slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Akredituara - Viti 2020

26 dhjetor 2020 - 30 korrik 2021, Tirane ”Grup kolegesh me mjeke. Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i pacienteve me Covid -19”. 377
1 dhjetor 2020 - 13 shkurt 2021, Durres/ Trajnim ”Grupi i Kolegëve me mjekë dhe infermierë lidhur me "Menaxhimin në kujdesin shëndetësor parësor të Diabetit Mellitus tip 2” 409
30 shtator – 16 tetor 2020 Thumane, Kruje/Trajnim “Trajnim ne QSH Thumane per 2020" 472
28, 29, 30 dhjetor 2020, Tirane "E ardhmja e mamive ne shqiperi. Ekspertet e shendetit theksojne rolin e mamise" 461
28 – 29 dhjetor 2020 Ishem “Perditesimi i njohurive mjekesore per sherbim sa me te mire dhe cilesor ndaj pacienteve” 523
28,30 dhjetor 2020, Lezhe” Perqasjet e reja ne menaxhimin e shendetit mendor ne paciente me Diabet Mellitus”. 887
28 - 29 dhjetor 2020 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore". 864
27 dhjetor 2020 QSH Kutalli “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 607
26 – 27 dhjetor 2020, Gjirokaster/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 578
26 - 27 dhjetor 2020 Tiranë “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“ 761
26 dhjetor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“. 797
23 – 24 dhjetor 2020 Lushnje / Trajnim “Kujdesjet globale kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 640
23 – 24 dhjetor 2020 Durres / Trajnim “Rifreskim dhe perditesim i njohurive mjekesore per nje sherbim sa me te mire ne komunitetin qe mbulon qendra jone “ 508
19,22,24 dhjetor 2020,Puke ” Crregullimet e spektrikt te autizmit ne moshat infantile dhe adoleshentet” 603
19-20 dhjetor 2020 Tirane “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“ 944
19-20 dhjetor 2020 Tirane/Trajnim: “Ndërveprim Profesional "Soft Skills" tek Profesionistët e Shëndetësisë”. 504
19 - 20 dhjetor 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale” 590
19 - 20 dhjetor 2020 Pogradec/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 623
18,21,23 dhjetor 2020,Puke ” Crregullimet e spektrikt te autizmit ne moshat infantile dhe adoleshentet” 582
17 dhjetor 2020 Puke “Edukimi ne vazhdim i infermiereve te spitalit Puke” 488
12 - 13 dhjetor 2020 Tiranë “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“ 1008
14 – 20 dhjetor 2020 QSH 4 Trajnim “Roli infermieror në menaxhimin e pacienteve me COVID-19” 445
12 dhjetor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“. 848
11 - 12 dhjetor 2020/ Tirane/“Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 979
29,31 dhjetor 2020,Lezhe ” Crregullimet e spektrikt te autizmit ne moshat infantile dhe adoleshentet” 903
9-10 dhjetor Tirane, 14-15 dhjetor Vlore, 16-17 dhjetor Shkoder 2020 “TRAJNIM ME PUNONJËSET DHE PUNONJËSIT E SHËNDETËSISË “FUQIZIMI I PËRGJIGJES SË SEKTORIT TË SHËNDETËSISË NDAJ DHUNËS NË FAMILJE E DHUNËS ME BAZË GJINORE” 522
5 – 6 dhjetor 2020 “Çrregullimi i spektrit të Autizmit “. 1127
5 – 6 dhjetor 2020, Tirane/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 878
28 - 30 dhjetor 2020 Vlorë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 7 756
2 - 3 dhjetor 2020 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore". 773
4-5 dhjetor 2020,Shijak” Patologjite ne kujdesin shendetesor paresor me fokus sherbim shendetesor miqesor dhe efikas­”. 442
1 - 31 dhjetor 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1332
1 - 26 dhjetor 2020 QSH Gradishte“Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID 19” 441
30 nentor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“. 865
28 nentor 2020 Sarande/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 632
28 nentor 2020, Tirane / Trajnim “Varesia nga drogerat dhe trajtimi i saj". 637
27 – 28 nentor 2020, Tirane/ Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 605
26 – 27 nentor 2020, Preze / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 554
27 nentor 2020 Trajnim QSH Rashbull “Edukimi ne vazhdim si nje domosdoshmeri e punonjesve te shendetesise” 449
25 nentor - 25 dhjetor 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 648
25 nentor 2020 Shkoder/Trajnim “Sfida ndaj Semundjeve Degjenerative 496
25 nentor 2020 , Shkoder “Sfida ndaj semundjeve gjenerative” 552
24 nentor 2020,QSH Gjepalaj” Perditesimi i njohurive mbi patologjite me frekuente ne QSH Gjepalaj ” 513
22 nentor 2020 Sarande “Demtimet alkoolike te melcise” 582
22 nentor 2020 Sarande “Nryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 588
21 nentor 2020 , Sarande/ Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 503
21 nentor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“. 957
21 - 22 nentor 2020 Kukes/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 689
21 - 22 nentor 2020 Rreshen, Mirdite / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 658
21 nentor 2020,Trajnim Kallmet, Lezhe ” Crregullimet e spektrikt te autizmit ne moshat infantile dhe adoleshentet”. 503
20 - 22 nentor 2020 Vlorë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 7 ” 941
20, 21, 25 nentor 2020 Durres “Perditesimi i njohurive teorike praktike ne sherbimin shendetesor paresor” 492
20 - 21 nentor 2020 Fier,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 724
20 nentor 2020 - 21 qershor 2021 Gjirokaster “Edukim ne Vazhdim per QSH Lunxheri, QSH Antigone, QSH Lazarat - KSHP Rrethi Gjirokaster ” 269
20 , 21 nentor 2020,Tirane” 1. Evolution of oral care and clinical dentistry. New challenges during Covoid 19, 2. Global Health Issues, 3. Kerkim Shkencor dhe Menaxhimi i Barnave ”. 498
