slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Akredituara - Viti 2018

1 tetor – 30 dhjetor 2020 QSH BathoreTiranë/ Seminar “Trajnim per personelin e Q.SH. Bathore 2020” 452
28 shtator 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 2340
26 shtator 2019,Tirane/ Konference “Roli i MTD ne trajtimin e kancerit”. 2121
20 shtator 2019 Tiranë “Trajnim per Ekografine Abdominale per mjeket specialiste te Shqiperise dhe Kosoves” 2017
31 Gusht 2019 Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1865
24 gusht 2019,Tirane / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 1055
15 Gusht, 2019 Qendra Shendetesore Vranisht, Himare / Trajnim / ”Rihniti alergjik". 1203
9 Gusht, 2019 / Malesi e Madhe / Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 1060
8 gusht 2019,Trajnim online ” Sindromat koronare akute dhe kardiopatia iskemike kronike”. 1128
2 Gusht, 2019 Puke /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 1156
31 korrik 2019 Tirane Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Telefonik ”. . 1579
30 korrik 2019 Elbasan /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 1165
27 Korrik, 2019 Q.Sh. Z-Herr, Tirane / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 1146
26 korrik 2019, Shkodër "Kateterizimi venoz periferik, kateterizimi vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1215
27 korrik 2019 Durres “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 1186
27 korrik 2019 Kucove /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 1073
26 korrik 2019 Puke /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 1133
26 korrik 2019 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 1142
26 korrik 2019, Shkoder / “Cikel leksionesh ekzaminimi dhe rehabilitimi neurologjik, trajtimi i patologjive kryesore neurologjike” 1181
25 korrik 2019, Rreshen "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 989
25 korrik 2019,Tirane/ Konference “Trajtimi i Mielomes Multiple dhe transplanti i qelizave burimore hematopoiteike – Realitet i ri trajtimi ne Shqiperi”. 1502
25 korrik 2019,Trajnim online ” Melanoma kutane : Nga diagnoza te terapia”. 1060
24 korrik 2019, Lac "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1072
24 korrik 2019 /Has. “Aftesim e ngritje tekniko-profesionale te infermiereve te Spitalit Bashkiak Has”. 1234
23 korrik 2019, Tirane "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1415
20 korrik 2019, Erseke "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1126
20 korrik 2019 Korce / Trajnim “Hepatiti kronik D” 1061
20 korrik 2019 , Korce "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 1050
20 korrik 2019 , Korce / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 1086
20 korrik 2019 Fier “Nryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 1210
20 korrik 2019 Shkoder /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 1049
20 korrik 2019 Korce / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 1065
20 korrik 2019, Delvine Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 1051
19 korrik 2019, Peshkopi /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1056
19 korrik 2019, Korce "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1129
17 korrik 2019 Tirane, “Trajnim mbi Osteoartritin, osteoporozes dhe artritin reumatoid”. 1449
16 korrik 2019 Elbasan /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 1136
16 korrik 2019, Berat Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 1037
13 korrik 2019 Tropoje/Konference “Urgjencave mjekesore dhe menaxhimi i tyre”. 1038
13 korrik 2019, Permet /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1065
13 korrik 2019 Korce/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 980
13 korrik 2019 , Berat / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 1041
13 korrik 2019 Kucove / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 1022
20 Korrik 2019 / Lezhë/ Seminar/ "Përkujdesjet infermierore" 1018
13 korrik 2019 Kukes/Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 1107
13 korrik 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1543
13 korrik 2019, Kukes "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1017
12 korrik 2019, Tropoje "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1115
12 korrik 2019 Tropoje /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 1000
12 korrik 2019 Kukes/Konference “Vleresimi dhe menaxhimi i urgjencave mjekesore”. 1079
12 korrik 2019 Shkoder/ Uorkshop “Latanti dhe medikamentet” 1099
11 korrik 2019, Kukes Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e organizimit shendetesor dhe permiresimi i kujdesit infermieror ne te semuret paliativ”. 1165
9 korrik 2019, Elbasan /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1059
6 korrik 2019, Gramsh Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 1067
6 korrik 2019 Korce/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 906
6 korrik 2019 Elbasan/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 1086
6 korrik 2019 Lushnje / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 854
6 korrik 2019, Peshkopi /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 978
6-7 Korrik 2019, Tirane/Trajnim/ Prezantim me sistemin ICD10 dhe aplikimi i tij ne sistemet elektronike te shendetesise 1253
6 korrik 2019 Tirane “Nryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 1270
6 korrik 2019 Seminar ” Jeto pa dhimbje”. 1506
5 korrik 2019 , Berat / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 943
1 korrik 2019, Tirane "Menaxhimi Infermieror i situatave klinike ne spitale" 1280
1 korrik 2019 Librazhd Trajnim “Edukimi në vazhdim i personelit per vitin 2019 Spitali Librazhd “ 761
30 qershor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1580
29 qershor 2019 Tirane/Trajnim “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te Diabetit Tip 2” 1791
29 qershor 2019 Shkoder/Konference “Urgjencave mjekesore dhe menaxhimi i tyre”. 914
29 qershor 2019 , Tirane / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 1197
29 qershor 2019 Elbasan “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 1034
28 qershor 2019, Delvine "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1065
28 qershor 2019 Kamez / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 948
28 qershor 2019 Durres ”Trajnim i personelit mjekesor per menaxhimin dhe trajtimin e rasteve te ndryshme klinike dhe urgjencave mjekesore” D 982
28 qershor 2019 Korce /Trajnim. “Kujdesi Shendetesor paresor, risite dhe sfidat ne menaxhimin sa me te mire te pacienteve”. 1735
28 qershor 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 911
28 qershor 2019 , Elbasan / Trajnim “Hipertensioni arterial” 925
28 qershor 2019 Fier “Patologjite ne kujdesin Shendetesor Paresor. Diagnostikimi i Hershem. Trajtimi i tyre”. 1165
28 qershor 2019 Tirane/uorkshop “Ndertimi i strategjise “Nje Shendet” per kontollin e Leishmaniazes ne Shqiperi.” 934
27 qershor 2019,Tirane/ Konference “Diabeti 2019. Risite e fundit ne trajnimin e tij”. 1817
27 qershor 2019 Tirane/ Uorkshop “Latanti dhe medikamentet” 909
27 qershor 2019, Sarande "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 927
27 qershor 2019, Tirane/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 1055
26 qershor 2019 Durres Trajnim /“Trajnim mbi komunikimin nderpersonal ne Njesine Vendore te kujdesit shendetesor” 1278
26 qershor 2019 Elbasan/Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 1132
26 qershor 2019 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder” 908
26 qershor 2019 “Simpoziumi XIII Vjetor i Sherbimit Stomatologjik Publik per nje qasje sa me bashkekohore ndaj te gjithave kategorive te individeve qe kerkojne ose perfitojne sherbime nga SHSP”. 940
26 qershor 2019 Shkoder “Patologjite ne kujdesin Shendetesor Paresor. Diagnostikimi i Hershem. Trajtimi i tyre”. 1050
25 Qershor 2019 , Tirane / Trajnim “Hipertensioni arterial” 2064
24 qershor 2019 Shkoder / Trajnim “Perditesime mbi insuficencen kardiake dhe SPOK” 1053
24 qershor 2019 Durres “Patologjite ne kujdesin Shendetesor Paresor. Diagnostikimi i Hershem. Trajtimi i tyre”. 984
24 qershor 2019, Librazhd "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 994
22 qershor 2019 / Kruje “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 1248
22 qershor 2019 Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 893
22 qershor 2019 Durres “Konferenca e X mediko kirurgjikale ”. 866
22 qershor 2019, Vlore "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1056
22 qershor 2019 , Korce / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 926
22 qershor 2019 Tirane / Konference “Nga endodontia ne restaurim, koncepte bashkekohore”. 946
22 qershor 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1390
22 qershor 2019 Puke “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhuesne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet” 864
22 qershor 2019, Librazhd Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 1112
21 qershor 2018, Shkoder / “Konferenca I mbarekombetare e Shkencave Mjekesore Teknike” 1190
21 qershor 2019 Korce “Patologjite ne kujdesin Shendetesor Paresor. Diagnostikimi i Hershem. Trajtimi i tyre”. 981
21 qershor 2019 / Tirane /Trajnim “Roli i farmacistit ne keshillimin e pacienteve gjate periudhes perinatale”. 807
21 qershor 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 797
21 qershor 2019 , Durres / Trajnim “Hipertensioni arterial” 849
21 qershor 2019 Malesi e Madhe “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhuesne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet” 985
21 qershor 2019 Tirane/ Uorkshop “Latanti dhe medikamentet” 832
21 qershor 2019 Kukes / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 913
20 qershor 2019 QSH Ballagat, Lushnje/ Trajnim “Matja me veteraportim e perdorimit te paisjeve te cantes se infermierit ne punen e perditeshme” 1149
20 qershor 2019,Tirane/ Konference “Komplikacionet e hershme dhe te vona qe sjellin crregullimet endokrine kronike ne organizimin e njeriut”. 1537
19 Qershor 2019, Tirane /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 1403
19 qershor 2019 Tiranë “Patologjite ne kujdesin Shendetesor Paresor. Diagnostikimi i Hershem. Trajtimi i tyre”. 1017
18 qershor 2019, Gjirokaster /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1001
18 qershor 2019 Tirane / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 937
18 qershor 2019 Tirane Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Telefonik ”. 780
17 qershor 2019, Prrenjas "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1034
15 qershor 2019, Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 1613
15 qershor 2019 Golem Kavaje / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 817
15 qershor 2019 Fier/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 1037
15 qershor 2019 , Elbasan / Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 1079
15 qershor 2019 / Bajram Curri “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 1010
15 qershor 2019 , Elbasan / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 959
15 qershor 2019 Korce / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 1011
15 qershor 2019 Tirane Seminar ” Jeto pa dhimbje”. 960
15 qershor 2019 Kukes / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 966
15 qershor 2019, Fier Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 1027
15 qershor 2019, Peqin "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1020
14 qershor 2019 Peshkopi, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1511
14 Qershor 2019 , Tirane / Trajnim “Hipertensioni arterial” 1596
