2019 Sarande “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 339
20 prill 2019 Tepelene “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 361
20 prill 2019 Korce/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 332
20 prill 2019 / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1301
20 prill 2019 Durres "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 421
19 prill 2019/ Trajnim “Trajnim multidisiplinar mbi Kujdesin Paliativ” 1210
19 prill 2019, Berat /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 368
19 prill 2019 Sarande/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 463
19 prill 2019 , Vlore / Leksion “Anestezia lokale dhe ajo sedative e perdorur ne interventet kirurgjikale. Dozat, indikacionet dhe kunderindikacionet e perdorimit te tyre” 601
19 prill 2019 Durres / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 475
18 prill 2019,Tirane/ Seminar “Menaxhimi i pacientit pas kirurgjive te medha abdominale, nje sfide per pacientin dhe stafin”. 609
15 prill 2019, Elbasan/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 496
15 prill 2019 Tirane / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Inegrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 555
15 prill 2019, Fier /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 360
14 prill 2019 Korce /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 439
14 prill 2019 Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 446
13 Prill 2019 Trajnim “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 710
13 prill 2019 Tirane / Trajnim ” Ultrasoni abdominal per mjeket specialiste”. 430
13 prill 2019 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 407
13 Prill 2019 Korce, Leksion “Hepatiti Kronik" 436
13 prill 2019 Durres/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 387
13 Prill, Tirane Uorkshop “Impakti i sistemit nbeshtetes per diagnozen mjekesore ne alergologji.Alergjia molekulare, ditari elektronik” 560
13 Prill, Tirane “Konferenca Kombetare e Profesionisteve te Shendetesise 2” 912
13 prill 2019 Puke. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 664
13 prill 2019 Tirane, “Interpretim diagnostik dhe monitorues i analizave laboratorike mjekesore”. 818
13 prill 2019 Maliq /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 431
12 prill 2019 Tirane / Konference “DSSH – Ditet e studimeve shqiptare 2019: Diagnozat dhe prognozat” 862
12 prill 2019, Trajnim “Kursi Klinik i teknikes Straight Wire”. 2103
11 prill 2018, Tirane / Konferenca “3rd International Conference in Human, Social and Applied Sciences – medicine Session ”. 306
10 prill 2019 Kavaje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 439
10 prill 2019 Tirane/Trajnim “Raportimi i semundjeve infektive sipas ligjit te ri te semundjeve infektive” . 447
9 Prill 2019 Berat, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 541
9 Prill 2019 Malesi e Madhe “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 401
8 prill 2019 Fier “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne kujdesin Shendetesor paresor” 286
7 prill 2019 Lushnje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 477
7 prill 2019 Tirane / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 591
6 Prill 2019 Tirane, “Interpretim diagnostik dhe monitorues i analizave laboratorike mjekesore”. 531
6 prill 2019 Durres “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 532
6 prill 2019 Korce/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 380
6 prill 2019 Durres/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 479
6 prill 2019 Tirane / Uorkshop “Teknikat e reja kirurgjikale ne fushen e ortopedise, urologjise dhe gjinekologjise. Eksperienca e kirurgjise italiane” 366
6 prill 2019 Tirane/Trajnim/ “Diagnoza, menaxhimi dhe parandalimi i infeksioneve seksualishte te transmetueshme” 353
6 prill 2019, Elbasan/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 550
5 prill 2019 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 492
5 prill 2019 Trajnim “Implanto–Proteza , hand-on & Clinical Course” 295
3 Prill 2019 Lushnje, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 589
3 prill 2019 Permet “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 411
1 prill 2019 QSH Arras / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 284
31 mars 2019 Sarande “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 381
30 mars 2019 Durres/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 476
30 mars 2019/ Vlore /Konference “Integrimi i evidencave te kerkimit shkencor ne permiresimin e kujdeseve infermierore”. 1624
30 mars 2019 Fushe Arrez, Puke / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 358
30 mars 2019 Tepelene “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 372
30 mars 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 847
30 mars 2019 Korce/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 404
29 mars 2019/ Tirane ”Menagment of Digestive Diseases” 530
29 mars 2019 Tirane, “EASD Postgraduate Course on Clinical Diabetes and its Complications”. 565
29 mars 2019, Fier /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 492
29 mars 2019 , Korce / Uorkshop “Dhimbja kronike” 420
28 mars 2019 , Tirane / Uorkshop “Dhimbja kronike” 642
28 mars 2019,Tirane/ Konference “Terapia renale zevendesuese, sfidat per te ardhmen”. 651
27 mars 2019 Tirane "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 557
27 mars 2019 Tirane / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 574
27 mars 2019 Korce/ Trajnim “Perditesime ne menaxhimin e semundjeve kronike te sistemit Kardio-Respirator” 380
27 mars 2019 QSH Kala e Dodes, Diber / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 282
26 mars 2019 QSH Lure, Diber / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 295
25 mars 2019,Tirane/ Konference “Roli i infermieres ne menaxhimin dhe edukimin e pacienteve me semundje kronike te veshkave”. 513
23 mars 2019 Rreshen. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre” 539
23 Mars 2019/Korçe/Trajnim: "Antitrupat monoklonale" 429
23 mars 2019 Fier / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 441
23 mars 2019, Korce "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 385
22 mars 2019 “Trajnim per Ekografine Abdominale per mjeket specialiste”. 793
22 mars 2019 Lac, Kurbin / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 363
22 mars 2019 Trajnim “Mikroendodoncia ekselente”. 496
21 Mars 2019/ Martanesh, Bulqize/ Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Martanesh, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 452
21 mars 2019, Lushnje "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 366
20 mars 2019 QSH Zall - Dardhe & Zall - Rec 2019 / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 417
19 Mars 2019 Kukes, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 512
19 Mars 2019 Vlore, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 612
18 Mars 2019/ Aranitas/ Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Aranitas , "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 484
17 mars 2019 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 426
16 mars 2019 Korce. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 632
16 mars 2019 Elbasan / Trajnim “Gabimet e mundeshme ne procesin e terapise farmakologjike. Pergjegjesite infermieristike” 458
16 mars 2019 , Peqin / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 462
16 mars 2019 Fier / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 457
16 mars 2019 Tirane/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 651
16 mars 2019 Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 456
16 mars 2019 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 615
15 mars 2019, Kavaje /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 411
12 Mars 2019 Korce, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 477
12 mars 2019 Shkoder, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 607
10 mars 2019 Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 384
9 Mars 2019 / Workshop: "Sesione pune per ofrimin e sherbimeve ne Qendren e Menaxhimit te Krizes ne Rastet e Dhunes Seksuale" 692
9 mars 2019 Pogradec,/ Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 427
9 mars Fier, 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 466
8 Mars 2019 / Trajnim: "Trajnim mbi Kirurgjine Implantare" 586
8 mars 2019 Trajnim “First Steps ne Ortodoncine Fikse”. 394
8 Mars 2019/ Ostren dhe Trebisht/ Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Ostren dhe Trebisht/ "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 439
8 mars 2019, Kavaje /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 410
7 Mars 2019 Diber, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 433
7 mars Berat, 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 482
