slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Akredituara - Viti 2021

30-31 dhjetor 2021 Berat, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 422
29 - 30 dhjetor 2021 Tirane “Çrregullimet e Pamjaftueshmërisë së Vëmendjes me Hiperaktivitet ADHD” 306
28-29 dhjetor 2021 Durres, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 389
28 - 29 dhjetor 2021 Vlore/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 412
28 Dhjetor 2021, Korce /Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë”. 337
27 - 28 dhjetor 2021 online “Roli i mjekut stomatolog ne vaksinimin e popullates per parandalimin e Covid 19” 286
26 - 29 dhjetor 2021 Tirane/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 394
26-27 dhjetor 2021 Shkoder, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 357
26 dhjetor 2021 online/ Trajnim “Ushqyerja parentale tek pacientet me nevoja te vecanta” 837
25 - 26 dhjetor 2021 Tirane/ Trajnim “Survejanca e Hepatiteve Virale ne Shqiperi" 645
25, 26, 27 dhjetor 2021 online/Trajnim: “ Menaxhimi dhe aderenca ndaj mjekimit, ndikimi i pandemise Covid-19”. 240
24-25 dhjetor 2021 Fier, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 302
22 dhjetor 2021 Tirane “Zhvillimi I Kompetencave per nje performance sa me efikase dhe cilesine profesionale”. 1142
22 dhjetor 2021 QSH Ishem “Perdorimi i protokolleve HTA, Dislipidemi, Astme, SPOK ne KSHP" 234
21-22 dhjetor 2021 Elbasan/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 371
20 Dhjetor 2021, Korce /Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë”. 399
19 dhjetor 2021, online / Trajnim “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror” 760
18 - 19 dhjetor 2021/ Tirane/“Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 959
18 - 19 Dhjetor 2021 Rreshen,/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 370
18 dhjetor 2021, Tirane/Konference/“ Diabet & Metabolizem - Te reja 2021. Cfare mesuam gjate nje viti pandemi? ” 272
18 dhjetor 2021, Tirane/Konference/“ Diabet & Metabolizem - Te reja 2021. Cfare mesuam gjate nje viti pandemi? ” 274
18 dhjetor 2021 Tirane/ Konference “Konference e specializanteve" 285
18 dhjetor 2021 , Durres / Seminar “Praktika jone e perditeshme dhe Covid 19; Manifestimet klinike te Covid sipas organeve e sistemeve te ndryshme " 235
17 - 19 dhjetor 2021 Vlore “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 411
17-18 Dhjetor 2021 Tirane/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 452
17 - 18 dhjetor 2021 online, / “Ndihma e pare e shpejte ne urgjencat e ndryshme mjekesore”. 965
17 - 18 dhjetor 2021 online “Shendeti mendor dhe Crregullimet neurozhvillimore tek femijet“ 511
17 dhjetor 2021 Tirane/ Konference “Shendeti, alternativat dhe reduktimi i riskut” 243
09,16 dhe 23 dhjetor 2021 Tirane, Leksion/ “Edukimi ne vzhdim per stafin e SUOGJ"Koco Gliozheni” 182
17 dhjetor 2021, Konference online “Shendeti, alternativat dhe reduktimi i riskut” 263
17 dhjetor 2021, online /Konferencen Mjekesore te Endokrinologjise “Diabeti dhe Covid-19; Nje korrelacion i rrezikshem”. 507
17 dhjetor 2021 Tirane / Konference “Rendesia e miratimit te konsenteve mjekesore ne praktiken e perditshme ne mjekesine estetike” 275
16 - 17 Dhjetor 2021 Tirane / “Standartet e sherbimit infermieror per te moshuarit, sherbim ne shtepi Post-Covid 19”. 507
16 dhjetor 2021, Tirane / Konference “ Sfidat e ushqyerjes dhe semundshmerive ne neonatologji dhe pediatri ”. 248
13-14 dhjetor 2021 Gjirokaster “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 474
12 dhjetor 2021 Tirane / “Injeksionet me Botox” 316
11 - 12 dhjetor 2021, B.Curri/ Trajnim “Bazat e mjekimit dhe suturimit te plages". 562
11 - 12 dhjetor 2021 Tirane / Trajnim “Aksidentet cerebro-vaskulare, Stroke. Studim” 1036
11 - 12 dhjetor 2021, QSH Bathore, Tirane/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 301
11 - 12 dhjetor 2021 Berat/ Trajnim “Ecuria e Covid-19 dhe pandemite e koheve moderne“ 364
11 dhjetor 2021 Tirane / “Injektimi i Acidit Hialurinik ne pjesen e mesme te fytyres”. 984
11 dhjetor 2021 Tirane dhe rrethe, Trajnim/ “Njohja e personelit shendetesor mbi menaxhimin e cregullimit te stresit post-traumatik”. 283
11 dhjetor 2021, Korce /Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë” 338
10 - 11 dhjetor 2021 QSH Mamurras, Kurbin/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 306
10 - 11 dhjetor 2021, Kukes /Trajnim “Ndryshimi i klimes dhe ndikimi i tij ne shendet - COVID-19”. 243
9 dhjetor 2021 Elbasan Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 575
10 dhjetor 2021 Tirane Trajnim / "Suturat Kirurgjikale”. 264
9 dhjetor 2021 Elbasan/ “Sfidat e Covid 19 ne praktiken mjekesore”. 291
7 - 8 dhjetor 2021 Tirane / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 440
7 dhjetor 2021 Lezhe Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 456
6-7 dhjetor, 10-11 dhjetor, 17-19 dhjetor 2021 Korce “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 420
6 - 7 dhjetor 2021 Durres/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 367
5 dhjetor 2021, online / Trajnim “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror” 955
5, 7, 8 dhjetor 2021 Tirane / Webinar/Trajnim: “Alergologjia dhe aktualitetet e saja”. 1426
4-5, 11-12, 18-19, 25-26 dhjetor 2021 Tirane/ Trajnim “Trajnim per ekografine abdominale, per mjeket specialiste te Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise se Veriut " 1348
4 – 5 dhjetor 2021, Kucove Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 334
4 - 5 dhjetor 2021 Tirane/ Trajnim “Survejanca e Hepatiteve Virale ne Shqiperi" 471
4 - 28 dhjetor 2021 /Kukës. “Edukimi ne Vazhdim per mjeket dhe farmacistet e Spitalit Rajonal Kukes”. 258
3 - 5 dhjetor 2021 Vlore “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 458
3-4 dhjetor, 15-16 dhjetor 2021 Kucove “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 354
3 dhjetor 2021 Skrapar /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 307
2 - 31 dhjetor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 339
2 - 31 dhjetor 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 331
2 - 31 dhjetor 2021, Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 329
2 - 31 dhjetor 2021 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 315
2 – 31 dhjetor 2021,Trajnim online " Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”. 358
2 – 31 dhjetor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 316
2 - 14 dhjetor 2021 Vlore, Berat “Nisma Spital Mik i Femijes - Kurs trajnimi per stafin e marteniteteve”. 282
1-2 dhjetor 2021 Diber “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 326
1 dhjetor - 18 dhjetor 2021 Gjirokaster, Fier, Tropoje, Lushnje, Diber “Kryemamite dhe roli i tyre ne menaxhimin e sherbimit. / Kujdesi per te porsalindurin ,kujdesi per bebet premature / Roli i mamise dhe ofrimi i kujdesit ne paralindje, gjate lindjes dh 363
30 nentor - 1 dhjetor 2021, Lushnje/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 323
29 nentor - 29 dhjetor 2021 Tirane Trajnim / "Trajnim per perdorimin e sistemit te informacionit spitalor S.I.I.S”. 232
26 - 27 nentor 2021 Tirane / “Workshop mbi ekografine e qafes”. 735
26 nentor 2021 QSH Shijak/ Trajnim "Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e pacientit ne kujdesin shendetesor paresor" 248
26 - 27 nentor 2021 Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 307
26 - 27 nentor 2021, Lushnje/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 329
26 - 27 nentor 2021 Durres/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 326
26 nentor 2021, Korce /Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë”. 292
26 nentor 2021, Shkoder “Disiplemite dhe menaxhimi i tyre” 324
26 - 27 nentor 2021 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“ 471
22 nentor - 24 dhjetor 2021 Durres/Trajnim “Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i virusit Sars Cov 2, komlikacionet, vaksimimi dhe efektet post-vaksinim” 147
16 nentor - 18 dhjetor 2021, Durres/ Trajnim “Menaxhimi i HTA ne Kujedin Shendetesor Paresor” 147
25 nentor – 25 dhjetor 2021,Trajnim online " Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”. 698
24 nentor - 24 dhjetor 2021,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit” 572
