slogan7-al

Viti 2016

27 – 29 dhjetor 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1618
26 - 28 dhjetor 2016,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 1673
24 dhjetor 2016 Vlore/ Uorkshop “Latanti dhe medikamentet” 1740
23 dhjetor 2016 Konference/Tirane “Simpoziumi X Vjetor i Sherbimit Stomatologjik Publik mbi zhvillimet e reja ne Stomatologji ”. 2137
23/12/2016;27/12/2016;28/12/2016;29/12/2016 Trajnim, “Aftësimi i Personelit Shëndetësor lidhur me shëndetin , ushqyerjen; dhe kujdesin ndaj fëmijës së porsalindur dhe te gruas shtatzane” 2231
23 dhjetor 2016, “Konferenca e 6 e Reumatologjise Shqiptare”. 3316
21- 22 Dhjetor 2016, Vidioleksion “Zhvillimet teknologjike, Inovacionet ne monitorimin terapeutik dhe sfidat ne trajtimet farmaceutike te diagnozave.” 1983
20, 21, 22 dhjetor 2016, Tirane/ Trajnim per ofruesit e sherbimit “Parandalimi i kancerit te qafes se mitres permes kontrollit pamor me acid acetik (VIA) dhe trajtimit me kimioterapi: avokasi per VIA” 2202
20 dhjetor 2016 Lezhe/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1607
18 dhjetor 2016 Lushnje/ Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1946
18 dhjetor 2016 Lushnje, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 1777
18 dhjetor 2016 Lushnje, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1696
17 dhjetor 2016, 28 janar, 25 shkurt, 25 mars, 6 maj 2017 Tirane “Cikel Leksionesh per Infermiere dhe Fizioterapiste” . 2049
17 dhjetor 2016 Tirane/Konference “Neonatologjia Shqiptare dhe sfidat e zhvillimit te saj sot dhe ne te ardhmen “ 2091
17 dhjetor 2016 Konference “Menaxhimi i Fibilacionit atrial (FA)”. 2439
17 dhjetor 2016, 14 janar , 11 shkurt 2017 Lushnje/Trajnim. “Patologjite Kryesore Gjinekologjike kirurgjikale. Perditesimi i mjekut te familjes me zhvillimet moderne ne kete fushe”. 2330
17 dhjetor 2016 “Konferenca e 8-te Mediko-Kirurgjikale ”. 2159
17 dhjetor 2016 Lushnje /Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 1583
17 dhjetor 2016 Tiranë Trajnim. “Fibroza Cistike”. 2296
16 - 17 dhjetor 2016 Tirane/ Konference “Trajnimi i personelit mjekesor paresor dhe trajtimi i problematikave te ndryshme mjekesore” 2763
16 dhjetor 2016 Tirane/ Trajnim “Trajtimi baze i plageve dhe i dekubitueseve” 2008
16 dhjetor 2016, “Neoplazite limfoide ne focus 2016”. 1570
16 dhjetor 2016 Vlore, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 1653
16 dhjetor 2016 Konferencë ” Konferenca e IV Infermierore Kombetare në Specialitete. Kontributi i infermiereve ne permiresimin e shendetit te individit, familjes dhe shoqerise ”. 1902
16 dhjetor 2017 Tirane “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 1649
16 dhjetor 2016 “Konferenca e 7-te Infermieristike ”. 2467
15 dhjetor 2016 Konference ”Alerga-Pneumologjia ne raste klinike. Cfare meson nga eksperienca”. 2268
13 – 16 dhjetor 2016 , Tirane/. “Profilaksia dhe Kontrolli i Infeksioneve nozokomiale ne stomatologji ” 1709
12, 13, 14, 15 dhjetor 2016/Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i varesise nga drogat" 2293
12 – 14 dhjetor 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1844
12 Dhjetor Shkoder, 13 dhjetor Rreshen, 14 dhjetor Lezhe 2016 Trajnim “Menaxhimi i dhmimbjes dhe perdorimi i opiateve”. 1545
12 dhjetor 2016, “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor” 1541
12 dhjetor 2016, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur". 1683
12 dhjetor 2016, " Principet e trajtimit te obezitetit, dieta dhe aktiviteti fizik ". 1676
12 dhjetor 2016(ne vazhdim) , Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1538
11 dhjetor 2016, Lushnje/ Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1558
10 dhjetor 2016, Patos/ Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1503
10 dhjetor 2016, Vlore "Kerkimi shkencor dhe zbulimi i mundesive per nje kujdes infermieror me te mire" 1926
10 dhjetor 2016 Tirane/Konference “Ushqyerja e duhur ne vitet e para eshte baza e nje jete te shendeteshme ne te ardhmen “ 2267
10 dhjetor 2016 Burrel/Workshop “Parandalimi dhe kontrolli i Diabetit tip 2 nga mjeku i familjes" 1832
10 dhjetor 2016, “Risi te reja ne trajtimin e klasave te II-ta me ose pa ekstraksione”. 2406
10 dhjetor 2016, Tirane / Konference “Konference Kombetare e Dermatologeve dhe Venerologeve Shqiptare”. 2491
10 dhjetor 2016 Gjirokaster “Konferenca IV e Shendetit Publik Qarku Gjirokaster” . 1624
10 dhjetor 2016, Elbasan ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes dhe personelin infermieror dhe farmaciste per perditesimin e te rejave ne diagnostikim dhe trajtimin e patologjive me te shpeshta.” 1537
9 dhjetor 2017 Korce “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 1702
7 dhjetor 2016, Tirane/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit” 1338
7 dhjetor 2016 Durres, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 1532
6 - 9 dhjetor 2016, Tirane “Trajnim mbi planifikimin familjar per ofruesit e sherbimit paresor shendetesor – Trajnimi i Trajnereve” 2441
5 dhe 6 dhjetor 2016 Lushnje “Rregullat e ciklit te 1-re te certifikimit te personelit infermieror dhe komunikimi ne menyre individuale me QKEV ” 1759
4 dhjetor 2016 , Berat / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 1562
4 dhjetor 2016 Lushnje, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1541
4 dhjetor 2016 Lushnje, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 1377
3-4 dhjetor 2016 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 1327
3-4, 10-11, 17-18 dhjetor 2016 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1502
3 dhjetor 2016 , Lushnje / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 1279
3 dhjetor 2016 Fier, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 1193
2 dhjetor 2016 Vlore , Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1335
2 – 3 dhjetor 2016 Tiranë, Konference “Kongresi i 1-re i Neuroshkencave Shqiptare” 2604
1,2-5,3,6,9,10,13,14,20 dhjetor 2016 Shkoder, Durres , Tirane , Puke, Librazhd, Vlore, Berat, Peqin, Korce / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per puno 1697
1 - 2 dhjetor 2016 Kolonje, Trajnim “ Crregullimet mendore “ 1617
30 nentor dhe 1,2,3 dhjetor 2016,Tirane/ Trajnim” Permiresimi i njohurive, praktikave dhe qendrimeve te personelit shendetesor ne kujdesin paresor mbi elementet e shendetit riprodhues”. 1755
30 nentor 2016 Elbasan /Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1144
27 nentor 2016, Lushnje/ Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1295
26 nentor 2016 ,Fier / Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 1559