6 Mars 2019/ Suç, Burrel/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Suç, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 383
6 mars 2019 Vlore /Seminar “Detresi dhe inkopetenca respiratore te femijet dhe infeksionet e perseritura urinare “ 319
5 mars Elbasan, 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 522
5 Mars 2018 Fier “Grup rishikimi ndermjet mjekeve te familjes se QSH nr 3 Fier lidhur me Menaxhimin e Hipertensionit Arterial nga ekipi i mjekeve te familjes” 290
4 Mars 2019/ Dermenas, Fier/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Dermenas, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 455
4 mars 2019 Lushnje “ Planifikimi vjetor – Zbatimi dhe monitorimi i Sherbimeve Shendetesore nga QSH” 453
4 Mars 2019 Gjirokaster, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 430
3 mars 2019 , Korce / Trajnim “Hepatitet kronike HBC dhe HCV, trajtimi i tyre” 390
2 mars 2019 Tirane, “Trajnim i klasit me bashkekohor per nderhyrjet ne mushkeri me ane te metodes VATS (Video Assisted Thoracoscopic Surgery)” 301
2 mars 2019 Lushnje. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 645
2 mars 2019 , Pogradec / Leksion “Anestezia lokale dhe ajo sedative e perdorur ne interventet kirurgjikale. Dozat, indikacionet dhe kunderindikacionet e perdorimit te tyre” 466
2 mars Sarande, 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 412
2 mars ne vazhdim 2019 Tirane, “Infermiere/Mami dhe roli i tyre per te permbushur nevojat fizike, emocionale dhe patologjike te nje nene gjate gjithe shtatezanise ne lindje dhe pas lindjes 116
2 mars 2019 Tirane/ Trajnim “Trauma dhe Neurobiologjia si baze e bullizmit, cyberbullizmit dhe rrezikshmerite e lidhura me teknologjite e reja”. 795
2 Mars 2019 Has, Kukes / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 389
1 Mars 2019, Durres, Konference "Ekografia Prenatale e Javes 11 - 13.6 IOTA, IETA" 463
1 mars 2019 Tiranë/ Trajnim “Ekografia e gjirit” 1321
1 mars 2019 QSH Golem Lushnje / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 293
1 mars 2019 QSH Kurjan 2019 / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 320
1 Mars 2019/ Burrel/ Trajnim: "Rritja e rolit te infermierit nepermjet trajnimit ne vendin e punes ne Kujdesin Shendetesor Spitalor" 400
28 Shkurt 2019, Tirane Konference "Kirurgjia mini invazive ne oftamologji" 519
28 Shkurt 2019 Tirane / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 509
28 shkurt 2019 Fier / Trajnim “Aftesim e ngritje etiko-profesionale ne Infermieret e Spitalit Rajonal Fier “ 294
28 Shkurt 2019 Tirane, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 563
28 shkurt Durres, 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 468
27 shkurt 2019, Lushnje /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 475
27 Shkurt 2019/ Dushk, Lushnje/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Kolonje, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 404
27 Shkurt 2019/ Shkoder/Konference/ " Perditesime ne menaxhimin e semundjeve kronike te sistemit Kardio - Respirator" 452
26 Shkurt 2019/ Kolonje Lushnje/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Kolonje, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 379
26 shkurt, Shkoder 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 452
25 Shkurt 2019 Tirane, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 560
25 Shkurt 2019, Tirane/ Trajnim ne vendin e punes / "Zbatimi korrekt i teknikave infermierore ne parandalimin e infeksioneve spitalore si mjet per rritjen e sigurise se pacienteve ne spitale" 388
24 Shkurt 2019 / Kavaje / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 425
23 shkurt 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 975
23 Shkurt 2019/ Tirane / Konference/ " Problematikat e frymemarrjes gjate gjumit - Nje perqasje multidisiplinare" 462
23 Shkurt 2019 Vlore / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 572
22 Shkurt 2019 Brataj, Vlore / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 382
22 Shkurt 2019 / Trajnim “Si te korrigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 392
20 shkurt 2019 QSH Mbrostar / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 306
21 shkurt 2019 Korce,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 642
16 shkurt 2019 Fier. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 667
16 shkurt 2019 , Gjirokaster / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 432
16 shkurt 2019 Durres / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 804
15 shkurt 2019, Erseke /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 391
15 shkurt 2019 Rreshen / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 422
Shkurt – dhjetor 2019, Mirdite/Trajnim“Edukimi ne bashkim per stafin mjekesor te Spitalit Bashkiak, Mirdite ”. 103
14 Shkurt 2019 / Leksion:"BLSD-PBLSD:Udhezimet 2015" 370
14 shkurt 2019 Korce,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 604
14 Shkurt 2019 / Leksion:"Terapia e buzeqeshjes. Efektiviteti dhe aplikimi ne kontekstin e kujdesit" 357
14 Shkurt 2019 / Leksion: "Disfagia: Kur gelltitja behet e veshtire" 363
14 Shkurt 2019 / Leksion:"Stresi i lidhur me punen" 355
14 Shkurt 2019 / Leksion:"BLSD-PBLSD:Udhezimet 2015" Noduli i Tiroides 349
11 shkurt 2019 QSH Zharrez / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 300
10 shkurt 2019 Tropoje / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 360
9 shkurt 2019 Kukes / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 411
9 shkurt 2019, Tirane/ Kongresi“Konferenca 1-re Rajonale e Geriatrise dhe Gerontologjise". 1214
9 shkurt 2019 , Librazhd / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 459
9 shkurt 2019 Gramsh. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 414
9 shkurt 2019 Fushe - Kruje/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 464
8 shkurt 2019 Tropoje / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 354
8 shkurt 2019, Bilisht /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 455
7 shkurt 2019 Elbasan,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 667
5 shkurt 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 440
4 shkurt 2019 / Perditesim per protokollet dhe standartet e terapise Antiretrovirale” 366
2 shkurt 2019 Rubik/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 444
2 shkurt 2019 Sarande/Konference “Osteoporoza dhe osteoartriti ne shendetin kockor”. 476
2 shkurt 2019, Trajnim “Trajtimi i malokluzionit te klasave te II-ta dhe te III-ta”. 390
2 shkurt 2019 , Fier / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 419
1 shkurt 2019, Pogradec /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 460
31 janar 2019 Elbasan,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 583
29 janar 2019 / Trajnim “Si te korrigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 1070
29 janar 2019 QSH Fier nr 3 / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 294
26 janar 2019 Tirane, Konference: “Perqasja Multi-Specialistike ne semundjet kardiake”. 1700
26 janar 2019, “Trajtimi i rasteve te urgjences ne momentet e kalimit ne akt, te ankthit dhe formacioneve te tjera te pavetedijeshme tek te rrriturit dhe femijet ”. 539
26 janar 2019 Kruje / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 480
25 janar 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 465
25 janar 2019 QSH Muhurr Diber / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 301
24 janar 2019 Elbasan,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 497
19 janar 2019 Shkoder “Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 571
19 janar 2019 Berzhite,Tirane / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 440
18 janar 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 650
17 janar 2019 Elbasan,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 511
17 janar 2019 QSH Kuman / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 300
11 janar 2019 QSH Burrel / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 314
Gjate 2019 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder” 316
29 dhjetor 2018 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 594
29 dhjetor 2018 Shkoder / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik 567
28 dhjetor 2018 Shkoder / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik 564
28 dhjetor 2018, Tirane/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 685
28 dhjetor QSH Perondi 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 947
28 dhjetor 2018 Konference/ Psikiatria e femijeve dhe adoleshenteve: Sfidat dhe Reflektime 696
26 dhjetor 2018, “Inovacionet ne shkencat mjekesore”. 859
27 dhjetor 2018,Tirane/ Konference “Vleresimi i kolikes abdominale ne urgjence”. 888
23 dhjetor 2018 Shkoder / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik 697