24 - 25 nentor 2021 Shkoder / Trajnim “PATOLOGJITE KRYESORE CEREBRALE, TEKNIKAT E REHABILITIMIT FIZIK DHE SOCIAL TE TYRE". 340
24-25 nentor 2021,online “Restaurimet direkte dhe indirekte”. 240
23 nentor - 23 dhjetor 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 543
23-24 nentor 2021 Kelcyre Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 364
23 – 24 nentor 2021 Tirane / Trajnim "COV Training 2021” 428
23,24,25 nentor 2021 Tirane / Trajnimit "Perdorimi i Dolper dhe kalendari i shtatezanise nga infermieret e konsultorit te gruas ne KSHP” 264
22 - 23 nentor 2021 Durres/ Trajnim “Ecuria e Covid-19 dhe pandemite e koheve moderne“ 351
22 nentor - 11 dhjetor 2021 QSH nr.4 Tirane/ Trajnim ”Perdorimi i 3 pajisjeve Otoskop, Stetoskop, Aparat Lavash veshi nga Infermieri i familjes" 255
22 nentor - 22 dhjetor 2021 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 520
22 - 23 nentor 2021 Sarande “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 461
21 nentor – 21 dhjetor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 416
21 - 22 nentor 2021, Lushnje/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 297
20 nentor - 20 dhjetor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 422
19-20 nentor 2021, Fier /Trajnim “Ndryshimi i klimes dhe ndikimi i tij ne shendet - COVID-19”. 202
20 nentor, 4, 11 dhjetor 2021 Shkoder / Trajnim “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shendetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatezene para dhe pas lindjes" 341
19 - 20 nentor 2021 Diber “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 431
19 - 21 nentor 2021 Tirane “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 9 ”. 341
19 - 20 nentor 2021 Tirane / “Workshop mbi ekografine e qafes”. 804
19 nentor 2021 QSH nr.4 Durres/ Trajnim ” Perditesimi i njohurive mjekesore mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor paresor te QSH nr.4 Durres " 239
18 - 19 nentor 2021 Rrogozhine/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 341
16 nentor – 15 dhjetor 2021 Tepelene dhe Vlore “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhues ne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet” 400
16 nentor - 10 dhjetor 2021 QSH nr 3 Berat/ Seminar “Pneunomatite virale dhe bakteriale. Emphizema pulmonare bronkopneumopatite obstruktive kronike. (SPOK) Astma bronkiale. Pneumotoraksi spontan. Neoplazite polmonare” 226
15 nentor – 15 dhjetor 2021,Trajnim online " Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”. 492
15 nentor 2021, Fier/Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë”. 343
14 nentor - 14 dhjetor 2021,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 435
15, 19, 22 nentor 2021, Tirane "Potenciali qe infermier/mamite te kontribuojne ne bazen kekimore dhe te orfrojne praktika te bazuara ne te dhena" 210
13 nentor - 13 dhjetor 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 385
13 - 14 nentor 2021 Tirane/ Trajnim “Survejanca e Hepatiteve Virale ne Shqiperi" 586
13 - 14 nentor 2021 Vlore/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 421
13 nentor 2021 Durres “Impakti i Covid 19 ne patologjite akute dhe kronike, menaxhimi i tyre”. 255
12 - 13 nentor 2021 Tiranë/ Trajnim “Ekografia e gjirit” 963
12 nentor - 12 dhjetor 2021 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 368
11 nentor – 11 dhjetor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 321
11, 12, nentor 2021 Tirane/ “Eksperienca e jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19” 338
11 - 12 nentor 2021 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror ” 228
11 - 12 nentor 2021 Fushe-Kruje “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 414
10 nentor - 10 dhjetor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 329
9, 10, 11 nentor 2021 online/Trajnim: “Nderveprim profesional SOFT SKILLS tek profesionistet e shendetesise”. 1521
9 - 10 nentor 2021 Shkoder / Trajnim ““TEKNIKAT E REHABILITIMIT FIZIK DHE SOCIAL TEK SUBJEKTËT ME DËMTIM CEREBRAL" 347
8 - 20 nentor 2021 Permet, Tepelene, Gjirokaster/ Trajnim “Rifreskim i njohurive teorike dhe praktike i procedurave dhe teknikave, te domosdoshme e te perditesuara infermierore.” 274
6 - 7 nentor 2021 Korce/ Trajnim “Aksidentet cerebro-vaskulare, Stroke. Studim” 319
6 - 27 nentor 2021 Fier “Edukimi ne vazhdim i QSH nr 1 Fier ” 252
5-6, 12-13, 19-20, 26-27 nentor 2021, Korce/Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 459
5-6 nentor dhe 19-20 nentor 2021, online / Trajnim “Urgjencat renale dhe hematologjike. Diagnostikimi dhe trajtimi. Covid 19. Komplikacionet renale dhe hematologjike". 302
5 - 6 nentor 2021 online “Stresi post-traumatik tek femijet dhe te rriturit.“ 515
5 - 6 nentor 2021 Kamez/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta" 320
5 - 6 nentor 2021 Tirane/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 386
5 nentor 2021 Tirane “Zhvillimi I Kompetencave per nje performance sa me efikase dhe cilesine profesionale”. 265
4-5-6, 12-13, dhe 16-17 nentor 2021, Frakull/Trajnim per trajnere “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”. 332
2 - 3 nentor 2021 Tirane Trajnim / Kursi Trauma/PHTLS”Prehospital Trauma Life Support”. 802
1 nentor – 1 dhjetor 2021,Trajnim online " Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”. 733
1 nentor 2021 - 10 janar 2022 QSH Zerqan “Perdorimi i protokolleve HTA, Dislipidemi, Astme, SPOK ne KSHP" 213
1 nentor - 26 nentor 2021 “Kryemamite dhe roli i tyre ne menaxhimin e sherbimit. / Kujdesi per te porsalindurin ,kujdesi per bebet premature / Roli i mamise dhe ofrimi i kujdesit ne paralindje, gjate lindjes dhe periudhes postpartum.”. 254
30 tetor – 30 nentor 2021,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 559
29 tetor – 29 nentor 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 537
29 - 31 tetor 2021 Vlore “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 660
29 - 30 tetor 2021 Lac/ “Ulcera Peptike dhe Kanceri Pulmonar”. 258
tetor-dhjetor 2021 QSH Rrashbull, Durres / Grup kologesh “Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i Diabetit Mellitus" 262
29 tetor 2021, Puke “Roli i trajtimit te hershem ne cilesine e jetes se pacienteve” 359
29 tetor 2021 Trajnim QSH Manez dhe Maminas “Perditesimi i njohurive mbi diagnozat me te shpeshta” 208
29 tetor 2021 Tirane / Leksion“Perqasjet alternative ne problematikat e lekures”. 269
29 tetor 2021 , online / Trajnim “Nderhyrjet per lenien e duhanit dhe reduktimi i demeve te tij” 388
29 tetor 2021, Masterklas online “Sfidat ne menaxhimin dhe parandalimin e kancerit te gjirit”. 391
28 tetor - 28 nentor 2021 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 515
28 - 29 tetor 2021 Tirane/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 405
28 tetor 2021, Vlore/ "Edukimi ne vazhdim te profesionisteve te shendetesise te Spitalit Rajonal Vlore” 195
27 tetor – 27 nentor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 433
27-28 .10. 2021; Përsëritjet 3-4.11.2021; 10-11.12.2021; 17-18.11.2021 “Roli i mjekut stomatolog ne vaksinimin e popullates per parandalimin e Covid 19” 236
27 tetor 2021 , online / Trajnim “Semundjet Reumatizmale: Artriti Reumatoid” 520
26 tetor – 26 nentor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 426
25 - 26 tetor 2021 Shkoder / Trajnim “PATOLOGJITE KRYESORE CEREBRALE, TEKNIKAT E REHABILITIMIT FIZIK DHE SOCIAL TE TYRE". 295
25 - 29 tetor 2021, “Trajnim i trajnerëve “MBËSHTETJA E ZHVILLIMIT INSTITUCIONAL PËR SHËRBIME SHËNDETËSORE CILËSORE DHE GJITHËPËRFSHIRËSE QË ZBATOJNË VIZITAT NË SHTËPI PROGRESIVE DHE UNIVERSALE NË 4 RAJONE TË SYNUARA: TIRANË, VLORË, KORÇË, ELBASAN ”. 434
25 tetor 2021 Tirane / “Eksperienca e jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19” 496
23 - 24 tetor 2021 Tirane/ Trajnim “Survejanca e Hepatiteve Virale ne Shqiperi" 398
22 tetor 2021, online / Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit” 408
22 tetor 2021 Tirane/ Trajnim ” Te reja mbi diagnozen dhe mjekimin e Diabetit Mellitus ” 279
21 tetor 2021 , online / Trajnim “Dhimbja Kronike” 470
21 tetor 2021 Tirane dhe online “Edukimi i pacienteve ne semundjet kronike”. 299
20 tetor 2021 Tirane Trajnim / "EKG. Interpretimi Elektrokardiogrames" 364
