slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Ofruesve të Akredituar nga QKEV

15 korrik 2022, Konference/ “Sfidat e shëndetit mendor në një realitet të ri" 452
29 qershor ,06 dhe 08 korrik 2022, Fier/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP 385
27 qershor 2022, Fier /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP 286
23 qershor 2022, Peshkopi/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP” 282
25 qershor 2022,Elbasan/Konference “Ndihma e kualifikuar mjekësore në urgjencat mjekësore" 291
22 qershor 2022, Fier/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 292
17 qershor 2022, Peshkopi /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 330
16 qershor 2022, Peshkopi/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 316
15 qershor 2022, Fier/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 648
11 qershor 2022, Durres /Trajnim “Roli i mjekësisë laboratorike në menaxhimin e sëmundjeve kardio-vaskulare" 335
14 qershor 2022,Tirane /Trajnim “Të rejat mbi trajtimin konservativ dhe kirurgjikal të sëmundjes së Parkinsonit" 313
09 qershor 2022,/ Konference "Kerkimi shkencor ne Shkencat Nanofarmaceutike dhe Kujdesin Farmaceutik" 430
08 qershor 2022, Fier /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP” 246
07 qershor 2022, Tirane/ “Merr kohë për mirëqënien tënde mendore" 349
07 qershor 2022, Fier /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP” 223
04 qershor 2022, Tiranë/ Konference “Ndihma mjekësore e kualifikuar ne Urgjencat te ndryshme" 380
02 qershor 2022, Fier/ Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 276
04-05 qershor 2022, Vlore/ Konference “Konferenca kombëtare endokrionologji dhe diabetologji, takimi i pranverës 2022" 272
03 qershor 2022, Tirane/ Konference “Neurokirurgjia e se ardhmes" 304
02 qershor 2022, Tiranë/ Trajnim “Anemia në sëmundjen renale kronike: rekomandimet terapeutike dhe sfidat e reja të trajtimit" 365
01 qershor 2022,Fier/ Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensioni nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 288
31 maj 2022, Fier/ Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 253
31 maj 2022, Tiranë/ Trajnim “Njohja dhe trajtimi i disa patologjive mjekësore dhe ndikimi i tyre në jetën e pacientëve" 367
27- 28 maj 2022 / "Update të fundit në okulistikë" 287
27 maj 2022 Tirane, online dhe ne salle "Diabeti dhe Zemra" 511
27 maj 2022, Burrel/ Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensioni nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 416
26 maj 2022, Vore/ Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 545
26 maj 2022, Vlorë/“Parandalimi dhe kontrolli i ASCVD- nje prioritet i Semundjeve Jo te Transmetueshme (SJT)” 356
24 maj 2022, Vore/ Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 396
20 - 21 maj 2022, Tirane/ Konferencë “Konferenca e 28-të Kirurgjikale Shqiptare" 351
18 dhe 20 maj 2022, Tirane/Trajnim : "Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes dhe te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 480
19 maj 2022, Burrel/Trajnim:“Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 339
17 maj 2022, Fier/Trajnim:“Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 561
04, 05 dhe 06 Maj 2022 Fier/Trajnim“Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit dhe SPOK nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP” 381
4, 5, 9, 12, 16, 19, 30 maj 2022, Tiranë/"Kerkimi Operacional ne Sistemin Shendetesor". 616
29 prill 2022, Tiranë/“Parandalimi dhe kontrolli i ASCVD- nje prioritet i Semundjeve Jo te Transmetueshme (SJT)” 302
22 Prill 2022 Tirane, "Konferencë Shkencore” 275