26 nentor dhe 3, 10, 17 dhjetor 2016 QSH Dajc dhe QSH Rrethina, “Planifikimi familjar ne kujdesin shendetesor paresor” 1386
26 nentor 2016 Tirane ”Konferenca XVI Kombetare e SHOSH 2016 me titull : Zhvillimet e fundit Oftalmologjike ne vendin tone si dhe ne vendet fqinje te rajonit”. 2289
26 nentor 2016 , Lushnje / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 1357
25 - 26 Nëntor 2016 Konference / Durres, “Konferenca 1re Nderkombetare Shkencore e Shkencave Profesionale”. 4924
25 – 26 nentor 2016 Lac “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” 1167
25 nentor 2016 Konference ”Trajtimi kirurgjikal i patologjive ne moshen pediatrike”. 1161
25 nentor 2016 Vlore, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 1362
24 nentor 2016 QSH Rukaj, Mat / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 1467
23 nentor– 23 dhjetor 2016,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 1577
23 nentor – 20 dhjetor 2016 Tirane : “Edukimi ne vazhdim i mjekeve specialiste poliklinika nr 3 per vitin 2016”. 1753
23 nentor 2016 QSH Patos / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 1242
23 nentor 2016 Tirane, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 1498
22 – 25 nentor 2016, Tirane “Trajnim mbi planifikimin familjar per ofruesit e sherbimit paresor shendetesor – Trajnimi i Trajnereve” 1929
22 nentor 2016 Tirane , Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1340
22 nentor 2016 Tirane, Konference ”Kanceri Kolo-Rektal”. 1890
19, 20 nentor dhe 3, 4 nentor 17,18 dhjetor 2016 Peshkopi / 10, 11, 17, 18 dhjetor 2016 Fier dhe Lushnje . “Trajnim i Drejtoreve te QSH-ve ne ceshtje te Menaxhimit Shendetsor” 1450
19 dhe 26 nentor 2016 QSH Burrel / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 1524
19 – 20 nentor 2016 Korce/ Konference Shkencore “Urtikaria dhe angioedema, risite dhe diskutimi i udherrefyesit kombetar”. 1706
19 – 20 nentor 2016 “Konferenca XII Kombëtare e radiologjisë. 1780
19 nentor 2016 Tirane/ Konference “Menaxhimi i hepatiteve virale: protokollet bashkekohore te diagnozes dhe mjekimit” 1847
19 nentor 2016 Lushnje /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 1450
19 nentor 2016 Fier /Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 1931
19 nentor 2016, Fier / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1412
18 dhe 19 nentor 2016 Tiranë / Konference “Konferenca e 22 Kombetare Dentare” . 2981
18 - 19 nentor 2016 Tiranë/Trajnim. “Konferenca e 6 e Shoqates Mediko Onkologjike Shqiptare ”. 2530
18 nentor 2016 Tiranë/ Takim. “Dita e ndergjegjesimit ndaj rezistences antimikriobike”. 1393
18 nentor 2016, Vlore/Trajnim “Dislipidemite". 1365
17 nentor 2016 Tirane/ Trajnim “Trajnim infermieror per Ndihmen e Pare dhe Ringjalljen Zemer - Mushkeri” 1557
17,18,24,25 nentor dhe 1, 2, 8, 9, 15, 16 dhjetor 2016 Berat / Trajnim “Semundshmeria infektive ne rrethin e Beratit per periudhen 2011-2015 ” 1344
16 - 17 Nëntor 2016, Tiranë, “Combacte Lab-Net Workshop”. 1462
16, 23, nentor dhe 1 dhjetor 2016 Tirane / Uorkshop ”Trajnim me mjeke te familjesper Paketen e Kontrollit Mjekesor baze , me fokus sherbimin e laboratorit” 1389
15 dhe 16 nentor 2016, Tirane / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1420
14 dhe 21 nentor 2016 Tirane/ Trajnim “Mjekesia e bazuar ne evidenca” 2146
14 – 16 nentor 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1601
14 nentor 2016 Tirane / Konference “Diabeti dhe kujdesi per syte. Si te parandalojme humbjen e shikimit”. 2126
13 nentor 2016 Levan, Fier, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 1425
13 nentor Levan, Fier 2016, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1274
12 Nentor 2016 Bulqize, 19, 24, 25, 30 nentor dhe 1 dhjetor Lushnje,/ Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 1390
12 nentor 2016 , Fier / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 1375
12 – 19 - 26 nentor 2016, Cerrik, Librazhd, Perrenjas ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes dhe personelin infermieror per perditesimin e te rejave ne diagnostikim dhe trajtimin e patologjive me te shpeshta.” 1812
12 dhe 19 nentor 2016 Lis, Burrel / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 1369
12 dhe 14 nentor 2016 Lushnje / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 1405
12 - 13 nentor 2016 , Korce / Leksion “Anestezia lokale dhe ajo sedative e perdorur ne interventet kirurgjikale. Dozat, indikacionet dhe kunderindikacionet e perdorimit te tyre” 2013
12 nentor 2016 Tirane/ Konference “Konferenca e dyte e adiktologjise dhe toksikologjise klinike te aplikuar” 2303
11, 12, 13 nentor dhe 18, 19, 20 nentor 2016 Librazhd / 25, 26, 27 nentor 2016 Prrenjas, /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 1250
11 – 12 nentor 2016 Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1225
11 nentor Shkoder, Tirane, 12 nentor Durres, Tirane, 15 nentor Tirane, 17 nentor Elbasan, 18 nentor Lezhe, 24 nentor Korce 2016 /Uorkshop “Dislipidemite ne paresor”. 1835
11 nentor 2016, Vlore / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 1359
11 nentor 2016 Leksion ”OZON – Terapia Mjekesi Alternative”. 1691
8 - 24 nentor 2016 Mallakaster, Patos, Strume, Fier, Clirim , Libofshe, Cakran, Lushnje, Burrel, Peshkopi, Bulqize ”Aftesimi i mjekut te familjes ne perdorimin e maskes se oksigjenit dhe lakut hemostatik”. 1894
8, 10, 11, 15, 18, 19, 22, 24, 25 nentor 2016 Ballsh, Kukes, Tropoje, Burrel, Pogradec, Vlore, Elbasan, Lushnje, Kucove / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e 1578
7 - 8 nentor 2016 Durres: “Trajnim. / Zbatimi i Protokolleve kombetare per kujdesin antenatal dhe postnatal” 1807
6 nentor 2016 Fier, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 1278
5 – 6 nentor 2016 , Durres/. “Profilaksia dhe Kontrolli i Infeksioneve nozokomiale ne stomatologji ” 1214
5 nentor Lushnje, 6 nentor Fier 2016, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1216
4 nentor Vlore, 5 nentor 2016 Fier / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 1410
4 dhe 5 nentor 2016 QSH Komsi / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 1310
4 nentor 2016 Elbasan “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 1777
2 nentor 2016 Elbasan / Trajnim “Aspektet asistenciale te dhimbjes akute dhe kronike” 2440
2 dhe 9 nentor 2016 Tirane , 3 nentor Vlore, 8 nentor Fier, 10 nentor Elbasan “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.” 2265
