slogan7-al

Viti 2011

28 Dhjetor, Trajnim “Roli i mjekut të familjes lidhur me HIV/AIDS” 2367
30 Nëntor, Trajnim “Fitoterapia, përdorimet, përkujdesjet dhe profilaksia e sëmundjeve” 2472
23 Dhjetor, Konferenca e parë e Anatomisë patologjike 2573
21 Dhjetor, Konferenca kombëtare ; Strategjitë kombëtare për kontrollin e ndjekjen e artritit reumatoid dhe osteoporozës 2454
16 Dhjetor, Seminar “Respektimi i kritereve lidhur me udhëzimet e përdorimit të drejtë të barit, faktor kryesor në mjekimin e suksesshëm dhe parandalimin e veprimeve të padëshiruara” 2170
15-17 Dhjetor, Konferenca e IV mjekësore ndërkombëtare në specialitete 2360
15 Dhjetor, Konferenca “Patologjitë degjenerative të artikulacioneve” 2346
15 Dhjetor, Seminar “Ushqyerja dhe foshnja-parandalimi i sëmundjeve te të rriturit nëpërmjet ushqyerjes korrekte të foshnjes” 2338
15 Dhjetor 2011, Konferenca mbi sistemin informativ të vaksinimit, 2431
13 Dhjetor, Konferenca “Sistemi shëndetësor, reformat në financim, përmirësimi i efiçiencës dhe cilësisë së shërbimit. Eksperienca rajonale e ndërkombëtare" 2152
10, Dhjetor 2011, Konferenca e III Kombëtare Shkencore e Dermato-Venerologjisë Shqiptare, 2636
10 Dhjetor, Konferenca “Probleme të Ortopedisë dhe Ortodoncisë në fushën e Stomatologjisë” 2480
10 Dhjetor, Seminar “Ndryshimet klimatike dhe sëmundjet infektive emergjente dhe riemergjente në Shqipëri” 2680
9-10 Dhjetor , Trajnim “Higjiena e Gojës ,Parandalimi dhe trajtimi i sëmundjeve Paradontale” 2339
8-9 Dhjetor, Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta” 2232
7 Dhjetor, Seminar “Edukimi dhe shëndeti mendor” 2514
5-7 Dhjetor, Workshop “Nga udhërrëfyes klinike kombëtar në protokolle klinike kombëtare” 2465
3 Dhjetor, Konferenca “Sindromi koronar akut pa ngritje te ST:sfidat e reja të diagnozës dhe trajtimit” 2483
3 Dhjetor, Konferenca “Alkoolizmi, diagnostikimi, trajtimi rehabilitimi, ndërhyrja social-kulturore” 2411
1 Dhjetor, Seminari “Diabeti dhe Obeziteti” 2570
26 Nëntor, Konferenca “Qelizat Staminale: E ardhmja e mjekësisë” 2488
26 Nëntor, Konferenca “Zhvillimet oftamologjike shqiptare dhe tendencat aktuale te Kataraktit dhe Refraksionit 2240
25-26 Nëntor, Konferenca “Çrregullimet psikotike nga teoria në praktikë” 2298
25 Nëntor, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike 2244
19 Nëntor, Konferenca “Reflektim mbi situatën e diabetit në Shqipëri” 2431
19 Nëntor, Konferenca “Dita Botërore e SPOK” 2446
19 Nëntor, Workshop “Kujdesi paliativ i aplikuar pas trajnimit në qendrën Mary Potter” 2287
18 Nëntor, Seminar “Imunologjia në erën genomike” 2414
12 Nëntor, Konferenca “Septorhinoplastika pas defekteve të lindura të buzëqiellzës 2340
12 Nëntor, Konferenca “Metoda moderne të kirurgjisë gjinekologjike, diagnozës prenatale dhe trajtimit të infertilitetit” 2430
11 Nëntor, Konferenca e 19 Kirurgjikale Shqiptare 2506
4 Nëntor, Konferenca “Prioritetet strategjike të shëndetit publik dhe promovimit shëndetësor në komunitet” 2392
2 Nëntor, Konferenca e Expo Medical 2376
1-14 Nëntor, Konferenca “Praktika e mirë e ruajtjes dhe shpërndarjes së barnave” 2621
Trajnim për trajnerët për kursin aftësues të personelit të kujdesit parësor shëndetësor “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 2295
