slogan7-al

18 Prill , Uorkshop “Sëmundjet e Rrugëve Respiratore - Diagnoza dhe Trajtimi sipas udhëzuesve.

Titulli i aktivitetit:

18 Prill, Uorkshop “Sëmundjet e Rrugëve Respiratore - Klinika, Diagnoza dhe Trajtimi sipas udhëzuesve.

Data e zhvillimit:

18.04. 2013 Tiranë

23.04.2013 Durrës

25.04.2013 Shkodër

29.04.2013  Lezhë

30.04.2013 Lushnje

03.05.2013 Fier

07.05.2013  Vlorë

09.05.2013 Berat

14.05.2013 Elbasan

16.05.2013 Korçë

21.05.2013 Pogradec

23.05.2013 Tiranë

Vendi i organizimit:

Tiranë, Durrës, Shkodër, Lezhë, Lushnje, Fier, Vlorë, Berat, Elbasan, Korçë, Pogradec,

Organizatori/ofruesi:

Shoqata e Pneumologëve të Shqipërisë

Kontakt

E-mail: Hasan Hafizi

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek Familje

Alergolog

Menaxher/Drejtor

Qëllimi i aktivitetit:

Njohja e mjekut të familjes me rekomandimet më të reja të iniciativave globale të menaxhimit të sëmundjeve të traktit të sipërm dhe të poshtëm respirator. Eshtë e rendësishme përditësimi i njohurive të mjekut në lidhje me ndryshimet që ka në përqasjen e re përsa i përket të gjitha hapave, duke filluar nga diagnostikimi, klasifikimi dhe deri tek mjekimi i këtyre sëmundjeve.

Kreditet:

6