1 nentor 2016Tepelene, Permet, Gjirokaster, 2 nentor 2016 Mallakaster, Fier, 4 nentor 2016 Mallakaster, Fier, 16 nentor 2016 Bulqize, /Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1421
30 tetor 2016, Sinje Berat / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1314
29 tetor 2016 Konference /Tirane ”Nefrologjia sot dhe sfidat per te ardhmen”. 2366
29 tetor 2016 Fier /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 2036
29 tetor 2016 Konference “Kardiologjia Inteligjente e shekullit te ri : ICT (Teknologjia e Informimit dhe komunikimit) ne trajtimin e IAM, IK, FA”. 2377
29 tetor 2016 Lezhe /Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1563
28 dhe 29 tetor 2016 Tiranë/Konference “Konferenca e 24 Kirurgjikale Shqiptare “ 4749
28 – 29 tetor 2016 Durres/ Konference “Up to Date ne Endokrinologji & Diabetologji ” 1356
28 tetor 2016 Vlore /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 1678
28 – 29 tetor 2016 Elbasan “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” 1423
27 - 28 tetor 2016 Konference / Tirane “10-vjet UFSH ”. 2721
27 tetor 2016 Tirane/ Trajnim “Trajtimi baze i plageve dhe i dekubitueseve” 2354
26 tetor – 28 tetor 2016,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 1962
23 tetor 2016 Sinje,Berat,, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1695
24 – 25 tetor 2016 Kavaje, 26 tetor Sarande, 27 tetor Delvine, 31 tetor Gramsh/Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1528
23 tetor 2016 Sinje,Berat, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 1940
22 tetor 2016, Tiranë “Kujdesi Infermieror ne Ulcerat Peptike ”. 2102
22 - 23 tetor 2016, Korce/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit” 1406
21 – 22 tetor 2016 , Pogradec/. “Profilaksia dhe Kontrolli i Infeksioneve nozokomiale ne stomatologji ” 1178
21-22, 29-30 tetor 5-6, 12-13,18-19 nentor 2016 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1363
21 tetor 2016 , Vlore / Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 1392
20 tetor dhe 21 tetor 2016, Shkoder, Lezhe “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.” 1271
20, 27 tetor 3, 10, 17 nentor dhe 1, 8 dhjetor 2016 “Edukimi në vazhdim Qëndra Shëndetësore nr 3 Vlore” 1151
19 tetor 2016 Tirane/Konference Trajnim “Dita Boterore e BIOETIKES - UNESCO “ 3760
17 -18 tetor 2016 Lushnje/Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1308
16 tetor 2016 , Korce / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 1337
15 tetor 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 1237
14,17,20,21,26,29 tetor Peshkopi, Gjirokaster, Kruje, Lac, Rreshen dhe Kavaje 2016 / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 1754
14 – 15 tetor 2016 Berat “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1372
14 tetor 2016 Tiranë ” Konferenca e 16-te e Shoqates Pediatrike Shqipetare me pjesemarrje nderkombetare ”. 4060
14 tetor 2016 , Vlore / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 1402
13 – 15 tetor 2016 Tirane/ Trajnim “3rd EUASSO Conference – Innovations and new Technologies in Surgical Oncology” 2760
13,14,15 / 20,21,22 / 27,28,29 tetor 2016 QSH Kucove Qarku Berat, /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 1198
12 tetor 2016 Tirane/ Trajnim “Trajtimi baze i plageve dhe i dekubitueseve” 1576
12 tetor 2016 “ Trajtimi medikamentoz i obezitetit “. 1527
12 tetor 2016, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur". 1585
12 tetor 2016, " Principet e trajtimit te obezitetit, dieta dhe aktiviteti fizik ". 1500
12 – 14 tetor 2016 Korce, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne mjedise humanitare” 1263
12 dhe 15 tetor 2016 Kruje/Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1621
10, 17, 24, 31 tetor 2016 dhe 7, 14, 21 nentor 2016 Tirane/ Trajnim “Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor” 2316
10, 17, 24, 31 tetor dhe 7 nentor 2016 Tirane/ Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 1950
10 – 12 tetor 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1611
9 tetor 2016, Tiranë Konferencë “Sfida ne kardiologjine klinike 2016. Perditesimi i vjeshtes bazuar ne raste klinike”. 2566
9 tetor 2016, Korce/ Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ". 1271
7 – 15 tetor 2016, Tiranë/Trajnim.” Njohurite baze mbi anestezine dhe terapine intensive” 2406
8 – 9 tetor 2016 Konference “Rregullimi natyral i fertilitetit. Vlerat Kulturore dhe sociale te nje sherbimi per personin familjen dhe jeten” 1416
8-9 tetor 2016, Korce / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1269
8 tetor 2016 Korce, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 1159
7 – 8 tetor 2016, Tiranë/Trajnim.” Strategjite inovative ne fushen e administrimit te barit” 2614
7 tetor 2016 Vlore, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1329
5, 12, 20, 26 tetor 2016 Tirane / Uorkshop ”Trajnim me mjeke te familjesper Paketen e Kontrollit Mjekesor baze, me fokus sherbimin e laboratorit” 2180
5, 6, 7, 10 tetor 2016 Tiranë/Durres Trajnim. “Kolla dhe menaxhimi i rasteve specifike”. 1812
5 – 6 tetor 2016 Patos /Trajnim, “Aftesim i mjekut te familjes ne perdorimin e pajisjeve te cantes se mjekut”. 1500
5-7 tetor 2016 Konference “24th Meeting of the Balcan Clinical Laboratory Federation, BCLF 4th Albanian Annual Conference of Laboratory Medicine”. 2947
4 - 8 tetor 2016 , Durrës/Trajnim. “Trajnim te Trajnereve per vizitat ne shtepi” 2355
4 tetor 2016 “Cikel Leksionesh per Qelizat Staminale” 2005
3 – 22 tetor 2016 Tiranë Trajnim: “Kursi i Ekografise Abdominale per mjeket e familjes te Kosoves” 1924
2 tetor 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 1739
1 , 2, 8 tetor 2016, Korce/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit” 1365
1 tetor 2016 Korce Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 1496
1 tetor 2016 /Seminar. “Rendesia e ushqyerjes se femijes ne 1000 mije ditet e para te lindjes”. 2551
tetor 2016 Librazhd Trajnim “Edukimi në vazhdim i personelit per vitin 2016 Spitali Librazhd “ 1425
30 shtator 2016 Tiranë/Konference “Perdorimi Racional i Antibiotikeve” . 1778
30 shtator 2016, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 4” 3097
30 shtator 2016 , Pogradec / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 1340
29 shtator – 1 tetor 2016 , Tiranë/. “Profilaksia dhe Kontrolli i Infeksioneve nozokomiale ne stomatologji ” 2247
29 - 30 shtator 2016 , Tiranë/. “Edukimi Terapeutik i Pacientit (ETP) ne ambjentet spitalore dhe ne poliklinika” 2383
28 - 30 shtator 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1330
28 shtator 2016 Tirane/ Trajnim “Trajtimi baze i plageve dhe i dekubitueseve” 1728