26, 27 dhe 29 prill 2022 Fier/ Trajnim“Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit, Astmes dhe Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 335
20 prill 2022 Tirane / Konference "Qasje te reja ne Praktiken Klinike dhe Rehabilitim" 293
16 prill 2022,Tirane /"Roli i mjekësisë laboratorike në menaxhimin e pandemisë së COVID-19" 433
13 prill 2022 Fier/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 299
6 Prill 2022 Fier/"Trajnim : Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 266
6 prill 2022 Fier/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 291
5, 7, 11, 14, 19, 21, 25, 28 prill 2022, Tiranë/"Kerkimi Operacional ne Sistemin Shendetesor". 513
2 prill 2022,Golem, Kavaje/Seminar"Efektet imunomodulatore të laktoferrinës në pediatri" 350
31 mars 2022,Korçë/Konferencë "Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së" 405
30-31 mars 2022,Tirane /"Glomerulonefritet dhe dislipidemia" 348
25 mars 2022,/Konferencë "Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së" 509
24 mars 2022, Durres/"Sfidat e menaxhimit të ASCVD dhe të dislipidemive: të rejat mbi trajtimin e tyre” 279
23 mars 2022, Fier/Konferencë "Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së" 357
18-19 mars 2022 Tirane / Konferenca e 18-te nderkombetare e Stomatologjise : "Kerkimi shkencor dhe inovacioni ne stomatologji dhe shendetin oral". 326
18 mars 2022, Shkoder/Konferencë "Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së" 319
17, 21, 24, 28 mars dhe 4 prill 2022, Tiranë/"Kerkimi Operacional ne Sistemin Shendetesor". 393
17 mars 2022 Tirane/“Patologjite Oftalmologjike dhe dhimbja e kokes” 308
16 mars 2022, Durres/Konferencë "Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së" 348
10 mars 2022, Tirane dhe online ""Hipertensioni dhe dislipidemitë në sëmundjen renale". 343
09 mars 2022, Tirane/Konferencë "Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së" 376
24,25,26,27,28,29 dhjetor 2021 online “Barnat jetime, aspektet rregullatore te tyre ne disa vende te BE” 360
15 dhjetor 2021 trajnim "Standarte trasnfuzionale,nga dhurimi ne perdorim" 366
24,25,26,27,28 dhjetor 2021 online “Analiza dhe vleresimi i pershkrimit dhe perdorimit racional te barnave ne pediatri” 340
24-25 shkurt 2022, Tirane "Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së". 303
15 shkurt 2022, Tirane "Inovacioni në trajtimin dhe menaxhimin e ASCVD dhe dislipidemive". 398
12 shkurt 2022, Tirane "Roli i biomarkuesve të profilit lipidik dhe korrelacioni për zhvillimin e sëmundjeve kardiovaskulare". 489
9-10 dhjetor 2021 online dhe salle "Konferenca e 3-te e Shkencave Teknike dhe Diagnostikuese, sfida dhe prespektiva". 466
10-11 dhjetor 2021 online " “Preeclampsia-Spectrum Hypertensive Disorders of Pregnancy.Spektrumi i Preeclampsise- Crregullime Hipertensive te shtatzanise." 332
18. 11. 2021 Tirane, 19 11 2021 Durres dhe 25 11 2021 Tirane "Hepatitet B dhe C, parandalimi i tyre". 517
12,13 nentor 2021 online dhe salle "Menaxhimi i urgjences kirurgjiksle traumatike dhe jotraumatike, dhe jo vetem". 532
10,12,16,17,18,19,23 dhe 25 nentor 2021 online dhe salle "Imuniteti dhe sëmundjet infektive". 568
30 tetor 2021, online dhe salle "Konferenca Kombëtare e Endokrinologjisë-takimi Vjeshtë 2021" 490
25 tetor 2021, online "Përditësimi lidhur me Vitaminën D". 560
22 tetor 2021, online "Njohja dhe trajtimi i sëmundjeve në fushën psikiatrike dhe neurologjike". 469
14 tetor 2021, online "Njohja dhe trajtimi i disa prej patologjive mjekësore në praktikën e përditshme". 499
5 tetor dhe perseritet ne 6,7,8,11,12,14,19 tetor 2021, Tirane " Inflamacioni dhe roli i imunitetit". 657