19-20-21 tetor 2021 online/Trajnim: “PËRQASJA LABORATORIKE KLINIKE, OBEZITETI, ANEMITË DHE TRAKTI RESPIRATOR NË PEDIATRI”. 1634
16 - 17 tetor 2021 online “Stresi post-traumatik tek femijet dhe te rriturit.“ 920
16 – 17 tetor 2021 V.Dejes, Shkoder/ Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 318
16 tetor 2021 Skrapar /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 290
16 tetor 2021 , online / Trajnim “Nje kendveshtrim i pergjithshem ne ORL” 600
16 tetor 2021, online/ Trajnim “Ushqyerja me gji tek pacientet me Covid 19". 286
15 - 17 tetor 2021 Vlore “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 473
15 tetor – 15 dhjetor 2021 online “Trajnimi online mbi Planifikimin Familjar / Moduli 4” 182
15 tetor 2021 , online / Trajnim “Covid 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Kujdesi ne parandalimin dhe trajtimi” 638
14 tetor 2021 , online / Trajnim “Nderhyrjet per lenien e duhanit dhe reduktimi i demeve te tij” 322
10 tetor - 10 dhjetor 2021 QSH nr. 8 Durres / Grup kologesh “Dhenia e ndihmes se pare ne raste urgjente specifike" 233
13 tetor 2021 , online / Trajnim “Vaksinat, roli i tyre” 562
12 – 13 tetor 2021 Durres “Fuqizimi i pergjigjes se sektorit te sherbimeve te kujdesit shoqeror ndaj dhunes ne familje e dhenues me baze gjinore” 377
12 tetor - 11 dhjetor 2021 QSH Rrashbull, Durres / Grup kologesh “Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i Diabetit Mellitus" 222
11 tetor - 15 nentor 2021 Tirane “Kurs i aplikuar i egzaminimeve te ekografise diagnostike” 449
11 tetor - 6 nentor 2021 “Kryemamite dhe roli i tyre ne menaxhimin e sherbimit. / Kujdesi per te porsalindurin ,kujdesi per bebet premature / Roli i mamise dhe ofrimi i kujdesit ne paralindje, gjate lindjes dhe periudhes postpartum.”. 232
11,12,13 tetor 2021 Tirane, Vlore Trajnim / "Triazhimi”. 325
11, 12, 13 tetor 2021 Vlore Trajnim / "Advanced Cardiac Life Support PTACSL”. 230
10 - 11 tetor 2021 Korce/ Trajnim “Ecuria e Covid-19 dhe pandemite e koheve moderne“ 262
9 - 10 tetor 2021 Pogradec/ Trajnim “Aksidentet cerebro-vaskulare, Stroke. Studim” 635
9 - 10 tetor 2021, Vlore/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 481
9 - 10 tetor 2021, Shkoder/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 666
9 Tetor 2021 Skrapar/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 342
9 tetor 2021, online/ Trajnim “Impotenca dhe crregullimet seksuale te meshkujve” 483
8, 9 tetor 2021 Korce/ “Eksperienca e jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19” 379
8 tetor 2021, online / Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit” 447
7 tetor 2021 Tirane Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation” 482
7 tetor 2021, online/ Trajnim “Infeksionet Fungale Agresive” 454
6 tetor 2021 Shkoder Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 428
5 tetor 2021 Durres Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 382
5, 6, 7 tetor 2021 Tirane Trajnim / "Trajtimi i Hemoragjive”. 308
4 Tetor 2021 Skrapar/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 323
4 tetor - 6 nentor 2021 QSH Gjepalaj/ Grup kolegesh ” Urgjencat mjekesore dhe trajtimi i plageve” 248
2 tetor 2021 , online / Trajnim “Nje kendveshtrim i pergjithshem ne ORL” 544
2 - 3 tetor 2021 online “Shendeti mendor dhe Crregullimet neurozhvillimore tek femijet“ 787
2 - 3 tetor 2021 Pogradec/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 385
2 tetor 2021 Tirane / “Injektimi i Acidit Hialurinik ne pjesen e mesme te fytyres”. 309
1-2, 8-9, 15-16, 22-23 tetor 2021 Tirane/ Trajnim “Trajnim per ekografine abdominale, per mjeket specialiste te Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise se Veriut 637
1 tetor 2021 Durres/ “Eksperienca e jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19” 516
30 shtator – 30 tetor 2021,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 692
30 shtator 2021 , online / Trajnim “Vaksinat, roli i tyre” 596
30 shtator 2021 Durres “Perditesimi i disa patologjive me frekuente tek femijet dhe te rriturit”. 236
30 shtator 2021, Korce/Trajnim “Roli i edukimit te pacienteve ne semundjet kronike”. 250
29 shtator – 29 tetor 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 661
29 shtator 2021 , online / Trajnim “Semundjet Reumatizmale: Artriti Reumatoid” 464
28 shtator - 28 tetor 2021 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 564
28 - 30 shtator 2021 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror ” 459
27 shtator – 27 tetor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 513
26 shtator – 26 tetor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 447
25 - 26 shtator 2021, online/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi” 653
25 - 26 shtator 2021 online “Shendeti mendor dhe Crregullimet neurozhvillimore tek femijet“ 863
25 shtator 2021 Skrapar /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 363
24 - 28 shtator 2021 Trajnim/ “Protokollet e rehabilitimit të patologjive Ortopedike ” 513
24 shtator 2021, Masterklas online “Te rejat e fundit ne kirurgjine okulistike 2021” 616
24 shtator 2021 Tirane Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 506
24 shtator 2021 , online / Trajnim “Covid 19 dhe HBV” 536
23 shtator 2021 Tirane Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 491
23 shtator 2021 Sukth/ Trajnim “Perditesim i njohurive mjekesore per nje menaxhim sa me efikas te sherbimit shendetesor ndaj komunitetit" 243
23 shtator 2021 , online / Trajnim “Dhimbja Kronike” 515
22 shtator 2021 , online / Trajnim “Covid 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Kujdesi ne parandalimin dhe trajtimi” 484
19 shtator 2021, online / Trajnim “Rendesia e vaksinimit ne parandalimin e semundjeve infektive". 1908
19 shtator - 26 dhjetor 2021 QSH nr 1 Lushnje / Trajnim, Grup kolegesh “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 212
20 shtator - 23 dhjetor 2021 Gjirokaster “Kujdesjet shendetesore nje celes i rendesishem per shendetin”. 195
18 - 19 shtator 2021 Elbasan/ Trajnim “Aksidentet cerebro-vaskulare, Stroke. Studim” 522
18 - 19 shtator 2021 Berat/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 397
18 – 19 shtator 2021, / Kavaje Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 379
17 shtator 2021, online/ Trajnim “Infeksionet Fungale Agresive” 384
17 shtator - 12 tetor 2021 QSH Muhurr, Diber/ Trajnim Grup kolegesh ”Paketa bazë e shërbimeve në KSHP dhe roli e detyrat e infermierëve" 231
17 shtator 2021 Tirane Trajnim / BLSD T ”Basic Life Support Telefonik ”. 449
16 shtator 2021 , online / Trajnim “Semundjet Reumatizmale: Artriti Reumatoid” 426
15 shtator 2021 , online / Trajnim “infertiliteti mashkullor” 504
15 shtator - 31 dhjetor 2021 Tirane / Trajnim ”Edukimit ne Vazhdim, te Spitalit Universitar 'Shefqet Ndroqi'2021. ”. 149
14 shtator 2021 Tirane Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 451
13 shtator - 2 tetor 2021 QSH Vore/ Trajnim ”Perdorimi i Otoskopit, Oftalmoskopit dhe Cekicit neurologjik" 222
11 - 12 shtator 2021, Kukes/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 413
11 - 12 shtator 2021, Berat/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi” 436
10 - 11 shtator 2021 Rrogozhine/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 345
10 - 11 shtator 2021 Burrel/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 354
10 shtator 2021, online / Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit” 435
9 shtator 2021 , online / Trajnim “Dhimbja Kronike” 416
8 - 9 shtator 2021 Erseke/ Trajnim “Aksidentet cerebro-vaskulare, Stroke. Studim” 392
6 - 10 shtator 2021, “Trajnim i thelluar i trajnerëve “Per integrimin e sherbimeve Shendetesore dhe Sociale ne praktiken e konsultorit te femijes”. 367
5 shtator 2021 online/ Trajnim “Ushqyerja parentale tek pacientet me nevoja te vecanta” 419
7 shtator- 5 tetor 2021 QSH Burrel/ Trajnim Grup kolegesh bashke me QSh Burrel ”Perdorimi i protokolleve te mjekimit per 5 SJT" 226
4, 5 shtator 2021 Gjirokaster/ Trajnim “Survejanca e Hepatiteve Virale ne Shqiperi" 416
4 - 5 shtator 2021 Lezhe/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 356
4 - 5 shtator 2021 QSH 9 Tirane/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 403