20 - 21 nentor 2020 Lac/Seminar "Artriti Reumatoid dhe Diagnostikim, kujdesi post operator te Ca Mamae" 534
20 - 21 nentor 2020 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore". 881
16 - 17 nentor 2020 Lushnje / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 647
18 nentor 2020 - 18 qershor 2021 Gjirokaster “Edukim ne Vazhdim per QSH Cepo, QSH Picar, QSH Odrie- KSHP Rrethi Gjirokaster ” 308
17 nentor 2020 Trajnim QSH Manez dhe Maminas “Pervetesimi dhe rifreskimi I njohurive te reja ne fusha te ndryshme te mjekesise se familjes” 341
15 nentor 2020 Vlore“Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 651
15 nentor 2020 Sarande/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 524
15 nentor 2020 Sarande/Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 617
15 nentor - 15 dhjetor 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1228
14-15 nentor 2020 Korce, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 638
14 – 15 nentor 2020 Baldushk, Tirane/ Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 774
14 nentor 2020 Vlore/Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 595
14 nentor 2020 Vlore/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 500
14 - 15 nentor 2020 Kukes/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 530
14 nentor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“. 721
13 – 14 nentor 2020 Tirane/ Trajnim “Kujdesjet globale kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 801
12-13 nentor 2020 Berat, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 543
12 - 13 nentor 2020 Elbasan "Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale” 654
9-10 nentor Elbasan, 13-14 nentor Korce, 16-17 nentor Elbasan, 20-21 nentor Korce, 23-24 nentor Elbasan, 26-27 Korce, 30 nentor-1 dhjetor Kucove 2020 “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shen 472
10 – 27 nentor 2020 Muhurr “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID 19” 396
9 nentor 2020 Kamez / Trajnim “Cilesia e ofrimit te ofruesve te Sherbimeve Shendetesore". 445
8 nentor 2020 Vlore/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 663
11 nentor 2020 Shkoder “Koordinimi i Qendrave Shendetesore me Qendren Komunitare te Shendetit” 330
7 – 8 nentor 2020, Tropoje/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 570
7 – 8 nentor 2020, Elbasan/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme" 796
7-8 Nentor, 2020 Elbasan/Trajnim“Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme”. 577
7 nentor 2020 Vlore“COVID-19 tek shtatzanat dhe foshnjat.Urgjencat hematologjike” 523
7 – 8 nentor 2020, Tirane/ Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 1426
7 – 8 nentor 2020 Lezhe/Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19”. 672
7 nentor 2020 Gjirokaster "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“. 602
6 - 8 nentor 2020 Korcë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 7 ” 696
6 - 7 nentor 2020 Lushnje / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 532
6 - 7 nentor 2020 Durres “Perqasje Multidisiplinare Vjetore nr 5 dhe Covid” 390
5 nentor 2020 Tirane/Trajnim “Njohja, menaxhimi dhe trajtimi i SarsCov 2/covid 19” 915
5 - 12 nentor 2021 Ballagat/ Trajnim "Paketa bazë e shërbimeve në KSHP dhe roli e detyrat e infermjerëve” 262
3 - 4 nentor 2020 Elbasan "Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 679
1 nentor - 1 dhjetor 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 608
1- 2 nentor 2020 Korce / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 611
1 nentor 2020 Sinje,Berat / Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 489
31/10/2020 Q.SH Nr.3 Berat, 7/11/2020 Q.SH Lapardha, 14/11/2020 Q.SH Velabisht ; 21/11/2020 Q.SH Roshnik ; 5/12/2020 Q.Sh Vertop; 12/12/2020 Q.SH Polican; 19/12/2020 Q.Sh Ura Vajgurore “Politraumat dhe frakturat, konceptet, vleresimi, diagnostifikimi, me 577
31 tetor – 1 nentor 2020, Pogradec / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 803
31 tetor - 1 nentor 2020 Tirane “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 612
31 tetor – 1 nentor 2020 Mirdite/Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19”. 524
31 tetor 2020 Vlore/Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 536
31 tetor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“ 611
31 tetor 2020 Durres/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 532
31 Tetor 2020 Sinje,Berat / Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 473
31 tetor – 1 nentor 2020, Shkoder/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 558
29 – 30 tetor 2020, Tirane/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 691
30 tetor - 1 nentor 2020, Korce /Trajnim per trajnere “Mjekesia e familjes dhe roli kyc i infermierit ne kujdesin holistik ndaj te semureve me semundje kronike” 420
28 dhe 29 tetor 2020 QSH Xhafzotaj, Durres ”Perditesimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta te sherbimit shendetesor paresor te personelit te QSH Xhafzotaj dhe QSH Katund i Ri, Durres 436
27 tetor 2020 Tirane Trajnim / BLSD T ”Basic Life Support Telefonik ”. 768
27 tetor - 4 dhjetor 2020 Fier/Trajnim ““Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 430
26 tetor 2020 QSH 10, Durres /Trajnim "Mjekesia familjare ne kujdesin shendetesor paresor" 417
24-25 tetor 2020 Shkoder / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 1288
24 – 25 tetor 2020, Golem/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 603