29 shtator 2021, Tirane dhe online ""Dislipidemite dhe kompleksiteti i trajtimit te tyre" 572
24,25,26,27 gusht 2021 webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" 428
19 - 20 gusht 2021 webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" . 427
18,19,20 gusht 2021 Peshkopi/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 375
17 - 18 gusht 2021 webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" . 391
13 - 14 gusht 2021 webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" . 384
4,5,6 gusht 2021 Peshkopi/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 415
4,5,6 gusht 2021 Peshkopi/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 425
28 & 29 korrik 2021 Bulqize/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 405
28 & 29 korrik 2021 Bulqize/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 426
26 - 30 korrik 2021 online “Piktogramat dhe gjuha e komunikimit ne paketimet e barnave” 481
21 korrik 2021 Tiranë /online dhe ne salle "Dislipidemitë-nevoja për një qasje multidisiplinare ndaj tyre" 447
16 korrik 2021 Kavaje, online dhe ne salle “Diabeti - mjekimi me insuline dhe medikamente te reja”. 438
korrik - shtator 2021 Tiranë/"Kerkimi Operacional ne Sistemin Shendetesor". 513
15 - 21 korrik 2021 online “Njohuri dhe zhvillime bashkekohore ne fushen e manipulimit/pergatitjes se pergatesave mjekesore per pacientet me disfagi” 495
2 korrik 2021 Lushnje/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 482
30 qershor 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 431
30 qershor 2021 Tiranë 2021 /online dhe ne salle "E ardhmja në menaxhimin e pacientëve me dislipidemi”. 604
23 qershor 2021 Tiranë 2021 /online dhe ne salle "Konferenca vjetore e Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike”. 506
23 qershor 2021, online dhe ne salle "Sëmundjet degjenerative të retinës". 518
16 qershor 2021 Ballsh/"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 406
11 - 12 qershor 2021 Tirane / Konference " 1st Conference of Albanian University's specialists . Orthodontic and surgical treatments in modern dentistry". 509
11 qershor 2021 Lushnje/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 443
9 – 15 qershor 2021 online “Perdorimi Off-Label i barnave” 540
9 qershor 2021 Ballsh/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 393
8, 9, 10 qershor 2021 Peshkopi / Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 441
4 qershor 2021 Ballsh/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 408
2 qershor 2021 Ballsh/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 412
2 qershor 2021, webinar, online "Përditësim lidhur me kalkulozën renale, infeksionet e traktit urinar dhe osteodistrofinë renale". 532
28-29 maj 2021, webinar, online "Konferenca kombëtare virtuale endokrinologji-diabetologji, takimi pranverës 2021 473
27 maj Vlorë, 28 maj Korçë, 31 maj Tiranë 2021 /online dhe ne salle “Diabeti dhe Zemra”. 480
26, 27 maj 2021 Fier/"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 434
25, 27 maj 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 416
25 maj 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 417
21 maj 2021 Burrel/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 467
21 Maj 2021 Permet, online dhe ne salle “Diabeti - mjekimi me insuline dhe medikamente te reja”. 547
20 - 21 maj 2021 Bulqize/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP 450
19 maj 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 438
19 maj 2021, webinar, online "Rrugëtimi dhe menaxhimi i dislipidemive". 483
19 maj 2021, webinar, online "Roli i mjekut të familjes në menaxhimin e patologjive kronike". 453
19 maj 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 443