22 dhjetor Berat 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 572
22 dhjetor 2018 / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik 1577
22 dhjetor 2018 Gjirokaster “Konferenca VIII Rajonale e Shendetit Publik” . 476
22 dhjetor 2018, Baldushk/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 666
22 dhjetor 2018 Gjirokaster / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 527
22 dhjetor 2018 Fier / Trajnim / “Zhvillimi i kompetencave personale dhe sociale per profesionistet e kujdesit shendetesor”. 816
22 dhjetor 2018 Elbasan / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit tek sherbimi shendetesor sipas modelit europian te mjekesise se familjes dhe menaxhimi i integruar infeksioneve te rrugeve te siperme respoiratore” 820
22 dhjetor 2018 Korce: “Menaxhimi i urgjencave ne Obsetrike dhe Gjinekologji”. 574
21 dhjetor 2018 Elbasan/ Trajnim / “Zhvillimi i kompetencave personale dhe sociale per profesionistet e kujdesit shendetesor”. 737
21 dhjetor 2018,Tirane/Konference“Ku mbaron ortodoncia dhe ku fillon kirurgjia ortodontike”. 392
21 dhjetor 2017 Durres ”Rritja e kapaciteteve te stafit shendetesor mbi aspektet e akreditimit te QSH -se si dhe perditesimi i njohurive mbi diagnostikimin dhe trajtimin e rasteve te ndryshme klinike” 535
21 dhjetor 2018 Tirane/Trajnim “Survejanca e gripit, SARI dhe prezantimi i planit te pergjigjes ndaj pandemive” . 807
21 dhjetor Berat 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 493
21 dhjetor 2018, “Konferenca e 8 e Reumatologjise Shqiptare”. 308
21 dhjetor 2018, Tirane / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 762
21 dhjetor 2018 Elbasan / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit tek sherbimi shendetesor sipas modelit europian te mjekesise se familjes dhe menaxhimi i integruar infeksioneve te rrugeve te siperme respoiratore” 694
19 dhjetor 2018 Vlore “Zhvillimi dhe zbatimi i Udherrefyesve Klinike” 742
19 dhjetor 2018 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 1397
18 dhjetor 2018 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1153
18 dhjetor 2018, Tirane me transmetim ne Kukes, Shkoder, Lezhe, Durres, Elbasan, Fier, Vlore, Korce, Berat, Gjirokaster “Ne sherbim te ngritjes profesionale te farmacisteve” 695
18 dhjetor 2018 Durres/ Trajnim “Zbatimi i Protokolleve mjekesore dhe te performances vendimtar ne uljen e riskut te pacientit ,nepermjet programeve SAFTY ne praktiken mjekesore” 544
17 dhjetor 2018 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 1254
17 dhjetor 2018 Tirane “Zhvillimi dhe zbatimi i Udherrefyesve Klinike” 973
17 dhjetor 2018/ Trajnim “Patologjite gjinekologjike me te shpeshta ne primar dhe egzaminimi pelvik” 404
16 dhjetor 2018, Berat. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 377
15 dhjetor 2018 Elbasan / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit tek sherbimi shendetesor sipas modelit europian te mjekesise se familjes dhe menaxhimi i integruar infeksioneve te rrugeve te siperme respoiratore” 626
15 dhjetor Tirane, 2018 Konference: “Konferenca per Kerkim Shkencor ne Shendetesi II”. 3125
15 dhjetor 2018 Konference“Te rejat ne menaxhimin e semundjes valvulare ne zemer”. 333
15 dhjetor 2018, Tirane/Konference “100% dhurim vullnetar per gjak te sigurt 423
15 dhjetor 2018 Tirane / ” Sindromi ethor, diagnoza dhe menaxhimi 586
15 dhjetor 2018 Vlore / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve spitalore “ 420
15 dhjetor 2018 Berat / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 452
15 dhjetor 2018/ Trajnim “Probleme te zakonshme te veshit , te syrit ne kujdes primar dhe ekzaminimi neurologjik” 501
15 dhjetor 2018, Tirane. “Edukimi Terapeutik i Pacientit (ETP) ne ambjentet spitalore dhe ne poliklinika” 525
15 dhjetor 2018 Tirane/ Trajnim “Trauma dhe Neurobiologjia si baze e bullizmit, cyberbullizmit dhe rrezikshmerite e lidhura me teknologjite e reja”. 458
15 dhjetor 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare" 895
15 dhjetor 2018 Tirane/ Konference “Aktualitete per Imunoficencat primare ne Shqiperi” Ne bashkepunim me projektin Europian te Imunodeficencave Primare: J.PROJECT 385
15 dhjetor 2018 Puke,” Permiresimi i kujdesit te diabetit ne paciente me aftesi te kufizuara fizike dhe mendore”. 425
15 dhjetor 2018 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 1071
14 dhjetor 2018 Elbasan, /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 644
14 dhjetor 2018 Tirane “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 510
14 dhjetor QSH Kozare, Berat 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 350
14 dhjetor 2018, Konference “Kurs i dyte i ekografise ne praktiken klinike” Fokus mbi ekografine abdominale 444
14 dhjetor 2018 leksion ”Kanceri kolo-rektal”. 485
14 dhjetor 2018, Tirane/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 483
13 dhjetor 2018 Tirane Trajnim / Kursi Trauma/PHTLS”Prehospital Trauma Life Support”. 394
12 dhjetor 2018 Tirane, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 341
12 dhjetor 2018 Tirane Trajnim per Trajneret / PHTLS”Prehospital Trauma Life Support”. 394
12 dhjetor 2018/ qsh Otllak Berat/Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 330
11 dhjetor 2018, Tirane / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 727
11 dhjetor 2018 Tirane,Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne depistimin dhe menaxhimin e dhunes tek grate shtatezena dhe femijet”. 764
11 dhjetor 2018, Tirane “Ne sherbim te ngritjes profesionale te farmacisteve” 606
10 dhjetor 2018 Tirane Trajnim / Kursi Trauma/PHTLS”Prehospital Trauma Life Support”. 415
10 dhjetor 2018, “Terapite alternative per depresionin duke perfshire intervenimet elektronike dhe ndikimin e dietes dhe ushqyerjes ne simptomat e depresionit 354
9 dhjetor 2018 , Lushnje / Leksion “Semundjet seksualisht te transmetueshme dhe shtatezania. Forcimi i kapaciteteve te stafit mjekesor lidhur me semundjet seksualisht te transmetueshme ne shtatezani” 610
8 dhjetor 2018 , Pogradec / Trajnim “Hepatitet Kronike HBV dhe HCV, trajtimi i tyre” 547
8 dhjetor 2018, Shkoder / “Kujdesi Paliativ ne te semuret terminal” 351
8 Dhjetor 2018/ Peshkopi, Diber/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Peshkopi, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 293
8 dhjetor 2018 Tirane ”Metodat bashkekohore ne trajtimin e pacienteve me insuficence kardiake”. 361
8 dhjetor 2018, Lushnje / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 509
8 dhjetor 2018 Has / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 372
7 dhjetor,2018 "Ankorimi skeletik ne ortodonci:Protokolle dhe mundesi te reja terapeutike" 1192
7 dhjetor 2018 Tirane,Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne depistimin dhe menaxhimin e dhunes tek grate shtatezena dhe femijet”. 569
7 dhjetor 2018, Tirane / “Te njohim dhe te interpretojme EKG ne urgjence”. 488
7 dhjetor 2018 Durres “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 581
7 dhjetor 2018, Tirane / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 656
7 dhjetor 2018 Elbasan / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit tek sherbimi shendetesor sipas modelit europian te mjekesise se familjes dhe menaxhimi i integruar infeksioneve te rrugeve te siperme respoiratore” 707
7 dhjetor, 2018 Tirane / Trajnim “Hipertensioni dhe Kriza Hipertensive ” 1779
7 dhjetor 2018 Tirane / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 1946
7 dhjetor 2018 Has / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 474
6 dhjetor 2018, Trajnim « International 6th Course of Basic Microsurgical Traning 385
6 dhjetor 2018, Trajnim «Terapia e te folurit me femijet e vegjel me ulje te degjimit 333
6 dhjetor 2018, Trajnim « Kirurgjia eksperimentale dhe mikrokirurgjia ne eksperimentet mbi kafshet dhe ne trajnimin kirurgjikal “ 388
4 dhjetor 2018 Tirane,Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne depistimin dhe menaxhimin e dhunes tek grate shtatezena dhe femijet”. 848
4 dhjetor 2018 Tirane / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 923
3 dhjetor 2018/Q.SH. Specialiteteve Nr.3/ Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 912
3 dhjetor 2018 Tirane/ Konference “Vleresim Bio-Psiko-Social i aftesise se kufizuar dhe rolet e pergjegjesiste e stafit qe perfshihet ne rrjetin e vleresimit te aftesive te kufizuar” 304
3 dhjetor 2018 Lac, /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 596
3 dhjetor 2018, Trajnim « International 6th Course of Basic Microsurgical Traning 365
1 dhjetor 2018 / Sarande/Trajnim “Identifikimi dhe vlerësimi i nevojave të pacientëve. Parandalimi i vuajtjeve dhe përmirësimi i gjendjes së tyre me anë të Komunikimit Terapeutik” 604
1 dhjetor 2018 Fushe-Kruje/ Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 676