26,27,28,29,30 shtator dhe 1 tetor 2016 Berat, Ura Vajgurore, Skrapar, Kucove / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1824
26 dhe 28 shtator 2016 Vlore/Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1683
26,27,28,29 shtator 2016 Pogradec, Korce, Devoll, Erseke / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1789
24 - 25 shtator 2016 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 2463
24 dhe 25 shtator 2016 Korce, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 1347
24 - 25 shtator 2016 Elbasan/ Konference “Alkooli dhe demet psiko-psikologjike, sjellore dhe lezionet sociale” 2170
24 shtator 2016, Korce / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1282
2016 Edukim ne distance “Programi i kontrollit te infeksioneve ne Kliniken Dentare” 1895
23 shtator 2016 Berat / Trajnim “Semundshmeria infektive ne rrethin e Beratit per periudhen 2011-2015 ” 1492
22 shtator – 16 dhjetor 2016 Tiranë/ Trajnim “Kursi baze i Ekografise ne Obsentrike Gjinekollogji” 1972
21, 22, 23, 26, 27 shtator 2016 Fushe-Kruje, Tirane, Kavaje, Gjirokaster, Sarande “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 1330
19, 20, 21,22,23,24,26,27,28,29,30 shtator 2016 Tiranë Trajnim: “Kursi i Eko-Kardiografise per Kardiologet e rinj ” 1946
19-23 shtator 2016 Peqin Elbasan / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1439
17 shtator 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 1482
17 shtator 2016, Korce / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1449
16 shtator 2016,Tirane/ Uorkshop “The Workshop and Satellite Symposia / The importance of Metabolic Screening”. 1982
15, 16, 17 shtator QSH Perondi, Terpan Qarku Berat, 22, 23, 24 shtator QSH Kozare dhe QSH nr 3 Berat 29, 30, shtator , 1 tetor QSH nr 3 Berat 2016 /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 1719
15 shtator – 20 dhjetor 2016, / Trajnim “Sherbimi i drejtperdrejte i ndihmes se pare me mjetet e duhura dhe ne kohen e duhur dhe kujdesi shendetesor i popullates nepermjet komunikimit efektiv dhe deontologjise mjekesore” 1959
15 shtator – 20 dhjetor 2016, / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit ne sherbimin e ndihmes se pare me mjetet e duhura ne kohen e duhur si dhe rendesise se kujdesit per higjenen, ujin dhe sanitetin” 2175
15 - 17 shtator 2016, “Kongresi i Dyte Ndërkombëtar Multidisiplinar Mjekësor”. 2838
13 shtator 2016 Lezhe / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1776
14 shtator 2016 Tirane/ Trajnim “Trajnim infermieror per Ndihmen e Pare dhe Ringjalljen Zemer - Mushkeri 1400
13- 15 shtator 2016 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 2019
13 – 14 shtator 2016 Ballsh, Lushnje /Trajnim, “Aftesim i mjekut te familjes ne perdorimin e pajisjeve te cantes se mjekut”. 2044
10 shtator 2016 Korce, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 2172
8, 13, 14 shtator 2016 Rreshen, Shkoder, Lezhe “Ligji mbi kujdesin paliativ”. 1952
8 – 9 shtator dhe 10 - 11 shtator 2016 Shkoder “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1713
8 shtator 2016 ,Leksion “Trajnim mbi kujdesin kombetar te traumes per mjeket dhe infermieret“. 1717
7,8,9 shtator 2016 Tirane / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1759
6 shtator 2016, “Trajnim per personelin infermieror” 1700
5, 6, 7 shtator 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 2018
3 shtator 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 1339
4 shtator 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 1266
3 , 4, 9 shtator 2016, Korce/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit” 1256
2 dhe 3 shtator 2016 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 2187
1 - 9 shtator dhe 12 – 20 shtator 2016 Durres: “Trajnim. / Zbatimi i udherrefyesve dhe PPK te kujdesit antenatal , postnatal, mirrerritjes dhe zhvillimit, degjimit shikimit te femijes ne shtepi dhe vizitave te kontrollit ne shtepi”. 1463
18 gusht – 15 dhjetor 2016/ Tirane, “Cikel Leksionesh per personelin Infermieror”. 2036
14 gusht 2016, Korce, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1593
14 gusht 2016 Korce, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 1808
13 gusht 2016, , Korce / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1821
7 gusht 2016 Korce, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 1461
7 gusht 2016, Korce, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1299
6 gusht 2016, , Korce / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1255
31 korrik 2016 Fier Shegan, Lushnje, Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ". 1680
30 korrik 2016, , Fier Shegan, Lushnje / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1754
31 korrik 2016, Fier Shegan, Lushnje, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1892
30 dhe 31 korrik si dhe 6, 7, dhe 13 gusht 2016 Korce /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 1870
28, 29, 30 korrik QSH Velabisht, Terpan Qarku Berat, 4, 5, 6 gusht QSH Kutalli, Cukalat, Poshnje 2016 /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 1760
25 – 27 korrik 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1638
25 korrik 2016 Fratar, Fier / Trajnim “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te Diabetit Tip 2” 1896
23 korrik 2016, Vore/Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1781
20 korrik 2016, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3” 3076
19, 20, 26, 27, 28 korrik 2016 Tirane / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1761
19-20 dhe 21-22 korrik 2016 Delvine “Shendeti Seksual dhe Riprodhues”. 2056
17 korrik 2016 Korce / Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 1894
17 korrik 2016, Zall Herr, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1898
17 korrik 2016, Korce , Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1642
17 korrik 2016 Zall Herr / Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 1523
16 korrik 2016, Korce/Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1233
16 korrik 2016 Tirane/Konference “Symposium in Intervetional Neuroradiology” . 2066
15 Korrik 2016, Vlore “Sistemi i Kontrollit te cilesise ne Shendetesi” . 2678
10 korrik 2016, Tirane/Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1554
9 korrik 2016 Tiranë Leksion “Leksione ne Dentistrine Konservative dhe Endodonti” . 1899
6 – 7 korrik dhe 8 - 9 korrik 2016 Puke “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1410
5 korrik 2016, “Leksione mbi Hematologjine”. 2643