18, 19 maj 2021 Bulqize/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 478
17 Maj Lezhe, 19 Maj Fier, 26 Maj Shkoder 2021, online dhe ne salle “Diabeti dhe Zemra”. 434
14 maj 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 461
11, 12 maj 2021 Bulqize/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 410
7 maj 2021 Fier/"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 376
7 maj 2021 Tirane / Konference “Edukimi mjekesor dhe Shendeti publik. Hulumtimi Shkencor ne situaten e pandemise Covid-19. Diagnostikimi, Trajtimi dhe Vaksinat”. 455
7 maj 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 433
6 Maj Elbasan, 7 Maj Durres , 10 Maj Lushnje, 12 Maj Tirane 2021, online dhe ne salle “Diabeti dhe Zemra”. 491
6 – 10 maj 2021 online “Procesi i fiskalizimit dhe zbatimi ne praktike ne sektorin farmaceutik” 472
5 maj 2021, Tirane “Diabeti dhe Zemra”. 701
5 maj 2021 webinar, online " Melanoma, sfidat ne diagnostikim, trajtim dhe ndjekje". 441
5 maj 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 415
4 maj 2021, online “Sfida ndaj asthmes bronkiale”. 439
30 prill 2021 Fier/"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 364
30 prill 2021, Tirane “Diabeti dhe Zemra”. 522
29 prill 2021 Tirane / Konference “Shendeti publik dhe Epidemiologji, Kerkimi Shkencor ne Kushtet e Pandemise Covid-19”. 418
29 -30 prill 2021 Tirane / Konference “Shendeti oral ne udhekryq – Sfida te reja ne eren e Covid-19”. 400
28 - 29 prill 2021 webinar, online "Trajtimi i dhimbjes nga profesionistet e farmaceutikes". 631
28 prill 2021 webinar, online " Njohja me disa patologji te semundjeve te brendshme dhe trajtimi i tyre ". 590
27, 28, 29 prill 2021 Lushnje/"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 403
21, 22, 23 prill 2021 Peshkopi/"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 412
23 prill 2021, webinar, online “Hepatiti B dhe C: parandalimi dhe mjekimi bashkekohore". 475
16 prill 2021 Burrel /"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 493
14 prill 2021 Burrel /"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 455
12 - 15 prill 2021, webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" . 449
9, 10 prill 2021 webinar, online "Kirurgjia mini-invazive ne gjinekologji" 579
1, 6,7,8,9 Prill 2021 webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" . 634
29.30.31 Mars 2021 webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" 488
25 - 26 mars 2021,online “Parandalimi dhe Kontrolli i Infeksioneve të marra ne nje institucion te kujdesit shëndetësor ne Neonatologji”. 553
18-19 mars 2021,online “Parandalimi dhe Kontrolli i Infeksioneve të marra ne nje institucion te kujdesit shëndetësor ne Neonatologji”. 470
18 mars 2021 Lushnje/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 479
19 mars dhe 24 mars 2021 Burrel /Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 542
16 mars dhe 23 mars 2021 Burrel /Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 572
16 mars dhe 24 mars 2021 Burrel/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 507
16,17,18,19,20 mars 2021, webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" . 488
11 mars dhe 26 mars 2021 Lushnje/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 479
9, 10, 11, 12, 13 mars 2021, webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" . 579
8,10,12 mars 2021, webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te marra ne nje lnstitucion Shendetesor ne Neonatologji". 575
5 mars, 9 mars, 11 mars 2021 Fier /Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Disiplemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 463