1 dhjetor 2018 Tirane / Trajnim / “Zhvillimi i kompetencave personale dhe sociale per profesionistet e kujdesit shendetesor”. 352
1 dhjetor 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 534
1 dhjetor 2018 ,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 611
1 dhjetor 2018 , QSH Sinje “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 493
1 dhjetor 2018 , Tirane / Trajnim “Hepatitet Kronike HBV dhe HCV, trajtimi i tyre” 607
1 dhjetor 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 453
29 nentor – 29 dhjetor 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1236
25 nentor – 25 dhjetor 2018,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1054
17, 18, 24, 25 Nentor 1,2,8,9 Dhjetor 2018 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 1199
25 – 26 nentor 2018 Peshkopi /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 562
24 - 25 nentor 2018 / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1514
24 – 25 nentor 2018 Peshkopi /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 487
24 nentor 2018 Shkoder / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik” 862
24 nentor 2018 Korce ”Kursi i edukimit mbi te rejat dhe debatet ne mjekimin e HTA, HH, Semundjen ishemike te zemres, parandalimin e riskut kardiovaskular, Osteoperozen, Osteopeninesi dhe rhiniti alergjik dhe asma bronkiale”. 557
24 nentor 2018, Kamez / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 631
24 nentor 2018 QSH Sinje/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 573
23, 24, 25 nentor 2018 Konferencë ” Konferenca e X Ndërkombetare në Specialitete ”. 2112
23 – 24 nentor 2018 Konferencë ” 3rd International Conference on Applied Biotechnology – “Medical Biotechnology”. 1571
23 - 24 nentor 2018 Tirane/ “Ortodontia e pacientit ne rritje” 850
23 nentor 2018 / Konference « Farmacisti dhe pacienti : Sistemi muskulo-skeletik» 988
23 nentor 2018 Tirane/Trajnim “Survejanca e gripit, SARI dhe prezantimi i planit te pergjigjes ndaj pandemive” . 905
22 nentor, 13 dhjetor 2018, 25 janar, 22 shkurt, 15 mars 2019 / Trajnim “Trajnime per stafin e Qendres Shëndetësore ABC” 1054
22, 23, 26 nentor 2018 Leksion“Kanceri i Pulmonit dhe UNE, Tipe te ndryshme, rrugetime te ndryshme” 641
22 nentor – 22 dhjetor 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 662
22 nentor 2018 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 546
20 nentor – 20 dhjetor 2018,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1518
20 - 22 nentor 2018, “Elektrokardiograma. Kryerja dhe interpretimi ne praktiken klinike 318
20-21 nentor 2018, Konference “ Cikli i frankofonise mjekesore, Perditesim ne Heaptologji » 806
19 – 27 nentor 2018, Tirane/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 917
17 nentor 2018 Tirane/ Trajnim “Zhvillime te reja ne fushen e crregullimeve psikologjike dhe mendore. Kontributi i terapise EMDR”. 1092
18 nentor 2018, Berat. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 533
17, 24 Nentor, 3 dhjetor 2018 Tirane/Konference: “Trajnim mbi sistemin kardiovascular. Fokusi mbi hipertensionin”. 1259
17 – 18 nentor 2018 Puke / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 541
17 nentor 2018 , Berat “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 526
17 – 18 nentor 2018, Berat /Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 481
17 nentor 2018 , Fier / Trajnim “Hipertensioni arterial” 525
17 nentor 2018 Berat/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 435
17 - 18 nentor 2018 /Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 691
16 nentor – 16 dhjetor 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1308
15 – 17 nentor 2018,Tirane/ Konference “Kongresi i IV Nderkombetar i Mjekesise Multidisiplinare”. 1622
15 nentor 2018 Fan , Mirdite “Higjena e duarve tek operatoret shendetesor” 530
14 nentor 2018 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 481
14 nentor 2018 Tirane, /Leksion “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus”. 426
14 dhe 15 nentor (perseritje 21-22 nentor, 12-13, 19-20 dhjetor) 2018 “Roli i mjekut stomatolog ne diagnostikimin, parandalimin dhe sensibilizimin hepatitet Virusale”. 576
12, 13 nentor Burrel, 16, 17, 22 nentor Peshkopi, 23 nentor Bulqize, 26, 27 nentor Mallakaster, 3, 5, 7 dhjetor Fier, 11, 13, 14 dhjetor Lushnje 2018 / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 426
10 – 11 nentor 2018 QSH nr 2 Vlore / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 861
10-11 nentor 2018 Tirane/Konference: “Konferenca Rajonale e Dhimbjes”. 479
10 nentor 2018 , Shkoder / Trajnim “Hipertensioni arterial” 693
10 nentor 2018 , Berat / Trajnim “Hepatitet Kronike HBV dhe HCV, trajtimi i tyre” 388
10 nentor 2018 Puke,” Permiresimi i kujdesit te diabetit ne paciente me aftesi te kufizuara fizike dhe mendore”. 424
8 nentor 2018, Konference “ Perditesim mbi trajnimet me injeksione intravenale me anti-VEGF ne semundjet retinale ” 1273
9, 10, 16, 17 nentor 2018 Diber “ Planifikimi vjetor – Zbatimi dhe monitorimi i Sherbimeve Shendetesore nga QSH” 374
9 nentor Spitali Skrapar, 16 nentor Spitali Berat, 23 nentor QSH Ura Vajgurore, 30 nentor QSH Cukalat dhe Poshnje 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave 450
9 nentor 2018 Konferenca e XV e Anestezise dhe Reanimacionit 330
8 - 10 nentor 2018 Konference “Kongresi i 2 Fakultetit te Mjekesise Dentare “Qasje te reja interdisiplinare ne rehabilitimin oral dhe te pergjithshem”, “Sfidat ne rehabilitimin e kavitetit oral”, “Sfidat ne kirurgjine stomatologjike”, “Sfidat ne terapin 1607
5 – 6 nentor 2018, “Kongresi i XIII i Shoqates Shqiptare te Hematologjise”. 439
5 nentor 2018, Tirane/ Kongresi“Teknikat vleresuese dhe rehabilituese te skolizes". 396
3 – 4 nentor 2018 QSH Erseke / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 676
3, 4, 10, 11 nentor 2018 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 1718
3 –4 nentor 2018, Kruje/Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 807
3 – 4 nentor 2018, Tirane/ Kongresi“Konferenca Ballkanike e Shkencave Mjekesore Teknike". 429
3 nentor 2018 Gjirokaster “Sebashku per sherbimin shendetesor spitalor ne komunitet ” . 398
3 nentor 2018 Lezhe ”Kursi i edukimit mbi te rejat dhe debatet ne mjekimin e HTA, HH, Semundjen ishemike te zemres, parandalimin e riskut kardiovaskular, Osteoperozen, Osteopeninesi dhe rhiniti alergjik dhe asma bronkiale”. 369
3 nentor 2018 (6 fundjava) Trajnim ” Ultrasoni abdominal per mjeket specialiste”. 424
2 nentor 2018, Konference “ Shendeti ne moshen e trete. Parandalimi dhe kujdesi” 715
2 – 3 nentor 2018 Tirane,Trajnim “Proceset e Infermieristikes dhe menaxhimi i pacienteve ne raste te veshtira” 402
31 tetor 2018,Tirane/ Leksion “Kujdesi Infermieror ne rehabilitimin respirator dhe fizik te pacientit”. 409
30 tetor – 30 nentor 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 864
30 tetor – 9 nentor 2018, /Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 364
29 – 30 tetor 2018 Tirane,Trajnim “Proceset e Infermieristikes dhe menaxhimi i pacienteve ne raste te veshtira”. 2569
27 – 28 tetor 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1692
27 tetor 2018 Tirane/Konference “Edukimi ne vazhdim, sfide per profesionistet e kujdesit ne vendin tone”. 1667
27 tetor 2018, Tirane / “Konferenca e 3 Kombetare e Urgjences Mjekesore: Sfida vazhdon”. 387
27 tetor 2018, Shkoder "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 422
27 tetor 2018 Berat/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 441
26 - 27 tetor 2018 QSH Vore / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 553
26-27 tetor 2018, Konference “Konferenca e 18 kombetare e ORL dhe kirurgjise Koke - Qafe” 396
26-27 tetor 2018 Tiranë/Konference “Konferenca e 26 Kirurgjikale Shqiptare “ 1540
26 tetor 2018 / Trajnim “Prezantim i pergjithshem mbi semundjet. Skizofrenia, crregullimet afektive, komorbiteti dhe abuzimi me substancat” 416
25-26 tetor 2018 Tiranë, Seminar “Crregullimet e levizjes” 444
25 – 26 tetor, 8 - 9 nentor 2018 Tirane, Elbasan, Shkoder / Trajnim / “Shprehite baze ne punen me rastet e problemeve te shendetit mendor”. 358
25 – 26 tetor 2018, Tirane “Se bashku per mjekesine , se bashku per pacientin.” 473
25 tetor 2018,Tirane/ Konference “Konferenca mjekesore e kardiokirurgjise”. 1979
23 – 25 - 30 tetor dhe 1 nentor 2018 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1039
23 - 25 tetor 2018 “Sfidat e Shendetit mendor. Sfidat e shendetit mendor. Shtepite e mbeshtetura dhe qendrat komunitare”. 384
20 – 21 tetor 2018 / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1108
20 - 21 tetor 2018 QSH Proptisht, Pogradec / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 546
20 – 21 tetor 2018 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 828
20 tetor 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 775
