slogan7-al

28 Qershor, Konferenca e Neurologjisë “Sindromi Radikular e sindromat nga Kompresioni i Nervave Periferike”

Titulli i aktivitetit:

28 Qershor, Konferenca e Neurologjisë “Sindromi Radikular e sindromat nga Kompresioni i Nervave Periferike” 

Data e zhvillimit:

28.06.2013

Vendi i organizimit:

 Spitali “Salus”

Organizatori/ofruesi:

Spitali “Salus”

Kontakt

E-mail: klediabaçKjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek Familje

Neurolog

Qëllimi i aktivitetit:

Mjeku i përgjithshëm duhet të jetë në gjendje të njohë sindromën Radikulare dhe ta referojë tek mjeku specialist neurology. Të përcaktojë dhe të menaxhojë në mënyrë të drejtë sindromat e nervave periferike.

Kreditet:

4