5 mars, 9 mars 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 439
4, 5, 6 mars 2021, webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" 488
3 mars 2021, webinar, online "Rëndësia e konsenteve mjekësore ne mjekesine estetike". 493
1,3,4,5,9,11,12 mars 2021, Tirane “Dhimbja: Midis Fakteve dhe Miteve". 625
26 shkurt dhe 2 mars 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 405
26 shkurt dhe 2 mars 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Disiplemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 416
23 shkurt 2021 Lushnje/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 370
23 shkurt 2021 Lushnje/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Disiplemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 409
19 shkurt 2021, webinar, online “Inovacioni ne menaxhimin e dislipidemive". 634
16 shkurt dhe 19 shkurt 2021 Lushnje, Trajnim per trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga ekipi mjekesor i familes ne KSHP ”. 442
16 shkurt dhe 19 shkurt 2021 Lushnje, Trajnim per trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Disiplemive nga ekipi mjekesor i familes ne KSHP ” 424
29 Dhjetor 2020, webinar, online “Influenca dhe trajtimi terapeutik me antivirale sipas guidelineve te fundit". 899
26 - 27 dhjetor 2020, webinar, online “Konferenca e semundjeve kronike dhe infektive ne kohet e COVID-19". 791
23 Dhjetor 2020, webinar, online “Hepatiti B dhe C: parandalimi dhe mjekimi bashkekohore 680
22-23 Dhjetor 2020, webinar, online “Obeziteti: Nje pandemi pa kohe". 588
19 dhjetor 2020, webinar, online “Diabeti dhe covlD-19. Problematika dhe sfida per shume specialitete”. 705
18 – 23 dhjetor 2020 “Aktivitete te Edukimit ne Vazhdim, Trimestri i fundit 2020, pjesa 2” 904
18 - 19 dhjetor 2020, webinar, online “Takimi i Ortodonteve shqipetare” 657
18-19 dhjetor 2020, webinar, online “Semundja renale kronike - Strategji kombetare per nje problem global” 784
17 dhjetor 2020, Vlore “Diabeti dhe Zemra”. 622
17 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Shkoder”. 628
16 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Korce,Pogradec”. 540
16 dhjetor 2020, Fier “Diabeti dhe Zemra”. 627
15 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Vlore”. 580
14 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Elbasan”. 616
12 dhjetor 2020, Lac-Kruje webinar, online “Diabeti dhe Zemra”. 590
11 dhjetor 2020, Elbasan “Diabeti dhe Zemra”. 521
11 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Lushnje,Berat”. 536
10 dhjetor 2020, Korce-Pogradec webinar, online “Diabeti dhe Zemra”. 544
9 dhjetor 2020, Lushnje “Diabeti dhe Zemra” 572
9 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Tirane 4”. 595
7 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Tirane 3”. 499
7 dhjetor 2020, Tirane “Diabeti dhe Zemra”. 522
4 - 6 dhjetor 2020, webinar, online "Konferenca Mjekesore Nderkombetare Multidisiplinare". 814
4 dhjetor 2020, webinar, online “Annual conference 2020 of Albanian Association Urologic Surgeons and Kosovo Urologic Surgeons in conjunction with EAU”. 613
4 dhjetor 2020, Tirane “Diabeti dhe Zemra”. 568
1 - 30 dhjetor 2020, online "Trajnimi online mbi Planifikimin Familjar - Moduli 4". 688
1 - 30 dhjetor 2020, online "Trajnimi online mbi Planifikimin Familjar - Moduli 3". 585
1 - 30 dhjetor 2020, online "Trajnimi online mbi Planifikimin Familjar - Moduli 2". 577
1 - 30 dhjetor 2020, online "Trajnimi online mbi Planifikimin Familjar - Moduli 1". 710
27 nentor 2020, webinar, online “Trauma Care, Emergency Medicine and more ... in COVID-19”. 648
25 nentor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Durres-Kavaje”. 562