14 qershor 2019 Durres/Konference. “Kirurgjia mini-invazive transvaginale dhe urogjinekologjia” 1066
14 qershor 2019 Tirane/Trajnim “Estetika dhe restaurimi i dhembeve anterior dhe posterior me nje teknike inovative dhe minimalisht invazive” . 1186
14 qershor 2019 Lac “Urtikaria alergjike. Astma bronkiale tek femijet” . 819
13 qershor 2019 Berat “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 975
11 qershor 2019, Elbasan "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1121
8 qershor 2019/ Vlore /Seminar “Konferenca e 1re ne Shendet Publik dhe Shkenca Infermierore”. 2397
8 Qershor 2019, Berat, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 1043
8 qershor 2019 Lezhe / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 996
8 qershor 2019 Elbasan " Antitrupat monoklonale ". 1048
8 qershor 2019 Elbasan "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 1014
8 qershor 2019 , Fier / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 1154
8 qershor 2019 / Tepelene. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 1036
8 qershor 2019 Kukes / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 863
8 qershor 2019 Fier / Trajnim “Hepatiti kronik D” 1078
7 qershor 2019 / Konference “Njohuri legjislative rreth USSH ”. 1405
7 qershor 2019 Gjirokaster, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1271
7 qershor 2019 Tirane/Konference. “Konferenca e II kombetare e Mjekut te Pergjithshem dhe Familjes”. 1277
7 qershor 2019 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 1810
5 qershor 2019 Tirane “Shendet i mire, Jete me e mire. Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet shendetesore dhe edukimi per kujdesin shendetesor per grupet vulnerabel ne Shqiperi ” 1580
3 qershor 2019 Elbasan, /Leksion “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus”. 1033
1 qershor 2019 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 1180
1 qershor 2019 , Korce / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 1021
1 qershor 2019 Fier "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 968
1 qershor 2019 Burrel/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 912
1 qershor 2019 Fier" Antitrupat monoklonale ". 1370
1 qershor 2019 Durres/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 1209
31 maj 2019 Kukes, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1288
31 maj 2019 Shkoder“Shendet i mire, Jete me e mire. Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet shendetesore dhe edukimi per kujdesin shendetesor per grupet vulnerabel ne Shqiperi ” 1069
31 maj 2019 QSH Klos, Burrel/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 1013
31 maj 2019 Tirane/ Konference Shkencore “Trajnim Specializues ne EMDR. Niveli i pare”. 1337
31 maj 2019 Tirane, /Leksion “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus”. 1193
30 maj 2019,Tirane/ Seminar “Emergjenca kardiake, diagnoza dhe trajtimi optimal i tyre”. 1563
30 maj 2019 Konference/“Konferenca e katert Shkencore Studentore” 951
30 Maj 2019, Fier, Konference "Perditesimi mbi semundshmerine dhe trajtimin e Insuficiences Kardiake" 894
30 maj 2019, Pogradec /Leksione te hapura/ “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 888
30 maj 2019 Berat“Shendet i mire, Jete me e mire. Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet shendetesore dhe edukimi per kujdesin shendetesor per grupet vulnerabel ne Shqiperi ” 961
29 Maj 2019, Lushnjë / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 885
29 maj 2019, Vlore/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 1167
29 maj 2019, Vlore "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1824
29 maj 2019 Elbasan“Shendet i mire, Jete me e mire. Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet shendetesore dhe edukimi per kujdesin shendetesor per grupet vulnerabel ne Shqiperi ” 969
28 maj 2019, Delvine /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1046
27 maj 2019 Vlore / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 1156
27 maj 2019 Vlore / “Koma pediatrike dhe Kujdesi infermieror ne marrjen e ushqimeve dhe likideve nepermjet sondes nazogastrike“ 957
27 maj 2019 Tirane / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 1380
27 maj 2019 Korce“Shendet i mire, Jete me e mire. Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet shendetesore dhe edukimi per kujdesin shendetesor per grupet vulnerabel ne Shqiperi ” 958
25 maj 2019/ Vlore /Seminar “Njohja e faktoreve te riskut dhe diagnostikimi i hershem i kancerit gastrik-pike kyce ne parandalimin dhe prognoze”. 1401
25 maj 2019 Fier/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 1035
25 maj 2019 Durres "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 1147
25 maj 2019 Durres " Antitrupat monoklonale monoklonale ". 1126
25 maj 2019 Fier/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 967
24 maj 2019 Korce, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1299
24 maj 2019 / Ndoj – Kruje /Trajnim “Shenjat Vitale”. 967
24 maj 2019, Vlore Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 1213
24 maj 2019 Lezhe, /Leksion “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus”. 970
24 maj 2019 Durres / Konference“Breast Cancer; A Continuing Challenge”. 1296
23 maj 2019,Tirane/ Seminar “Ndikimi i semundjeve kardiake ne cilesine e jetes se pacientit”. 1164
23 maj 2019 Tirane/ Konference “Pacienti Kompleks. Sfida e sotme dhe e se ardhmes”. 1724
21 maj 2019 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1392
21 maj 2019 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 1022
20 maj 2019 Elbasan / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 1075
20 maj 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1113
20 maj 2019 Korce / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 983
18 maj 2019 Tirane/Trajnim “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te Diabetit Tip 2” 2290
18 maj 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1416
18 maj 2019 Durres / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 1631
18 maj 2019 Fier/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 1065
18 maj 2019 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 954
18 maj 2019 Durres / Trajnim “Hepatiti kronik D” 930
18 maj 2019 , Durres / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 1027
18 maj 2019 Durres/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 1040
18 maj 2019 Lezhe / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 853
18 maj 2019 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 1082
17 maj 2019 Pogradec /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je” 845
17 maj 2019, Delvine /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 949
16 maj 2019, Fier / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 1006
16 maj 2019 Tirane/Trajnim “Perqasja : Nje shendet per gripin” 910
15 maj 2019, Durres / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 958
14 maj 2019, Shkoder / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 918
13 maj 2019 Vlore / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 1102
13 maj 2019 Tirane / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 1113
11 maj 2019 Shkoder / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 1057
11 maj 2019 Shkoder “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 1122
11 maj 2019 Korce/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 938
11 maj 2019 Durres/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 936
11 maj 2019 Fier " Antitrupat monoklonale ". 1036
11 maj 2019, Durres/ Kongresi nderkombetar i infermiereve “Kujdesi infermieror ne specialitete". 1280
11 maj 2019 Tirane/Konference “Vleresimi dhe menaxhimi I urgjencave mjekesore”. 1095
10 maj 2019 Tiranë “Trajnim per Ekografine Abdominale per mjeket specialiste te Shqiperise dhe Kosoves” 2223
10 maj 2019, Tirane. “Edukimi Terapeutik i Pacientit (ETP) ne ambjentet spitalore dhe ne poliklinika” 1016
10 maj 2019 Fier/Trajnim. “Kujdesi Shendetesor paresor, risite dhe sfidat ne menaxhimin sa me te mire te pacienteve”. 966
10 maj 2019 Berat “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 956
8 Maj 2019 Lezhe, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1400
9 maj 2019 Tiranë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 6 ”. 1639
9 maj 2019, Tirane / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 1176
7 maj 2019, Berat /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1085
5 maj 2019 Berat “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 1004
6 maj 2019 Elbasan/ Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 981
6 maj 2019 Korce / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 957
4 maj 2019 Permet. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 1415
4 maj 2019 Gjirokaster “Konferenca IX Rajonale e Shendetit Publik” . 1156
4 maj 2019 Korce / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 1093
4 maj 2019 Durres/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 1131
4 maj 2019 Sarande/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 1008
4 maj 2019 Korce "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 934
4 maj 2019 Korce " Antitrupat monoklonale ". 1008
4 maj 2019 Durres/ Konference“Diagnoza dhe Menaxhimi i sinkopit bazuar ne udherrefyes”. 990
4 maj 2019 Puke “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 963
4 maj 2019 Tirane/ Trajnim “Trauma komplekse, psikiatria dhe terapia me EMDR”. 1373
3 Maj 2019 Elbasan, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1552
3 maj 2019, Tirane, Konference “International congress: Advances in obsetrics gynecology and ultrasound”. 843
2 maj 2019, Elbasan/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 999
2 maj 2019 Durres / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 1022
2 maj 2019 Korce /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je” 960
30 Prill 2019 Fier , “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1493
28 prill 2019 Maqellare/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 818
30 prill 2019/ Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne kujdesin shendetesor paresor” 1190
27 prill 2019 Tirane / Trajnim ” Ekzaminimi i gjirit me ultratingull”. 1096
27 prill 2019 Tirane, “Konferenca e 1re e Qendrave Shendetesore ne Specialitete”. 1154
27 prill 2019 Durres/ Trajnim “Hepatiti kronik D” 1066
27 prill 2019 , Durres / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 1011
27 prill 2019 Tirane “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 1482
26 prill 2019 Tirane/Trajnim “Studimi i prevalences se infeksioneve spitalore ne kujdesin shendetesor dhe perdorimin e antibiotikeve ne spitalet e kujdesit shendetesor” . 1256
26 prill 2019 Peshkopi/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 922
25 prill 2019,Tirane/ Seminar “Stroku, faktoret e riskut dhe sfidat e trajnimit te tij”. 1506
23 prill 2019 Durres, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1553
22 prill 2019 Kruje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 1027
22 prill 2019/ Trajnim “Trajnim multidisiplinar mbi Kujdesin Paliativ” 968
21 prill 2019 Gjirokaster/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 956
21 prill 2019 Sarande “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 894
20 prill 2019 Tepelene “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 936
20 prill 2019 Korce/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 929
20 prill 2019 / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1919
20 prill 2019 Durres "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 979
19 prill 2019/ Trajnim “Trajnim multidisiplinar mbi Kujdesin Paliativ” 1850
