slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Ofruesve të Akredituar nga QKEV

30 qershor 2021 Tiranë 2021 /online dhe ne salle "E ardhmja në menaxhimin e pacientëve me dislipidemi”. 45
23 qershor 2021 Tiranë 2021 /online dhe ne salle "Konferenca vjetore e Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike”. 28
23 qershor 2021, online dhe ne salle "Sëmundjet degjenerative të retinës". 67
16 qershor 2021 Ballsh/"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 18
11 - 12 qershor 2021 Tirane / Konference " 1st Conference of Albanian University's specialists . Orthodontic and surgical treatments in modern dentistry". 63
11 qershor 2021 Lushnje/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 26
9 – 15 qershor 2021 online “Perdorimi Off-Label i barnave” 74
9 qershor 2021 Ballsh/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 18
8, 9, 10 qershor 2021 Peshkopi / Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 22
4 qershor 2021 Ballsh/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 28
2 qershor 2021 Ballsh/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 14
2 qershor 2021, webinar, online "Përditësim lidhur me kalkulozën renale, infeksionet e traktit urinar dhe osteodistrofinë renale". 117
28-29 maj 2021, webinar, online "Konferenca kombëtare virtuale endokrinologji-diabetologji, takimi pranverës 2021 83
27 maj Vlorë, 28 maj Korçë, 31 maj Tiranë 2021 /online dhe ne salle “Diabeti dhe Zemra”. 66
26, 27 maj 2021 Fier/"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 71
25, 27 maj 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 40
25 maj 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 41
21 maj 2021 Burrel/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 53
21 Maj 2021 Permet, online dhe ne salle “Diabeti - mjekimi me insuline dhe medikamente te reja”. 98
20 - 21 maj 2021 Bulqize/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP 55
19 maj 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 56
19 maj 2021, webinar, online "Rrugëtimi dhe menaxhimi i dislipidemive". 78
19 maj 2021, webinar, online "Roli i mjekut të familjes në menaxhimin e patologjive kronike". 76
19 maj 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 50
18, 19 maj 2021 Bulqize/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 42
17 Maj Lezhe, 19 Maj Fier, 26 Maj Shkoder 2021, online dhe ne salle “Diabeti dhe Zemra”. 76
14 maj 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 71
11, 12 maj 2021 Bulqize/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 38
7 maj 2021 Fier/"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 47
7 maj 2021 Tirane / Konference “Edukimi mjekesor dhe Shendeti publik. Hulumtimi Shkencor ne situaten e pandemise Covid-19. Diagnostikimi, Trajtimi dhe Vaksinat”. 44
7 maj 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 52
6 Maj Elbasan, 7 Maj Durres , 10 Maj Lushnje, 12 Maj Tirane 2021, online dhe ne salle “Diabeti dhe Zemra”. 78
6 – 10 maj 2021 online “Procesi i fiskalizimit dhe zbatimi ne praktike ne sektorin farmaceutik” 92
5 maj 2021, Tirane “Diabeti dhe Zemra”. 180
5 maj 2021 webinar, online " Melanoma, sfidat ne diagnostikim, trajtim dhe ndjekje". 72
5 maj 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 39
4 maj 2021, online “Sfida ndaj asthmes bronkiale”. 65
30 prill 2021 Fier/"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 43
30 prill 2021, Tirane “Diabeti dhe Zemra”. 71
29 prill 2021 Tirane / Konference “Shendeti publik dhe Epidemiologji, Kerkimi Shkencor ne Kushtet e Pandemise Covid-19”. 26
29 -30 prill 2021 Tirane / Konference “Shendeti oral ne udhekryq – Sfida te reja ne eren e Covid-19”. 25
28 - 29 prill 2021 webinar, online "Trajtimi i dhimbjes nga profesionistet e farmaceutikes". 214
28 prill 2021 webinar, online " Njohja me disa patologji te semundjeve te brendshme dhe trajtimi i tyre ". 227
27, 28, 29 prill 2021 Lushnje/"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 51
21, 22, 23 prill 2021 Peshkopi/"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 74
23 prill 2021, webinar, online “Hepatiti B dhe C: parandalimi dhe mjekimi bashkekohore". 73
16 prill 2021 Burrel /"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 118