4-6 Korrik 2016, Fier “Kapja e hershme e Kancerit te Qafes se Mitres ne sherbimet e kujdesit paresor” . 2105
2 korrik 2016 Korce, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 1467
1 dhe 2 korrik 2016 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 1345
30 qershor – 1 korrik 2016 Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1744
qershor – dhjetor 2016 Korce: “Aktivitete te edukimit ne vazhdim”. 1471
30 qershor 2016 Lezhe “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 1423
28 Qershor 2016, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 1844
28 Qershor 2016, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 1933
26 qershor – 5 nentor 2016 Trajnim “Check-up ortodontik”. 2046
25 qershor 2016, Korce, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1291
25 qershor 2016 Tirane, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 2602
24 Qershor 2016 Sarande / Konference “Alkooli dhe demet psiko-psikologjike, sjellore dhe lezionet sociale” 1616
24 Qershor 2016 “ Trajtimi medikamentoz i obezitetit “. 1763
24 Qershor 2016 Trajnim online “Principet e trajtimit te obezitetit, dieta dhe aktiviteti fizik” 2528
24 Qershor 2016, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur". 1598
25 qershor 2016, Tirane, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1612
23,24,25 qershor QSH Otllak Berat, 30 qershor dhe 1, 2 korrik QSH Corovode Skrapar, 7, 8, 9 korrik QSH Ura Vajgurore Berat 2016 /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 2001
25-26 qershor 2016,Korce/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit” 1872
22 qershor Fier, 24 qershor Skrapar, 28 qershor Bilisht, 1 korrik Diber, 8 korrik Permet, 11 korrik Sarande dhe 19 korrik Kavaje 2016 / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per 2029
20 – 22 qershor 2016 Gjirokaster 23 – 25 qershor 2016 Sarande, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne mjedise humanitare” 1924
18 qershor 2016/ Tirane /Seminar “Perditesim i njohurive ne paresor”. 2821
18 qershor 2016 Vlore/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1838
18 qershor 2016, Tiranë Konferencë “Sfida ne kardiologjine klinike 2016. Perditesimi i bazuar ne raste klinike”. 2301
17-18 qershor 2016, Elbasan “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1788
11 qershor 2016 Shkoder: “Roli Infermieror ne sfidat e zhvillimit te Nenonatologjise Shqiptare”. 2469
11 qershor 2016/ Vlore /Uorkshop “Dislipidemite ne paresor”. 1619
11 qershor 2016, Librazhd ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes dhe farmaciste per perditesimin e te rejave ne diagnostikim dhe trajtimin e patologjive me te shpeshta”. 1938
11, 18, 25 qershor 2016 Shkoder / Trajnim “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shendetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatzene para dhe pas lindjes” 2523
10 - 11 qershor 2016, “Reconstructive surgery of bone and soft tissue in omf region” 2336
10 qershor 2016, Konference “Menaxhimi bashkekohor i Sindromit Vertiginoz, krizes migrenoze, patologjive infektive respiratore dhe sindromit te colonit te irrituar ne praktiken e perditshme klinike te mjekut te familjes” 2935
9 qershor – 30 nentor 2016 Leksion “Menaxhimi dhe stilet e drejtimit ne shendetesi” . 2443
9 qershor 2016 Tirane “Konferenca e V te Mikrobiologjise klinike: Trendi i Diagnozes Mikrobiologjike. Apikimi i teknikave te reja te bazuara ne ato klasike” . 1921
8, 15, 22, 29 Qershor dhe 7, 14, 21, 27 Korrik 2016 Tirane / Uorkshop ”Trajnim me mjeke te familjesper Paketen e Kontrollit Mjekesor baze , me fokus sherbimin e laboratorit” 2127
8 qershor 2016 Konference ”Respektimi i etiketes mjekesore dhe pergjegjesia profesionale e bluzave te bardha”. 2735
6-10 qershor, 4-8 korrik, 1-5 gusht, 5-9 shtator, 10-14 tetor 2016 , Permet/ Trajnim “Trajnim ne fushen e kujdesit infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar” 2016
Gjate 2016 , Tiranë/. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 1822
4, 5, 11, 12, 18 qershor 2016 Fier /Trajnim.”Të drejtat dhe detyrimet e mjekëve dhe pacientëve” . 1594
4 qershor, 9 qershor, 10 qershor 2016, Vlore "Arresti Kardiak, Njohja e teknikes se reanimimit Kardio-Polmunar dhe asistenca infermierore. Aftesim Teoriko-Praktik" 1687
4 qershor 2016 Tirane “Neuropatia dhe kemba diabetike, diagnoza, trajtimi dhe parandalimi”. 2258
3 – 4 qershor 2016 Durres: “Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe sigurisë në kujdesin shëndetësor parësor”. 2250
3 Qershor 2016 Tirane, 4 Qershor 2016 Diber/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1513
3 qershor 2016, Tirane / Konference “Si te diagnostikojme dhe trajtojme disa nga semundjet me te perhapura dermatologjike”. 2685
2 - 5 qershor 2016, “Kongresi i 10 Ballkanik i ORL” 3347
Qershor 2016 – Dhjetor 2016 , “Edukimi ne Vazhdim per personelin shendetesor te Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi”” 1997
2 - 10 qershor, 13 - 21 qershor, 23 qershor - 1 korrik, 4 - 12 korrik, 25 korrik – 2 gusht 2016 Durres: “Trajnim. / Zbatimi i udherrefyesve dhe PPK te kujdesit antenatal , postnatal, mirrerritjes dhe zhvillimit, degjimit shikimit te femijes ne shtepi dhe 1347
Te Premten e fundit te muajve Qershor, Korrik, Gusht, Shtator, Tetor 2016 , Permet/ Trajnim “Perditesimi i njohurive dhe procedurave per diagnostikimin infermieristik ne sherbimin spitalor” 2050
28 – 29 maj 4 – 5 qershor 18 – 19 qershor 2016 Durrës Leksion “Kurs Lazeri ne Stomatologji” . 2485
28 - 29 maj 2016 Tiranë/ Trajnim “Roli i dentistit ne identifikimin dhe raportimin e keqtrajtimeve tek femijet ” 2327
28 maj 2016 Tiranë Leksion “Leksione ne Endodonti” . 2037
28 maj 2016 Leksion ”Epilepsia dhe Sindromat Epileptike”. 1986
27, 28, 29 maj 2016 Konferencë ” Konferenca e VIII Mjekësore Ndërkombetare në Specialitete ”. 3744
27 maj 2016, Vlore “HPV dhe parandalimi ne shendetin e gruas” . 2112
27 maj 2016 Tiranë “Trajnim per Trajneret ne Fushen e Shendetesise : Zvoglimi i dhunes karshi grave dhe vajzave LBT ” . 2158
Gjate 2016 , Tiranë/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 1808
23-24-25 qershor 2016 QSH Otllak, Berat dhe 30 qershor dhe 01-02 korrik 2016 QSH Corovode, SkraparTrajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 1612
27 maj 2016 Lezhe, 28 maj 2016 Shkoder/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1267
27 – 29 maj 2016, “The 32nd Congress of “Fetus as a Patient” Society and the 12th Meeting of International Academy of Perinatal Medicine (IAPM)” 2361
26 – 29 maj 2016 Tirane/Trajnim. “Menaxhimi Paraspitalor i Traumave”. 1674