19 prill 2019, Berat /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 915
19 prill 2019 Sarande/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 985
19 prill 2019 , Vlore / Leksion “Anestezia lokale dhe ajo sedative e perdorur ne interventet kirurgjikale. Dozat, indikacionet dhe kunderindikacionet e perdorimit te tyre” 1150
19 prill 2019 Durres / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 979
18 prill 2019,Tirane/ Seminar “Menaxhimi i pacientit pas kirurgjive te medha abdominale, nje sfide per pacientin dhe stafin”. 1224
15 prill 2019, Elbasan/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 1076
15 prill 2019 Tirane / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Inegrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 1104
15 prill 2019, Fier /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 911
14 prill 2019 Korce /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 940
14 prill 2019 Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 988
13 prill 2019 Tirane / Trajnim ” Ultrasoni abdominal per mjeket specialiste”. 1038
13 prill 2019 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 927
13 Prill 2019 Korce, Leksion “Hepatiti Kronik" 1079
13 prill 2019 Durres/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 929
13 Prill, Tirane Uorkshop “Impakti i sistemit nbeshtetes per diagnozen mjekesore ne alergologji.Alergjia molekulare, ditari elektronik” 1157
13 Prill, Tirane “Konferenca Kombetare e Profesionisteve te Shendetesise 2” 1479
13 prill 2019 Puke. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 1216
13 prill 2019 Tirane, “Interpretim diagnostik dhe monitorues i analizave laboratorike mjekesore”. 1393
13 prill 2019 Maliq /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1047
12 prill 2019 Tirane / Konference “DSSH – Ditet e studimeve shqiptare 2019: Diagnozat dhe prognozat” 1344
12 prill 2019, Trajnim “Kursi Klinik i teknikes Straight Wire”. 2755
11 prill 2018, Tirane / Konferenca “3rd International Conference in Human, Social and Applied Sciences – medicine Session ”. 812
10 prill 2019 Kavaje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 1069
10 prill 2019 Tirane/Trajnim “Raportimi i semundjeve infektive sipas ligjit te ri te semundjeve infektive” . 959
9 Prill 2019 Berat, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1063
9 Prill 2019 Malesi e Madhe “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 897
8 prill 2019 Fier “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne kujdesin Shendetesor paresor” 827
7 prill 2019 Lushnje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 1027
7 prill 2019 Tirane / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 1202
6 Prill 2019 Tirane, “Interpretim diagnostik dhe monitorues i analizave laboratorike mjekesore”. 1148
6 prill 2019 Durres “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 1099
6 prill 2019 Korce/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 931
6 prill 2019 Durres/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 1065
6 prill 2019 Tirane / Uorkshop “Teknikat e reja kirurgjikale ne fushen e ortopedise, urologjise dhe gjinekologjise. Eksperienca e kirurgjise italiane” 952
6 prill 2019 Tirane/Trajnim/ “Diagnoza, menaxhimi dhe parandalimi i infeksioneve seksualishte te transmetueshme” 878
6 prill 2019, Elbasan/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 1150
5 prill 2019 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1140
5 prill 2019 Trajnim “Implanto–Proteza , hand-on & Clinical Course” 858
3 Prill 2019 Lushnje, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1177
3 prill 2019 Permet “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 1013
1 prill 2019 QSH Arras / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 807
31 mars 2019 Sarande “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 916
30 mars 2019 Durres/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 1061
30 mars 2019/ Vlore /Konference “Integrimi i evidencave te kerkimit shkencor ne permiresimin e kujdeseve infermierore”. 2313
30 mars 2019 Fushe Arrez, Puke / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 986
30 mars 2019 Tepelene “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 971
30 mars 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1458
30 mars 2019 Korce/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 966
29 mars 2019/ Tirane ”Menagment of Digestive Diseases” 1180
29 mars 2019 Tirane, “EASD Postgraduate Course on Clinical Diabetes and its Complications”. 1159
29 mars 2019, Fier /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1133
29 mars 2019 , Korce / Uorkshop “Dhimbja kronike” 1015
28 mars 2019 , Tirane / Uorkshop “Dhimbja kronike” 1278
28 mars 2019,Tirane/ Konference “Terapia renale zevendesuese, sfidat per te ardhmen”. 1296
27 mars 2019 Tirane "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 1120
27 mars 2019 Tirane / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 1213
27 mars 2019 Korce/ Trajnim “Perditesime ne menaxhimin e semundjeve kronike te sistemit Kardio-Respirator” 952
27 mars 2019 QSH Kala e Dodes, Diber / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 748
26 mars 2019 QSH Lure, Diber / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 780
25 mars 2019,Tirane/ Konference “Roli i infermieres ne menaxhimin dhe edukimin e pacienteve me semundje kronike te veshkave”. 1044
23 mars 2019 Rreshen. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre” 1105
23 Mars 2019/Korçe/Trajnim: "Antitrupat monoklonale" 954
23 mars 2019 Fier / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 968
23 mars 2019, Korce "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 957
22 mars 2019 “Trajnim per Ekografine Abdominale per mjeket specialiste”. 1367
22 mars 2019 Lac, Kurbin / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 890
22 mars 2019 Trajnim “Mikroendodoncia ekselente”. 1057
21 Mars 2019/ Martanesh, Bulqize/ Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Martanesh, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 1006
21 mars 2019, Lushnje "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 937
20 mars 2019 QSH Zall - Dardhe & Zall - Rec 2019 / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 1046
19 Mars 2019 Kukes, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1122
19 Mars 2019 Vlore, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1226
18 Mars 2019/ Aranitas/ Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Aranitas , "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 1090
17 mars 2019 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 976
16 mars 2019 Korce. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 1257
16 mars 2019 Elbasan / Trajnim “Gabimet e mundeshme ne procesin e terapise farmakologjike. Pergjegjesite infermieristike” 1014
16 mars 2019 , Peqin / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 1047
16 mars 2019 Fier / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 993
16 mars 2019 Tirane/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 1297
16 mars 2019 Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 1020
16 mars 2019 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 1101
15 mars 2019, Kavaje /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1034
12 Mars 2019 Korce, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1107
12 mars 2019 Shkoder, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1173
10 mars 2019 Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 920
9 Mars 2019 / Workshop: "Sesione pune per ofrimin e sherbimeve ne Qendren e Menaxhimit te Krizes ne Rastet e Dhunes Seksuale" 1260
9 mars 2019 Pogradec,/ Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1007
9 mars Fier, 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 980
8 Mars 2019 / Trajnim: "Trajnim mbi Kirurgjine Implantare" 1088
8 mars 2019 Trajnim “First Steps ne Ortodoncine Fikse”. 954
8 Mars 2019/ Ostren dhe Trebisht/ Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Ostren dhe Trebisht/ "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 1059
8 mars 2019, Kavaje /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1017
7 Mars 2019 Diber, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 993
7 mars Berat, 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 1045
6 Mars 2019/ Suç, Burrel/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Suç, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 999
6 mars 2019 Vlore /Seminar “Detresi dhe inkopetenca respiratore te femijet dhe infeksionet e perseritura urinare “ 878
5 mars Elbasan, 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 1012
5 Mars 2018 Fier “Grup rishikimi ndermjet mjekeve te familjes se QSH nr 3 Fier lidhur me Menaxhimin e Hipertensionit Arterial nga ekipi i mjekeve te familjes” 779
4 Mars 2019/ Dermenas, Fier/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Dermenas, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 984
4 mars 2019 Lushnje “ Planifikimi vjetor – Zbatimi dhe monitorimi i Sherbimeve Shendetesore nga QSH” 954
4 Mars 2019 Gjirokaster, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 924
3 mars 2019 , Korce / Trajnim “Hepatitet kronike HBC dhe HCV, trajtimi i tyre” 914
2 mars 2019 Tirane, “Trajnim i klasit me bashkekohor per nderhyrjet ne mushkeri me ane te metodes VATS (Video Assisted Thoracoscopic Surgery)” 839
2 mars 2019 Lushnje. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 1153
2 mars 2019 , Pogradec / Leksion “Anestezia lokale dhe ajo sedative e perdorur ne interventet kirurgjikale. Dozat, indikacionet dhe kunderindikacionet e perdorimit te tyre” 1016
2 mars Sarande, 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 926
2 mars 2019 Tirane/ Trajnim “Trauma dhe Neurobiologjia si baze e bullizmit, cyberbullizmit dhe rrezikshmerite e lidhura me teknologjite e reja”. 1264
2 Mars 2019 Has, Kukes / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 914
1 mars 2019 Tiranë/ Trajnim “Ekografia e gjirit” 1854
1 mars 2019 QSH Golem Lushnje / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 763
1 mars 2019 QSH Kurjan 2019 / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 801
1 Mars 2019/ Burrel/ Trajnim: "Rritja e rolit te infermierit nepermjet trajnimit ne vendin e punes ne Kujdesin Shendetesor Spitalor" 912
28 Shkurt 2019, Tirane Konference "Kirurgjia mini invazive ne oftamologji" 1034
28 Shkurt 2019 Tirane / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 979
28 shkurt 2019 Fier / Trajnim “Aftesim e ngritje etiko-profesionale ne Infermieret e Spitalit Rajonal Fier “ 771
28 Shkurt 2019 Tirane, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 994
28 shkurt Durres, 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 976
27 shkurt 2019, Lushnje /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1038
27 Shkurt 2019/ Dushk, Lushnje/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Kolonje, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 921
27 Shkurt 2019/ Shkoder/Konference/ " Perditesime ne menaxhimin e semundjeve kronike te sistemit Kardio - Respirator" 1187
26 Shkurt 2019/ Kolonje Lushnje/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Kolonje, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 911
26 shkurt, Shkoder 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 967
25 Shkurt 2019 Tirane, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1012
25 Shkurt 2019, Tirane/ Trajnim ne vendin e punes / "Zbatimi korrekt i teknikave infermierore ne parandalimin e infeksioneve spitalore si mjet per rritjen e sigurise se pacienteve ne spitale" 825