31 Tetor, Trajnim mbi neuropatitë diabetike, atakun kardiak, dhe përkufizimi etik i Shëndetit të Mirë 2299
29 Tetor, Konferenca e VII e Imazherisë 2398
29 Tetor 2011, Konferenca e III-të infermieristike e Spitalit Rajonal Durrës 2352
28 Tetor 2011, Trajnim “Te kuptojmë psikiatrinë e moshës së tretë” 2421
27 Tetor 2011, Konferenca “Politikat shëndetësore mbi infeksionet spitalore dhe antibiotikorezistencës” 2297
23 Tetor, Seminar “Zhvillime të Imunohematologjisë të grupeve të gjakut” 2392
22 Tetor 2011, Konferenca “Hepatologjia: Zhvillimet e fundit në sëmundjet e heparit” 2417
29, Shtatorr, Trajnim BLS (Basic Life Support)ndhe PALS (Pedriatik Advanced Life Support) 2526
21-22 Tetor, Konferenca e 13-të e Pediatrisë me pjesëmarrje ndërkombëtare 2455
20 Tetor, Trajnim “Promocion, Profilaksi dhe Shëndeti i gojës” 2482
20 Tetor 2011, Seminar “Sëmundjet Sistemike Reumatizmale, Artriti Reumatoid, Osteoporoza” 2416
17-24 Tetor, Trajnim për trajnerët për kursin aftësues të personelit të kujdesit parësor shëndetësor “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 2464
16-17 Dhjetor, Konferenca “Infeksionet e rrugëve të poshtme respiratore” 2699
15 Tetor 2011, Konferenca “Sevoflurani dhe përdorimi i tij në praktikën klinike” 2330
15 Tetor, Konferencë Shkencore “Patologjitë dermo-estetike dhe preparatet farmakologjike për trajtimin e tyre” 2184
11 Tetor, Trajnim “Ngritja e sinuseve maxillare” 2479
9 Tetor, Seminar “Profilaksia pas ekspozimit me lëngje biologjike të infektuara dhe aksidentet në punë” 2125
8 Tetor 2011, Konferenca e tretë kombëtare e ekokardiografisë në vendimmarrjen klinike 2030
5-7 Tetor, Seminar “Simpozium mbi urgjencat radiologjike” 2111
4 Tetor, Workshop për aftësitë mjekësore 2126
24 Shtator, Konferenca “Aktualitete të terapisë revaskularizuese në pacientët me sëmundje të arterieve koronare” 2106
23 Shtator, Trajnim “Ndërtimi i programeve të depistimit për kancerin e qafës së mitrës në Shqipëri 2141
21-22 Shtator, Trajnim “Sistemi i informimit të kontraceptivëve” 2077
20 Shtator, Konferenca “Ndërveprimet medikamentoze me natyrë farmakokinetike” 2175
19 Shtator, Konferenca “Principet aktive ne kozmetikë” 2032
17-24 Shtator, Trajnim për Trajnerët “Edukimi për lindje” 2320
2 Shtator, Konferenca “Kujdesi Farmaceutik” 2164
22 Korrik, Trajnim “Komunikimi Profesionist Shëndeti-Pacienti” 2695
11 Korrik, Trajnim mbi çështjet e mbrojtjes së fëmijëve, zhvillimit të fëmijëve, menaxhimit të konflikteve dhe të prindërimit të shëndetshëm 2179
5-8 Korrik, Trajnim “Vlerësimi i rritjes së fëmijëve”, 2198
2 Korrik, Konferenca “Çështje aktuale: Gruaja-Neonati” 2274
29-30 Qershor, “Kurs Kualifikimi për drejtuesit e sistemit shëndetësor të zonës së Ballkanit: Futja e sistemit DRG (Diagnosis Related Group) në sistemin Shëndetësor Kombëtar” 2041
25 Qershor, Konferenca “Kongresi i parë i AIDEC” (Albanian International Dental Esthetic Congress) 2138
24 Qershor, Seminar “Simpoziumi i V-të shkencorë i SHSP-ASHR, “Për një promovim bashkëkohor të shëndetit oral në shërbimin stomatologjik publik” 2229
24 Qershor, Workshop “Kurs parakongresual i AIDEC (Albanian International Dental Esthetic Congress) 2055
