slogan7-al

2 Shtator, Trajnim “Kurs kualifikimi për ekografi diagnostike”

Titulli i aktivitetit:

2 Shtator, Trajnim “Kurs kualifikimi për ekografi diagnostike” 

Data e zhvillimit:

02.09.2013

Vendi i organizimit:

Fondacioni Shëndetësor ABC - Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Fondacioni Shëndetësor ABC

Kontakt

E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek 

Qëllimi i aktivitetit:

Kualifikimi i mjekëve që punojnë në sektorin publik ose shtetëror përmes freskimit të njohurive dhe aftësive ekzaminuese me anë të ultrasounit.  

Kreditet:

440