24 Shkurt 2019 / Kavaje / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 902
23 shkurt 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1440
23 Shkurt 2019/ Tirane / Konference/ " Problematikat e frymemarrjes gjate gjumit - Nje perqasje multidisiplinare" 995
23 Shkurt 2019 Vlore / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 1071
22 Shkurt 2019 Brataj, Vlore / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 911
22 Shkurt 2019 / Trajnim “Si te korrigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 827
20 shkurt 2019 QSH Mbrostar / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 801
21 shkurt 2019 Korce,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 1206
16 shkurt 2019 Fier. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 1232
16 shkurt 2019 , Gjirokaster / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 964
16 shkurt 2019 Durres / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 1341
15 shkurt 2019, Erseke /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 924
15 shkurt 2019 Rreshen / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 927
14 Shkurt 2019 / Leksion:"BLSD-PBLSD:Udhezimet 2015" 883
14 shkurt 2019 Korce,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 1099
14 Shkurt 2019 / Leksion:"Terapia e buzeqeshjes. Efektiviteti dhe aplikimi ne kontekstin e kujdesit" 834
14 Shkurt 2019 / Leksion: "Disfagia: Kur gelltitja behet e veshtire" 918
14 Shkurt 2019 / Leksion:"Stresi i lidhur me punen" 834
14 Shkurt 2019 / Leksion:"BLSD-PBLSD:Udhezimet 2015" Noduli i Tiroides 824
11 shkurt 2019 QSH Zharrez / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 761
10 shkurt 2019 Tropoje / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 838
9 shkurt 2019 Kukes / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 879
9 shkurt 2019, Tirane/ Kongresi“Konferenca 1-re Rajonale e Geriatrise dhe Gerontologjise". 1779
9 shkurt 2019 , Librazhd / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 1020
9 shkurt 2019 Gramsh. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 920
9 shkurt 2019 Fushe - Kruje/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 956
8 shkurt 2019 Tropoje / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 833
8 shkurt 2019, Bilisht /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1039
7 shkurt 2019 Elbasan,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 1183
5 shkurt 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 991
4 shkurt 2019 / Perditesim per protokollet dhe standartet e terapise Antiretrovirale” 892
2 shkurt 2019 Rubik/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 959
2 shkurt 2019 Sarande/Konference “Osteoporoza dhe osteoartriti ne shendetin kockor”. 1033
2 shkurt 2019, Trajnim “Trajtimi i malokluzionit te klasave te II-ta dhe te III-ta”. 887
2 shkurt 2019 , Fier / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 933
1 shkurt 2019, Pogradec /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1058
31 janar 2019 Elbasan,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 1076
29 janar 2019 / Trajnim “Si te korrigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 1584
29 janar 2019 QSH Fier nr 3 / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 742
26 janar 2019 Tirane, Konference: “Perqasja Multi-Specialistike ne semundjet kardiake”. 2580
26 janar 2019, “Trajtimi i rasteve te urgjences ne momentet e kalimit ne akt, te ankthit dhe formacioneve te tjera te pavetedijeshme tek te rrriturit dhe femijet ”. 1116
26 janar 2019 Kruje / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 983
25 janar 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1008
25 janar 2019 QSH Muhurr Diber / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 806
24 janar 2019 Elbasan,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 920
19 janar 2019 Shkoder “Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 1059
19 janar 2019 Berzhite,Tirane / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 945
18 janar 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1185
17 janar 2019 Elbasan,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 958
17 janar 2019 QSH Kuman / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 788
11 janar 2019 QSH Burrel / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 803
Gjate 2019 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder” 775
29 dhjetor 2018 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 1161
29 dhjetor 2018 Shkoder / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik 1099
28 dhjetor 2018 Shkoder / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik 1117
28 dhjetor 2018, Tirane/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 1211
28 dhjetor QSH Perondi 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 1425
28 dhjetor 2018 Konference/ Psikiatria e femijeve dhe adoleshenteve: Sfidat dhe Reflektime 1269
26 dhjetor 2018, “Inovacionet ne shkencat mjekesore”. 1428
27 dhjetor 2018,Tirane/ Konference “Vleresimi i kolikes abdominale ne urgjence”. 1416
23 dhjetor 2018 Shkoder / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik 1186
22 dhjetor Berat 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 1017
22 dhjetor 2018 / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik 2073
22 dhjetor 2018 Gjirokaster “Konferenca VIII Rajonale e Shendetit Publik” . 1004
22 dhjetor 2018, Baldushk/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 1182
22 dhjetor 2018 Gjirokaster / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 986
22 dhjetor 2018 Fier / Trajnim / “Zhvillimi i kompetencave personale dhe sociale per profesionistet e kujdesit shendetesor”. 1221
22 dhjetor 2018 Elbasan / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit tek sherbimi shendetesor sipas modelit europian te mjekesise se familjes dhe menaxhimi i integruar infeksioneve te rrugeve te siperme respoiratore” 1285
22 dhjetor 2018 Korce: “Menaxhimi i urgjencave ne Obsetrike dhe Gjinekologji”. 1090
21 dhjetor 2018 Elbasan/ Trajnim / “Zhvillimi i kompetencave personale dhe sociale per profesionistet e kujdesit shendetesor”. 1234
21 dhjetor 2018,Tirane/Konference“Ku mbaron ortodoncia dhe ku fillon kirurgjia ortodontike”. 884
21 dhjetor 2017 Durres ”Rritja e kapaciteteve te stafit shendetesor mbi aspektet e akreditimit te QSH -se si dhe perditesimi i njohurive mbi diagnostikimin dhe trajtimin e rasteve te ndryshme klinike” 1029
21 dhjetor 2018 Tirane/Trajnim “Survejanca e gripit, SARI dhe prezantimi i planit te pergjigjes ndaj pandemive” . 1324
21 dhjetor Berat 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 950
21 dhjetor 2018, “Konferenca e 8 e Reumatologjise Shqiptare”. 801
21 dhjetor 2018, Tirane / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1255
21 dhjetor 2018 Elbasan / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit tek sherbimi shendetesor sipas modelit europian te mjekesise se familjes dhe menaxhimi i integruar infeksioneve te rrugeve te siperme respoiratore” 1101
19 dhjetor 2018 Vlore “Zhvillimi dhe zbatimi i Udherrefyesve Klinike” 1199
19 dhjetor 2018 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 1914
18 dhjetor 2018 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1729
18 dhjetor 2018, Tirane me transmetim ne Kukes, Shkoder, Lezhe, Durres, Elbasan, Fier, Vlore, Korce, Berat, Gjirokaster “Ne sherbim te ngritjes profesionale te farmacisteve” 1152
18 dhjetor 2018 Durres/ Trajnim “Zbatimi i Protokolleve mjekesore dhe te performances vendimtar ne uljen e riskut te pacientit ,nepermjet programeve SAFTY ne praktiken mjekesore” 1031
17 dhjetor 2018 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 1769
17 dhjetor 2018 Tirane “Zhvillimi dhe zbatimi i Udherrefyesve Klinike” 1442
17 dhjetor 2018/ Trajnim “Patologjite gjinekologjike me te shpeshta ne primar dhe egzaminimi pelvik” 925
16 dhjetor 2018, Berat. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 868
15 dhjetor 2018 Elbasan / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit tek sherbimi shendetesor sipas modelit europian te mjekesise se familjes dhe menaxhimi i integruar infeksioneve te rrugeve te siperme respoiratore” 1021
15 dhjetor Tirane, 2018 Konference: “Konferenca per Kerkim Shkencor ne Shendetesi II”. 3878
15 dhjetor 2018 Konference“Te rejat ne menaxhimin e semundjes valvulare ne zemer”. 838
15 dhjetor 2018, Tirane/Konference “100% dhurim vullnetar per gjak te sigurt 924
15 dhjetor 2018 Tirane / ” Sindromi ethor, diagnoza dhe menaxhimi 1105
15 dhjetor 2018 Vlore / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve spitalore “ 892
15 dhjetor 2018 Berat / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 978
15 dhjetor 2018/ Trajnim “Probleme te zakonshme te veshit , te syrit ne kujdes primar dhe ekzaminimi neurologjik” 1009
15 dhjetor 2018, Tirane. “Edukimi Terapeutik i Pacientit (ETP) ne ambjentet spitalore dhe ne poliklinika” 1032
15 dhjetor 2018 Tirane/ Trajnim “Trauma dhe Neurobiologjia si baze e bullizmit, cyberbullizmit dhe rrezikshmerite e lidhura me teknologjite e reja”. 960
15 dhjetor 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare" 1434
15 dhjetor 2018 Tirane/ Konference “Aktualitete per Imunoficencat primare ne Shqiperi” Ne bashkepunim me projektin Europian te Imunodeficencave Primare: J.PROJECT 849
15 dhjetor 2018 Puke,” Permiresimi i kujdesit te diabetit ne paciente me aftesi te kufizuara fizike dhe mendore”. 862
15 dhjetor 2018 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 1649
14 dhjetor 2018 Elbasan, /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 1135
14 dhjetor 2018 Tirane “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 1045
14 dhjetor QSH Kozare, Berat 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 774
14 dhjetor 2018, Konference “Kurs i dyte i ekografise ne praktiken klinike” Fokus mbi ekografine abdominale 919
14 dhjetor 2018 leksion ”Kanceri kolo-rektal”. 1130
14 dhjetor 2018, Tirane/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 925
13 dhjetor 2018 Tirane Trajnim / Kursi Trauma/PHTLS”Prehospital Trauma Life Support”. 858
12 dhjetor 2018 Tirane, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 813
12 dhjetor 2018 Tirane Trajnim per Trajneret / PHTLS”Prehospital Trauma Life Support”. 882
12 dhjetor 2018/ qsh Otllak Berat/Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 762
11 dhjetor 2018, Tirane / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 1146
11 dhjetor 2018 Tirane,Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne depistimin dhe menaxhimin e dhunes tek grate shtatezena dhe femijet”. 1234
11 dhjetor 2018, Tirane “Ne sherbim te ngritjes profesionale te farmacisteve” 1130
10 dhjetor 2018 Tirane Trajnim / Kursi Trauma/PHTLS”Prehospital Trauma Life Support”. 905
10 dhjetor 2018, “Terapite alternative per depresionin duke perfshire intervenimet elektronike dhe ndikimin e dietes dhe ushqyerjes ne simptomat e depresionit 829
9 dhjetor 2018 , Lushnje / Leksion “Semundjet seksualisht te transmetueshme dhe shtatezania. Forcimi i kapaciteteve te stafit mjekesor lidhur me semundjet seksualisht te transmetueshme ne shtatezani” 1109
8 dhjetor 2018 , Pogradec / Trajnim “Hepatitet Kronike HBV dhe HCV, trajtimi i tyre” 1083
8 dhjetor 2018, Shkoder / “Kujdesi Paliativ ne te semuret terminal” 819
8 Dhjetor 2018/ Peshkopi, Diber/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Peshkopi, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 790
8 dhjetor 2018 Tirane ”Metodat bashkekohore ne trajtimin e pacienteve me insuficence kardiake”. 835
8 dhjetor 2018, Lushnje / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 991