3 shtator – 3 tetor 2021,Trajnim online " Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”. 234
3-4, 10-11, 17-18, 24-25 shtator 2021 Tirane/ Trajnim “Trajnim per ekografine abdominale, per mjeket specialiste te Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise se Veriut " 588
3 shtator - 2 tetor 2021 QSH Komsi/ Trajnim "Perdorimi i protokolleve te mjekimit per 5 SJT: HTA, Diabet, Disiplemia, Astma, Spok" 205
3 shtator 2021 , online / Trajnim “infertiliteti mashkullor” 407
2 shtator 2021 , online / Trajnim “Vaksinat, roli i tyre” 428
1 shtator - 6 tetor 2021, Cudhi, Kruje/Trajnim “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”. 255
31 gusht - 10 shtator 2021 Tirane “Roli i mamise ne menaxhimin e situatave klinike ne sherbimet Obstetrike - Gjinekologji”. 371
30 gusht – 30 shtator 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 500
30 gusht - 30 shtator 2021 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 464
30 gusht 2021 QSH Xhafzotaj/ Trajnim ” Perditesimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor paresor te personelit QSH Xhafzotaj dhe QSH Katund i Ri " 290
28 gusht – 28 shtator 2021,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 487
27 gusht – 27 shtator 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 457
27 - 28 gusht 2021 Tirane/ Seminar“Pandemia Covid-19 dhe pasojat e saj ne shendetin mendor" 260
27 gusht 2021 , online / Trajnim “Covid 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Kujdesi ne parandalimin dhe trajtimi” 356
25 gusht – 25 shtator 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 417
21 gusht 2021 Tirane/ Trajnim “Rritja e cilesise se sherbimeve shendetesore ndaj rasteve te dhunes ne familje dhe dhunes me baze gjinore" 410
14 gusht – 14 shtator 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 478
13 gusht – 13 shtator 2021,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 492
13 - 14 gusht 2021, Korce/Trajnim per trajnere “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”. 568
12 gusht - 12 shtator 2021 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 491
12 gusht - 10 tetor 2021 QSH nr 3 Durres / Trajnim, Grup kolegesh me mjek pediater dhe infermiere ; Komplikacionet post covid te grupmoshat pediatrike, ndikimi ne skemen e vaksinimit 200
11 gusht – 11 shtator 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 390
10 gusht - 10 shtator2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 371
10, 11, 12 gusht 2021 Tirane/ Webinar Trajnim: “Alergologjia dhe aktualitetet e saja”. 262
7 - 8 gusht 2021 Tirane / Trajnim “Aksidentet cerebro-vaskulare, Stroke. Studim” 692
7 - 8 gusht 2021 Lushnje/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 378
6 gusht 2021 ,Korce / Trajnim “Osteoartriti, spondilioartropati. Dhimbja e mesit” 374
5 gusht 2021 Korce/Trajnim “Depresioni dhe Komorbiteti” 354
3 gusht 2021 Tirane/ Trajnim “Rritja e cilesise se sherbimeve shendetesore ndaj rasteve te dhunes ne familje dhe dhunes me baze gjinore" 394
31 korrik 2021 Tirane/ Trajnim “Rritja e cilesise se sherbimeve shendetesore ndaj rasteve te dhunes ne familje dhe dhunes me baze gjinore" 485
31 korrik 2021, online/ Trajnim “Impotenca dhe crregullimet seksuale te meshkujve” 383
31 korrik 2021, Korce/ Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit” 349
30 korrik 2021 Tirane/ Trajnim “Survejanca e Hepatiteve Virale ne Shqiperi" 371
30 - 31 korrik 2021 QSH nr 1 Durres online / Trajnim, Grup kolegesh “Te rejat bashkekohore mbi mjekesine familjare dhe COVID 19” 251
30 korrik 2021 , online / Trajnim “Covid 19 dhe HBV” 694
28 - 29 korrik 2021, Tirane/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 439
27 korrik 2021 , online / Trajnim “Dhimbja Kronike” 571
25 - 26 korrik 2021 Korce/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 410
26 korrik - 25 shtator 2021 QSH nr 6 Durres / Grupi i Kolegëve me mjekë dhe infermierë të QSH nr.6 Durrës lidhur me “Menaxhimin në kujdesin shëndetësor parësor të Diabetit Mellitus" 187
24 - 25 korrik 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 436
23 korrik 2021, online /Konference online “Sherbimi infermieror-thelbesor ne menaxhimin e pandemise Covid-19”. 576
22-23-24 dhe 29-30 korrik 2021, Ballagat/Trajnim per trajnere “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”. 401
22 - 23 korrik 2021 Lac/ “Anthraksi dhe Endometrioza”. 257
22 korrik 2021 , online / Trajnim “Semundjet Reumatizmale: Artriti Reumatoid” 442
19 korrik - 3 shtator 2021 QSH Libofshe/ Trajnim Grup kolegesh bashke me QSh Kuman ”Perdorimi i protokolleve te mjekimit per 5 SJT" 252
19 korrik – 24 dhjetor 2021 Patos/Trajnim Grup Kolegësh të mjekëve dhe infermjereve te QSH Patos lidhur me "Protokolle Mjekimi dhe Udhërrëfyes Klinik për Kujdesin Shëndetësor Parësor” 192
17-18 korrik 2021, online/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesore ne Shqiperi” 725
17 - 18 korrik 2021, Maqellare/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 366
17 - 18 korrik 2021, Korce/ Trajnim “Aksidentet cerebro-vaskulare, Stroke. Studim” 392
17 - 18 korrik 2021, Kukes/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 429
28 gusht – 25 dhjetor 2021 QSH Bathore/Tiranë/ Seminar “Trajnim per personelin e Q.SH. Bathore 2021” 249
17 korrik 2021 Tirane/ Trajnim “Rritja e cilesise se sherbimeve shendetesore ndaj rasteve te dhunes ne familje dhe dhunes me baze gjinore" 388
16 - 17 korrik 2021 Fier/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 404
16 korrik 2021, online / Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit” 433
15-16-17 dhe 26-27 korrik 2021, Fier/Trajnim per trajnere “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”. 354
15 korrik 2021 , online / Trajnim “Vaksinat, roli i tyre” 496
14 korrik 2021 , online / Trajnim “Vaksinat, roli i tyre” 406
12 korrik - 3 shtator 2021 QSH Kuman/ Trajnim Grup kolegesh bashke me QSh Libofshe”Perdorimi i protokolleve te mjekimit per 5 SJT" 285
12-13-14 dhe 19-21 korrik 2021, Fier/Trajnim per trajnere “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”. 388
12, 13 korrik 2021 Elbasan/ “Eksperienca e jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19” 423
11 korrik - 3 dhjetor 2021 Gjirokaster “Seminare dhe trajnime profesionale QSH Dropull i siperm, QSH Dropull i poshtem, QSH Pogon , KSHP Gjirokaster” . 247
10 - 11 korrik 2021 Elbasan/ Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 345
10 - 11 korrik 2021 Divjake, Lushnje/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 352
7 korrik - 4 dhjetor 2021 Gjirokaster “Seminare dhe trajnime profesionale QSH Gjirokaster” . 219
10 - 11 korrik 2021 Mallakaster/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 333
10 - 11 korrik 2021 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“ 453
10 - 11 korrik 2021, Tirane/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 480
10 korrik 2021 , online / Trajnim “Semundjet Reumatizmale: Artriti Reumatoid” 415
9 korrik 2021 , online / Trajnim “Covid 19 dhe HBV” 450
9 korrik - 14 shtator 2021 QSH 10 Kenete/Durres Trajnim, Grup kolegesh “Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i virusit SARS COVID 2, komplikacionet, vaksinimi dhe efektet post vaksinim” 216
8 – 9 korrik Korce 2021 “Fuqizimi i pergjigjes se sektorit te sherbimeve te kujdesit shoqeror ndaj dhunes ne familje e dhenues me baze gjinore” 530
8 korrik 2021 , online / Trajnim “Covid 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Kujdesi ne parandalimin dhe trajtimi” 410
7 korrik - 8 shtator 2021 QSH Rrashbull/ Trajnim Grup kolegesh ”Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i Infarkti i Miokardit" 244
6 - 7 korrik 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi udhezues manual bazik te personelit shendetesor". 387
5,6,7,8,9,10 korrik 2021 Tirane “Tema bashkohore ne dentistri, 2021” 472
5 - 6 korrik 2021 Korce “TRAJNIM ME PUNONJËSET DHE PUNONJËSIT E SHËNDETËSISË “FUQIZIMI I PËRGJIGJES SË SEKTORIT TË SHËNDETËSISË NDAJ DHUNËS NË FAMILJE E DHUNËS ME BAZË GJINORE” 512
4 - 5 korrik 2021, Kukes/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 363
3 - 4 korrik 2021 Librazhd/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 387
3 - 4 korrik 2021 Elbasan/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 414