18 Qershor, Konferenca “Roli i AIJS (antiinflamatorët jo asteroidë) dhe antispazmolitikëve në trajtimin e dhimbjeve muskuloskeletike, 2443
18 Qershor, Seminari “Metoda moderne të kirurgjisë ortopedike” 2277
18 Qershor, Konferenca “Gastroenteritete në moshën fëminore” 2270
15 Qershor, Seminar “Programi i Trajnimit të Lidershipit të Telemjekësisë Klinike, aplikimet klinike të telemjekësisë” 2079
14 Qershor, Trajnim “Metodologjitë e zbatuara për inspektimin higjeno-sanitar të strukturave publike për vlerësimin e nivelit të infestimit nga vektorët biologjikë (insekte dhe brejtës)” 1982
11 Qershor, Konferenca e 3-të Mediko-Kirurgjikale 2238
10-12 Qershor, Konferencë “Kongres i V i Mjekësisë Perinatale dhe Kurs i III-të i Avancuar i shkollës IAN Donald” 2111
10-11 Qershor, Trajnim “Shëndeti Publik dhe Diskromia Dentare, Dentistria Restaurative” 2194
10 Qershor, Workshop “Metodat bashkëkohore të mësimdhënies dhe vlerësimit të studentëve në mjekësi” 2472
9 Qershor, Simpoziumi i parë mbi zhvillimin e arsimit mjekësor në Shqipëri 2026
4 Qershor, Konferenca “Endodontia sot” 2017
3 Qershor, Konferenca “Veprimi ndërsektoral për të përmirësuar kequshqyerjen si dhe siguria në ushqim në rajonin e Kukësit” 2014
Qershor, Kurs Pasuniversitar “Cilësi dhe siguri në parandalimin e infeksioneve të lidhura me asistencën” 2231
28-29 Maj, Konferenca “Transformim 2011: Mjekësi Familje e bazuar ne fakte shkencore” 2288
28 Maj, Konferenca “Strategjia e trajtimit dhe parandalimit të astmës bronkiale 2353
28 Maj, Konferenca “Insuficienca kardiake dhe akute” 2442
27 Maj, Konferenca Kombëtare e Shoqatës Shqiptare të Infektivologjisë 2328
27 Maj, Konferenca “Sëmundjet e veshkave –Arritjet dhe sfidat për të ardhmen” 2211
25 Maj, Seminar “Informatika shëndetësore: mundësitë dhe sfidat e përdorimit të teknologjisë së informacionit dhe komunikimit në shërbimin shëndetësorë “ 2177
24 -26.05.11 Trajnim “Parimet e kujdesit paliativ për profesionistët e shëndetësisë” 1990
21.05.2011 Simpozium “Refluksi Gastro-Ezofageal” 2374
20 Maj, Konferenca e 3-të e Mikrobiologjisë Klinike 2285
14-15 Maj, Trajnim “Duke përmirësuar të kaluarën jemi gati të hyjmë në të ardhmen” 2007
13 Maj, Konferenca e parë e Shoqatës Shqiptare Pedodonti ¬ Profilaksi 2101
9,10,11 Maj, Trajnim “Rishikimi dhe adaptimi i kurrikulës së Shëndetit Publik mbi ushqyerjen” 2317
07.05.2011 Konferenca “Epilepsia” 2330
07.05.2011 Workshop “Aplikimet e Botox dhe Fillers” 2342
6-7.05.11 Konferenca e 16-të Kombëtare e Shoqatës Shqiptare të ORL-së 2323
30.04. 2011 Konferenca e tretë shqiptare mbi rrugët e frymëmarrjes 2435
29-30.04.2011 Konferencë “Kongresi i parë mesdhetar në Tiranë kundër kancerit” 2693
26-29. 04. 2011 Trajnim për trajnerët që do të zhvillojnë kursin “Vlerësimi i rritjes së fëmijës” 2484
18-22 Prill, Trajnim “Kurs kualifikimi për drejtuesit e sistemit shëndetësorë të zonës së Ballkanit: Menaxhimi i Institucioneve dhe i Shërbimeve Shëndetësore” 2237
16.04.2011 Trajnim “Patologjitë më të shpeshta në shërbimin ambulator dhe risitë në mjekim” 2264
15 Prill, Konferenca “Ti rikthehesh jetës” 2246
12-14.04.2011 Trajnim “Mjekësia mjedisore dhe vlerësimi i rrezikut” 2187