8 dhjetor 2018 Has / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 843
7 dhjetor,2018 "Ankorimi skeletik ne ortodonci:Protokolle dhe mundesi te reja terapeutike" 1657
7 dhjetor 2018 Tirane,Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne depistimin dhe menaxhimin e dhunes tek grate shtatezena dhe femijet”. 1014
7 dhjetor 2018, Tirane / “Te njohim dhe te interpretojme EKG ne urgjence”. 1039
7 dhjetor 2018 Durres “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 1029
7 dhjetor 2018, Tirane / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 1240
7 dhjetor 2018 Elbasan / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit tek sherbimi shendetesor sipas modelit europian te mjekesise se familjes dhe menaxhimi i integruar infeksioneve te rrugeve te siperme respoiratore” 1196
7 dhjetor, 2018 Tirane / Trajnim “Hipertensioni dhe Kriza Hipertensive ” 2319
7 dhjetor 2018 Tirane / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 2465
7 dhjetor 2018 Has / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 897
6 dhjetor 2018, Trajnim « International 6th Course of Basic Microsurgical Traning 842
6 dhjetor 2018, Trajnim «Terapia e te folurit me femijet e vegjel me ulje te degjimit 813
6 dhjetor 2018, Trajnim « Kirurgjia eksperimentale dhe mikrokirurgjia ne eksperimentet mbi kafshet dhe ne trajnimin kirurgjikal “ 981
4 dhjetor 2018 Tirane,Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne depistimin dhe menaxhimin e dhunes tek grate shtatezena dhe femijet”. 1331
4 dhjetor 2018 Tirane / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 1350
3 dhjetor 2018/Q.SH. Specialiteteve Nr.3/ Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1349
3 dhjetor 2018 Tirane/ Konference “Vleresim Bio-Psiko-Social i aftesise se kufizuar dhe rolet e pergjegjesiste e stafit qe perfshihet ne rrjetin e vleresimit te aftesive te kufizuar” 771
3 dhjetor 2018 Lac, /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 1027
3 dhjetor 2018, Trajnim « International 6th Course of Basic Microsurgical Traning 819
1 dhjetor 2018 / Sarande/Trajnim “Identifikimi dhe vlerësimi i nevojave të pacientëve. Parandalimi i vuajtjeve dhe përmirësimi i gjendjes së tyre me anë të Komunikimit Terapeutik” 1082
1 dhjetor 2018 Fushe-Kruje/ Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 1168
1 dhjetor 2018 Tirane / Trajnim / “Zhvillimi i kompetencave personale dhe sociale per profesionistet e kujdesit shendetesor”. 793
1 dhjetor 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 969
1 dhjetor 2018 ,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1272
1 dhjetor 2018 , QSH Sinje “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 987
1 dhjetor 2018 , Tirane / Trajnim “Hepatitet Kronike HBV dhe HCV, trajtimi i tyre” 1061
1 dhjetor 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 939
29 nentor – 29 dhjetor 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1811
25 nentor – 25 dhjetor 2018,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1509
17, 18, 24, 25 Nentor 1,2,8,9 Dhjetor 2018 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 1683
25 – 26 nentor 2018 Peshkopi /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1026
24 - 25 nentor 2018 / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 2150
24 – 25 nentor 2018 Peshkopi /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1032
24 nentor 2018 Shkoder / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik” 1343
24 nentor 2018 Korce ”Kursi i edukimit mbi te rejat dhe debatet ne mjekimin e HTA, HH, Semundjen ishemike te zemres, parandalimin e riskut kardiovaskular, Osteoperozen, Osteopeninesi dhe rhiniti alergjik dhe asma bronkiale”. 1028
24 nentor 2018, Kamez / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1128
24 nentor 2018 QSH Sinje/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 1070
23, 24, 25 nentor 2018 Konferencë ” Konferenca e X Ndërkombetare në Specialitete ”. 2735
23 – 24 nentor 2018 Konferencë ” 3rd International Conference on Applied Biotechnology – “Medical Biotechnology”. 2025
23 - 24 nentor 2018 Tirane/ “Ortodontia e pacientit ne rritje” 1394
23 nentor 2018 / Konference « Farmacisti dhe pacienti : Sistemi muskulo-skeletik» 1520
23 nentor 2018 Tirane/Trajnim “Survejanca e gripit, SARI dhe prezantimi i planit te pergjigjes ndaj pandemive” . 1380
22 nentor, 13 dhjetor 2018, 25 janar, 22 shkurt, 15 mars 2019 / Trajnim “Trajnime per stafin e Qendres Shëndetësore ABC” 1491
22, 23, 26 nentor 2018 Leksion“Kanceri i Pulmonit dhe UNE, Tipe te ndryshme, rrugetime te ndryshme” 1095
22 nentor – 22 dhjetor 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1129
22 nentor 2018 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 1078
20 nentor – 20 dhjetor 2018,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 2019
20 - 22 nentor 2018, “Elektrokardiograma. Kryerja dhe interpretimi ne praktiken klinike 839
20-21 nentor 2018, Konference “ Cikli i frankofonise mjekesore, Perditesim ne Heaptologji » 1234
19 – 27 nentor 2018, Tirane/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 1389
17 nentor 2018 Tirane/ Trajnim “Zhvillime te reja ne fushen e crregullimeve psikologjike dhe mendore. Kontributi i terapise EMDR”. 1568
18 nentor 2018, Berat. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1081
17, 24 Nentor, 3 dhjetor 2018 Tirane/Konference: “Trajnim mbi sistemin kardiovascular. Fokusi mbi hipertensionin”. 1904
17 – 18 nentor 2018 Puke / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1028
17 nentor 2018 , Berat “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 1004
17 – 18 nentor 2018, Berat /Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 956
17 nentor 2018 , Fier / Trajnim “Hipertensioni arterial” 982
17 nentor 2018 Berat/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 914
17 - 18 nentor 2018 /Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1195
16 nentor – 16 dhjetor 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1735
15 – 17 nentor 2018,Tirane/ Konference “Kongresi i IV Nderkombetar i Mjekesise Multidisiplinare”. 2123
15 nentor 2018 Fan , Mirdite “Higjena e duarve tek operatoret shendetesor” 990
14 nentor 2018 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 927
14 nentor 2018 Tirane, /Leksion “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus”. 933
14 dhe 15 nentor (perseritje 21-22 nentor, 12-13, 19-20 dhjetor) 2018 “Roli i mjekut stomatolog ne diagnostikimin, parandalimin dhe sensibilizimin hepatitet Virusale”. 1091
12, 13 nentor Burrel, 16, 17, 22 nentor Peshkopi, 23 nentor Bulqize, 26, 27 nentor Mallakaster, 3, 5, 7 dhjetor Fier, 11, 13, 14 dhjetor Lushnje 2018 / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 877
10 – 11 nentor 2018 QSH nr 2 Vlore / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1469
10-11 nentor 2018 Tirane/Konference: “Konferenca Rajonale e Dhimbjes”. 1000
10 nentor 2018 , Shkoder / Trajnim “Hipertensioni arterial” 1240
10 nentor 2018 , Berat / Trajnim “Hepatitet Kronike HBV dhe HCV, trajtimi i tyre” 892
10 nentor 2018 Puke,” Permiresimi i kujdesit te diabetit ne paciente me aftesi te kufizuara fizike dhe mendore”. 883
8 nentor 2018, Konference “ Perditesim mbi trajnimet me injeksione intravenale me anti-VEGF ne semundjet retinale ” 1754
9, 10, 16, 17 nentor 2018 Diber “ Planifikimi vjetor – Zbatimi dhe monitorimi i Sherbimeve Shendetesore nga QSH” 919
9 nentor Spitali Skrapar, 16 nentor Spitali Berat, 23 nentor QSH Ura Vajgurore, 30 nentor QSH Cukalat dhe Poshnje 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave 917
9 nentor 2018 Konferenca e XV e Anestezise dhe Reanimacionit 831
8 - 10 nentor 2018 Konference “Kongresi i 2 Fakultetit te Mjekesise Dentare “Qasje te reja interdisiplinare ne rehabilitimin oral dhe te pergjithshem”, “Sfidat ne rehabilitimin e kavitetit oral”, “Sfidat ne kirurgjine stomatologjike”, “Sfidat ne terapin 2141
5 – 6 nentor 2018, “Kongresi i XIII i Shoqates Shqiptare te Hematologjise”. 958
5 nentor 2018, Tirane/ Kongresi“Teknikat vleresuese dhe rehabilituese te skolizes". 853
3 – 4 nentor 2018 QSH Erseke / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1214
3, 4, 10, 11 nentor 2018 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 2222
3 –4 nentor 2018, Kruje/Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 1267
3 – 4 nentor 2018, Tirane/ Kongresi“Konferenca Ballkanike e Shkencave Mjekesore Teknike". 887
3 nentor 2018 Gjirokaster “Sebashku per sherbimin shendetesor spitalor ne komunitet ” . 867
3 nentor 2018 Lezhe ”Kursi i edukimit mbi te rejat dhe debatet ne mjekimin e HTA, HH, Semundjen ishemike te zemres, parandalimin e riskut kardiovaskular, Osteoperozen, Osteopeninesi dhe rhiniti alergjik dhe asma bronkiale”. 877
3 nentor 2018 (6 fundjava) Trajnim ” Ultrasoni abdominal per mjeket specialiste”. 895
2 nentor 2018, Konference “ Shendeti ne moshen e trete. Parandalimi dhe kujdesi” 1222
2 – 3 nentor 2018 Tirane,Trajnim “Proceset e Infermieristikes dhe menaxhimi i pacienteve ne raste te veshtira” 837
31 tetor 2018,Tirane/ Leksion “Kujdesi Infermieror ne rehabilitimin respirator dhe fizik te pacientit”. 909
30 tetor – 30 nentor 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1311
30 tetor – 9 nentor 2018, /Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 825
29 – 30 tetor 2018 Tirane,Trajnim “Proceset e Infermieristikes dhe menaxhimi i pacienteve ne raste te veshtira”. 3033
27 – 28 tetor 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 2178
27 tetor 2018 Tirane/Konference “Edukimi ne vazhdim, sfide per profesionistet e kujdesit ne vendin tone”. 2274
27 tetor 2018, Tirane / “Konferenca e 3 Kombetare e Urgjences Mjekesore: Sfida vazhdon”. 828
27 tetor 2018, Shkoder "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 855
27 tetor 2018 Berat/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 1016
26 - 27 tetor 2018 QSH Vore / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1019
26-27 tetor 2018, Konference “Konferenca e 18 kombetare e ORL dhe kirurgjise Koke - Qafe” 894
26-27 tetor 2018 Tiranë/Konference “Konferenca e 26 Kirurgjikale Shqiptare “ 2056
26 tetor 2018 / Trajnim “Prezantim i pergjithshem mbi semundjet. Skizofrenia, crregullimet afektive, komorbiteti dhe abuzimi me substancat” 912
25-26 tetor 2018 Tiranë, Seminar “Crregullimet e levizjes” 1009
25 – 26 tetor, 8 - 9 nentor 2018 Tirane, Elbasan, Shkoder / Trajnim / “Shprehite baze ne punen me rastet e problemeve te shendetit mendor”. 836
25 – 26 tetor 2018, Tirane “Se bashku per mjekesine , se bashku per pacientin.” 944
25 tetor 2018,Tirane/ Konference “Konferenca mjekesore e kardiokirurgjise”. 2492
23 – 25 - 30 tetor dhe 1 nentor 2018 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1588
23 - 25 tetor 2018 “Sfidat e Shendetit mendor. Sfidat e shendetit mendor. Shtepite e mbeshtetura dhe qendrat komunitare”. 879
20 – 21 tetor 2018 / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1697
20 - 21 tetor 2018 QSH Proptisht, Pogradec / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1083
20 – 21 tetor 2018 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 1255
20 tetor 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 1336
20 tetor 2018, Tirane "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) " 804
20 tetor 2018 Korce / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 1013
20 tetor 2018, Berat / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 1020
20 tetor 2018, Durres Trajnim “Dhimbja kronike". 1146
19 – 20 tetor 2018 Durres: “Leksione mbi perditesimin e njohurive, problematikave mjekesore, semundshmerise kronike dhe akute ne sherbim te diagnostikimit dhe trajtimit sa me efikas nga mjeku i familjes”. 1218