3 – 4 korrik 2021 Shkoder/Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 364
3 korrik 2021 Tirane/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 513
3 korrik 2021 , online / Trajnim “Nje kendveshtrim i pergjithshem ne ORL” 487
3 korrik 2021, Gjirokaster ”Rritja e njohurive dhe ndergjegjesimit midis profesionisteve te shendetit per vaksinimin pediatrik” 383
2-3, 9-10, 16-17, 23-24, 30-31 korrik 2021, Pogradec/Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 615
2 - 3 korrik 2021, Tepelene/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 328
1-2-3 dhe 7-8 korrik 2021, Burrel/Trajnim per trajnere “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”. 387
1 korrik - 28 gusht 2021 QSH nr 3 Durres / Trajnim, Grup kolegesh “Shendeti mendor ne kushtet e COVID 19” 269
1 - 2 korrik 2021, Lushnje/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 368
1 - 2 korrik 2021 Durres/ Trajnim “Menaxhimi i sherbimeve dhe problematikave ne specialitetet e ndryshme te fushave mjekesore" 351
1 korrik 2021 , online / Trajnim “infertiliteti mashkullor” 565
1 korrik 2021 Tirane, / “Hepatitet Virale Kronike”. 359
30 qershor 2021 Tirane “Shendeti i femijeve nen kendveshtrimin e cdo profesionisti te shendetit” 426
29 – 30 qershor 2021 Tirane / Trajnim "COV Training 2021 340
27 qershor – 27 korrik 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 401
27 qershor 2021, online / Trajnim “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror” 685
27 - 28 qershor 2021, Ndroq / “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 282
26 qershor – 26 korrik 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ” 421
26 qershor – 26 korrik 2021,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 503
26 - 27 qershor 2021 Elbasan/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 345
26 - 27 qershor 2021, Vlore/ Trajnim “Bazat e mjekimit dhe suturimit te plages". 625
26 – 27 qershor 2021 Kruje/ Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 391
26 qershor 2021 , online / Trajnim “Semundjet Reumatizmale: Artriti Reumatoid” 528
26 qershor 2021 Shkoder/ Trajnim “Menaxhimi dhe organizimi ne shendetesi gjate pandemise Covid - 19". 317
26 qershor 2021 Sarande/ Trajnim “Kujdesi per te moshuarit dhe shendeti mendor". 294
25 qershor – 25 korrik 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 405
25 – 26 qershor 2021 Konference/“International Konference of Medical Sience ICMS 2021” 973
25,26,27 qershor 2021, Peshkopi/Trajnim per trajnere “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”. 286
25 - 26 qershor 2021, Librazhd/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 305
24 - 25 qershor 2021 QSH Mamurras Tirane/ Trajnim ” Patologjite e gjendres tiroide ” 245
25 - 26 qershor 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi udhezues manual bazik te personelit shendetesor". 361
25 qershor 2021, online /Konference online “Rendesia e diagnostikimit dhe e monitorimit te Covid-19”. 827
25 qershor 2021 Tirane/ Trajnim “Transferimi i njohurive nga teoria ne praktike". 290
25 qershor 2021 , online / Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit” 352
24 qershor – 24 korrik 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj” 400
24, 28, 29 Qershor dhe 01, 02, 05, 06 Korrik 2021 Tirane/ Trajnim per trajneret “Perdorimi i 3 pajisjeve Otoskop, Stetoskop, Aparat Lavash veshi nga Infermieri i familjes" 285
24 – 25 qershor Gjirokaster 2021 “Fuqizimi i pergjigjes se sektorit te sherbimeve te kujdesit shoqeror ndaj dhunes ne familje e dhenues me baze gjinore” 336
23 qershor 2021 Tirane, / “Leshmanioza dhe semundjet fungale invazive”. 288
22 qershor 2021 Tirane Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 393
21 - 22 qershor 2021 Gjirokaster “TRAJNIM ME PUNONJËSET DHE PUNONJËSIT E SHËNDETËSISË “FUQIZIMI I PËRGJIGJES SË SEKTORIT TË SHËNDETËSISË NDAJ DHUNËS NË FAMILJE E DHUNËS ME BAZË GJINORE” 311
21 qershor - 15 tetor 2021, Fier/ Trajnim ”Elektroencefalograma / Elektroneuromiografia, Algologji ” 223
20 qershor – 20 korrik 2021,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 663
19 - 20 qershor 2021, Kukes/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 376
19 - 20 qershor 2021 online “Shendeti mendor dhe Crregullimet neurozhvillimore tek femijet“ 380
19 - 20 qershor 2021 Has/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 430
19 - 20 qershor 2021, Vlore/ Trajnim “Bazat e mjekimit dhe suturimit te plages". 293
19 qershor 2021 , online / Trajnim “Vaksinat, roli i tyre” 611
19 qershor 2021 Tirane/ Trajnim “Kujdesi infermieror bazuar ne evidence". 309
19 qershor 2021 Tirane/"Njohuri baze te demtimeve muskulo-skeletore“ 640
18 - 19 qershor 2021 Lezhe/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 369
17 qershor 2021 , online / Trajnim “infertiliteti mashkullor” 405
17 qershor 2021 Tirane Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 338
15 qershor – 12 tetor 2021 Tepelene dhe Vlore “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhues ne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet” 338
15, 16, 17 qershor 2021 online/Trajnim: “Nderveprim profesional SOFT SKILLS tek profesionistet e shendetesise”. 1041
15 - 16 qershor 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi udhezues manual bazik te personelit shendetesor". 390
14 qershor - 16 korrik 2021 QSH Xhafzotaj/ Trajnim ” Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i Diabetit Mellitus 250
qershor - dhjetor 2021, Gjirokaster “ Seminare dhe trajnime profesionale KSHP Gjirokaster, QSH Libohove, Zagori, Pogon” 211
12 – 25 qershor 2021 Tirane / Trajnimit për Trajnerë "Përdorimi i 3 pajisjeve: Otoskop, Oftalmoskop dhe Çekici neurologjik në kuadër të vizitës mjekësorë nga Mjeku i Familjes” 305
12 - 13 qershor 2021, QSH Kamez/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 432
12 - 13 qershor 2021 Lezhe/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 350
12 - 13 qershor 2021, Sarande/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 456
12 – 13 qershor 2021, Korce/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 547
12 qershor 2021 , online / Trajnim “Dhimbja Kronike” 398
11-12, 18-19, 25-26 qershor dhe 2-3 korrik 2021 Tirane/ Trajnim “Trajnim per ekografine abdominale, per mjeket specialiste te Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise se Veriut" 806
11 qershor 2021 , online / Trajnim “Covid-19 dhe HVB” 312
9 - 10 qershor 2021, Koder Kamez/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 309
9 – 10 qershor Fier 2021 “Fuqizimi i pergjigjes se sektorit te sherbimeve te kujdesit shoqeror ndaj dhunes ne familje e dhenues me baze gjinore” 304
9 qershor 2021 , online / Trajnim “Covid 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Kujdesi ne parandalimin dhe trajtimi” 389
8 - 9 qershor 2021, Tirane/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 543
7 – 8 qershor 2021, Trajnim online/ “Shkembim i njohurive me personelin shendetesor mbi teknikat e vetemjekimit keqperdorimet e antibiotikeve dhe vetemenaxhimit te dhimbjes.” 539
5 - 6 qershor 2021, Vore/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 330
5 - 6 qershor 2021 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“ 539
5 - 6 qershor 2021 Fier/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid“ 357
5 - 6 qershor 2021 Kavaje/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 309
4-5, 11-12, 18-19, 25-26 qershor 2021, Bilisht/Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik” 400
4 - 5 qershor 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi udhezues manual bazik te personelit shendetesor". 550
5 qershor 2021, Vlore ”Rritja e njohurive dhe ndergjegjesimit midis profesionisteve te shendetit per vaksinimin pediatrik”. 456
5 qershor 2021 , online / Trajnim “Nje kendveshtrim i pergjithshem ne ORL” 544
4 qershor 2021 Lezhe “Roli i mjekut te familjes ne rastin e migranteve te rikthyer". 485
3 - 4 qershor 2021 Durres/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 378
2 qershor 2021 Elbasan “Roli i mjekut te familjes ne rastin e migranteve te rikthyer" 508
1-2, 9-10, 21-22, 29-30 qershor 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 379