26 – 27 maj 2016, Gjirokaster “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1897
25 – 27 maj 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 2004
25 maj 2016 Tirane / Konference Shkencore “Dita Boterore e Astmes 2016 . Ju mund te kontrolloni astmen tuaj”. 1857
21 maj 2016 Tirane “Konference II Nderkombetare Farmaceutike –Terapi Inovative dhe Roli i Perberesve Natyrale ne Praktiken Klinike”. 1904
25 Qershor 2016, Korce, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1815
21 maj 2016, Tirane/Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1295
20 maj 2016 ”Cikël Leksionesh ne mjeksine e familjes”. 2143
19 maj 2016 Mirdite “Faktoret e Riskut Kardiovaskular dhe Semundjet Iskemike te zemres”. 1974
18 maj - 18 qershor 2016,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 1440
Gjate 2016 , Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1462
Gjate 2016 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 1523
16 maj – 8 qershor 2016, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 1522
16 maj – 16 qershor 2016,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 1481
16-23 maj 2016 Durres: “Trajnim. / Zbatimi i udherrefyesve dhe PPK te kujdesit antenatal , postnatal, mirrerritjes dhe zhvillimit, degjimit shikimit te femijes ne shtepi dhe vizitave te kontrollit ne shtepi”. 1374
15 maj 2016 , Korce / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 2203
16 maj 2016, “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor” 1398
14 maj 2016 Korce, Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ". 1431
14 maj 2015 Vlorë /Konference. “Te perditesojme njohurite per nje diagnostikim, klinike, trajtim dhe parandalim me te mire te patologjive tek femijet e moshes pediatrike dhe volutive”. 1954
18 Qershor 2016 Vlore/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1786
Gjate 2016 Tiranë , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 2273
13 maj dhe 27 maj 2016 Videoleksion “Strategjite inovative ne fushen e administrimit te barit”, “ Crregullimet e ankthit tek adoleshentet. Avantazhet e Farmakoterapise”, “Aspektet farmakoekonomike te sistemeve shendetesore , skemat dhe sistemet e cmimev 2433
11,13,18,19,20,25,26 dhe 27 maj 2016 Tirane “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 1665
11- 13 maj 2016 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 1415
10 maj 2016, Vlore "Arresti Kardiak, Njohja e teknikes se reanimimit Kardio-Polmunar dhe asistenca infermierore. Aftesim Teoriko-Praktik" 1519
8 maj 2016 , Korce / Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 1556
7 maj 2016 Gjirokaster “Konferenca III e Shendetit Publik Qarku Gjirokaster” . 1629
7,11,14,18,21 Maj 2016 Tirane / Uorkshop ”Trajnim me mjeke te familjes per Paketen e Kontrollit Mjekesor baze , me fokus sherbimin e laboratorit” 1823
7 maj 2016 Korce: “Roli Infermieror ne sfidat e zhvillimit te Nenonatologjise Shqiptare”. 1443
7, 8, 14, 15 maj 2016 Peshkopi, Lushnje . “Trajnim i Drejtoreve te QSHve ne ceshtje te Menaxhimit Shendetsor” 1367
7 maj 2016 Konference “Linja guide dhe protokolle ne straight wire , nga diagnoza te rifinitura”. 1532
7 maj 2016, Vlore “Mikrobiologji: koncepti i Mic dhe interpretimi i antibiogrames sipas Eucast” . 1700
6 maj 2016 Shkoder, 20 maj 2016 Lushnje “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 1393
6 maj 2016, Vlore “Mjekesia e laboratorit nga paraegzaminimi deri te pergjigjia e analizave” . 2286
23 Qershor - 1 Korrik 2016, Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1509
4 maj 2016 “Konferenca Nderkombetare e Shendetit Publik me teme (Indikatoret shendetesor si nje instrument i rendesishem per fuqizimin e sistemit te informacionit shendetesor ne Rajonin e Europes)”. 2531
2 – 4 maj 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 2645
30 prill 2016 , Korce / Leksion “Semundjet seksualisht te transmetueshme dhe shtatezania. Forcimi i kapaciteteve te stafit mjekesor lidhur me semundjet seksualisht te transmetueshme ne shtatezani” 1620
30 prill 2016 , Korce / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 1995
28 – 29 prill 2016, Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1295
25 prill – 16 qershor 2016 Korce, 26 prill – 16 qershor 2016 Pogradec, 27 prill – 16 qershor 2016 Bilisht “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbime te shendetit seksual dhe riprodhues” 1603
24 prill 2016 , Korce /Uorkshop “Hipertensioni arterial dhe Dhimbja e gjoksit” 1673
23 prill 2016 , Korce / Uorkshop“Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 1531
23 -24 prill 2016 Tirane Konference “Konferenca Risive ne Farmaceutike”. 2146
23 Prill dhe 30 Prill 2016 Korce dhe Gjirokaster/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1234
23 prill 2016 “Konferenca shkencore e Departamentit te Infermierise dhe Fizioterapise me teme Kujdesi Shendetesor ne Obstetrike-Gjinekologji”. 2453
22-23 prill 2016 Tiranë/Konference “2-nd Annual Conference of Trauma “. 2764
21 prill 2016 Leksion ”Alergo-Pneumologjia, Prezantim me raste klinike”. 2642
19 – 20 prill 2016 & Periodikisht “Shendeti Seksual dhe Riprodhues”. 2164
19 – 20 prill 2016, Korce“Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1389
16 prill 2016 , Korce /Uorkshop “Artriti Reumatoid” 1319
15 – 17 prill 2016, Vlorë (Selenicë)."Praktikat e kujdesjeve Infermierore. Cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas". 2018
15 – 17 prill 2016, Gramsh Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “. 1159
15 – 16 prill 2016, Pogradec “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1333
15 prill 2016 Durres, 22 prill 2016 Shkoder “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 1136
15 – 16 prill 2016 Tirane “ Konferenca e 12-te Stomatologjike”. 2857
14 prill – 14 korrik 2016, “EIPASS Shendetesia Dixhitale.” 2548
13 prill,25 prill,26 prill 2016 Elbasan, Shkoder,Tirane, “Etika Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”. 1454
13 prill 2016 Konference “Cilesia e Barnave dhe e drejta e shendetit” 2041
12 – 13 prill 2016, Pogradec “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1391
10 prill 2016, Trajnim/Durres “Hypoglicemite". 1575
1, 2 Korrik 2016 Trajnim “ BLS-D mbi Arre4stin Kardiak. 2639
10 prill 2016 , Korce /Uorkshop “Artriti Reumatoid” 1922
9 prill 2016 , Korce / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 1497
9 Prill dhe 16 Prill 2016 Elbasan dhe Fier/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1311
9 prill 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 1276