24 – 25 tetor 2020 Burrel,/Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19” 636
24 tetor 2020, Vlore/ Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 641
24 tetor 2020 Tirane/Konference: “Trajnimi Multidisiplinar per qelizat staminale: Kriopreservimi dhe terapite e avancuara ”. 356
24 tetor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“. 650
23 tetor 2020 Lezhe / Trajnim “Hepatiti kronik D” 541
23-24 tetor 2020 Elbasan "Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale” 628
23 tetor 2020 , Lezhe/ Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 494
22 tetor 2020 Tirane Trajnim / ”Njohja Menaxhimi dhe Trajtimi i SAarsCov2/Covid-19”. 450
20 tetor 2020 Tirane Trajnim / BLSD T ”Basic Life Support Telefonik ” 630
22 tetor 2020 Tirane/Trajnim “Njohja, menaxhimi dhe trajtimi i SarsCov 2/covid 19” 492
20 tetor – 20 nentor 2020 Trajnim QSH Roskovec “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19 373
17 – 18 tetor 2020 Shkoder,/Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19” 772
17 tetor 2020 Durres/Trajnim “Crregullimet e gjumit, demenca dhe parkinsoni” 583
19 tetor – 9 nentor 2020 Patos/Trajnim Grup Kolegësh të mjekëve dhe infermjereve te QSH Patos lidhur me "Standardet bazike të cilësisë për akreditimin e institucioneve të kujdesit shëndetësor parësor” 334
17 - 18 tetor 2020 Tiranë “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 646
17-18 tetor 2020 Pogradec / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 899
17 tetor 2020 Fier/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 559
17 tetor 2020 Lushnje/Trajnim “Demenca dhe parkinsoni” 540
17 tetor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“ 680
17 tetor 2020 Lushnje/Trajnim “Koronavirusi dhe virozat stinore” 533
17-18 tetor 2020 QSH V.Dejes,Shkoder Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 486
17 - 18 tetor 2020/ Tirane/“Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 738
17 - 18 tetor 2020 Tirane “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 627
16 tetor 2020 Mamurras “ Planifikimi Familjar i integruar“ 512
16 tetor-20 nentor Frakull /Grup rishikimi ndërmjet infermiereve të QSH Frakull lidhur me “Roli I ekipit te mjekesise se familjes ne parandalimin dhe kontrollin e Covid 19” 385
14 tetor 2020 Tirane Trajnim / " Njohuri mbi Elektrokardiogramen, EKG”. 716
13 tetor 2020 Tirane Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Defibrilation”. 653
12-13 Tetor 2020 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore". 566
12-13 tetor Cerrik, 19-20 tetor Belash, 26-27 tetor Elbasan 2020 “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor” 576
12-13-14-15-16-17 tetor 2020 Tepelenë, 19-20-21-22-23-24 tetor 2020 Përmet /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 573
10 – 11 tetor 2020, Maqellare, Peshkopi/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 518
10 - 11 tetor 2020 Tirane “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 786
10 tetor 2020 Durres /Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 637
10 tetor 2020 Korce / Trajnim “Hepatiti kronik D” 568
10 tetor 2020 Fier/Trajnim “Crregullimet e gjumit, demenca dhe parkinsoni” 600
10 tetor 2020 , Lushnje/ Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 549
9 tetor 2020 Vlore/Trajnim “Te rrisim ndergjegjesimin e te fuqizojme specialistet e shendetit publik per nje sherbim me profesional e me cilesor ndaj personave dhe femijeve intersex” 587
9 Tetor 2020 Lezhe/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 684
8 - 9 tetor Lushnje, 16 - 17 tetor Roskovec, 23 - 24 tetor Fier, 29 - 30 Lushnje 2020 “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 605
8 - 9 tetor 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale” 552
8 Tetor 2020 Lac/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 577
7 tetor 2020 Tirane Trajnim / " Njohuri mbi Elektrokardiogramen, EKG”. 764
7 tetor – 11 nentor 2020 QSH Portez, Fier Trajnim “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 363
6 Tetor 2020 Rreshen/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 538
5 Tetor 2020 Rreshen/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 592
3 tetor Peshkopi, 10 tetor Bulqize, 16 tetor Burrel, 17 tetor Erseke, 24 tetor Pogradec, 31 tetor Bilisht, 4 nentor Peshkopi, 13 nentor Bulqize, 20 nentor Burrel, 11 dhjetor Peshkopi, 18 dhjetor Bulqize, 25 dhjetor Burrel 2020/ Seminar "Menaxhimi infermi 599
3 – 4 tetor 2020 Kruje,/Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19” 767
3-4 tetor Korce, 5-6 tetor Berat, 7-8 tetor Lushnje, 10-11 tetor Peshkopi 2020 , Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 604
3 dhe 4 tetor 2020 Tiranë “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1021
3,4 tetor Korce, 10 tetor Gjirokaster, 11 tetor Sarande, 17 Tetor Kavaje 2020 Leksion / “Semundjet gastro-intestinale ne moshen pediatrike dhe te adultit dhe trajtimi i tyre”. 574
3 – 4 tetor 2020, Has/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 555
3 tetor 2020 Gjirokaster /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 511
3 tetor 2020 Durres/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 549
3 tetor 2020 Durres /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 597
3 tetor 2020, Lushnje/ Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 801
3 tetor 2020 Fier/Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 517
2 - 3 tetor 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 526