1 – 2 qershor Durres 2021 “Per nje qasje ndaj HIV/SIDA, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 517
1 - 2 qershor 2021, Kamez/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 337
1 - 2 qershor 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 310
1 qershor 2021 , online / Trajnim “Covid 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Kujdesi ne parandalimin dhe trajtimi” 393
31 maj - 1 qershor 2021 Pogradec/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 321
30 maj 2021, online / Trajnim “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror” 618
30 maj 2021, online / Trajnim “Rendesia e vaksinimit ne parandalimin e semundjeve infektive". 793
29 - 30 maj 2021 online “Stresi post-traumatik tek femijet dhe te rriturit. 827
29 – 30 maj, 5 - 6 qershor, 12- 13 qershor 2021, B. Curri/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme". 1859
29-30 maj 2021, Puke/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 343
29 - 30 maj 2021 Tepelene, Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 349
29 – 30 maj 2021, Kruje/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 546
28 - 29 maj 2021 Tirane / “Workshop mbi ekografine e qafes”. 865
29 maj 2021 , online / Trajnim “infertiliteti mashkullor” 314
28 – 29 maj, 11 - 12 qershor 2021 online, / “Ndihma e pare e shpejte ne urgjencat e ndryshme mjekesore”. 353
28 - 29 maj 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore". 489
28 maj 2021, online /Konference online “Masterklas Radiologji. Aspekti Radiologjik i komplikacioneve post Covid-19”. 751
28 maj 2021 , online / Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit” 315
27-28 maj 2021, Baldushk, Tirane/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 542
27 - 28 maj 2021 Kavaje/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 358
27 – 28 maj 2021, Tropoje/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 416
27 maj 2021 , Shkoder “Roli i trajtimit te hershem ne cilesine e jetes se pacienteve” 360
25 maj – 25 qershor 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 588
25 – 26 maj 2021, Vlore “Per nje qasje ndaj HIV/SIDA, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 375
24 maj 2021, Tirane/Leksione te hapura/“Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 757
22 maj – 22 qershor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 470
22 – 23 maj 2021, Pogradec/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 459
22 - 23 maj 2021 Fier/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 424
22 – 23 maj 2021, Sarande/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 383
22 – 23 maj 2021, B. Curri/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme". 651
22-23 maj 2021, Tropoje/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 355
22 maj 2021, online/ Trajnim ”Rendesia e aplikimit te konsenteve ne mjekesine estetike” 306
21 - 22 maj 2021 Tiranë/ Trajnim “Ekografia e gjirit” 823
21 - 22 maj 2021 Bilisht/ Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 285
21 - 23 maj 2021 Tirane “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 694
21 maj 2021, Durres ”Rritja e njohurive dhe ndergjegjesimit midis profesionisteve te shendetit per vaksinimin pediatrik”. 371
21 maj 2021 , online / Trajnim “Reduktimi i riskut ne patologjite kronike” 307
20 maj – 20 qershor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 393
20 maj-25 qershor 2021 Durres,Trajnim “Grup kolegesh me mjeke stomatologe - Paradontopatia dhe terapia ne moshat e reja (0-18 vjec) ”. 220
20 maj – 20 qershor 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 517
20 - 21 maj 2021 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder” 378
20-21 maj 2021, Tropoje/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 354
18-19 maj 2021 Lushnje/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 356
17-18 maj 2021 Kruje/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 406
17 maj - 18 qershor 2021 Lezhe /Trajnim “Grup Kolegesh; Menaxhimi ne kujdesin shendetesor i pacienteve me Covid 19”. 174
17 - 18 maj 2021 Durres/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19“ 358
17 - 18 maj 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore". 321
16 maj 2021, online / Trajnim “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror” 464
15-16 maj 2021 Mirdite/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 424
15-16 maj 2021 Korce/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 344
15 – 16 maj 2021, Vlore/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 378
15 - 16 maj 2021 Fier/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 452
15 - 16 maj 2021 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“ 747
15 maj 2021, Korce ”Rritja e njohurive dhe ndergjegjesimit midis profesionisteve te shendetit per vaksinimin pediatrik”. 373
15 maj 2021 Tirane / Kongresi Nderkombetar i Infermiereve "Bota ne duart e infermiereve“ 435
14 maj 2021, Berat/Leksione te hapura/“Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 342
13-14 maj 2021, Paskuqan, Tirane/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 338
11 maj 2021 Tirane Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 302
10 - 11 maj 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 327
10 maj - 12 qershor 2021 Durres/ Grup kolegesh “Infeksionet respiratore tek femijet”. 236
9 – 10 maj 2021, Peshkopi/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 340
9-10 maj 2021, Lushnje/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 373
9, 10 maj 2021 Korce/ “Eksperienca e jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19” 289
9 maj 2021, online / Trajnim “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror” 467
8 - 9 maj 2021 online “Stresi post-traumatik tek femijet dhe te rriturit. 671
8 - 12 maj 2021 Trajnim/ “Protokollet e rehabilitimit të patologjive Ortopedike ” 343
8-9 maj 2021 Berat/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 329
8 - 9 maj 2021 online/Trajnim: “Nderveprim profesional SOFT SKILLS tek profesionistet e shendetesise”. 435
8 – 9 maj 2021, Puke/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 406
8 - 9 maj 2021 online / Trajnim “Ndihma e shpejte dhe menaxhimi i rasteve te ndryshme“ 1498
7 – 8 maj 2021 online, / “Sëmundjet infektive. Diagnostikimi i herëshëm, trajtimi dhe parandalimi i tyre”. 1220
7 - 8 maj 2021 Korce/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 263
7-8 maj 2021, Lushnje/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 311
7 – 8 maj 2021, Peshkopi/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 311
5-6, 7-8, 10-11 maj 2021 Lac “HTA, faktoret e riskut, menaxhimi infermieror. Hepatiti viral, melanoma malinje dhe Ca lekure" 412
5 - 6 maj 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore". 451
27-28 .10. 2021; Përsëritjet 3-4.11.2021; 10-11.12.2021; 17-18.11.2021 “Roli i mjekut stomatolog ne vaksinimin e popullates per parandalimin e Covid 19” 1990
4 - 5 maj 2021 Lushnje,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 388
3 - 4 maj 2021 F. Kruje/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 354
3 maj - 3 korrik 2021 QSH Gjepalaj/ Grup kolegesh ” Urgjencat mjekesore dhe trajtimi i plageve” 221
1 – 2 maj 2021, Tropoje/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 349
30 prill – 30 maj 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 414
29 – 30 prill 2021, Tropoje/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 314
29 prill - 28 korrik 2021 Durres/ Grup kolegesh “Ushqyerja me gji dhe ndikimi i saj ne mirerritjen e zhvillimin psikomotor te femijeve”. 247
29-30 prill 2021 Devoll/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 335
28 - 29 prill 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 309
28-29 prill / 30 prill - 1 maj 2021, Skrapar/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 281
28 prill 2021 online “Anafilaksia” 392
27-28 prill 2021 Erseke/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 368
26 - 27 prill 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 381
24 – 25 prill 2021, Vlore/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme". 554
23-24 prill, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 708
23 - 24 prill 2021 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“ 533