19 tetor 2018 , Tirane / Leksion “Ekzaminimi Doppler ne mjekesine materno - fetale” 837
15 tetor – 15 nentor 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1591
13 – 14 tetor 2018 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 1937
13 – 14 tetor 2018 QSH Vau i Dejes / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 994
12 – 13 tetor 2018 Tirane / Konference “Kongresi i 6-te Mbareshqipetar i Stomatologjise 2172
12 tetor Spitali Skrapar, 19, 26 tetor QSH Polican 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 966
12 tetor 2018 Tirane ”Implementimi ne praktiken klinike te metodave me te avancuara teknike dhe mjekesore ne trajtimin e pacienteve me Insuficence kardiake”. 887
12 tetor 2018, Konference « Depistimi neonatal i degjimit dhe projekti EUSCREEN» 803
12 tetor 2018 Tiranë/ Trajnim “Menaxhimi i krizes ne Shendet mendor.” 867
13 tetor 2018 Konference Shkencore “Alergjia nga Hymenopteret”. 1462
11 –12 tetor 2018, Lac/Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 1032
10 tetor – 10 nentor 2018,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1246
10 tetor 2018, Konference: “Ndërhyrja e hershme në psikiatri”. 794
09 - 10 tetor 2018, Korce /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv” 1189
6 tetor 2018 Tirane/ “Harmonia ne Bio-Estetike dhe funkdion me anen e fasetave dentare” 1759
6 tetor 2018 Tirane/ Trajnim “Parimet baze te nje trajnimi cilesor” 1078
6 – 7 tetor 2018, “Te jetosh me Semundjen renale kronike”. 835
05 – 06 tetor 2018 Tirane/ Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1273
5 – 6 tetor 2018 Tiranë/Konference “Kujdesi gjate shtatezanise dhe lindjes”. 966
5 tetor 2018, QSH Zall-Herr/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 933
4 – 5 tetor 2018 Shkoder “Nje qasje Praktike ndaj dhunes me baze gjinore” 1176
5, 12, 19, 26 tetor 2018 ”Njohja dhe perballja e personelit me raste te ndryshme klinike dhe sfidat qe paraqesin”. 807
30 shtator – 30 tetor 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1529
29 – 30 shtator 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1463
29 – 30 shtator 2018 Kukes /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1021
29 shtator 2018 , Gramsh / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 1009
27 shtator 2018,Tirane/ Konference “Kanceri i gjirit. Perqasje multidisiplinare”. 1533
25 shtator Kavaje (Rrogozhine), 5 tetor Durres, 13 tetor Peqin, 18 tetor Librazhd, 31 tetor Cerrik, 9 nentor Elbasan 2018. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre” 1464
28 shtator 2018 “Urgjencat Mjekesore dhe menaxhimi i tyre”. 889
25 shtator – 25 dhjetor 2018 / Online “Njohuri Etiko-Legjislative per stomatologet ” 1025
24 shtator 2018 Elbasan/Seminar “Koncepte te ritualit te kures” 1038
22 – 23 shtator 2018 Tirane/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1579
22 shtator Pogradec, 23 shtator Devoll, 24 – 25 shtator Librazhd 2018 “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 982
22 – 23 shtator 2018, Kukes/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 944
22 – 23 shtator 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 2306
22 shtator 2018 Sarande “Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 1130
22 shtator 2018 , Elbasan / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 997
21 shtator 2018,Tirane/ Konference “Kujdesi Infermieror ne menaxhimin e pacienteve me patologji te sistemit kardio-vaskular”. 1197
21 – 22 shtator 2018 Seminar “A jane teorite seksuale te femijes ende aktuale ” 864
21 – 28 shtator 2018, Tirane/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 1082
21 shtator 2018, “Menaxhimi i infeksioneve fungiale dhe bakteriale ne te semuret me malinjitete hematologjike”. 1134
15-16 Shtator 2018 Bilisht/ Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1036
17 shtator 2018 Vlore /Seminar “Dhimbja e gjoksit dhe dhimbja akute e barkut ne moshat pediatrike “ 1027
15 shtator 2018 , Tirane / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 1120
10, 12, 19, 21 shtator 2018 Tirane,Trajnim “1. Kujdesi Infermieror per gra shtatezena dhe lohona 2. Shenjat Vitale 3. Procedurat Infermierore 4. Te udhehequrit dhe komunikimi”. 1129
12 shtator 2018 Vlore “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 876
08 - 09 Shtator 2018 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1320
8, 9, 10, 11, 12 shtator 2018 Durres/Trajnim. “Perditesimi i njohurive obsetrikale per asistimin e mamive gjate procesit te lindjes”. 915
30 gusht – 30 shtator 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1831
28 - 29 gusht 2018, Tirane/ “Strategjite e menaxhimit te stresit” 1459
27 gusht – 27 shtator 2018,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1818
24 gusht 2018, Mallakaster Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 1071
18, 25 gusht 2018 Elbasan / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik” 1094
18 gusht 2018 , Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 1041
15 gusht – 15 shtator 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1559
11, 18 gusht 2018 Elbasan / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik” 973
11 – 12 gusht 2018 Vlore / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1180
11 gusht 2018, Korce/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 976
10 - 11 gusht 2018, Berat /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1062
4 – 5 gusht 2018 Pogradec /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1075
3 - 4 gusht 2018, Berat /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 996
30 Korrik 2018, Durres /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 1479
29 korrik 2018 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 1041
28 - 29 korrik 2018 Golem/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1039
28 korrik 2018 Elbasan/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 894
28 korrik 2018 , Lushnje “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 910
28 korrik 2018 Vlore/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 993
28 korrik 2018, Lushnje/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 1085
26 Korrik 2018/ Tirane/ Konference : "Sfidat e diagnozes se noduseve tiroidene" 1643
25 korrik 2018 Tirane / “Insuficenca kardiake akute e dekompensuar. Nderhyrjet ne kohe” 1235
21 – 22 korrik 2018 Erseke / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1050
21 - 22 korrik 2018, Vlore /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1214
21 korrik 2018 , Elbasan / Uorkshop “Dhimbja kronike” 1048
18-19 Korrik 2018, Fier “PLANIFIKIMI FAMILJAR PER OFRUESIT E SHERBIMEVE NE KUJDESIN PARESOR” 1241
13,20,25 Korrik 2018 /Tirane/ Seminar/ "Kujdesi infermieror per gruan para konceptimit, gjate shtatzanise, procesit te lindjes dhe pas saj. Kujdesi infermieror per te porsalindurin dhe edukimi i nenes per kujdesin jashte spitalit" 1354
13 korrik 2018, Konference “Dita Boterore e Trurit : Ajer i paster per shendetin e trurit” 1002
14-15 Korrik 2018 /Burrel/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1063
19 Korrik 2018, Vlore /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 1210
16 Korrik 2018, Berat /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 1012
17 - 18 korrik 2018, Peshkopi /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 995
13 Korrik 2018, Elbasan/Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 1063
12 Korrik 2018, Pogradec /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 970
7 Korrik 2018 Lushnje/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 1141
:9-10 Korrik;12-13 Korrik;16-17 Korrik;19-20 korrik; 23-24 Korrik; 26-27 Korrik; 30-31 Korrik; 2-3 Gusht 2018/Durres/Trajnim: "Rritja e kapaciteteve te stafeve shendetesore ne identifikimin e hershem te aftesise se kufizuar ne moshat feminore. 1117
7-8 Korrik 2018, Vlore “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1322
5 Korrik 2018/ Seminar:" Rendesia e semundjeve kardiovaskulare, endokrine dhe semundjeve te mushkrive, roli dhe rendesia kyç e mjekut te familjes ne diagnostikim trajtim dhe ndjekjen e tyre." 1162
14 qershor 2018 , Lushnje / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 1000
30 Qershor 2018/Trajnim : "PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orjentimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre." 1078
9-10; 16-17;31 Maj 2018/Trajnim: "Kujdesi infermieror per shokun anafilaktik dhe per te semuret kronike;strukturat dhe mjekimi i plageve" 1005
11,12,13,24,25,26 Maj; 22,23,24 Qershor; 14 korrik 2018/ Workshop: "Kurs Teoriko - Praktik Protetika Fikse 2018" 1086
30 Maj 2018/Workshop: " Kujdesi mjekesor dhe infermieror ndaj problematikave me te hasura ne Sherbimin e Maternitetit te Spitalit te Durresit" 854
Nentor 2017 - Prill 2018/ Trajnim : "Grup rishikimi ndermjet infermiereve te QSH Frakull lidhur me "Paketen baze te sherbimeve ne KSHP dhe rolin e detyrat e infermiereve, sipas kontrates individuale." 1009
10-14 Shtator 2018/Korçe/ Trajnim : Lidershipi Transformues: Fuqizimi i infermiereve ne Kujdesin Paliativ, me qellim rritjen e cilesise se kujdesit ndaj pacienteve me probleme komplekse, semundje jetekercenuese dhe familjareve te tyre. 1099
7 - 8 korrik 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 2184
7 korrik 2018 , Fier / Trajnim “Hipertensioni arterial dhe Dhimbja e gjoksit” 1179
7-8 Korrik 2018/ Vlore/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1064
4-6 Korrik 2018/ Tirane/ Fakulteti i Mjekesise/Trajnim: "Dementia Master Classes 2: Interproffesional Dementia Management" 1243
30 qershor 2018 Fier/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 999
30 qershor 2018, Fier/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 1217
30 qershor - 1 korrik 2018 Puke/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1067
30 qershor 2018 / Elbasan/Seminar "Vleresimi i pacientit me alterime te gjendjes se ndergjegjes" 1307
30 qershor 2018 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 1012
28 qershor 2018,Tirane/ Konference “Gabimet pre-analitike ne laboratorin klinik dhe strategjite per minimizimin e tyre”. 2301
23 - 24 qershor 2018 Kukes/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1170
23 - 24 qershor 2018, Gjirokaster /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1051
23 – 24 qershor 2018 / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1945
23 qershor 2018 Tiranë/Trajnim. “Ankthi ndaj shendetit dhe roli i psikologut e punonjesit social ne shendetin”. 1329
23 qershor 2018 Vlore/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 1071
23 qershor 2018, Durres/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 1280
23 qershor 2018 , Fier “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 988
22, 23, 24 qershor 2018 Konference / Durres, “Menaxhim i avancuar i traumes”. 1264
21 - 22 qershor 2018, Erseke /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 994
19, 21, 26, 28 qershor 2018 Tirane/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1082
19 qershor Tirane, 20 qershor Lezhe, 2018, /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 1079
18 – 25 qershor 2018, Tirane/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 1190
18 – 23 qershor 2018 , Tepelene / Trajnim “Rifreskim i njohurive teorike dhe praktike dhe ndjekja e integruar e femijeve 0-1 vjec dhe grave shtatezena” 1361
17 – 18 qershor 2018 Bulqize / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1017
16 - 17 qershor 2018 Kukes / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 1002
16 qershor 2018 Seminar“Te rejat ne menaxhimin e Insuficenses kardiake akute”. 1037