20 tetor 2018, Tirane "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) " 375
20 tetor 2018 Korce / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 526
20 tetor 2018, Berat / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 542
20 tetor 2018, Durres Trajnim “Dhimbja kronike". 624
19 – 20 tetor 2018 Durres: “Leksione mbi perditesimin e njohurive, problematikave mjekesore, semundshmerise kronike dhe akute ne sherbim te diagnostikimit dhe trajtimit sa me efikas nga mjeku i familjes”. 736
19 tetor 2018 , Tirane / Leksion “Ekzaminimi Doppler ne mjekesine materno - fetale” 356
15 tetor – 15 nentor 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1064
13 – 14 tetor 2018 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 1491
13 – 14 tetor 2018 QSH Vau i Dejes / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 551
12 – 13 tetor 2018 Tirane / Konference “Kongresi i 6-te Mbareshqipetar i Stomatologjise 1582
12 tetor Spitali Skrapar, 19, 26 tetor QSH Polican 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 520
12 tetor 2018 Tirane ”Implementimi ne praktiken klinike te metodave me te avancuara teknike dhe mjekesore ne trajtimin e pacienteve me Insuficence kardiake”. 393
12 tetor 2018, Konference « Depistimi neonatal i degjimit dhe projekti EUSCREEN» 354
12 tetor 2018 Tiranë/ Trajnim “Menaxhimi i krizes ne Shendet mendor.” 371
13 tetor 2018 Konference Shkencore “Alergjia nga Hymenopteret”. 938
11 –12 tetor 2018, Lac/Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 577
10 tetor – 10 nentor 2018,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 715
10 tetor 2018, Konference: “Ndërhyrja e hershme në psikiatri”. 321
09 - 10 tetor 2018, Korce /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv” 700
6 tetor 2018 Tirane/ “Harmonia ne Bio-Estetike dhe funkdion me anen e fasetave dentare” 1193
6 tetor 2018 Tirane/ Trajnim “Parimet baze te nje trajnimi cilesor” 626
6 – 7 tetor 2018, “Te jetosh me Semundjen renale kronike”. 371
05 – 06 tetor 2018 Tirane/ Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 725
5 – 6 tetor 2018 Tiranë/Konference “Kujdesi gjate shtatezanise dhe lindjes”. 470
5 tetor 2018, QSH Zall-Herr/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 491
4 – 5 tetor 2018 Shkoder “Nje qasje Praktike ndaj dhunes me baze gjinore” 713
5, 12, 19, 26 tetor 2018 ”Njohja dhe perballja e personelit me raste te ndryshme klinike dhe sfidat qe paraqesin”. 369
30 shtator – 30 tetor 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 986
29 – 30 shtator 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 975
29 – 30 shtator 2018 Kukes /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 520
29 shtator 2018 , Gramsh / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 580
27 shtator 2018,Tirane/ Konference “Kanceri i gjirit. Perqasje multidisiplinare”. 999
25 shtator Kavaje (Rrogozhine), 5 tetor Durres, 13 tetor Peqin, 18 tetor Librazhd, 31 tetor Cerrik, 9 nentor Elbasan 2018. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre” 924
28 shtator 2018 “Urgjencat Mjekesore dhe menaxhimi i tyre”. 402
25 shtator – 25 dhjetor 2018 / Online “Njohuri Etiko-Legjislative per stomatologet ” 562
24 shtator 2018 Elbasan/Seminar “Koncepte te ritualit te kures” 577
22 – 23 shtator 2018 Tirane/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1085
22 shtator Pogradec, 23 shtator Devoll, 24 – 25 shtator Librazhd 2018 “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 513
22 – 23 shtator 2018, Kukes/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 515
22 – 23 shtator 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1843
22 shtator 2018 Sarande “Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 617
22 shtator 2018 , Elbasan / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 539
21 shtator 2018,Tirane/ Konference “Kujdesi Infermieror ne menaxhimin e pacienteve me patologji te sistemit kardio-vaskular”. 713
21 – 22 shtator 2018 Seminar “A jane teorite seksuale te femijes ende aktuale ” 426
21 – 28 shtator 2018, Tirane/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 592
21 shtator 2018, “Menaxhimi i infeksioneve fungiale dhe bakteriale ne te semuret me malinjitete hematologjike”. 564
15-16 Shtator 2018 Bilisht/ Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 574
17 shtator 2018 Vlore /Seminar “Dhimbja e gjoksit dhe dhimbja akute e barkut ne moshat pediatrike “ 508
15 shtator 2018 , Tirane / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 658
10, 12, 19, 21 shtator 2018 Tirane,Trajnim “1. Kujdesi Infermieror per gra shtatezena dhe lohona 2. Shenjat Vitale 3. Procedurat Infermierore 4. Te udhehequrit dhe komunikimi”. 631
12 shtator 2018 Vlore “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 450
08 - 09 Shtator 2018 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 752
8, 9, 10, 11, 12 shtator 2018 Durres/Trajnim. “Perditesimi i njohurive obsetrikale per asistimin e mamive gjate procesit te lindjes”. 465
30 gusht – 30 shtator 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1198
28 - 29 gusht 2018, Tirane/ “Strategjite e menaxhimit te stresit” 939
27 gusht – 27 shtator 2018,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1158
24 gusht 2018, Mallakaster Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 575
18, 25 gusht 2018 Elbasan / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik” 578
18 gusht 2018 , Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 571
15 gusht – 15 shtator 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 979
11, 18 gusht 2018 Elbasan / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik” 534
11 – 12 gusht 2018 Vlore / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 645
11 gusht 2018, Korce/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 506
10 - 11 gusht 2018, Berat /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 561
4 – 5 gusht 2018 Pogradec /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 611
3 - 4 gusht 2018, Berat /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 546
30 Korrik 2018, Durres /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 979
29 korrik 2018 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 514
28 - 29 korrik 2018 Golem/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 598
28 korrik 2018 Elbasan/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 469
28 korrik 2018 , Lushnje “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 465
28 korrik 2018 Vlore/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 536
28 korrik 2018, Lushnje/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 537
26 Korrik 2018/ Tirane/ Konference : "Sfidat e diagnozes se noduseve tiroidene" 1140
25 korrik 2018 Tirane / “Insuficenca kardiake akute e dekompensuar. Nderhyrjet ne kohe” 724
21 – 22 korrik 2018 Erseke / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 543
21 - 22 korrik 2018, Vlore /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 647
21 korrik 2018 , Elbasan / Uorkshop “Dhimbja kronike” 501
18-19 Korrik 2018, Fier “PLANIFIKIMI FAMILJAR PER OFRUESIT E SHERBIMEVE NE KUJDESIN PARESOR” 779
13,20,25 Korrik 2018 /Tirane/ Seminar/ "Kujdesi infermieror per gruan para konceptimit, gjate shtatzanise, procesit te lindjes dhe pas saj. Kujdesi infermieror per te porsalindurin dhe edukimi i nenes per kujdesin jashte spitalit" 755
13 korrik 2018, Konference “Dita Boterore e Trurit : Ajer i paster per shendetin e trurit” 561
12-13 Korrik 2018, Elbasan “PLANIFIKIMI FAMILJAR PER OFRUESIT E SHERBIMEVE NE KUJDESIN PARESOR” 642
14-15 Korrik 2018 /Burrel/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 505
19 Korrik 2018, Vlore /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 721
16 Korrik 2018, Berat /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 566
17 - 18 korrik 2018, Peshkopi /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 520
13 Korrik 2018, Elbasan/Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 547
12 Korrik 2018, Pogradec /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 504
7 Korrik 2018 Lushnje/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 561
:9-10 Korrik;12-13 Korrik;16-17 Korrik;19-20 korrik; 23-24 Korrik; 26-27 Korrik; 30-31 Korrik; 2-3 Gusht 2018/Durres/Trajnim: "Rritja e kapaciteteve te stafeve shendetesore ne identifikimin e hershem te aftesise se kufizuar ne moshat feminore. 635
7-8 Korrik 2018, Vlore “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 839
5 Korrik 2018/ Seminar:" Rendesia e semundjeve kardiovaskulare, endokrine dhe semundjeve te mushkrive, roli dhe rendesia kyç e mjekut te familjes ne diagnostikim trajtim dhe ndjekjen e tyre." 650
14 qershor 2018 , Lushnje / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 494