prill - maj 2021 Durres/ Trajnim “Grup kolegesh mjek dhe infermier: Shendeti mendor ne komordibitet me Covid-19 ne sherbimin shendetesor paresor" 300
23 – 24 prill 2021 Bathore/ Trajnim “Kujdesjet globale kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 456
23 – 24 prill 2021 online, / “Sëmundjet infektive. Diagnostikimi i herëshëm, trajtimi dhe parandalimi i tyre”. 506
22 - 24 prill 2021 Korce “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 479
22 - 23 prill 2021, online “Konferencen Mjekesore te Anestezi-Reanimacionit. 560
22 - 23 prill 2021 Tirane/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 510
21,22,23,24 prill 2021, online "Gjenetika molekulare dhe qasjet e saj ne Shqiperi.Eksperienca jone nder vite dhe prespektiva ne te ardhmen." 1390
21 prill - 1 dhjetor 2021, Tirane / Trajnim ”Cikel leksionesh per personelin infermieror” 149
21 – 22 prill 2021, Trajnim online/ ““Shkembim i njohurive me personelin shendetesor mbi teknikat e vetemjekimit keqperdorimet e antibiotikeve dhe vetemenaxhimit te dhimbjes.” 422
21 - 22 prill 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 362
20 prill - 18 qershor 2021 QSH Macukull/ Trajnim “Trajtimi dhe menaxhimi ne shtepi i Covid 19 " 231
20 prill - 20 gusht 2021 Fier / Trajnim “Edukimi ne vazhdim i profesionisteve te shendetesise te Spitalit Rajonal Fier 2021 198
20 prill - 25 nentror 2021, QSH Aranitas/ Trajnim “Grup kolegesh ndermjet Mjekeve dhe Infermiereve te Qendres Shendetesore Aranitas" 187
20 - 21 prill 2021 Komuna Shenkoll,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 484
20 prill – 20 maj 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 1224
20 prill 2021 Lac/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 384
19 - 20 prill 2021 Korce/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 464
17 - 18 prill 2021 Korce/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 438
17-18 prill 2021, Lezhe / “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 378
17 – 18 prill 2021, Vlore/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme". 364
17 - 18 prill 2021 online/Trajnim: “PËRQASJA LABORATORIKE KLINIKE, OBEZITETI, ANEMITË DHE TRAKTI RESPIRATOR NË PEDIATRI”. 854
17 - 18 prill 2021 online “Stresi post-traumatik tek femijet dhe te rriturit.“ 574
13 prill - 11 maj 2021 QSH Lis/ Trajnim “Trajtimi dhe menaxhimi ne shtepi i Covid 19 " 214
17 – 18 prill 2021 Memaliaj, Tepelene, Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 410
16 - 18 prill 2021 Vlore “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 392
16 prill – 16 maj 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj” 415
16 - 17 prill 2021 Komuna Shenkoll,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 391
16, 17, 18 prill 2021 online “Crregullime psikologjike tek femijet dhe adoleshentet.“ 600
16 prill 2021 Fushe-Kruje/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 383
16 prill – 16 maj 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 628
16-17 prill, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 493
15 prill – 15 maj 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 482
14 - 15 prill 2021 Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 442
12 - 13 prill 2021 QSH Fishte Blinisht,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 403
12 prill 2021 Pogradec / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 391
11 prill 2021 Korce/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 378
10 prill – 10 maj 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 677
10 prill – 10 maj 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 425
10 - 11 prill 2021 online “Stresi post-traumatik tek femijet dhe te rriturit.“ 460
10 – 11 prill 2021, Kavaje/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 407
10 - 11 prill 2021 Malesi e Madhe/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 407
10 - 11 prill 2021 Berat/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 385
10 - 11 prill 2021, Kruje/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 413
10 prill 2021 online/ Trajnim “Plaget, klasifikimi dhe trajtimi i tyre “ 769
9 - 10 prill 2021 QSH Kolsh,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 404
9 - 11 prill 2021 Tirane“Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 645
9-10 prill, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 452
9 - 30 prill 2021 Tirane/Trajnim “Grup Kolegesh mjeke dhe infermiere; Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i pacienteve me Covid 19”. 281
8 – 9 prill 2021, Rrogozhine/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 377
8-9 prill, 12-13 prill, 14-15 prill 2021 Lac “Efikasiteti I Insulinoterapise ne normalizimin e vlerave te glicemise dhe Komplikacionet e TUR-P në pacientët me Hiperplazi beninje të prostatës 370
6 - 7 prill 2021 QSH Zejmen,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 383
6 - 7 prill 2021 Elbasan “TRAJNIM ME PUNONJËSET DHE PUNONJËSIT E SHËNDETËSISË “FUQIZIMI I PËRGJIGJES SË SEKTORIT TË SHËNDETËSISË NDAJ DHUNËS NË FAMILJE E DHUNËS ME BAZË GJINORE” 372
6 – 7 prill 2021, Trajnim online/ ““Shkembim i njohurive me personelin shendetesor mbi teknikat e vetemjekimit keqperdorimet e antibiotikeve dhe vetemenaxhimit te dhimbjes.”. 698
3-4 prill 2021 Elbasan/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 464
4 prill - 28 korrik 2021 QSH nr 5 Durres/ Trajnim Grup kolegesh ”Menaxhimi i HTA ne kujdesin shendetesor paresor" 206
3 – 4 prill 2021, F.Arrez, Puke/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 360
3 - 4 prill 2021 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“ 319
2 - 4 prill 2021 Vlorë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 7 ”. 888
prill - dhjetor 2021 Korce/ “E dukimi ne vazhdim per stafin e Spitalit Rajonal Korce 2021” 153
3 prill 2021 Durres/Grup kolegesh stomatologe “Terapia e dhembeve per nxenesit e ciklit 9-vjecar dhe te mesem” 233
2 - 3 prill 2021 Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 420
2 - 3 prill 2021 Kavaje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 365
2 - 3 prill 2021/ Tirane/“Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 733
2-3 prill, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 399
1-2 prill 2021 Elbasan/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 381
30 mars – 30 prill 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 501
30 - 31 mars 2021 IVKSH Rreshen,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 399
30 mars 2021 Mirdite / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 347
30 mars 2021, online /Trajnim “Testimi i forces muskulare-Bazat Praktike”. 518
27 – 28 mars 2021, Kavaje/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 542
27 – 28 mars 2021, Durres/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 567
27 - 28 mars 2021 Tiranë “Burnout-i tek stafet e kujdesit shendetesor.“ 461
27 - 28 mars 2021 Korce/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 358
26, 27, 28 mars 2021 online “Crregullime psikologjike tek femijet dhe adoleshentet.“ 594
26 - 27 mars 2021 QSH Kallamet,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 324
26-27 mars 2021 Prrenjas, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 345
26 – 27 mars 2021 online, / “Sëmundjet infektive. Diagnostikimi i herëshëm, trajtimi dhe parandalimi i tyre”. 370
26-27 mars, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 392
26 mars 2021, online /Trajnim “Masterklas Kirurgji. Ballafaqimi me Kirurgjite madhore pergjate pandemise se Covid-19”. 433
26 mars 2021 online, / “Sëmundjet e rralla ne Nefrologji”. 304
26 mars 2021 Tirane / Trajnim ”Diagnoza dhe trajtimi i semundjeve kardiovaskulare dhe pulmonare ne pacientet me covid 19”. 321
25 - 26 mars 2021 Korce/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 377
25 mars 2021 Gjirokaster / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 309
24 - 25 mars 2021 Gramsh,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 333
23 mars 2021 online “Konferenca e 7 Nderkombetare e Shendetit Publik Integrimi i sherbimeve te shendetit publik ne KSHP ; Strategjite e suksesshme te KSHP ; Grupet vulnerabel dhe qasja e tyre ne sherbimet e KSHP ; Programet kombetare te depistimit ; Gadi 329