26 nentor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Tirane 2”. 625
17 nentor 2020, webinar, online “Prematuret, heronjte e vegjel qe sfidojne vdekjen” 550
17 nentor 2020, webinar, online “Diabeti dhe Zemra” 816
16 nentor 2020, webinar, online “Sfida ne menaxhimin e dislipidemive dhe te pasojave te tyre” 684
12 nentor 2020, webinar, online “Diabeti: mjekimi me insulinë dhe medikamente të reja”. 611
11 nentor 2020, webinar, online “Njohja me disa patologji te semundjeve brendshme dhe trajtimi i tyre 527
11 nentor 2020, webinar, online “Kendvdshtrim aktual mbimenaxhimin e diabetit gjate pandemise COVID-I9: Fier”. 545
5 nentor 2020, webinar, online “Njohja me disa patologji te semundjeve brendshme dhe trajtimi i tyre”. 599
31 tetor - 1 nentor 2020, webinar, online “Konferenca Kombetare Vjetore e Endokrinologjise”. 748
29 tetor 2020, webinar, online “Muaji i Ndergjegiesimit mbi Kancerin e Gjirit: Webinar Informues” 642
28 tetor 2020, webinar, online “Kendvdshtrim aktual mbimenaxhimin e diabetit gjate pandemise COVID-I9: Zona I Tirane”. 640
8 tetor 2020 - 29 janar 2021, webinar, online “Webinare interaktive me qellim pershpejtimin drejt inovacionit dixhital per shendetin” 482
28 shtator - 3 tetor 2020, Tirane “Kurrikula Universale të Trajtimit për Çrregullimet nga Përdorimi i Substancave” 882
21 shtator 2020, webinar, online “Perditesime ne trajtimin e hipertensionit arterial” 940
12 shtator 2020, webinar, online “ COVID-19: UPDATE”. 922
29 korrik 2020 online "Hepatiti B dhe C", "Parandalimi dhe mjekimi bashkekohor" 1037
27 korrik 2020 / online “Menaxhimi i semundjeve kronike – imunologjike. Roli mjek - farmacist” 936
7 – 14 korrik 2020 “Farmacisti dhe përkujdesja në kushtet e pandemisë COVID – 19; Udhëzimet e FIP” 925
18 qershor 2020 webinar, “Perditesim lidhur me menaxhimin e infeksioneve te traktit urinar ". 995
11 – 12 qershor 2020, “ Parimet e parandalimit dhe kontrollit të infeksionit COVID-19 dhe strategjitë e lidhura me kujdesin shëndetësor” 1051
7 maj 2020, workshop “ Sfida e sotme, semundshmerite kronike dhe mundesite e reja " 1063
19,20,21 mars 2020 Tirane / Konference “Evolution in Oral Care and Clinical Dentistry”. 1060
28 – 29 shkurt 2020 Tirane, “Perditshmeria shendetesore ne praktike me pacientin ne qender”. 1076
22 shkurt 2020 Tirane /Trajnim “Oftamologjia pediatrike. Dhimbja e kokes lidhur me syrin. Urgjencat Oftamologjike” 1212
22 shkurt 2020 Tirane/Trajnim “Semundjet malinje te lekures dhe patologjite dermatologjike qe nuk duhen humbur” 1245
3 – 7 shkurt 2020 Tirane, “Kurrikula Universale e Trajtimit per Crregullimet nga Perdorimi i substancave”. 947
30 janar 2020 Tirane, “Mjekesia rehabilituese dhe fizike : Aktualiteti dhe Perspektiva”. 1053
28 janar 2020 Peze e Madhe, Trajnim, “Ndihma e pare baze”. 1054
23 janar 2020 Tirane “Konferenca vjetore e FSHMT”. 1137
21 dhjetor 2019, Vlore “Njohja Vleresimi Diagnoza dhe rruget e mjekimit te insuficences kardiake D 1128
14 dhjetor 2019, Tirane “Konferenca nderkombetare vjetore e dermatologjise 1160
10,11,12,13 dhjetor 23,24,26,27 dhjetor 2019 “Aspekte praktike te punes ne farmaci” 1284
22 - 23 nentor 2019, “Konferenca e Mikrobiologjise 1210
22 nentor 2019 ” Konferenca e 2te e shkencave teknike diagnostikuese dhe rehabilituese, sfidat dhe prespektiva”. 1006
14 nentor, 2019, “Perditesim ne gliomat cerebrale dhe kancerin e kokes » 1198
11 - 13 nentor 2019, “27-th Albanian Health Fund Symposium 1144
11 – 12, 13 – 14, 15 - 16 nentor, 2019 Konference “Kurs i 8 i Mikrokirurgjise" 1226
1-2 Nentor 2019/ Kursi i katert i ekografise: "Fokus mbi ekografine abdominale" 1231
26 Nëntor 2019/Trajnim “Trajnim për trajnerë” 1624
