slogan7-al

20 shkurt 2019 QSH Mbrostar / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor”

Titulli i aktivitetit: 20 shkurt 2019 QSH Mbrostar / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor”

Data e zhvillimit: 20, 21, 25, 26 shkurt dhe 5, 6 mars 2019

Vendi i organizimit: QSH Mbrostar

Organizatori/ofruesi: QSH Mbrostar

Kontakte: Tel: 0699414067 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 12.8