14 prill 2021 Burrel /"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 96
12 - 15 prill 2021, webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" . 66
9, 10 prill 2021 webinar, online "Kirurgjia mini-invazive ne gjinekologji" 176
1, 6,7,8,9 Prill 2021 webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" . 250
29.30.31 Mars 2021 webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" 114
25 - 26 mars 2021,online “Parandalimi dhe Kontrolli i Infeksioneve të marra ne nje institucion te kujdesit shëndetësor ne Neonatologji”. 167
18-19 mars 2021,online “Parandalimi dhe Kontrolli i Infeksioneve të marra ne nje institucion te kujdesit shëndetësor ne Neonatologji”. 132
18 mars 2021 Lushnje/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 109
19 mars dhe 24 mars 2021 Burrel /Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 188
16 mars dhe 23 mars 2021 Burrel /Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 160
16 mars dhe 24 mars 2021 Burrel/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 90
16,17,18,19,20 mars 2021, webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" . 135
11 mars dhe 26 mars 2021 Lushnje/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 102
9, 10, 11, 12, 13 mars 2021, webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" . 178
8,10,12 mars 2021, webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te marra ne nje lnstitucion Shendetesor ne Neonatologji". 212
5 mars, 9 mars, 11 mars 2021 Fier /Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Disiplemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 141
5 mars, 9 mars 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 119
4, 5, 6 mars 2021, webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" 165
3 mars 2021, webinar, online "Rëndësia e konsenteve mjekësore ne mjekesine estetike". 131
1,3,4,5,9,11,12 mars 2021, Tirane “Dhimbja: Midis Fakteve dhe Miteve". 260
26 shkurt dhe 2 mars 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 86
26 shkurt dhe 2 mars 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Disiplemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 92
23 shkurt 2021 Lushnje/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 82
23 shkurt 2021 Lushnje/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Disiplemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 89
19 shkurt 2021, webinar, online “Inovacioni ne menaxhimin e dislipidemive". 241
16 shkurt dhe 19 shkurt 2021 Lushnje, Trajnim per trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga ekipi mjekesor i familes ne KSHP ”. 117
16 shkurt dhe 19 shkurt 2021 Lushnje, Trajnim per trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Disiplemive nga ekipi mjekesor i familes ne KSHP ” 111
29 Dhjetor 2020, webinar, online “Influenca dhe trajtimi terapeutik me antivirale sipas guidelineve te fundit". 512
26 - 27 dhjetor 2020, webinar, online “Konferenca e semundjeve kronike dhe infektive ne kohet e COVID-19". 453
23 Dhjetor 2020, webinar, online “Hepatiti B dhe C: parandalimi dhe mjekimi bashkekohore 277
22-23 Dhjetor 2020, webinar, online “Obeziteti: Nje pandemi pa kohe". 227
19 dhjetor 2020, webinar, online “Diabeti dhe covlD-19. Problematika dhe sfida per shume specialitete”. 322
18 – 23 dhjetor 2020 “Aktivitete te Edukimit ne Vazhdim, Trimestri i fundit 2020, pjesa 2” 518
18 - 19 dhjetor 2020, webinar, online “Takimi i Ortodonteve shqipetare” 264
18-19 dhjetor 2020, webinar, online “Semundja renale kronike - Strategji kombetare per nje problem global” 436
17 dhjetor 2020, Vlore “Diabeti dhe Zemra”. 255
17 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Shkoder”. 319
16 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Korce,Pogradec”. 238
16 dhjetor 2020, Fier “Diabeti dhe Zemra”. 214
15 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Vlore”. 249
14 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Elbasan”. 273
12 dhjetor 2020, Lac-Kruje webinar, online “Diabeti dhe Zemra”. 255
11 dhjetor 2020, Elbasan “Diabeti dhe Zemra”. 203
11 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Lushnje,Berat”. 175