2 tetor 2020 Durres/Trajnim “Te rrisim ndergjegjesimin e te fuqizojme specialistet e shendetit publik per nje sherbim me profesional e me cilesor ndaj personave dhe femijeve intersex” 506
1 tetor – 30 dhjetor 2020 QSH BathoreTiranë/ Seminar “Trajnim per personelin e Q.SH. Bathore 2020” 318
30 Shtator-01 Tetor 2020 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore" 491
28 dhe 29 shtator 2020 / Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 926
27 - 28 Shtator 2020 Kavaje, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 675
8 shtator – 29 dhjetor 2020, Tirane / Trajnim ”Cikel leksionesh per personelin infermieror” 382
26 - 27 shtator 2020 Kavaje/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 669
26 - 27 shtator 2020 Tirane / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 801
26 shtator 2020/ Vlore /Seminar “Te rejat bashkekohore ne menaxhimin e shendetit oral”. 1754
shtator 2020-shkurt 2021 online/ Trajnim ““Një modul trajnimi për zbatimin e reformës së aftesisë së kufizuar dhe ngritja e kapaciteteve të mjekeve dhe administratorëve social për vlererësimin bio-psiko-social të personave me aftësi të kufizuar”.“ 364
26 shtator 2020 Lushnje/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 571
26 shtator 2020 Lushnje/Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 594
26 shtator 2020, Fier/ Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 566
26 shtator 2020 Durres/Trajnim “Crregullimet e gjumit, demenca dhe parkinsoni” 909
25 - 26 Shtator 2020 Lushnje, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 594
25 dhe 26 shtator 2020 / Fier “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 847
25 - 26 shtator 2020 Durres /Trajnim “Perditesimi i njohurive mbi patologjite me frekuente ne QSH nr 7 ” 477
23 dhe 24 shtator 2020 / Perrenjas “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 622
23 shtator 2020 , Lushnje/ Trajnim “Osteoartriti dhe Spondilioartropatite” 439
22 - 23 Shtator 2020 Shkoder, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 580
29 shtator – 14 nentor 2020 Trajnim QSH Bulqize “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 389
20 shtator - 20 tetor 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 692
20 - 21 Shtator 2020 Fier, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 550
19 shtator 2020 Durres/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 878
19 – 20 shtator 2020, Berzhite/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 563
19 shtator 2020 Fier / Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 753
19 shtator 2020 Fier/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 713
18-19 Shtator 2020 Kamez, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 674
17 dhe 18 shtator 2020 / Librazhd “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 699
14 dhe 15 shtator 2020 / Ballsh “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 668
16 shtator 2020 /Kukës. “Edukimi ne Vazhdim per infermieret e Spitalit Rajonal Kukes”. 418
14 shtator – 21 dhjetor 2020 /Tirane, “Cikel leksionesh per personelin Infermieror” 821
14 shtator - 27 nentor 2020, Lushnje/ Trajnim " Standardet bazike te cilesise per akreditimin e institucioneve te KShP" 432
14 shtator - 19 tetor 2020 QSH Dushk“Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID 19” 332
13-14 Shtator 2020 Shkoder, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 832
12 – 13 shtator 2020, Lac / Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 709
12 shtator 2020, Durres / Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 883
2 shtator - 1 tetor 2020 QSH Klos “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID 19” 326
12 shtator 2020 Korce/Trajnim “Crregullimet e gjumit, demenca dhe parkinsoni” 729
1 shtator - 6 tetor 2020 QSH nr 3 Fier“Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID 19” 361
12 shtator 2020 / Tirane“Edukimi i pacientit”. 532
11 shtator – 11 dhjetor 2020 Aranitas/Mallakaster “Grup kolegësh ndërmjet Mjekëve dhe Infermjerëve të QSH Aranitas dhe mjek familje QSh Greshice lidhur me Standardet bazike të cilësisë për akreditimin dhe institucioneve” të kujdesit shëndetësor parësor” 395
11-12 Shtator 2020 Lezhe, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 741
11 – 12 shtator 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 690
10 shtator - 10 tetor 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 790
10-11 Shtator 2020 Durres, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 779
10 shtator 2020 /Kukës. “Edukimi ne Vazhdim per mjeket dhe farmacistet e Spitalit Rajonal Kukes”. 418
10 - 25 shtator 2020 QSH Roskovec Trajnim “Standartet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor” 426
10 dhe 11 shtator 2020 / Gramsh “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor” 647
shtator - dhjetor 2020 /Kruje. “Edukimi ne Vazhdim per Spitalin Kruje”. 426
5 – 6 shtator 2020, Lezhe / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 729
5-6 shtator 2020 Fier, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 727
5 shtator 2020 Durres/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 719
3 shtator - 14 tetor 2020 QSH Burrel / “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 469
4-5 shtator 2020 Lac "Vaksinimi femijeve 0-14 vjec. Bazat ECO klinike dhe interpretimi i tyre" 457
5 shtator 2020 Korce/Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 693
5 shtator 2020 Durres /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 710
29-30 Gusht 2020, Burrel / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 721