30 Qershor 2018/Trajnim : "PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orjentimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre." 516
9-10; 16-17;31 Maj 2018/Trajnim: "Kujdesi infermieror per shokun anafilaktik dhe per te semuret kronike;strukturat dhe mjekimi i plageve" 487
11,12,13,24,25,26 Maj; 22,23,24 Qershor; 14 korrik 2018/ Workshop: "Kurs Teoriko - Praktik Protetika Fikse 2018" 514
30 Maj 2018/Workshop: " Kujdesi mjekesor dhe infermieror ndaj problematikave me te hasura ne Sherbimin e Maternitetit te Spitalit te Durresit" 402
Nentor 2017 - Prill 2018/ Trajnim : "Grup rishikimi ndermjet infermiereve te QSH Frakull lidhur me "Paketen baze te sherbimeve ne KSHP dhe rolin e detyrat e infermiereve, sipas kontrates individuale." 509
10-14 Shtator 2018/Korçe/ Trajnim : Lidershipi Transformues: Fuqizimi i infermiereve ne Kujdesin Paliativ, me qellim rritjen e cilesise se kujdesit ndaj pacienteve me probleme komplekse, semundje jetekercenuese dhe familjareve te tyre. 584
7 - 8 korrik 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1631
7 korrik 2018 , Fier / Trajnim “Hipertensioni arterial dhe Dhimbja e gjoksit” 728
7-8 Korrik 2018/ Vlore/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 555
4-6 Korrik 2018/ Tirane/ Fakulteti i Mjekesise/Trajnim: "Dementia Master Classes 2: Interproffesional Dementia Management" 743
30 qershor 2018 Fier/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 530
30 qershor 2018, Fier/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 625
30 qershor - 1 korrik 2018 Puke/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 568
30 qershor 2018 / Elbasan/Seminar "Vleresimi i pacientit me alterime te gjendjes se ndergjegjes" 747
30 qershor 2018 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 459
28 qershor 2018,Tirane/ Konference “Gabimet pre-analitike ne laboratorin klinik dhe strategjite per minimizimin e tyre”. 1716
23 - 24 qershor 2018 Kukes/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 593
23 - 24 qershor 2018, Gjirokaster /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 541
23 – 24 qershor 2018 / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1379
23 qershor 2018 Tiranë/Trajnim. “Ankthi ndaj shendetit dhe roli i psikologut e punonjesit social ne shendetin”. 780
23 qershor 2018 Vlore/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 543
23 qershor 2018, Durres/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 805
23 qershor 2018 , Fier “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 467
22, 23, 24 qershor 2018 Konference / Durres, “Menaxhim i avancuar i traumes”. 753
21 - 22 qershor 2018, Erseke /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 469
19, 21, 26, 28 qershor 2018 Tirane/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 551
19 qershor Tirane, 20 qershor Lezhe, 2018, /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 541
18 – 25 qershor 2018, Tirane/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 646
18 – 23 qershor 2018 , Tepelene / Trajnim “Rifreskim i njohurive teorike dhe praktike dhe ndjekja e integruar e femijeve 0-1 vjec dhe grave shtatezena” 898
17 – 18 qershor 2018 Bulqize / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 542
16 - 17 qershor 2018 Kukes / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 531
16 qershor 2018 Seminar“Te rejat ne menaxhimin e Insuficenses kardiake akute”. 528
16 qershor 2018 , Durres / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 636
16 qershor 2018 Vlore“Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 576
15, 16, 17 qershor 2018 Tirane/ Trajnim “Niveli i dyte i terapise EDMR”. 635
15 qershor – 15 korrik 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 560
14 qershor 2018, Tirane / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 927
12 – 13 qershor Pogradec, 20 – 21 qershor Fier, 27 - 28 qershor Lezhe 2018, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne raste te emergjencave civile” 617
13 - 14 Qershor 2018/Fier/Lezhe/ "Perqasja ndaj disa problemeve akute ne paresor" 448
12 qershor Fier, 22 qershor Korce, 29 qershor Diber, 5 korrik Tropoje, 12 korrik Shkoder, 20 korrik Gjirokaster, 27 korrik Berat 2018 / “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit 642
10 qershor 2018, Korce/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 595
9 - 10 qershor 2018, Kavaje /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 676
9 – 10 qershor 2018 Puke/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 457
9 qershor 2018 , Elbasan / Trajnim “Hipertensioni arterial dhe Dhimbja e gjoksit” 562
9 qershor 2018 , Fier / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 549
9 qershor 2018 Durres/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 532
8,9,14,15,16,21,22,23,28,29,30 qershor 5,6,7,12 korrik 2018 Shkoder “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbime te shendetit seksual dhe ripridhues” 1129
8 qershor 2018, Elbasan Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 782
8 qershor 2018 Sarande / “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise” 479
7 – 8 qershor 2018 Zall-Herr / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 491
7 qershor 2018 , Elbasan /Uorkshop “Artriti Reumatoid” 1250
7 qershor 2018 Tirane “Permiresimi i kujdesit infermieror/mami per shendetin seksual dhe riprodhues”. 498
7 qershor 2018 , Tirane / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 649
5 – 7 qershor 2018, Delvine /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 522
3 qershor 2018, Korce/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 531
2 – 3 qershor 2018 Erseke / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 618
2 Qershor 2018/Konference/ Tirane/ "Sfidat ne kardiologjine klinike,2018" 473
2 qershor 2018, Korce/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 480
2 qershor 2018, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3, Moduli 4” 1449
2 qershor 2018 , Durres / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 476
2 qershor 2018 Elbasan / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 558
2 qershor 2018 Seminar “Parnadalimi melanomes – mbrojtja efektive e shendetit tuaj”. 759
1 – 2 qershor 2018, Korce /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 572
1 – 2 qershor 2018 Tirane . “Konferenca e I-re e Mjekut te pergjithshem dhe familjes se Shqiperise”. 1084
1 dhe 2 qershor 2018, Shkoder / “Konferenca e dyte Shkencore Nderkombetare e Shkencave mjekesore” 677
31 maj – 2 qershor 2018 Tirane/Konference“Simpoziumi i dyte nderkombetar i ortodoncise”. 761
31 maj 2018 Tirane “Konferenca I-re per sigurine dhe shendetin ne pune. Shqiperia dhe Europa, prespektiva e integrimit normativ rregullator” 814
26 – 27 maj 2018 Tirane /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 832
28 – 29 maj 2018, Konference “Kurs i ekografise ne praktiken klinike” 542
27 maj 2018 Korce/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 504
26 maj 2018 Gjirokaster “Konferenca VII Rajonale e Shendetit Publik” . 515
26 maj 2018, Korce/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 488
26 maj 2018 , Durres “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 494
26 maj 2018 , Elbasan /Uorkshop “Artriti Reumatoid” 483
25 - 26 maj 2018 Tiranë/ Kongresi shkencor “Onkologjia Pulmonare ”. 393
26 Maj 2018/ Vlore /Seminar “Edukimi shendetesor dhe rritja e njohurive te personelit infermieror ne drejtim te permiresimit te cilesise se jetes se pacienteve me Skleroze Multiplesi dhe parandalimit te perkeqesimit te klinikes”. 2282
25 Maj 2018/Tirane/Trajnim: "Kursi klinik i Teknikes Straight Wire" 432
25-26 Maj 2018 Tirane ”Kongresi i VII-të kombëtar i Shoqatës Oftalmologjike Shqiptare ” 1142
25 dhe 26 maj 2018 Vranisht, Vlore / Trajnim “Mirerritja e femijes 0 – 6 vjec ne kujdesin shendetesor paresor” 456
25 maj 2018, Tirane /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 539
24,25,26 maj / 31 maj, 1, 2 shkurt 2018 / Spitali Skrapar, Spitali Berat 2018/ Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre” 573
24 maj 2018, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 818
24 Maj 2018 ,Tiranë Konferencë “ Kirurgjia mini-invazive ne gjinekologji”. 1140
23, 30 maj dhe 6,13,20 qershor 2018 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 744
23 – 24 maj Shkoder, 30-31 maj Vlore 2018, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne mjedise humanitare” 711
22,23,29,30 Maj dhe 05 Qershor 2018 Seminar "Seminar multitematik infermieri, mami 2018”. 922
21-22 Maj 2018 Shijak / Trajnim "Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik" 676
20 maj 2018, Korce/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 591
19 – 20 maj 2018 Durres/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 557
19 – 20 maj 2018, Sarande/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 557