10 dhjetor 2020, Korce-Pogradec webinar, online “Diabeti dhe Zemra”. 192
9 dhjetor 2020, Lushnje “Diabeti dhe Zemra” 179
9 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Tirane 4”. 238
7 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Tirane 3”. 170
7 dhjetor 2020, Tirane “Diabeti dhe Zemra”. 157
4 - 6 dhjetor 2020, webinar, online "Konferenca Mjekesore Nderkombetare Multidisiplinare". 427
4 dhjetor 2020, webinar, online “Annual conference 2020 of Albanian Association Urologic Surgeons and Kosovo Urologic Surgeons in conjunction with EAU”. 284
4 dhjetor 2020, Tirane “Diabeti dhe Zemra”. 181
1 - 30 dhjetor 2020, online "Trajnimi online mbi Planifikimin Familjar - Moduli 4". 314
1 - 30 dhjetor 2020, online "Trajnimi online mbi Planifikimin Familjar - Moduli 3". 210
1 - 30 dhjetor 2020, online "Trajnimi online mbi Planifikimin Familjar - Moduli 2". 223
1 - 30 dhjetor 2020, online "Trajnimi online mbi Planifikimin Familjar - Moduli 1". 353
27 nentor 2020, webinar, online “Trauma Care, Emergency Medicine and more ... in COVID-19”. 275
25 nentor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Durres-Kavaje”. 218
26 nentor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Tirane 2”. 255
17 nentor 2020, webinar, online “Prematuret, heronjte e vegjel qe sfidojne vdekjen” 189
17 nentor 2020, webinar, online “Diabeti dhe Zemra” 454
16 nentor 2020, webinar, online “Sfida ne menaxhimin e dislipidemive dhe te pasojave te tyre” 344
12 nentor 2020, webinar, online “Diabeti: mjekimi me insulinë dhe medikamente të reja”. 267
11 nentor 2020, webinar, online “Njohja me disa patologji te semundjeve brendshme dhe trajtimi i tyre 222
11 nentor 2020, webinar, online “Kendvdshtrim aktual mbimenaxhimin e diabetit gjate pandemise COVID-I9: Fier”. 219
5 nentor 2020, webinar, online “Njohja me disa patologji te semundjeve brendshme dhe trajtimi i tyre”. 270
31 tetor - 1 nentor 2020, webinar, online “Konferenca Kombetare Vjetore e Endokrinologjise”. 341
29 tetor 2020, webinar, online “Muaji i Ndergjegiesimit mbi Kancerin e Gjirit: Webinar Informues” 238
28 tetor 2020, webinar, online “Kendvdshtrim aktual mbimenaxhimin e diabetit gjate pandemise COVID-I9: Zona I Tirane”. 306
8 tetor 2020 - 29 janar 2021, webinar, online “Webinare interaktive me qellim pershpejtimin drejt inovacionit dixhital per shendetin” 147
28 shtator - 3 tetor 2020, Tirane “Kurrikula Universale të Trajtimit për Çrregullimet nga Përdorimi i Substancave” 467
21 shtator 2020, webinar, online “Perditesime ne trajtimin e hipertensionit arterial” 486
12 shtator 2020, webinar, online “ COVID-19: UPDATE”. 531
29 korrik 2020 online "Hepatiti B dhe C", "Parandalimi dhe mjekimi bashkekohor" 657
27 korrik 2020 / online “Menaxhimi i semundjeve kronike – imunologjike. Roli mjek - farmacist” 554
7 – 14 korrik 2020 “Farmacisti dhe përkujdesja në kushtet e pandemisë COVID – 19; Udhëzimet e FIP” 546
18 qershor 2020 webinar, “Perditesim lidhur me menaxhimin e infeksioneve te traktit urinar ". 636
11 – 12 qershor 2020, “ Parimet e parandalimit dhe kontrollit të infeksionit COVID-19 dhe strategjitë e lidhura me kujdesin shëndetësor” 672
7 maj 2020, workshop “ Sfida e sotme, semundshmerite kronike dhe mundesite e reja " 684
19,20,21 mars 2020 Tirane / Konference “Evolution in Oral Care and Clinical Dentistry”. 691
28 – 29 shkurt 2020 Tirane, “Perditshmeria shendetesore ne praktike me pacientin ne qender”. 620
22 shkurt 2020 Tirane /Trajnim “Oftamologjia pediatrike. Dhimbja e kokes lidhur me syrin. Urgjencat Oftamologjike” 821
22 shkurt 2020 Tirane/Trajnim “Semundjet malinje te lekures dhe patologjite dermatologjike qe nuk duhen humbur” 862
3 – 7 shkurt 2020 Tirane, “Kurrikula Universale e Trajtimit per Crregullimet nga Perdorimi i substancave”. 613
30 janar 2020 Tirane, “Mjekesia rehabilituese dhe fizike : Aktualiteti dhe Perspektiva”. 645
28 janar 2020 Peze e Madhe, Trajnim, “Ndihma e pare baze”. 636
23 janar 2020 Tirane “Konferenca vjetore e FSHMT”. 696
21 dhjetor 2019, Vlore “Njohja Vleresimi Diagnoza dhe rruget e mjekimit te insuficences kardiake D 735
14 dhjetor 2019, Tirane “Konferenca nderkombetare vjetore e dermatologjise 778
10,11,12,13 dhjetor 23,24,26,27 dhjetor 2019 “Aspekte praktike te punes ne farmaci” 866