31.08.2020, 18.09.2020, 30.09.2020, 16.10.2020, 30.10.2020 /Grup rishikimi ndërmjet infermiereve të QSH Lis lidhur me “Covid 19 dhe roli i ekipit te mjekesise se familjes” 1002
29 – 30 gusht 2020 Kamez /Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19”. 732
27 - 28 gusht 2020/ Tirane/“Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 1072
27 – 28 gusht 2020, Durres / Trajnim “Trajnimi i personelit mjekesor ne menaxhimin e urgjencave mjekesore” 544
24 - 25 gusht QSH Lezhë, 27 gusht QSH Shengjin, 28 gusht QSH Fishte, 29 gusht QSH Zejmen 2020 / Seminar/ "Përkujdesjet infermierore" 816
25 gusht – 27 shtator 2020 QSH Rukaj / “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 484
25 gusht-27 shtator 2020,QSH Suc ”Grupin e Kolegëve ndërmjet Mjekëve dhe Infermierëve të QSH SUC lidhur me “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 385
22 – 23 gusht 2020, Peshkopi / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 725
27 gusht - 30 shtator 2020 “Edukimi në vazhdim 2020 për stafin mjeksor dhe infermieror të QSH. Nr.3 Vlorë” 328
22-23 gusht Belesh, 29 gusht Perrenjas, 6-7 shtator Permet 2020 Leksion / “Semundjet gastro-intestinale ne moshen pediatrike dhe te adultit dhe trajtimi i tyre”. 751
22 – 23 gusht 2020 Tirane /Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19”. 1006
19 dhe 20 gusht 2020 / Vlore “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 760
15 gusht 2020 Elbasan/Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 926
15 – 16 gusht 2020, Lezhe / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 717
14 – 15 gusht 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 778
8 gusht 2020 , Korce / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 805
08-09 Gusht 2020, Vlore / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 849
05-06 Gusht 2020, Gjirokaster /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 841
1 – 7 – 8 gusht 2020 Elbasan , Gramsh , Rrogozhine Leksion / “Semundjet gastro-intestinale ne moshen pediatrike dhe te adultit dhe trajtimi i tyre”. 722
01-02 Gusht 2020, Fier / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 844
30 korrik- 30 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 992
1 gusht 2020 Elbasan/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 802
1 gusht 2020 Durres/Trajnim “Crregullimet e gjumit, demenca dhe parkinsoni” 779
1 gusht 2020 Durres/Trajnim “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjeksore ” 773
29 - 30 korrik 2020 / Peqin “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 810
29 - 30 korrik 2020 Librazhd / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 785
27-28 korrik 2020 Berat, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 880
29 korrik 2020, Vlore /Leksione te hapura“Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 849
28 korrik 2020, Durres /Leksione te hapura“Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 899
27 korrik 2020, Shkoder /Leksione te hapura“Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 843
26 - 27 korrik 2020, Bulqize / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor 773
25 korrik- 25 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 783
26 korrik 2020 Korce /Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 796
25 korrik 2020 Durres /Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 815
25 korrik 2020 Elbasan /Trajnim “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 770
25-26 korrik 2020 Fushe Kruje, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 829
25 korrik 2020 Elbasan/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 737
25 korrik 2020, Korce / Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 793
25-26 korrik 2020 Vlore / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 1272
25 – 26 korrik 2020, Korce / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 725
25 – 26 korrik 2020, Lushnje / Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 678
23-24 korrik 2020 QSH 2 Durres. Trajnim “Edukimi në vazhdim si nje domosdoshmeri e punonjesve te shendetesise per QSH 2 Durres “ 796
25 – 26 korrik 2020, Vlore /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 843
17 korrik – 17 gusht 2020 Tirane “Kurs i aplikuar i egzaminimeve te ekografise diagnostike” 595
27 - 28 Mars, 3 - 18 Prill 2020 Tirane/ Trajnim “Trajnim per ekografine abdominale, per mjeket specialiste te Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise se Veriut" 1042
21, 22, 28, 29 Mars 2020 Trajnim “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 1348
24 - 25 korrik 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 887
14 dhe 15 mars 2020, Gjirokaster / Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 988
24-25 korrik 2020 Gramsh “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 843
6 dhe 7 mars 2020 Lac “HTA ne kujdesin shendetesor paresor, bazuar ne faktet shkencore me te fundit. Autizmi Infantil, diagnostikimi i tij i hershem” 1160
24 korrik 2020, Tirane/Leksione te hapura “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 673
6 - 7 Mars 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 1090
prill – dhjetor 2020 Korce: “Aktivitete te edukimit ne vazhdim”. 436
22-23 korrik 2020 Mallakaster, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 693
29 shkurt – 1 mars 2020, Gjirokaster / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 1133
22 korrik 2020, Tirane/Leksione te hapura “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 879