25 Nentor 2019/Durres/Trajnim “Trajnim per ushqyerjen e infantit dhe problematikat e lidhura me te. Patologjite e dyshemese pelvike dhe inkontenenca urinare post partum. Shendeti mendor perinatal” 1275
25 Nentor 2019/Lushnje/Trajnim “Kontraceptivet dhe kujdesi antenatal” 1275
23 Nentor 2019/Tirane/Trajnim “Trajnim per ushqyerjen e infantit dhe problematikat e lidhura me te. Patologjite e dyshemese pelvike dhe inkontenenca urinare post partum. Shendeti mendor perinatal” 1439
23 Nentor 2019/Tirane/Trajnim “Kontraceptivet dhe kujdesi antenatal” 1568
26 tetor 2019/Trajnim “Trajtimi i ankthit, depresionit dhe psikozes. Detoksifikimi nga alkoli” 2423
26 tetor 2019/Trajnim “Shendeti mendor tek te moshuarit: Depresioni, psikoza dhe pagjumesia. Demenca dhe komorbiditeti” 2381
25-26 Tetor 2019, "Konferenca e 27-të Kirurgjikale Shqiptare" 1318
24-26 Tetor 2019/ “Kujdesi gjatë shtatzanisë dhe lindjes” 1214
23 Tetor 2019/ “Integrimi i kërkimit dhe praktikës klinike në shëdetin mendor” 1124
22 Tetor 2019/ “Shëndeti i Gruas në Tetorin Rozë” 1177
20,21,22 Nëntor 2019/Trajnim “Trajtimi për trajnerë” 1178
2 tetor 2019 Gjirokaster /Trajnim, “Aftesim i mjekut te familjes ne perdorimin e pajisjeve te cantes se mjekut”. 1253
1 tetor 2019 Permet /Trajnim, “Aftesim i mjekut te familjes ne perdorimin e pajisjeve te cantes se mjekut”. 1253
28 shtator 2019/ Trajnim “Diagnostikimi dhe menaxhimi i artritit rheumatoid. Zhvillimet e reja ne terapi” 1915
28 shtator 2019/ Trajnim “Diagnostikimi dhe menaxhimi i fibromialgjise dhe dhimbjeve kronike. Prezantim me semundjet e indit lidhor” 1881
25 shtator 2019 Tirane “Kujdesi Paliativ” 1214
9 shtator 2019, workshop “Hereditary and environmental risk factors associated with sudden cardiac death” 1342
7 shtator 2019/ Trajnim “Diagnostikimi dhe menaxhimi i vaskuliteve dhe gutes” 1831
6 shtator 2019/ Trajnim “Semundjet rheumatologjike te gjurit” 1736
20 korrik 2019 Tirane, “Depistimi i hershem i degjimit dhe sherbimet rehabilituese”. 1234
5 korrik 2019 Korce “Kujdesi Paliativ” 1439
28 qershor 2019 “360 grade rreth Karcinomes se Tiroides” 1344
14 qershor 2019, Tirane/“Perditesime ne Endokrinologjine Pediatrike 1343
12 qershor 2019 Tirane / Trajnim ”Medical Care during Disasters”. 1407
11 qershor 2019 Tirane / Trajnim ”Life Saving Skills during Disasters 1299
7 qershor 2019 Tirane / Trajnim ”Kujdesi spitalor ne trauma”. 1418
1 qershor 2019, Shkoder/Konference “Takimi i Pranveres se Endokrinologjise 2019" 1281
25 maj 2019 Tirane / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 1372
20 maj 2019 “Qasjet e reja nefrologjike ne dobi te mjekut te familjes” 1342
22 maj 2019/ Tirane//Trajnim: "Dementia Master Classes 3: Interproffesional Dementia Management" 1321
13 maj 2019 “Qasjet gjenetike ne praktiken mjekesore” 1312
4 maj 2019/ Trajnim “Menstruacionet dhe problematikat e ryre, Amneorrea primare, Menopauza dhe terapia zevendesuese hormonale, Inkontinenca urinare” 1513
2 maj 2019 Kursi i trete i ekografise ne praktiken klinike 1353
25 prill 2019 Peze, Tirane / Trajnim ”Menaxhimi Paraspitalor i urgjencave kardiake”. 1322
24 prill 2019 Tirane / Konference “Semundjet retinale dhe trajtimet me injeksione anti VRGF. Glaukoma dhe trajtimi i saj”. 1336
4 prill 2019 Tirane / Konference “Challenges in health care system”. 1354
12 mars 2019 /Seminar. “Gjenetika: jo me alternative, tashme zgjidhje”. 1516
6 mars 2019, Tirane/ Workshop“Fizioterapia Klinike". 1344
26 janar 2019 Tirane “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 1575
24 maj 2018, workshop “Alzheimers – Disease Lights and Shadows” 1289
27 tetor 2018 Tiranë / Trajnim Universiteti i Mjekësisë “Sfidat në Psoriasis” 2085