22 - 23 nentor 2019, “Konferenca e Mikrobiologjise 803
22 nentor 2019 ” Konferenca e 2te e shkencave teknike diagnostikuese dhe rehabilituese, sfidat dhe prespektiva”. 706
14 nentor, 2019, “Perditesim ne gliomat cerebrale dhe kancerin e kokes » 823
11 - 13 nentor 2019, “27-th Albanian Health Fund Symposium 780
11 – 12, 13 – 14, 15 - 16 nentor, 2019 Konference “Kurs i 8 i Mikrokirurgjise" 793
1-2 Nentor 2019/ Kursi i katert i ekografise: "Fokus mbi ekografine abdominale" 803
26 Nëntor 2019/Trajnim “Trajnim për trajnerë” 1208
25 Nentor 2019/Durres/Trajnim “Trajnim per ushqyerjen e infantit dhe problematikat e lidhura me te. Patologjite e dyshemese pelvike dhe inkontenenca urinare post partum. Shendeti mendor perinatal” 881
25 Nentor 2019/Lushnje/Trajnim “Kontraceptivet dhe kujdesi antenatal” 864
23 Nentor 2019/Tirane/Trajnim “Trajnim per ushqyerjen e infantit dhe problematikat e lidhura me te. Patologjite e dyshemese pelvike dhe inkontenenca urinare post partum. Shendeti mendor perinatal” 1078
23 Nentor 2019/Tirane/Trajnim “Kontraceptivet dhe kujdesi antenatal” 1160
26 tetor 2019/Trajnim “Trajtimi i ankthit, depresionit dhe psikozes. Detoksifikimi nga alkoli” 2066
26 tetor 2019/Trajnim “Shendeti mendor tek te moshuarit: Depresioni, psikoza dhe pagjumesia. Demenca dhe komorbiditeti” 1988
25-26 Tetor 2019, "Konferenca e 27-të Kirurgjikale Shqiptare" 846
24-26 Tetor 2019/ “Kujdesi gjatë shtatzanisë dhe lindjes” 788
23 Tetor 2019/ “Integrimi i kërkimit dhe praktikës klinike në shëdetin mendor” 759
22 Tetor 2019/ “Shëndeti i Gruas në Tetorin Rozë” 752
20,21,22 Nëntor 2019/Trajnim “Trajtimi për trajnerë” 796
2 tetor 2019 Gjirokaster /Trajnim, “Aftesim i mjekut te familjes ne perdorimin e pajisjeve te cantes se mjekut”. 931
1 tetor 2019 Permet /Trajnim, “Aftesim i mjekut te familjes ne perdorimin e pajisjeve te cantes se mjekut”. 863
28 shtator 2019/ Trajnim “Diagnostikimi dhe menaxhimi i artritit rheumatoid. Zhvillimet e reja ne terapi” 1516
28 shtator 2019/ Trajnim “Diagnostikimi dhe menaxhimi i fibromialgjise dhe dhimbjeve kronike. Prezantim me semundjet e indit lidhor” 1562
25 shtator 2019 Tirane “Kujdesi Paliativ” 850
9 shtator 2019, workshop “Hereditary and environmental risk factors associated with sudden cardiac death” 929
7 shtator 2019/ Trajnim “Diagnostikimi dhe menaxhimi i vaskuliteve dhe gutes” 1454
6 shtator 2019/ Trajnim “Semundjet rheumatologjike te gjurit” 1294
20 korrik 2019 Tirane, “Depistimi i hershem i degjimit dhe sherbimet rehabilituese”. 855
5 korrik 2019 Korce “Kujdesi Paliativ” 952
28 qershor 2019 “360 grade rreth Karcinomes se Tiroides” 959
14 qershor 2019, Tirane/“Perditesime ne Endokrinologjine Pediatrike 967
12 qershor 2019 Tirane / Trajnim ”Medical Care during Disasters”. 977
11 qershor 2019 Tirane / Trajnim ”Life Saving Skills during Disasters 899
7 qershor 2019 Tirane / Trajnim ”Kujdesi spitalor ne trauma”. 983
1 qershor 2019, Shkoder/Konference “Takimi i Pranveres se Endokrinologjise 2019" 890
25 maj 2019 Tirane / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 929
20 maj 2019 “Qasjet e reja nefrologjike ne dobi te mjekut te familjes” 953
22 maj 2019/ Tirane//Trajnim: "Dementia Master Classes 3: Interproffesional Dementia Management" 915
13 maj 2019 “Qasjet gjenetike ne praktiken mjekesore” 932
4 maj 2019/ Trajnim “Menstruacionet dhe problematikat e ryre, Amneorrea primare, Menopauza dhe terapia zevendesuese hormonale, Inkontinenca urinare” 1144
2 maj 2019 Kursi i trete i ekografise ne praktiken klinike 953
25 prill 2019 Peze, Tirane / Trajnim ”Menaxhimi Paraspitalor i urgjencave kardiake”. 944
24 prill 2019 Tirane / Konference “Semundjet retinale dhe trajtimet me injeksione anti VRGF. Glaukoma dhe trajtimi i saj”. 938
4 prill 2019 Tirane / Konference “Challenges in health care system”. 946
12 mars 2019 /Seminar. “Gjenetika: jo me alternative, tashme zgjidhje”. 1119
6 mars 2019, Tirane/ Workshop“Fizioterapia Klinike". 966
26 janar 2019 Tirane “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 1199
24 maj 2018, workshop “Alzheimers – Disease Lights and Shadows” 856
27 tetor 2018 Tiranë / Trajnim Universiteti i Mjekësisë “Sfidat në Psoriasis” 1638