28-30 Qershor, Trajnim “Psikomotrociteti dhe terapia e lojës”

Titulli i aktivitetit:

28-30 Qershor, Trajnim “Psikomotrociteti dhe terapia e lojës” NE PROCES

Data e zhvillimit:

28 -30.06.2013

Vendi i organizimit:

Qendra e Studimeve Infermierore "Nightingale" 

Organizatori/ofruesi:

Qendra e Studimeve Infermierore "Nightingale"

Kontakt

E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Infermier 

Qëllimi i aktivitetit:

Sigurimi i ofrimit të shërbimit psikomotor sa më cilësor, nëpërmjet përsëritjes dhe thellimit të njohurive bashkëkohore mbi psikomotrocitetin dhe aktivitetet psikomotore si dhe aplikimit të suksesshëm të këtyre aktiviteteve në shërbimime dhe raste emergjente të fëmijëve në moshë pediatrike. 

Kreditet:

15