16 qershor 2018 , Durres / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 1131
16 qershor 2018 Vlore“Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 1041
15, 16, 17 qershor 2018 Tirane/ Trajnim “Niveli i dyte i terapise EDMR”. 1104
15 qershor – 15 korrik 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1066
14 qershor 2018, Tirane / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 1421
12 – 13 qershor Pogradec, 20 – 21 qershor Fier, 27 - 28 qershor Lezhe 2018, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne raste te emergjencave civile” 1055
13 - 14 Qershor 2018/Fier/Lezhe/ "Perqasja ndaj disa problemeve akute ne paresor" 895
12 qershor Fier, 22 qershor Korce, 29 qershor Diber, 5 korrik Tropoje, 12 korrik Shkoder, 20 korrik Gjirokaster, 27 korrik Berat 2018 / “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit 1154
10 qershor 2018, Korce/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 1127
9 - 10 qershor 2018, Kavaje /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1213
9 – 10 qershor 2018 Puke/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 870
9 qershor 2018 , Elbasan / Trajnim “Hipertensioni arterial dhe Dhimbja e gjoksit” 1014
9 qershor 2018 , Fier / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 1032
9 qershor 2018 Durres/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 976
8,9,14,15,16,21,22,23,28,29,30 qershor 5,6,7,12 korrik 2018 Shkoder “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbime te shendetit seksual dhe ripridhues” 1653
8 qershor 2018, Elbasan Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 1274
8 qershor 2018 Sarande / “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise” 944
7 – 8 qershor 2018 Zall-Herr / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 944
7 qershor 2018 , Elbasan /Uorkshop “Artriti Reumatoid” 1790
7 qershor 2018 Tirane “Permiresimi i kujdesit infermieror/mami per shendetin seksual dhe riprodhues”. 1003
7 qershor 2018 , Tirane / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 1215
5 – 7 qershor 2018, Delvine /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1112
3 qershor 2018, Korce/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 1078
2 – 3 qershor 2018 Erseke / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1148
2 Qershor 2018/Konference/ Tirane/ "Sfidat ne kardiologjine klinike,2018" 1029
2 qershor 2018, Korce/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 999
2 qershor 2018, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3, Moduli 4” 1947
2 qershor 2018 , Durres / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 939
2 qershor 2018 Elbasan / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 1085
2 qershor 2018 Seminar “Parnadalimi melanomes – mbrojtja efektive e shendetit tuaj”. 1265
1 – 2 qershor 2018, Korce /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1005
1 – 2 qershor 2018 Tirane . “Konferenca e I-re e Mjekut te pergjithshem dhe familjes se Shqiperise”. 1618
1 dhe 2 qershor 2018, Shkoder / “Konferenca e dyte Shkencore Nderkombetare e Shkencave mjekesore” 1247
31 maj – 2 qershor 2018 Tirane/Konference“Simpoziumi i dyte nderkombetar i ortodoncise”. 1334
31 maj 2018 Tirane “Konferenca I-re per sigurine dhe shendetin ne pune. Shqiperia dhe Europa, prespektiva e integrimit normativ rregullator” 1389
26 – 27 maj 2018 Tirane /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1362
28 – 29 maj 2018, Konference “Kurs i ekografise ne praktiken klinike” 1051
27 maj 2018 Korce/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 983
26 maj 2018 Gjirokaster “Konferenca VII Rajonale e Shendetit Publik” . 970
26 maj 2018, Korce/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 951
26 maj 2018 , Durres “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 1060
26 maj 2018 , Elbasan /Uorkshop “Artriti Reumatoid” 936
25 - 26 maj 2018 Tiranë/ Kongresi shkencor “Onkologjia Pulmonare ”. 861
26 Maj 2018/ Vlore /Seminar “Edukimi shendetesor dhe rritja e njohurive te personelit infermieror ne drejtim te permiresimit te cilesise se jetes se pacienteve me Skleroze Multiplesi dhe parandalimit te perkeqesimit te klinikes”. 2824
25 Maj 2018/Tirane/Trajnim: "Kursi klinik i Teknikes Straight Wire" 959
25-26 Maj 2018 Tirane ”Kongresi i VII-të kombëtar i Shoqatës Oftalmologjike Shqiptare ” 1653
25 dhe 26 maj 2018 Vranisht, Vlore / Trajnim “Mirerritja e femijes 0 – 6 vjec ne kujdesin shendetesor paresor” 914
25 maj 2018, Tirane /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 1031
24,25,26 maj / 31 maj, 1, 2 shkurt 2018 / Spitali Skrapar, Spitali Berat 2018/ Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre” 982
24 maj 2018, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1322
24 Maj 2018 ,Tiranë Konferencë “ Kirurgjia mini-invazive ne gjinekologji”. 1731
23, 30 maj dhe 6,13,20 qershor 2018 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1208
23 – 24 maj Shkoder, 30-31 maj Vlore 2018, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne mjedise humanitare” 1266
22,23,29,30 Maj dhe 05 Qershor 2018 Seminar "Seminar multitematik infermieri, mami 2018”. 1397
21-22 Maj 2018 Shijak / Trajnim "Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik" 1184
20 maj 2018, Korce/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 1141
19 – 20 maj 2018 Durres/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1020
19 – 20 maj 2018, Sarande/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 1044
19-20 Maj 2018 Shkoder "Prezantim i përgjithshëm për sigurinë dhe shëndetin në punë dhe mjeksinë e punës" 1196
18-20 Maj 2018, Kavajë “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1014
18, 19, 25 maj 2018 Elbasan / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik” 931
19 maj 2018, Durres/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 1031
18 - 19 maj 2018 Burrel / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 936
18 maj 2018, Tirane/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 1005
18 maj 2018 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 1266
16-25 Maj 2018, Tiranë. “Menaxhimi i Traumave në aksidentet rrugore” 1688
16-17-18 Maj 2018 Shkoder , Trajnim “Edukimi në vazhdim në Spiatalin Rajonal Shkodër” 1129
17 maj Lushnje, 18 maj Vlore 2018 Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 1225
15-16 Maj 2018, Fier “Kompetenca profesionale dhe Lidershipi efektiv”. 1165
15 Maj 2018 Leksion "Obstructiv sleep apnea (OSA- apnea gjatë gjumit)" 1135
13 Maj 2018 Lezhë Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 1027
13 Maj 2018, QSH Ndroq Tiranë. “Menaxhimi i Traumave në aksidentet rrugore” 1258
12 – 13 maj 2018, Tirane/ Kongresi“Kujdesi Infermieror ne specialitete". 3679
13 Maj 2018 Korce /Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 1089
10-12 Maj 2018, Durres Kongres “Kongresi II-të Ndërkombëtar ne kujdesin prenatal,riprodhimin human dhe andrologji” 1114
12 Maj , Durrës / Uorkshop “Sëmundja ulceroze gastroduodenale ne praktikën klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 1108
12-13 Maj 2018, Rrëshen “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 980
12-13 Maj 2018, Tiranë Trajnim “Teknikat e dhënies se ndihmës së parë “ 1313
11 Maj, 2018 Lushnje "Prezantim i përgjithshëm për sigurinë dhe shëndetin në punë dhe mjeksinë e punës" 1025
10-11 Maj Tiranë Kongres “Infermieria dhe edukimi infermieror ne Shqipëri.” 1279
11 – 12 maj 2018, “Transferenca nga Frojdi te Lacan-i ne kliniken me femijen dhe adoleshentin ”. 1009
09-10 Maj DSHP Pukë, Trajnim“ Kujdesi Perinatal për nënën dhe fëmijën ”. 1051
09 Maj, 2018 QSH Kamëz “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus”. 1005
12 Maj 2018, Tirane “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1276
12 Maj, 2018 Korçë "Antikoagulantët e rinj dhe terapia e antitrombocitare" 1049
8 Maj 2018 Malësi e Madhe "Prezantim i përgjithshëm për sigurinë dhe shëndetin në punë dhe mjeksinë e punës" 995
8 maj 2018 Tirane/Konference “Evidenca dhe praktika e sukesshme te sherbimeve te shendetit mendor” 962
10 Maj 2018 Tirane Konferencë “Nutricioni ne shëndet publik, intoleranca ushqimore, epigjenetika dhe nutricioni klinik” 1204
8 maj 2018 Durres/ Workshop“Kujdesi mjekesor dhe infermieror ndaj semundjeve me te hasura ne Sherbimin Pediatrik te Spitalit Durres”. 1474
05 - 06 Maj 2018 Fan / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1213
5 maj 2018 Elbasan / Trajnim “Aspektet asistenciale te dhimbjes akute dhe kronike” 1011
7 dhe 14 maj 2018 Tirane/ Trajnim “Trajnim Stafi Qendra Shendetesore ABC, Maj 2018” 1002
5 maj 2018 Durres/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 966
5 maj 2018 Tiranë/Trajnim. “Ankthi ndaj shendetit dhe roli i psikologut e punonjesit social ne shendetin”. 928
5 maj 2018 Lushnje “Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 884
5 maj 2018, Berat /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 954
5 maj 2018, Korce/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 1102
5 maj 2018 Tirane / Konference “Kompetence ne estetike”. 2714
5 – 6 maj 2018, Fier /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1004
3 Maj 2018 Lezhe , “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1277
03 - 04 Maj 2018 Vlore / "Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik" 1217
28-29 Prill 2018 /Sarande/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1273
2, 3 maj 2018 Seminar “Sinus Lift dhe teknikat moderne te implantologjise se avancuar 1014
28 prill dhe 26 maj 2018/ Vlore /Seminar “Menaxhimi i mbetjeve spitalore dhe ndikimi i rreziqeve profesionale ne mireqenie”. 4327
28 prill 2018 , Durres / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 1092
28 prill 2018 Puke Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 1053
28 prill 2018 Kutalli/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 1026
28 prill 2018, Corovode / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 937
19, 20, 24, 25 prill 2018 Tirane / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1214
27-28 Prill 2018 Kruje / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1239
25 prill – 25 maj 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1659
20 – 21 prill 2018 Elbasan /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je” 1070
21 prill 2018 , Durres “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 978
21-22 prill 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 2031
21 prill 2018 QSH Kutalli / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1043
21- 22 prill 2018 Kukes / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1110
21 prill 2018 / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1166
24-25 prill 2018, Lushnje /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1299
27 prill 2018 Lushnje Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 1339
20 – 21 prill 2018, Tirane Konference"First Course on Fetal Echocardiography" 1266
20 prill 2018, Tirane / Konferenca e dyte Nderkombetare ne Shkencat e aplikuara dhe Ekonomi. “Sfidat e mjekesise laboratorike ne kohen e zhvillimit te vrullshem te teknologjise ”. 1389
27, 28 prill 2018 Tirane/ Konference “Infermieria klinike, kirurgjikale dhe rehabilitimi” 1542
18 prill Lac, 25 prill Korce 2018/ Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 1361
18 prill 2018 Tirane “Diagnozat laboratorike ne Mikrobiologji” . 1108
14 dhe 15 prill 2018 Peshkopi / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1238
14-15 prill 2018, Pogradec /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1104
14 prill 2018 Durres “Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 1196