19-20 Maj 2018 Shkoder "Prezantim i përgjithshëm për sigurinë dhe shëndetin në punë dhe mjeksinë e punës" 736
18-20 Maj 2018, Kavajë “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 575
18, 19, 25 maj 2018 Elbasan / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik” 455
19 maj 2018, Durres/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 538
18 - 19 maj 2018 Burrel / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 486
18 maj 2018, Tirane/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 575
18 maj 2018 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 662
16-25 Maj 2018, Tiranë. “Menaxhimi i Traumave në aksidentet rrugore” 1099
16-17-18 Maj 2018 Shkoder , Trajnim “Edukimi në vazhdim në Spiatalin Rajonal Shkodër” 649
17 maj Lushnje, 18 maj Vlore 2018 Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 605
15-16 Maj 2018, Fier “Kompetenca profesionale dhe Lidershipi efektiv”. 681
15 Maj 2018 Leksion "Obstructiv sleep apnea (OSA- apnea gjatë gjumit)" 633
13 Maj 2018 Lezhë Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 536
13 Maj 2018, QSH Ndroq Tiranë. “Menaxhimi i Traumave në aksidentet rrugore” 767
12 – 13 maj 2018, Tirane/ Kongresi“Kujdesi Infermieror ne specialitete". 3009
13 Maj 2018 Korce /Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 594
10-12 Maj 2018, Durres Kongres “Kongresi II-të Ndërkombëtar ne kujdesin prenatal,riprodhimin human dhe andrologji” 642
12 Maj , Durrës / Uorkshop “Sëmundja ulceroze gastroduodenale ne praktikën klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 694
12-13 Maj 2018, Rrëshen “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 508
12-13 Maj 2018, Tiranë Trajnim “Teknikat e dhënies se ndihmës së parë “ 797
11 Maj, 2018 Lushnje "Prezantim i përgjithshëm për sigurinë dhe shëndetin në punë dhe mjeksinë e punës" 594
10-11 Maj Tiranë Kongres “Infermieria dhe edukimi infermieror ne Shqipëri.” 787
11 – 12 maj 2018, “Transferenca nga Frojdi te Lacan-i ne kliniken me femijen dhe adoleshentin ”. 506
09-10 Maj DSHP Pukë, Trajnim“ Kujdesi Perinatal për nënën dhe fëmijën ”. 527
09 Maj, 2018 QSH Kamëz “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus”. 499
12 Maj 2018, Tirane “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 748
12 Maj, 2018 Korçë "Antikoagulantët e rinj dhe terapia e antitrombocitare" 588
8 Maj 2018 Malësi e Madhe "Prezantim i përgjithshëm për sigurinë dhe shëndetin në punë dhe mjeksinë e punës" 481
8 maj 2018 Tirane/Konference “Evidenca dhe praktika e sukesshme te sherbimeve te shendetit mendor” 509
10 Maj 2018 Tirane Konferencë “Nutricioni ne shëndet publik, intoleranca ushqimore, epigjenetika dhe nutricioni klinik” 679
8 maj 2018 Durres/ Workshop“Kujdesi mjekesor dhe infermieror ndaj semundjeve me te hasura ne Sherbimin Pediatrik te Spitalit Durres”. 938
05 - 06 Maj 2018 Fan / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 780
5 maj 2018 Elbasan / Trajnim “Aspektet asistenciale te dhimbjes akute dhe kronike” 492
7 dhe 14 maj 2018 Tirane/ Trajnim “Trajnim Stafi Qendra Shendetesore ABC, Maj 2018” 547
5 maj 2018 Durres/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 489
5 maj 2018 Tiranë/Trajnim. “Ankthi ndaj shendetit dhe roli i psikologut e punonjesit social ne shendetin”. 478
5 maj 2018 Lushnje “Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 453
5 maj 2018, Berat /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 471
5 maj 2018, Korce/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 643
5 maj 2018 Tirane / Konference “Kompetence ne estetike”. 2182
5 – 6 maj 2018, Fier /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 532
3 Maj 2018 Lezhe , “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 815
03 - 04 Maj 2018 Vlore / "Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik" 735
28-29 Prill 2018 /Sarande/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 697
2, 3 maj 2018 Seminar “Sinus Lift dhe teknikat moderne te implantologjise se avancuar 498
28 prill dhe 26 maj 2018/ Vlore /Seminar “Menaxhimi i mbetjeve spitalore dhe ndikimi i rreziqeve profesionale ne mireqenie”. 3506
28 prill 2018 , Durres / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 554
28 prill 2018 Puke Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 624
28 prill 2018 Kutalli/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 476
28 prill 2018, Corovode / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 480
19, 20, 24, 25 prill 2018 Tirane / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 664
27-28 Prill 2018 Kruje / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 736
25 prill – 25 maj 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1164
20 – 21 prill 2018 Elbasan /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je” 634
21 prill 2018 , Durres “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 468
21-22 prill 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1519
21 prill 2018 QSH Kutalli / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 620
21- 22 prill 2018 Kukes / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 603
21 prill 2018 / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 679
24-25 prill 2018, Lushnje /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 728
27 prill 2018 Lushnje Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 792
20 – 21 prill 2018, Tirane Konference"First Course on Fetal Echocardiography" 742
20 prill 2018, Tirane / Konferenca e dyte Nderkombetare ne Shkencat e aplikuara dhe Ekonomi. “Sfidat e mjekesise laboratorike ne kohen e zhvillimit te vrullshem te teknologjise ”. 790
27, 28 prill 2018 Tirane/ Konference “Infermieria klinike, kirurgjikale dhe rehabilitimi” 1024
18 prill Lac, 25 prill Korce 2018/ Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 866
18 prill 2018 Tirane “Diagnozat laboratorike ne Mikrobiologji” . 564
14 dhe 15 prill 2018 Peshkopi / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 733
14-15 prill 2018, Pogradec /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 651
14 prill 2018 Durres “Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 676
12 – 13 prill 2018 Tirane “Konference e shkencave teknike rehabilituese dhe diagnostikuese. Sfidat dhe prespektiva”. 1639
12 – 13 prill 2018 Vlore “Nje qasje Praktike ndaj dhunes me baze gjinore” 688
7 dhe 8 prill 2018 Tropoje / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 502
6, 7 prill / 18, 19 maj / 22, 23 qershor 2018 Tirane/ “Ortodontia e pacientit ne rritje” 574
5, 9, 12, 16 prill 2017 Thumane,Kruje/Trajnim “Semundjet me te shpeshta psikiatrike ne kujdesin primar " 520
4 prill 2018 Vlore “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 717
3 – 12 prill 2018, Tiranë/Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 731
2 dhe 9 prill 2018 Rreshen / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 661
31 mars – 1 prill 2018 Tropoje / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 590
31 mars 2018 Tirane / Konference ”Konferenca e XIX Kombetare e Gastroenterohepatologjisë” 946
30 – 31 mars 2018 Korce /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je” 672
30, 31 mars 2018, Peshkopi /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv 683
30 mars Elbasan, 3 prill Librazhd, 4 prill Prrenjas 2018, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 762
26,27,29,30 mars 2018 Tirane / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 2242
29, 30, 31 mars 2018, Tirane “Konferenca e V farmaceutike ( Se bashku per Farmaceutiken).” 717
24 – 25 mars 2018, Tirane “Konferenca Kombetare e Profesionisteve te Shendetesise” 1362
24-25 mars, 7-8 prill, 12-13 maj, 9-10 qershor, 14-15 korrik 2018 Tirane/ Trajnim “Trajnim afatgjate ne psikologjine juridike ”. 646
24 mars 2018, Seminar “Ushqyerja e hershme dhe roli i saj ne semundjet ne moshen e rritur”. 904
23, 24 mars 2018 Elbasan / Trajnim “Vleresimi i mirerritjes dhe shendetit te adoleshentit si nje komponent i rendesishem i kujdesit shendetesor” 728
23 – 24 mars 2018 “ Konferenca e 14-te Stomatologjike”. 622
23 – 24 mars 2018 Pogradec / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 572
23, 24 mars 2018, Pogradec /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 528
23 - 24 mars 2018, Tirane/ “Strategjite e menaxhimit te stresit” 848
23 mars 2018 Gjirokaster “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 563
11 Maj, 2018 QSH Mamurras “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 693
21 – 22 mars 2018 Burrel / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 561
21, 28 mars dhe 4, 11 prill 2018 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1457
20 mars 2018 Tirane “Konsiderata diagnostike dhe te nderhyrjeve terapeutike ne anemite e moshes pediatrike dhe te adoleshences”. 713
20 – 25 mars 2018 Rubik / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 517