8 dhe 29 prill 2016 Videoleksion “Ngjyra e lekures dhe mekanizmi i shfaqjes se njollave ”, “ Sarkoidoza”. 2187
8 prill 2016 Elbasan / Trajnim “Asistenca infermieristike për një pacient hemodialize” 1612
8 - 10 prill 2016 Tiranë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 3 ”. 5283
7 – 28 prill 2016 Fushe-Kruje/ Trajnim “Trajnime Infermierore per infermieret e kujdesit primar” 1731
Prill – Nentor 2016 Bulqize, Lushnje, Ballsh/ Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 1501
6 prill 2016 Tiranë, “Edukimi ne Vazhdim i Profesionisteve te Shendetit ne lidhje me Profilaksine dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale” 1658
4 prill - 16 maj 2016 / Trajnim “Pakete me 10 trajnime per problematika te shpeshta ne kujdes primar” 2485
3 prill 2016, Trajnim/Korce “Hypoglicemite". 1471
3 prill 2016 Korce Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 1244
2 prill 2016 Korce /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 1651
2 prill 2016 Durres / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1653
1 – 3 prill 2016, Gramsh Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “. 1633
1 prill 2016 Berat, 8 prill 2016 Korce “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 1759
1, 2 prill 2016 Trajnim “Kurs Perfeksionimi ne Urgjence dhe Nderlikime mjekesore ne Stomatologji” 1937
07-08-09 Korrik 2016 Ura Vajgurore Berat /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 2179
31 mars – 1 prill 2016, Korce“Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1731
30 mars – dhjetor 2016 Tiranë “Permiresimi i cilesise se kujdesit ne pacientet me insult cerebral duke respektuar protokollet e kujdesit . Parandalimi i infeksioneve spitalore” 1052
29 - 30 mars 2016, Korce“Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1682
28 mars - 28 prill 2016,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 2202
26 mars 2016 Berat / “Ndihma Baze jeteshpetuese (per punonjesit e sherbimit shendetesor) RZM , Perdorimi i DAJ dhe manovrat tek te rriturit, femijet dhe infantet” 1466
26 - 27 mars 2016 Tirane Konference: “Konferenca e 2te Zhvillimi i Inteligjences Emocionale tek Profesionistet e Kujdesit shendetesor”. 2040
26 mars 2016, Fier / Trajnim “Hypoglicemite". 1798
26 mars 2016 Korce Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 1368
26 mars 2016, Korce/ Trajnim “Hypoglicemite". 1680
25-27 mars 2016, Gramsh Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “. 1838
25,26,27/03/16; 22,23,24/04/16; 20,21/05/16 Tirane “KURS TEORIKO- PRAKTIK BAZE NE ORTODONCI”. 2166
21 mars - 21 prill 2016,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 1848
21 – 25 mars 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1322
20 mars 2016 Gjirokaster “Konferenca e Infermierise per Rrethin Gjirokaster” . 1639
19 – 20 mars 2016 Shkoder “CounterStrain and de Jarnette – Teknika te aplikuara” , 1906
19 mars 2016, Tirane Trajnim “Dislipidemite". 2230
19 mars 2016 Tiranë Konferenca “Dita Boterore e Shendetit Oral 2” . 2180
19 mars 2016 Tirane / Konference ”Konferenca Kombetare e XVII e Shoqates Shqiptare te Gastroenterohepatologjisë” 2211
18, 19 mars 2016 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 1862
18 mars 2016 , Tirane Konference / “Nutrition and Chronic Diseases and Risk Factors” 2819
18 mars 2016, “Nga Ortodoncia interceptive ne Tekniken Straight-Wire”. 2215
16 mars 2016 Vlore, 18 dhe 23 mars 2016 Fier, 25 mars Lushnje 2016, “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 1699
15 – 19 mars 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1238
Gjate 2016 - 2017 Fier “Grup rishikimi ndermjet pediaterve te familjes se QSH nr 1 Fier lidhur me “Infeksionet e rrugeve te siperme respiratore (Rinit, Faringit, Laringit, Bronkit, Otit) te grupmoshat pediatrike” 1807
Gjate 2016 , Tiranë/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 2445
15 mars 2016, Tirane/Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1739
12 , 19, 26 mars 2016 QSH Dajc, “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shendetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatzene para dhe pas lindjes” 1901
12 mars 2016 Shkoder Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 1960
12 mars 2016 Tiranë/ “Konferenca e Dyte Kombetare e SHUM . Sfida vazhdon.Protokollet e trajtimit - mjet per standartizimin e kujdesit mjekesor te urgjences” 3145
11-12mars 2016, 8-9prill 2016, 29-30prill 2016 Tirane “KURS TEORIKO- PRAKTIK BAZE NE KIRURGJI ORALE”. 1990
11 mars 2016 / Elbasan/Seminar "Vleresimi i pacientit me alterime te gjendjes se ndergjegjes" 1935
11 mars 2016, “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 1845
11 mars 2016 Tiranë/ “Ndihma Baze jeteshpetuese (per punonjesit e sherbimit shendetesor) RZM , Perdorimi i DAJ dhe manovrat tek te rriturit, femijet dhe infantet” 1860
7 – 11 mars 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1837
5 mars 2016, Tiranë / “Filozofia e perparuar e Teknikes Straight-Wire”. 1851
5 mars 2016 Tirane / Konference Shkencore “Riniti Alergjik-Hartimi i Udhërrrëfyesit Kombëtar”. 1959
4 – 5 mars 2016, 15 – 16 prill 2016, 13 - 14 maj 2016 Tirane “KURS TEORIKO- PRAKTIK BAZE NE IMPLANTOLOGJI”. 1309
4 – 6 mars 2016 Kongresi i II mbarekombetar “Kujdesi ndaj shtatezanise dhe lindjes”. 2296
4 mars 2016 / Elbasan, “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 1824
2 mars - 2 prill 2016,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 1954
29 shkurt - 29 mars 2016,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 1857
29 Shkurt – 4 mars 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1494
29 shkurt 2016 Elbasan/Seminar "Mposhtja fizike, mekanike dhe farmakologjike: Përfshirjet assistenciale, etike dhe deontologjike" 1909
28 shkurt 2016, Korce Trajnim “Dislipidemite". 1480
27, 28 shkurt dhe 5, 6 e 12 mars 2016 Kavaje /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 1504
27 shkurt 2016, “Latenti dhe medikamentet". 1477
27 shkurt 2016, Trajnim “Hypoglicemite". 1586
27 shkurt 2016 Elbasan/Seminar ''Aftësitë relacionale të operatoreve të shëndetit'' 1939
26-29 Shkurt dhe 4-6 mars 2016Tiranë WORKSHOP: “Ultrasound of Small Parts (Ekografia e thyroide, gjirit e skrotum” 2216
26 -28 Shkurt 2016 Tiranë/ Trajnim “Trajnim hyrës në Psikoterapinë Psikoanalitike” 2129
22-26 Shkurt 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 2015
22 shkurt 2016, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor” 1563
22 shkurt - 5 mars 2016 Tiranë/ Trajnim “KURSI 2 i EKOGRAFISE PER MJEKËT OBSTETËR – GJINEKOLOGËT E RINJ” 1996