29 shkurt 2020, Trajnim “Aparati paletal expander ben nje korrigjim te shpejte dhe efektive te difektit trasversal”. 1127
21 – 22 korrik 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 781
14 - 15 Mars 2020/ Tirane/“Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 1512
20 korrik- 20 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 866
28 - 29 shkurt 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 1315
20-21 korrik 2020 Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 987
27 - 28 shkurt, 5 – 6 mars 2020 Korce,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 1475
20-21 korrik 2020 Kukes, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 864
27 – 28 shkurt dhe 3 – 5 mars 2020 Tirane / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 1281
19 korrik 2020 , Korce / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 801
27 shkurt 2020,Tirane/ Seminar “Nutricioni si element thelbesor ne parandalimin dhe trajtimin e patologjive shendetesore”. 1384
18 - 19 korrik 2020 Pogradec / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 801
27 shkurt 2020 Tirane/Seminar ” Dhimbja si ankesa me e shpejte”. 1092
18 - 19 korrik 2020, Lushnje / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 873
22 – 23 shkurt 2020, Tirane / “Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 2302
18 korrik 2020 Elbasan “Nryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 940
22 – 23 shkurt 2020 Pogradec / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 1038
18 korrik 2020 Korce /Trajnim “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 840
22 - 23 shkurt 2020, Kucove / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 932
18 korrik 2020 Elbasan “Demtimet alkoolike te melcise” 927
22 shkurt 2020, Tirane/Trajnim “Perdorimi i teknilogjise magneto dinamike ne kirurgjine orale dhe implantare”. 1003
18 korrik 2020 Korce/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 765
15 dhe 16 shkurt 2020 Divjake / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 1021
18-19 korrik 2020 Pogradec, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 807
14 - 15 shkurt 2020 Pogradec /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je” 1081
18 - 19 korrik 2020 Korce / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 1342
14 shkurt 2020 Tirane Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Defibrilation”. 1089
18 korrik – 22 gusht 2020 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet mjekeve dhe infermiereve të QSH Ballagat Lushnje lidhur me “Roli I ekipit te mjekesise se familjes ne parandalimin dhe kontrollin e Covid 19” 927
8 – 9 shkurt 2020, Korce / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 1086
18 korrik 2020 Korce / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 820
8 dhe 9 shkurt 2020, Elbasan / Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 1126
18 korrik 2020 Durres/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 828
Shkurt - dhjetor 2020, Berat / Trajnim “Edukimi ne vazhdim per Spitalin Rajonal Berat” 1048
17 – 18 korrik 2020, Delvine / Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 881
8 shkurt 2020 Tirane / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore.” 1464
8 shkurt 2020 Seminar ” Dhimbja si ankesa me e shpejte”. 1033
17 korrik 2020, Fier/Leksione te hapura “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 914
6 dhe 7 shkurt 2020 Skrapar, 10 dhe 11 shkurt 2020 Elbasan, 12 dhe 13 shkurt 2020 Puke, 10 dhe 11 mars 2020 Peshkopi “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 1180
17-18 korrik 2020 Puke “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor” 823
7 shkurt 2020 Vlore Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Defibrilation”. 971
16 korrik 2020, Tirane /Leksione te hapura/ “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 943
2 shkurt 2020, Pogradec /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 928
16 – 17 korrik 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 892
1 dhe 2 shkurt 2020, Korce / Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 984
15 korrik- 15 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 1017
1 dhe 2 shkurt 2020 Tiranë “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1098
15 korrik 2020,Tirane / Trajnim / Programi EU-MED. Shkathtesite e komunikimit ne fushen e mjekesise ” 880
1 - 2 shkurt 2020 Tirane/ Trajnim “Trauma dhe Neurobiologjia si baze e bullizmit, cyberbullizmit dhe rrezikshmerite e lidhura me teknologjite e reja”. 1019
15-16 korrik 2020 Kavaje, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 868
1 dhe 2 shkurt 2020 Durres / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 917
1 - 2 shkurt 2020 Tirane/Konference: “Lidershipi ne Shendetesi”. 970
15 korrik 2020, Elbasan /Leksione te hapura/ “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 921
1 shkurt 2020 Tirane / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore.” 1081
15 korrik 2020 Lushnje / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 816
31 janar - 7 mars 2020 Burrel “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesje teknike, mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne”. 815
13-14 korrik 2020 Delvine/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 781
31 janar – 1 shkurt 2020 Tiranë/ “Kongresi i VII i onkologjise, pervoje dhe risi ne onkogjinekologji ”. 819
12-13 korrik 2020 Berat, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 872
