slogan7-al

12-13 Shkurt, Ndihma e parë e avancuar,

Titulli i aktivitetit: 12-13 Shkurt, Ndihma e parë e avancuar
Data e zhvillimit: 12-13 Shkurt, 2013
Vendi i organizimit: Spille, Kavajë
Organizatori/ofruesi: Sëiss Foundation for Innovation
Kontakte: Migena Kukli, secretariat@sëissfoundation-sfi.org
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek, mjek urgjence
Qëllimi i aktivitetit: Qëllimi i këtij trajnimi është të përmirësojë dukshëm kujdesin mjekësor të urgjencave duke filluar që në hallken e tij te parë; kujdesi cilësor mjekësor në vendngjarje si dhe ndërhyrjet mjekësore të nevojshme për parandalimin e dëmtimeve dytësore.
Kreditet: 12

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5