17, 18 mars 2018, Peshkopi /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 558
17 mars 2018 Elbasan “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 638
17 mars 2018 Lezhe/ Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 678
16, 17 mars 2018, Peshkopi /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 540
16 - 17 Mars 2018 Pogradec / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjatë kujdesjeve infermierore dhe masat që duhet të ndërmerren në parandalimin e tyre ” 642
16 mars 2018 Elbasan/Seminar “Problemet prioritare ne asistencen infermierore te incontinences urinare” 643
15 - 28 Mars 2018 / Laç / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 724
15, 16 mars 2018, Peshkopi /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 614
15,16 mars Pogradec, 22 mars Kavaje, 23 mars Elbasan, 24 mars Librazhd, 7 prill Kruje,13 prill Lezhe, 14 prill Burrel 2018 Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 517
15 mars – 16 mars 2018, Mamurras/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 547
15 mars 2018 Diber dhe Fier / Trajnim “Trajnim i personelit mjekesor lidhur me parandalimin e SJT-ve dhe teknikat e ndryshimit te sjelljes shendetesore” 552
15 mars 2018 Vlore /Seminar “Vleresimi dhe menaxhimi i ethes dhe hipotermise te femijet “ 578
15 mars 2018 /Kukës. “Aftesim e ngritje tekniko-profesionale te infermiereve te Spitalit Rajonal Kukes”. 824
10 mars 2018 , Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 501
10,11 Mars 2018 / Lezhë/Trajnim “Identifikimi dhe vlerësimi i nevojave të pacientëve. Parandalimi i vuajtjeve dhe përmirësimi i gjendjes së tyre me anë të Komunikimit Terapeutik” 834
12, 13 mars 2018, Vore, Tirane/Trajnim “Ofrimi i sherbimeve te abortit te sigurt, ligjor pa stigma ” 571
10 mars Korce, 24 mars Permet, 7 prill Tepelene, 21 prill Rreshen, 28 prill Gramsh, 5 maj Bulqize 2018. “Permiresimi i sherbimit shendetesor te mjekut te familjes dhe sherbimet spitalore”. 883
10 mars 2108 , Gjirokaster / Konference “Hipertensioni arterial, Semundja kronike e veshkave, Sindromi metabolik” 621
9, 10 mars 2018, Korce /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1142
8, 9, 10 mars / 15,16,17 mars / 29,30,31 mars / Spitali Skrapar, Spitali Berat 2018/ Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre” 585
3 – 4 mars 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 936
3,4 mars 2018 Vlore / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 754
3 mars 2018 Elbasan/Seminar “Teknika dhe trajtimi infermieristik i krizes se agresivitetit gjate asistences'' 736
3 mars 2018 Elbasan “Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 523
2, 3 , 4, 23, 24, 25 mars 2018 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktik baze ne paradontologji”. 1044
2 mars 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 893
28 shkurt – 7 mars 2018, Tiranë/Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 677
24 shkurt Durres, 25 shkurt Kukes 2018, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjeksine e punes”. 715
24 – 25 shkurt 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1720
24 shkurt 2018 , Peqin / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 673
24 shkurt 2018 Vlore / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 896
23 shkurt 2018, Vlore "Infermieria dhe shendeti" 1825
23 shkurt 2018 Tirane, “Etika Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”. 1033
23 shkurt 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 956
21,22,23 shkurt 2018 Kamez / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 690
17 shkurt 2018 Leksion ”Glaukoma. Kirurgjia e kombinuar katarakta+trabeculectomia”. 755
17 shkurt 2018 / Tiranë “Nje Përditësim mbi perqasjen ndaj farmakologjise se BAIJS dhe roli i rendesishem i farmacistit ne rekomandimin e barnave OTC” . 745
16 - 17 shkurt 2018, Erseke /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 691
16 shkurt 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 675
12 shkurt 2018 Tirane/Trajnim “Rishikimi i planit te pergatitjes ndaj pandemive” . 715
16 – 17 shkurt, 30 – 31 mars, 13 - 14 prill, 11 – 12 maj, 15 – 16 qershor, 6 – 7 korrik, 27 – 28 korrik 2018 Tirane/Trajnim “Trajnim mbi kirurgjine implantare”. 933
10 - 11 shkurt 2018 Durres / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 938
17 shkurt 2018 Tirane, Konference. “Perparesite e antikoagulanteve te rinj oral me trajtimin e tromb-embolive”. 878
10 shkurt 2018 , Gramsh / Leksion “Semundjet seksualisht te transmetueshme dhe shtatezania. Forcimi i kapaciteteve te stafit mjekesor lidhur me semundjet seksualisht te transmetueshme ne shtatezani” 844
15 – 16 shkurt, 1 – 2 mars, 29 – 30 mars 2018, Tropoje / 16 - 17 mars, 23 – 24 mars, 6 – 7 prill 2018 , Lezhe/ Trajnim “Kujdesi Paliativ ne te semuret terminal me kancer, SIDA, te moshuar me semundje kronike etj” 782
10 shkurt 2018 Vlore “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 917
8, 9, 10, 11 shkurt / 9,10,11 mars / 7, 8 prill 2018 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktik baze ne ortodonci”. 858
9, 10 shkurt 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 812
8 shkurt – 5 maj 2018 Konference / Tirane “Njohuri Etiko-Legjislative per stomatologet ”. 773
7, 8, 9 shkurt 2018, Vlore/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 1030
06,08,13,15 shkurt 2018 / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 2056
5-7, 12-14, 19-21, 26-28 shkurt, 5-7 mars 2018 Pezë,Tiranë ”Kurs për urgjencat paraspitalore për EMT-N”. 951
4, 16, 17, 23, 24, 25 shkurt 2018 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktiko ne Mikro-endodonci”. 1052
3, 4, 8, 9, 10, 11 shkurt 2018 Tiranë/Trajnim. “Psikodiagnostika, Testet psikologjike të cilat ndihmojnë për të kryer një vlerësim psikodiagnostik për fëmijët , adoleshentët dhe të rriturit”. 904
03 - 04 shkurt 2018 Divjake / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 756
2, 3 shkurt 2018 Elbasan 24 shkurt 2018 Shkoder, / Trajnim “Vleresimi i mirerritjes dhe shendetit te adoleshentit si nje komponent i rendesishem i kujdesit shendetesor” 820
2, 3 shkurt 2018, Bilisht /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 771
30 janar 2018 Elbasan/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 1686
30 janar 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 1170
27 – 28 janar 2018 Tirane/Konference: “Kongresi i pare i Shkencave Teknike Mjekesore”. 3113
27 - 28 janar 2018 Berzhite Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 558
26, 27 janar 2018, Tirane Konference"Kujdesjet infermierore ne njohjen dhge parandalimin e infeksioneve spitalore" 911
24 - 25 janar 2018 Mallakaster /Trajnim “Cilesia dhe Siguria ne Kujdesin Shëndetësor, Akreditimit, Faza e Vetvlerësimit dhe rendesia e tij” 678
20 janar, 10 shkurt, 3 mars 2018 Fier/Trajnim. “Patologjite Kryesore Gjinekologjike kirurgjikale. Perditesimi i mjekut te familjes me zhvillimet moderne ne kete fushe”. 999
20 – 21 janar 2018 Babrru /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 661
20 janar 2018, Trajnim/Gjirokaster “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 871
Janar - Shkurt 2018, 2019, 2020, Elbasan dhe Korce,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 763
19 - 20 janar 2018 Lushnje/ Trajnim “Perdorimi i pajisjeve mjekesore ne kuader te vizites mjekesore ne kujdes paresor” 682
19 janar 2018 Tirane “Konferenca e 1re Nderkombetare “Psikologjia e shendetit midis sfidave te zhvillimit dhe realitetit. 1485
16 – 18 janar, 22 - 24 janar, 29 - 31 janar 2018 Tirane/Trajnim. “Menaxhimi Paraspitalor i Traumave”. 951
12-13 janar, 16-17 shkurt, 30-31 mars, 1 prill, 6-7 korrik, 21-22 korrik, 28-29 shtator, 9-10 nentor 2018 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktiko-Klinik i Implantozes”. 883
23 dhjetor 2017 Shkoder, 21, 22 dhjetor 2017dhe 19 janar 2018 Elbasan, / Trajnim “Vleresimi i mirerritjes dhe shendetit te adoleshentit si nje komponent i rendesishem i kujdesit shendetesor” 1466
16 dhjetor 2017, 20 janar,10 shkurt dhe 17 shkurt 2018, Shkoder / “Trajnim per Infermiere dhe Fizioterapist” 1180
6 Dhjetor Qarku Kruje. Perseritet 11 Dhjetor Qendrat Shendetore Durres, 2018, Seminar "Zbatimi i procedurave per parandalimin e infeksioneve Spitalore" 872
4-8 dhjetor 2017, 8-13 janar 2018, 5-9 shkurt 2018 Muhurr ”Trajnime per Infermieret e qendres Muhurr” 996
Gjate 2018 Portez, Fier Trajnim “Paketa baze e sherbimeve KSHP: roli dhe detyra e infermiereve sipas kontrates individuale” Data 342
Gjate 2018 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Nr.1 Lushnje lidhur me “Standartizimin i vlerësimit të anetareve te grupit ne ndjekjen dhe keshillimin e pacienteve te diabetit tip II, bazuar ne udherrefyesin per moshen e trete” 249
Gjate 2018 Trajnim / QSH Peshkopi “Diabeti mellitus, menaxhimi efektiv i tij” 267