30 janar - 5 mars 2020 Fier “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesje teknike, mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne”. 852
12 korrik 2020 Korce /Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 887
29 janar 2020 Fier, 4 shkurt 20120 Korce, 19 mars 2020 Gjirokaster /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 926
11 – 12 korrik 2020 QSH Laprake, Tirane /Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19”. 807
29 janar 2020 Tirane / Trajnim ”Role of the CT in head injurises”. 794
11 – 12 korrik 2020, Erseke /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 855
29 Janar 2020,Tirane/ Seminar “Role of the CT in head injuries”. 884
11 korrik 2020 Korce /Trajnim “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 857
25-26 Janar, 2020 Mirdite, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 1030
11 – 12 korrik 2020, Korce / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 909
25 janar Peqin, 1 shkurt Berat, 8 shkurt Librazhd 2020/ “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 1050
shkurt mars 2020 Berat / Trajnim “Edukimi ne vazhdim i mjekeve dhe infermiereve te Spitalit Rajonal Berat 2020 “ 307
11 - 12 korrik 2020 Bilisht / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 1328
24 – 25 janar 2020 Bathore Kamez / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 870
11-12 korrik 2020 Sarande/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 740
24 Janar 2020 Durres / Trajnim "Kirurgjia dhe kujdesi perioperator" 788
11 korrik 2020 Korce /Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 747
23 – 24 janar, 30 – 31 janar 13 – 14 shkurt, 20 - 21 shkurt 2020 Elbansan,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 1004
10 korrik Tirane, 17 korrik Fier, 24 Korrik Vlore, 30 korrik Shkoder, 2 shtator Gjirokaster, 9 shtator Lezhe, 16 shtator Elbasan, 18 shtator Korce, 30 shtator Tirane, 7 tetor Berat, 14 tetor Diber, 21 tetor Kukes 2020 /Trajnim “Te rrisim ndergjegjesimin e 879
24 – 25 janar 2020 Tirane/Trajnim “2D Lingual-metoda e thjeshtesuar indirekte” . 783
11 korrik 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 881
18 janar 2020, Bilisht /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 856
11 korrik 2020 Durres /Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 830
18 - 19 Janar 2020, Tirane/ Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 1099
11 korrik 2020 Durres /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 862
18-19 Janar, 2020 Tirane, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 1136
10 korrik- 10 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 886
13 – 17 janar 2020 Shkoder /“Trajnim per sistemin e-referimit ne funksin te informatizimit te te dhenave personale qe paraqiten ne urgjence” 841
10-11 korrik 2020 Skrapar “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor” 756
11, 18, 25 janar 2020 e ne vazhdim Trajnim “Trajnim per sherbimet on-line eAlbania”. 864
10 korrik - 16 tetor 2020 Permet “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhuesne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet 773
E enjtja e fundit e cdo muaji 2019 Tirane : “Edukimi ne vazhdim i Qendres Shendetesore te Specialiteteve nr 1 Tirane” 678
9 korrik - 15 tetor 2020 Gjirokaster “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhuesne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet 731
20 dhjetor 2019 / Durres, “Konferenca e III Menaxhim i avancuar i traumes”. 792
9-10 korrik 2020 2020, Tirane / “Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 918
14 dhjetor 2019 Tirane “Infermiere/Mamite dhe roli i tyre per te permbushur nevojat fizike, emocionale dhe psikologjike te nje nene gjate gjithe shtatezanise ne lindje dhe paslindje”. 714
9 korrik 2020 Durres ” Diagnostikimi dhe menaxhimi pathologjive te ndryshme te kujesit paresor”. 932
6, 7, 13, 14 dhjetor 2019 Shkoder “Edukimi i personelit shendetesor dhe perditesimi i njohurivembi tema te ndryshme per QSH 4” 681
7 – 8 korrik 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 733
gjate 2019, Tirane / “Cikel Seminaresh per psikologe, punonjes sociale dhe profesioniste te QSUT”. 771
5 korrik- 5 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 897
4 – 5 korrik 2020, Tirane / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 995
2, 5, 9, 12 dhjetor 2019, Tirane / “Cikel Seminaresh per personelin farmacist”. 743
4-5 korrik 2020 Kukes, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 806
25 nentor, 20 dhjetor 2019, Tirane / “Workshop per stafin psikosocial QSUT”. 735
4 - 5 korrik 2020 Korce / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 1031
29 - 30 Tetor 2019, Kukes/ Trajnim “Kanceri i gjirit dhe kujdesi infermieror tek te semuret me kancer te gjirit" 806
4 – 5 korrik 2020, Sarande / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 790
2 mars ne vazhdim 2019 Tirane, “Infermiere/Mami dhe roli i tyre per te permbushur nevojat fizike, emocionale dhe patologjike te nje nene gjate gjithe shtatezanise ne lindje dhe pas lindjes 657
4 - 5 korrik 2020 Elbasan / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 845
4 korrik 2020, Durres / Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 885
4 korrik 2020 Korce /Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 782
3, 10, 17, 24, 31 korrik dhe 7 gusht 2020 Kuman Trajnim “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 832
2 - 3 korrik 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 799
30 qershor – 30 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 1086