22 shkurt Shkoder dhe 29 Shkurt dhe 4 Mars Tirane, “Etika Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”. 1422
20 shkurt 2016 Tiranë/ Trajnim “Diagnoza dhe plani terapeutik i semundjes parodontale”, 3700
15-19 Shkurt 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1821
19, 20/02/16; 18, 19/03/16 Tirane “Kurs Teoriko-Praktik në Mikro-Endodonci”. 2200
Gjate 2016 Trajnim. “Fizioterapia, Roli i saj ne rehabilitimin e pacienteve”. 2251
Gjate 2016 /. “Sherbimet infermierore komunitare dhe ne kushtet e shtepise” 2706
14 shkurt 2016, Korcë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 1714
13 shkurt 2016 Tirane /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 2797
13 shkurt 2016, Berat "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 1663
8-12 Shkurt 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1375
Gjate 2016 , Tiranë/. “Pemiresimi i Punes se Teknikut te Laboratorit” 2476
6 shkurt 2016 Tiranë, “Konference Kombetare” 3307
7 shkurt 2016 , Korce /Uorkshop “Artriti Reumatoid” 2021
5, 9, 10, 16, 17 shkurt 2016 Durrës / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 1863
30 / 31 janar 2016 Shkoder, Trajnim. “Pakete trajnimi per specialiste si psikolog, punonjes social dhe edukatore/kujdestare (me profesion infermiere/punonjes social), prinder me keto profesione; per mirerritjen e femijeve te grupmoshave 0-6 vjec”. 1971
30 – 31 janar 2016 Tirane, Konference: “Kongresi Inovacioneve ne Shendetesi”. 3718
30 janar 2016, “Morse Taper, nje teknike inovative ne Implantologjine moderne”. 2284
30 janar 2016 Tiranë, Konference “Sfida dhe alternativa te reja ne parandalimin dhe mjekimin e tromboembolive me antikoagulante”, 2773
30 janar 2016, Vlorë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 2130
29, 30 janar 2016 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 2267
26 janar 2016 /. “Kurs nje javor Teoriko-Praktik në Protetike Fikse”. 3438
25-29 Janar 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 2055
23 janar, 20 shkurt, 19 mars, 2016 Durrës/Trajnim. “Patologjite Kryesore Gjinekologjike kirurgjikale. Perditesimi i mjekut te familjes me zhvillimet moderne ne kete fushe”. 2863
20 janar 2016, “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor” 1923
18 - 22 janar 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1721
16 janar 2016 “ TEKAR Terapia ne Fizioterapi”. 2011
6-10 janar 2016 Peshkopi, 13-17 janar Shkoder , “Përqasje Multi-Profesionale në trajtimin e dhimbjes”. 1499
16 janar 2016 Elbasan “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat“. 1643
25Qershor 2016,Tirane/ Trajnim “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç” 1875
16 janar, 13 shkurt, 13 mars, 16 prill, 15 maj, 4 qershor dhe 25 qershor 2016 Tirane “Trajnim per Infermiere dhe Fizioterapiste” . 2352
16 janar 2016, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1495
14 janar 2016 Konference ”Diabeti Mellitus dhe nderlikimet”. 1897
12 -13 janar dhe 14 – 15 janar 2016 /Tepelene/Trajnim “Forcimi i kapaciteteve te stafit shendetesor paresor lidhur me Shendetin Seksual e Riprodhues ” 1886
Janar 2015 – Qershor 2016 , / “Edukimi ne Vazhdim per personelin shendetesor te Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi”” 1948
Gjate 2016 /Trajnim. “Fuqizimi i rolit te mamive ne ofrimin e kujdesit perinatal cilesor” 2288
Gjate 2016 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Peshkopi, Sllove, Tomin, Melan lidhur me “Hipertensionin” 1438
Gjate 2016 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Fratar, Kute, Dukas, Ballsh, Aranitas lidhur me “Hipertensionin” 1747
Gjate 2016 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Frakull dhe QSH Levan lidhur me “Kujdesi ne periudhen prekoncepsionale dhe pre dhe post natale per nenen dhe femijen” 1355
Gjate 2016 Trajnim “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Mat per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 1265
Gjate 2016 Patos “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Fier per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 1479
Gjate 2016 Kuman “Forumi i Menaxhereve te Qendrave Shendetesore Kuman per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 1834
Gjate 2016 Burrel /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Burrel lidhur me “Diabetes mellitus tipi II” 1897
Pergjate 2016 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Strum/Fier lidhur me "Ndjekjen dhe vlerësimin e rritjes së fëmijës 0-5 vjeç sipas kurbave te reja të OBSH-së” 1688
Gjate 2016 Libofshë /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Libofshë lidhur me “Diagnozën diferenciale të anemive hipokrome mikrocitare ” 1388
Gjatë 2016, Trajnim “Edukimi në Vazhdim në Shërbimin e Pediatrisë Nr. 2 QSUT”. 1465
Gjate 2016 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH “Çlirim”, "Topoje-Seman" dhe "Dërmenas" lidhur me “Këshillimin e nënave lidhur me ushqyerjen e shëndetshme të fëmijëve 0-6 vjeç” 1383
Gjate 2016 Fier “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Nr.1 Fier lidhur me “Anemitë” 1458
Gjate 2016 Fier “Edukimi Shëndetesor në Vazhdim në QSH nr.1 Fier 2016” 1439
Gjate 2016 Lushnje “Grup Rishikimi ndermjet inferVaksinimi i femijeve 0-14 vjec dhe problematikat ” 1472
Gjate 2016 Lushnje “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Lushnje per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 1176
Gjate 2016 Fier “Grup rishikimi ndërmjet infermiereve të QSH Nr.1 Fier lidhur me “Paketen baze te sherbimeve ne KSHP dhe rolin e detyrat e infermiereve” 1318
E Premte e fundit e cdo muaji 2016 DSHP Kavajë ”Cikël Leksionesh mbi mjeksine familjare, stomatologjinë, pediatri, epideomologji, higjenë”. 1438
Gjate 2016 Diber “Forumi i Menaxhereve te Qendrave Shendetesore Diber per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 1620
Gjate 2016 Patos/Seminar “EDUKIMI SHENDETESOR NE VAZHDIM NE QSH “THOMA RRUDHA” PATOS” 1698
Pergjate 2016 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Shupenz, Kraste, Bulqize, Fushe-Bulqize dhe Zerqan lidhur me "Standartizimin e pershkrimit te barnave hipolipidemike ne praktikene Mjekut te Familjes” 1576
Data 3 e fillim cdo muaji 2016 Rrogozhinë Trajnim “Urgjencat Mjekesore,Hepatiti, Mingiti, Pediatri, Urgjencat Endokrine, Infarkti i Miokardit, Insuficenca kardiake, Insulti cerebral, Anemia“ 1969
Pergjate 2016 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet infermiereve të QSH Roskovec lidhur me "Rregullat e ciklit te pare te certifikimit te infermiereve” 1686
Gjate 2016 QSH BathoreTiranë/ Seminar “Edukimi ne vazhdim per Q.SH. Bathore” 1379