12 – 13 prill 2018 Tirane “Konference e shkencave teknike rehabilituese dhe diagnostikuese. Sfidat dhe prespektiva”. 2120
12 – 13 prill 2018 Vlore “Nje qasje Praktike ndaj dhunes me baze gjinore” 1258
7 dhe 8 prill 2018 Tropoje / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 981
6, 7 prill / 18, 19 maj / 22, 23 qershor 2018 Tirane/ “Ortodontia e pacientit ne rritje” 1172
5, 9, 12, 16 prill 2017 Thumane,Kruje/Trajnim “Semundjet me te shpeshta psikiatrike ne kujdesin primar " 1033
4 prill 2018 Vlore “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 1219
3 – 12 prill 2018, Tiranë/Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 1283
2 dhe 9 prill 2018 Rreshen / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1110
31 mars – 1 prill 2018 Tropoje / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1001
31 mars 2018 Tirane / Konference ”Konferenca e XIX Kombetare e Gastroenterohepatologjisë” 1456
30 – 31 mars 2018 Korce /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je” 1146
30, 31 mars 2018, Peshkopi /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv 1158
30 mars Elbasan, 3 prill Librazhd, 4 prill Prrenjas 2018, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 1274
26,27,29,30 mars 2018 Tirane / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 2754
29, 30, 31 mars 2018, Tirane “Konferenca e V farmaceutike ( Se bashku per Farmaceutiken).” 1259
24 – 25 mars 2018, Tirane “Konferenca Kombetare e Profesionisteve te Shendetesise” 1868
24-25 mars, 7-8 prill, 12-13 maj, 9-10 qershor, 14-15 korrik 2018 Tirane/ Trajnim “Trajnim afatgjate ne psikologjine juridike ”. 1201
24 mars 2018, Seminar “Ushqyerja e hershme dhe roli i saj ne semundjet ne moshen e rritur”. 1401
23, 24 mars 2018 Elbasan / Trajnim “Vleresimi i mirerritjes dhe shendetit te adoleshentit si nje komponent i rendesishem i kujdesit shendetesor” 1280
23 – 24 mars 2018 “ Konferenca e 14-te Stomatologjike”. 1143
23 – 24 mars 2018 Pogradec / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1060
23, 24 mars 2018, Pogradec /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1068
23 - 24 mars 2018, Tirane/ “Strategjite e menaxhimit te stresit” 1330
23 mars 2018 Gjirokaster “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 1025
11 Maj, 2018 QSH Mamurras “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 1227
21 – 22 mars 2018 Burrel / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 967
21, 28 mars dhe 4, 11 prill 2018 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1943
20 mars 2018 Tirane “Konsiderata diagnostike dhe te nderhyrjeve terapeutike ne anemite e moshes pediatrike dhe te adoleshences”. 1176
20 – 25 mars 2018 Rubik / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 961
17, 18 mars 2018, Peshkopi /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1074
17 mars 2018 Elbasan “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 1105
17 mars 2018 Lezhe/ Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 1222
16, 17 mars 2018, Peshkopi /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1067
16 - 17 Mars 2018 Pogradec / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjatë kujdesjeve infermierore dhe masat që duhet të ndërmerren në parandalimin e tyre ” 1042
16 mars 2018 Elbasan/Seminar “Problemet prioritare ne asistencen infermierore te incontinences urinare” 1128
15 - 28 Mars 2018 / Laç / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1227
15, 16 mars 2018, Peshkopi /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1117
15,16 mars Pogradec, 22 mars Kavaje, 23 mars Elbasan, 24 mars Librazhd, 7 prill Kruje,13 prill Lezhe, 14 prill Burrel 2018 Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 1024
15 mars – 16 mars 2018, Mamurras/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 1015
15 mars 2018 Diber dhe Fier / Trajnim “Trajnim i personelit mjekesor lidhur me parandalimin e SJT-ve dhe teknikat e ndryshimit te sjelljes shendetesore” 1125
15 mars 2018 Vlore /Seminar “Vleresimi dhe menaxhimi i ethes dhe hipotermise te femijet “ 1156
15 mars 2018 /Kukës. “Aftesim e ngritje tekniko-profesionale te infermiereve te Spitalit Rajonal Kukes”. 1300
10 mars 2018 , Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 1024
10,11 Mars 2018 / Lezhë/Trajnim “Identifikimi dhe vlerësimi i nevojave të pacientëve. Parandalimi i vuajtjeve dhe përmirësimi i gjendjes së tyre me anë të Komunikimit Terapeutik” 1280
12, 13 mars 2018, Vore, Tirane/Trajnim “Ofrimi i sherbimeve te abortit te sigurt, ligjor pa stigma ” 1098
10 mars Korce, 24 mars Permet, 7 prill Tepelene, 21 prill Rreshen, 28 prill Gramsh, 5 maj Bulqize 2018. “Permiresimi i sherbimit shendetesor te mjekut te familjes dhe sherbimet spitalore”. 1388
10 mars 2108 , Gjirokaster / Konference “Hipertensioni arterial, Semundja kronike e veshkave, Sindromi metabolik” 1121
9, 10 mars 2018, Korce /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1683
8, 9, 10 mars / 15,16,17 mars / 29,30,31 mars / Spitali Skrapar, Spitali Berat 2018/ Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre” 1063
3 – 4 mars 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1417
3,4 mars 2018 Vlore / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1164
3 mars 2018 Elbasan/Seminar “Teknika dhe trajtimi infermieristik i krizes se agresivitetit gjate asistences'' 1161
3 mars 2018 Elbasan “Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 993
2, 3 , 4, 23, 24, 25 mars 2018 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktik baze ne paradontologji”. 1519
2 mars 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 1402
28 shkurt – 7 mars 2018, Tiranë/Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 1261
24 shkurt Durres, 25 shkurt Kukes 2018, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjeksine e punes”. 1204
24 – 25 shkurt 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 2282
24 shkurt 2018 , Peqin / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 1217
24 shkurt 2018 Vlore / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1397
23 shkurt 2018, Vlore "Infermieria dhe shendeti" 2449
23 shkurt 2018 Tirane, “Etika Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”. 1614
23 shkurt 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 1517
21,22,23 shkurt 2018 Kamez / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1146
17 shkurt 2018 Leksion ”Glaukoma. Kirurgjia e kombinuar katarakta+trabeculectomia”. 1272
17 shkurt 2018 / Tiranë “Nje Përditësim mbi perqasjen ndaj farmakologjise se BAIJS dhe roli i rendesishem i farmacistit ne rekomandimin e barnave OTC” . 1267
16 - 17 shkurt 2018, Erseke /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1132
16 shkurt 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 1131
12 shkurt 2018 Tirane/Trajnim “Rishikimi i planit te pergatitjes ndaj pandemive” . 1193
16 – 17 shkurt, 30 – 31 mars, 13 - 14 prill, 11 – 12 maj, 15 – 16 qershor, 6 – 7 korrik, 27 – 28 korrik 2018 Tirane/Trajnim “Trajnim mbi kirurgjine implantare”. 1541
10 - 11 shkurt 2018 Durres / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1364
17 shkurt 2018 Tirane, Konference. “Perparesite e antikoagulanteve te rinj oral me trajtimin e tromb-embolive”. 1366
10 shkurt 2018 , Gramsh / Leksion “Semundjet seksualisht te transmetueshme dhe shtatezania. Forcimi i kapaciteteve te stafit mjekesor lidhur me semundjet seksualisht te transmetueshme ne shtatezani” 1363
15 – 16 shkurt, 1 – 2 mars, 29 – 30 mars 2018, Tropoje / 16 - 17 mars, 23 – 24 mars, 6 – 7 prill 2018 , Lezhe/ Trajnim “Kujdesi Paliativ ne te semuret terminal me kancer, SIDA, te moshuar me semundje kronike etj” 1197
10 shkurt 2018 Vlore “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 1354
8, 9, 10, 11 shkurt / 9,10,11 mars / 7, 8 prill 2018 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktik baze ne ortodonci”. 1279
9, 10 shkurt 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 1349
8 shkurt – 5 maj 2018 Konference / Tirane “Njohuri Etiko-Legjislative per stomatologet ”. 1276
7, 8, 9 shkurt 2018, Vlore/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 1542
06,08,13,15 shkurt 2018 / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 2585
5-7, 12-14, 19-21, 26-28 shkurt, 5-7 mars 2018 Pezë,Tiranë ”Kurs për urgjencat paraspitalore për EMT-N”. 1479
4, 16, 17, 23, 24, 25 shkurt 2018 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktiko ne Mikro-endodonci”. 1571
3, 4, 8, 9, 10, 11 shkurt 2018 Tiranë/Trajnim. “Psikodiagnostika, Testet psikologjike të cilat ndihmojnë për të kryer një vlerësim psikodiagnostik për fëmijët , adoleshentët dhe të rriturit”. 1336
03 - 04 shkurt 2018 Divjake / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1261
2, 3 shkurt 2018 Elbasan 24 shkurt 2018 Shkoder, / Trajnim “Vleresimi i mirerritjes dhe shendetit te adoleshentit si nje komponent i rendesishem i kujdesit shendetesor” 1303
2, 3 shkurt 2018, Bilisht /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1226
30 janar 2018 Elbasan/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 2136
30 janar 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 1660
27 – 28 janar 2018 Tirane/Konference: “Kongresi i pare i Shkencave Teknike Mjekesore”. 4087
27 - 28 janar 2018 Berzhite Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 946
26, 27 janar 2018, Tirane Konference"Kujdesjet infermierore ne njohjen dhge parandalimin e infeksioneve spitalore" 1408
24 - 25 janar 2018 Mallakaster /Trajnim “Cilesia dhe Siguria ne Kujdesin Shëndetësor, Akreditimit, Faza e Vetvlerësimit dhe rendesia e tij” 1069
20 janar, 10 shkurt, 3 mars 2018 Fier/Trajnim. “Patologjite Kryesore Gjinekologjike kirurgjikale. Perditesimi i mjekut te familjes me zhvillimet moderne ne kete fushe”. 1425
20 – 21 janar 2018 Babrru /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1125
20 janar 2018, Trajnim/Gjirokaster “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 1385
Janar - Shkurt 2018, 2019, 2020, Elbasan dhe Korce,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 1194
19 - 20 janar 2018 Lushnje/ Trajnim “Perdorimi i pajisjeve mjekesore ne kuader te vizites mjekesore ne kujdes paresor” 1137
19 janar 2018 Tirane “Konferenca e 1re Nderkombetare “Psikologjia e shendetit midis sfidave te zhvillimit dhe realitetit. 1968
16 – 18 janar, 22 - 24 janar, 29 - 31 janar 2018 Tirane/Trajnim. “Menaxhimi Paraspitalor i Traumave”. 1444
12-13 janar, 16-17 shkurt, 30-31 mars, 1 prill, 6-7 korrik, 21-22 korrik, 28-29 shtator, 9-10 nentor 2018 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktiko-Klinik i Implantozes”. 1350
23 dhjetor 2017 Shkoder, 21, 22 dhjetor 2017dhe 19 janar 2018 Elbasan, / Trajnim “Vleresimi i mirerritjes dhe shendetit te adoleshentit si nje komponent i rendesishem i kujdesit shendetesor” 1917
16 dhjetor 2017, 20 janar,10 shkurt dhe 17 shkurt 2018, Shkoder / “Trajnim per Infermiere dhe Fizioterapist” 1722
6 Dhjetor Qarku Kruje. Perseritet 11 Dhjetor Qendrat Shendetore Durres, 2018, Seminar "Zbatimi i procedurave per parandalimin e infeksioneve Spitalore" 1401
4-8 dhjetor 2017, 8-13 janar 2018, 5-9 shkurt 2018 Muhurr ”Trajnime per Infermieret e qendres Muhurr” 1559
Gjate 2018 Portez, Fier Trajnim “Paketa baze e sherbimeve KSHP: roli dhe detyra e infermiereve sipas kontrates individuale” Data 733
Gjate 2018 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Nr.1 Lushnje lidhur me “Standartizimin i vlerësimit të anetareve te grupit ne ndjekjen dhe keshillimin e pacienteve te diabetit tip II, bazuar ne udherrefyesin per moshen e trete” 580
Gjate 2018 Trajnim / QSH Peshkopi “Diabeti mellitus, menaxhimi efektiv i tij” 665