30 qershor - 1 korrik 2020 Delvine, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 741
30 qershor – 1 korrik 2020 Elbasan / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 884
28 - 29 qershor 2020 Tepelene, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 732
29 qershor 2020, Tirane / “”Asistenca infermierore tek pacientet me Covid19. Instruksiinet mbi perdorimin e paisjeve personale mbrojtese (PPE) 703
28 qershor 2020 Skrapar / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 782
28 qershor 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja 787
27 dhe 28 qershor 2020, Gjirokaster/ Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 797
27 – 28 qershor 2020, Tirane / “Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 1093
27 qershor 2020 Lushnje / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 794
27 qershor 2020 Korce /Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 662
26 qershor 2020 Lezhe / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 837
26 qershor 2020, Durres /Leksion “Obeziteti dhe alternativat moderne te trajnimit”. 796
25 - 27 qershor 2020 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder” 662
22 qershor 2020 Mamurras “ Crregullimet e ankthit, stresi, crregullimet obsesivo kompulsiv dhe menaxhimi i tyre“. 738
20 qershor – 20 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 957
20 – 21 qershor 2020 Fushe - Arrez / Trajnim “Kujdesjet globale kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 766
20 - 21 qershor 2020 Tepelene Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 806
20 – 21 qershor 2020 “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 894
20 – 21 qershor 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 894
17 – 18 qershor 2020, Erseke / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 771
15 qershor – 15 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 1020
14 – 15 qershor 2020 Korce / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 870
13-14 Qershor 2020 Tirane, 20-21 Qershor 2020 Korce, 27-28 Qershor 2020 Lezhe/ Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 1897
13 – 14 qershor 2020, Burrel Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 967
13 qershor 2020, Korce / Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 868
12 – 13 qershor 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja 919
10 qershor – 10 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 996
8 - 9 qershor 2020 Skrapar, 12 - 13 qershor 2020 Devoll / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre ” 817
7 - 8 qershor 2020 Pogradec / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 826
5 qershor – 5 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1298
11 – 12 prill 2020, Tirane / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 824
3 prill 2020 , “Current Clinik Challenge in Lung Cancer Algorithm in Albania” 883
2-3-4 Prill 2020 ,Tirane/ “Kongresi i 5 mjekesor multidisilinar ne Shqiperi”. 952
5 - 20 prill 2020 Aranitas/Grup rishikimi ndërmjet mjekeve dhe infermiereve të QSH Aranitas 2020” 366
1 dhe 2 prill 2020 Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 1190
28 - 29 mars 2020, Pogradec / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 885
28 – 29 mars 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 1156
22, 23 mars 2020 Krume Has te Kukesit “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 929
21 – 22 mars 2020, Burrel Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 975
20 - 21 mars 2020 Korce /Trajnim “Informimi dhe ndergjegjesimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e kontrollit baze te popullates 35 – 70 vjec” 899
20 mars 2020 / Patos “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 929
14 - 15 mars 2020, Malesi e Madhe / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 911
14 – 15 mars 2020 Pogradec / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 920
13 mars 2020 / Lezhe “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 919
11 mars 2020 Tiranë/Seminar “Menaxhimi i demtimeve traumatike te nervave periferike “. 1091
10 mars 2020 / Devoll “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 891
7 mars 2020 Tirane/Konference ” Sfidat e reja ne trajtimet alternarive”. 1095
5 mars 2020 Rreshen /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 871
Gjate 2020 , Permet / Trajnim “Trajnimi Personelit te institucionit per urgjencat kryesore mjekesore” 816
20 nentor 2019 – 20 mars 2020 Gjirokaster “Seminare dhe Trajnime profesionale QSH Lunxheri/QSH Antigone/QSH Lazarat KSHP Rrethi Gjirokaster” . 658
18 nentor 2019 – 18 mars 2020 Gjirokaster “Seminare dhe Trajnime profesionale QSH Cepo/QSH Picar/QSH Odrie KSHP Rrethi Gjirokaster” . 588
14 nentor 2019 – 12 mars 2020 Gjirokaster “Seminare dhe Trajnime profesionale ne QSH Gjirokaster” . 642
9 mars, 26-27 nentor 2020 Fier / Trajnim “Edukimi ne vazhdim i mjekeve dhe infermiereve te Spitalit Rajonal Fier 2020 “ 290
1 nentor 2019 Tirane /Konference “Roli i vitaminave ne organizem, rendesia dhe ndergjegjesimi per perdorimin efektiv te tyre” 658
1 nentor 2019,Trajnim ” Roli i vitaminave ne organizem, rendesia dhe ndergjegjesismi per perdorimin efektiv te tyre”. 585
nentor 2019 - mars 2020 Libofshe, Fier “Grup rishikimi ndermjet mjekeve te familjes dhe infermiereve te QSH Libofshe, Fier lidhur me Menaxhimin e Hipertensionit Arterial nga ekipi i mjekeve te familjes” 629
13 Prill 2019 Trajnim “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 1327