11-14.04. 2011 Trajnim “Kujdesi gjithëpërfshirës në shërbimet psikiatrike me shtretër”, 2114
Trajnim i vlerësuesve të brendshëm të cilësisë së shërbimit të nënës dhe të porsalindurit 2207
09.04.11 Konferencë “Çështje të kardiologjisë dhe Kardiokirurgjisë Moderne” 2246
7-8.04.11 Cochrane systematic review 2514
04.04.2011, Konferencë “Talasemia urë lidhëse midis Shqipërisë dhe Italisë” 2169
01-02.04.2011, Konferenca e 7-të shkencore “UFO” University 2220
29.03. 2011 Trajnim “Oftalmologjia dhe etika për mjekët e familjes” 2028
28.03.11 Trajnim “Etika Profesionale” 2527
25.03.2011 Seminar “Perspektiva të reja në trajnimin e limfave dhe leukozave kronike” 2047
24-25.03.2011, Trajnim për mjekët e familjes mbi problemet e ujit dhe higjenës në tre komuna të Dibrës dhe Bulqizës 2136
21-25.03.2011 Kurs Formimi nga ESTM 2151
22.03.2011 Konferenca e IV e Shërbimit Ambulator, Tiranë 2096
21.03.2011 Trajnim “Shërbimi shëndetësor në familje për personat me aftësi të kufizuar” 2313
19.03.2011 Konferenca XII Kombëtare e Shoqatës Gastro-Entero-Hepatologji 2128
18-19.03.2011, Konferenca vjetore e Shoqatës së Anestezistëve dhe Reanimatorëve të Shqipërisë “ASAI” 2413
17-19.03.2011 Kurs Rezidencial “ Mjekësia transfuzionale: zhvillimi në Shqipëri dhe në Europë” 2242
12.03.2011, Seminar “Trajtimi i Angina Pectoris të qëndrueshme” 2443
12.03.11, Konferenca ORL e pranverës 2270
10.03.2011, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i të Drejtave të Pacientëve në institucionet tona shëndetësore, bazuar në Kartën Shqiptare të të Drejtave të Pacientëve” 2276
08.03.2011 Seminar,“Menaxhimi klinik i infeksionit HIV/AIDS: Kujdesi infermieror i pacientëve me infeksion HIV/AIDS” 2772
05.03. 2011 Konferenca e V-të Kombëtare e Implantologjisë 2071
05.03.2011, Trajnim / Të kuptojmë ankthin 2100
04.03.11, Seminar “Onkologjia” 2295
Shkurt – Mars Trajnim për skoliozat-diagnostikimi i hershëm, parandalimi dhe trajtimi 2116
Trajnim “Ngritje Tekniko- Profesionale” 2250
24.02.11, Trajnim “Reformat në shërbimin shëndetësor parësor. Kodi deontologjik për mjekët dhe infermierët” 2077
23.02.11, Trajnim “Ndjekja e gruas në lehoni” 2083
21-23.02.11, Trajnim “Aspektet teorike dhe praktike të funksionimit të Bibliotekës Elektronike” 2129
21.02.11, Trajnim “Futja në kalendarin kombëtar të vaksinës së pneumokokut” 2256
19.02.2011 Seminar “Antidepresivët në përdorim nga shërbimi parësor” 2402
10.02.11, Kurse trajnimi profesional “Bazat e Menaxhimit Shëndetësor” 2229
07.02.11, Trajnim për trajnerë në lidhje me kujdesin efektiv perinatal 2174
05.02.11, Seminar “Ortopedia në shekullin e 21-të” 2290
05.02.11 Trajnim “Dhimbjet e kokës” 2045
26.01.11, Seminar “Instrumentet e reja të trajtimit endodontik te fëmijët” 2450
24.01.11,Trajnim “Parimet e kujdesit paliativ për profesionistët e shëndetësisë” 2132
21.01.11 Trajnim për Kujdesin Paliativ 2142
20.01.11 Seminar “Nursing management of HTT” 2000
19.01.11, Workshop “Lëndët Biocide (DDD) dhe Metodat e Aplikimit të Sigurt në Shëndet Publik” 2156
Janar – Qershor 2011, Kursi i formimit dhe kualifikimit të personelit të stafit të shtëpive të mbrojtura për të sëmurët psikikë 2212