20-21, 23-24 mars 2021 Skrapar/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 355
19-20 mars, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 388
16 - 17 mars 2021 Pogradec/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 345
16 mars - 15 tetor 2021 QSH Komsi-Mat/ Trajnim "Paketa baze e sherbimit shendetesor paresor" 164
17 mars - 30 prill 2021 QSH nr 1 Elbasan “Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i pacienteve me Covid 19”. 261
15 mars – 15 prill 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 540
15 - 16 mars 2021 Kucove/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 338
13 - 15 mars 2021 Shkoder/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 459
13 - 14 mars 2021 online/Trajnim: “KONFERENCA MARATONA SHKENCORE KUNDER COVID-19” 323
12 - 13 mars 2021 Pogradec / Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 400
12 – 13 mars 2021 online, / “Sëmundjet infektive. Diagnostikimi i herëshëm, trajtimi dhe parandalimi i tyre”. 322
12-13 mars, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma”. 384
12 – 13 mars 2021, Trajnim online/ ““Shkembim i njohurive me personelin shendetesor mbi teknikat e vetemjekimit keqperdorimet e antibiotikeve dhe vetemenaxhimit te dhimbjes.”. 395
10 - 11 mars dhe 12 - 13 mars 2021 Berat/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 317
10 - 11 mars 2021 Pogradec/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 362
9 – 10 mars 2021, Delvine/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 410
7-8 mars 2021 Malesi e Madhe, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 579
6 - 7 mars 2021 online “Crregullime psikologjike tek femijet dhe adoleshentet.“ 906
6 - 7 mars 2021 Pogradec/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 385
6-7 mars 2021 online/Trajnim: “PËRQASJA LABORATORIKE KLINIKE, OBEZITETI, ANEMITË DHE TRAKTI RESPIRATOR NË PEDIATRI”. 326
6 - 7 mars 2021 Fier/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 554
5 - 6 - 7 mars 2021 Mamurras / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 385
6 - 27 mars 2021 Shkoder/Trajnim “Grup Kolegesh; parandalimi dhe menaxhimi ne kujdesin shendetesor i pacienteve me Covid 19”. 297
5 – 6 mars 2021, Mirdite/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 377
5-6 mars 2021 Rrogozhine, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 491
3 - 4 mars 2021 Durres,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 527
1 – 31 mars 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ” 555
1 mars - 2 prill 2021 Lezhe /Trajnim “Grup Kolegesh; Menaxhimi ne kujdesin shendetesor i pacienteve me Covid 19”. 287
1 mars - 29 prill 2021 Elbasan/Trajnim “Grup Kolegesh mjeke dhe infermiere; Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i pacienteve me Covid 19”. 254
1-2 Mars Lushnje, 12-13 Mars Fier, 15-26 Mars Lezhë, 19-20 Mars Krujë, 29-30 Mars Kukës 2021 “TRAJNIM ME PUNONJËSET DHE PUNONJËSIT E SHËNDETËSISË “FUQIZIMI I PËRGJIGJES SË SEKTORIT TË SHËNDETËSISË NDAJ DHUNËS NË FAMILJE E DHUNËS ME BAZË GJINORE” 642
1 - 2 - 3 mars 2021 Cerrik / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 422
1 - 2 mars 2021 Peqin/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 419
1 - 2 mars 2021 Lushnje,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 455
27-28 shkurt 2021 Berat, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie 392
27 - 28 shkurt 2021 Librazhd/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 396
27 - 28 shkurt 2021 Bulqize / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 396
27 shkurt 2021, Elbasan/ Trajnim “Varesia nga drogerat dhe trajtimi i saj". 741
26 - 27 shkurt 2021 Lezhe“Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 470
26-27 shkurt 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma” 412
26 shkurt 2021 ,online/ “Sfidat e Urgjences gjate perballjes me Covid 19”. 404
25 - 26 shkurt 2021 Fier,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 409
25 - 26 shkurt 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 378
25 - 26 shkurt 2021 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder” 339
20 - 21 shkurt 2021 Tiranë “Burnout-i tek stafet e kujdesit shendetesor.“ 331
25 shkurt - 14 prill 2021 Shupenze/Trajnim “Paketa baze e sherbimeve ne KSHP, Roli dhe detyrat e infermiereve ne QSH Shupenze”. 308
20 – 21 shkurt 2021, Delvine/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 412
22 shkurt - 23 prill 2021 Durres/Trajnim “Grup Kolegesh; Shëndeti mendor në kushtet e COVID-19”. 270
20 – 21 shkurt 2021, Lushnje/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 423
20 - 21 shkurt 2021 Tiranë “Crregullime psikologjike tek femijet dhe adoleshentet.“ 772
20 shkurt 2021 Tirane / Trajnim “Patologjite e Kolones Vertebrale “ 1773
19-20 shkurt 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma”. 399
19 - 20 shkurt 2021 F.Kruje/ Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 385
19 - 20 shkurt 2021 Durres “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 443
18 – 19 shkurt 2021, Sarande/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 458
18 - 19 Shkurt 2021 Bulqize/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 328
17 - 20 - 21 Shkurt 2021 Burrel/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 430
17 shkurt 2021,online “Perditesimi i te rejave me te fundit mbi COVID-19 ne vendin tone”. 959
16 - 17 shkurt 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 401
15 shkurt – 15 mars 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ” 353
13 - 14, 15 - 16 shkurt 2021 Gramsh/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 416
13 – 14 shkurt 2021, / Trajnim Bilisht” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 408
12-13 shkurt 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma”. 336
12 - 13 shkurt 2021 F.Kruje/ Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 439
12 – 13 shkurt 2021/ Trajnim online “Endodontia dhe Denstistria Restorative, Koncepte Bashkohore ”. 359
12 - 13 shkurt 2021 Peqin “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 347
10 shkurt 2021, Korce /Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë”. 557
7 - 8 shkurt 2021 Fier / Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 476
6 – 7 shkurt 2021, / Trajnim Lushnje” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 448
6 - 7 shkurt 2021 Elbasan/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 594
6-7 shkurt 2021 Fier, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 518
6 – 7 shkurt 2021, Sarande/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 509
4 - 5 shkurt 2021 Fier,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 463
5 – 6 shkurt 2021 online, / “Sëmundjet infektive. Diagnostikimi i herëshëm, trajtimi dhe parandalimi i tyre” 307
4 - 5 shkurt 2021 Belsh/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 418
30 – 31 janar 2021, Korce/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 453
30 - 31 janar 2021 Tiranë “Etika, Stigma dhe ceshtjet e konfidecialitetit ne punen me paciente me problem te shendetit mendor.“ 327
30 - 31 janar 2021 Fier / Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid “ 1179
29 janar 2021,online “Perditesimi i te rejave me te fundit mbi COVID-19 ne vendin tone”. 362
28 – 29 janar 2021 Lushnje / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 376
28 janar - 23 dhjetor 2021 QSH Vore/ Trajnim ”Edukim ne vazhdim per stafin QSH Vore" 162
28 janar 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma” 446
27 janar 2021, Korce /Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë”. 496
23 - 24 janar 2021 Elbasan/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 563
14 janar 2021, Tirane /Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë”. 1130
14 janar - 16 qershor 2021 QSH Melan Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Melan, lidhur me "Paketa bazë e shërbimeve në KSHP dhe roli e detyrat e infermjerëve” 249
7 dhjetor 2020 - 17 prill 2021 Tirane/Trajnim “Grup Kolegesh infermiere; parandalimi dhe kontrolli i Covid 19”. 281
24 mars - 11 qershor 2021 QSH Katund i ri/ Grup Kolegesh ” Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresori SPOK dhe infeksioneve te tij ” 254