slogan7-al

Viti 2014

Nëntor, Dhjetor 2014 Durrës, Lezhë, Shkodër dhe Janar, Shkurt 2015 Fier, Vlore, Berat, Korcë, Elbasan/Trajnim “Konceptet bazë mbi cilesinë dhe Sigurinë e Kujdesit Shëndetësor. Procesi i Akreditimit, Vetvlerësimi i Standarteve Spitalore” 3943
26,27,29,30 Dhjetor 2014,Skrapar,Corovode /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 3933
26,27,29,30 Dhjetor 2014 Kukes /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 3900
26,27,29,30 Dhjetor 2014 dhe 05-16 Janar 2015, Shkoder, Malesi e madhe /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 3792
26 Dhjetor 2014 /Konference. “Perzgjedhja e Antipsikotikeve ne protokollet e Trajtimit”. 2443
24,26,27,29,30 Dhjetor 2014 dhe 05-09 Janar 2015, Vlore /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 3521
24 Dhjetor 2014, Workshop “International Hypospadias Workshop Live Surgeries with Prof. Ahmet Hadidi”. 3549
24,26,27,29,30 Dhjetor 2014 dhe 05-09 Janar Fier 2015, Mallakaster 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2693
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 3095
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 2959
23 Dhjetor 2014 “Konfereca 4 e Reumatologjisë Shqiptare” 2459
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 3539
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 3012
20-21 dhjetor 2014, Tiranë Konferencë “Mjekësia e Emergjencës”. 4323
20 Dhjetor 2014 “Konferenca per kerkimin shkencor ne Shendetesi”. 4339
20 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 2775
20 Dhjetor 2014 “Konferenca e VI Kombëtare Dermatologji Veronologji”. 4403
20 Dhjetor 2014 “Implementimi i Udherrefyesve te rinj te ESC.: 2014 ESC/ESA”. 2228
19 Dhjetor 2014 “Konferenca e Dhjetorit Pneumologji”. 3415
19 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 2698
19 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 2665
19 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 2809
19 Dhjetor 2014 “Dhimja e Gjoksit dhe Menaxhimi i saj ne Urgjence”. 3515
19 Dhjetor 2014 Durrës ” Konferenca e VI infermieristike”. 2868
18 Dhjetor 2014 /Trajnim online. “Sindromi Diarreik shumë i hasur nga mjekët dhe shpeshherë i keqtrajtuar”. 1988
15 – 19, 22-27 Dhjetor 2014 Paskuqan, Baldushk,Zallbastar,Zallherr. /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1676
15-19, 22-27 Dhjetor 2014,QSH nga komunat Berat,Qsh qytetit Berat, Qsh Kucove /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2635
15 – 19, 22-27 Dhjetor 2014 Dajt, Selitë, Shëngjergj, Shkozë, Sauk, Q. Studenti, Bërzhitë, Petrelë, Farkë, Krrabë/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2823
15 – 19, 22-27 Dhjetor 2014 Durrës, Kavajë, Krujë, Fush-Krujë/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1760
13 Dhjetor 2014 Tiranë . “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 2102
Dhjetor 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2420
13 dhjetor 2014, Elbasan Trajnim “ BLS-D ”. 2680
12-14 Dhjetor, Kongresi i II shqiptar i psikoterapisë "Psikoterapia si mjet parandalimi, trajtimi dhe integrimi social" 3071
12-13 dhjetor 2014, Tiranë Konferencë “ Crregullimet e Humorit ”. 2618
12- 13 Dhjetor 2014, Tiranë Trajnim “Farmacisti dhe farmaceutika në ditët e sotme .” 2634
12 Dhjetor 2014 “Kursi i Edukimit ne Vazhdim i CEEA-ESA” 2332
12 Dhjetor 2014, “Konferenca Shkencore Ndërkombëtare mbi Kirurgjinë rikonstruktive të fytyrës” 4216
11 -13 dhjetor 2014 Edukimi në Vazhdim i Mjekëve dhe Farmacistëve për të rejat në trajtimin e patologjive bazë, preparatet e reja, dozat , kombinimet dhe efektet anësore. ELBASAN. 3171
9 - 27 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 2022
9 - 20 Dhjetor 2014 Tiranë , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 1898
9 - 20 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1973
9 - 27 Dhjetor - 2014 Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit” 2009
9-12 Dhjetor ,15-19 dhe 22-26 Dhjetor 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2185
9-12 Dhjetor dhe 15-19 Dhjetor 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2053
9 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1999
8 Dhjetor 2014 /Workshop. “Kurs i avancuar i Elektrokardiogramës në Ambjentin e Urgjencës”. 2041
8 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 2041
8 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 2145
8 Dhjetor 2014 ” Në shërbim te rritjes cilësore në dentistri”. 2825
8 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 2149
6,7,13,14,20 Dhjetor 2014 Durrës /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 3169
6-7 Dhjetor 2014, “Human Taping-Moduli 1” 3470
6 Dhjetor 2014 Seminar ”Deformimet Dento-Skeletike”. 3676
5 Dhjetor, ONLINE Dëmtimet në punë, parandalimi pas ekspozimit në personelin shëndetësor, 2139
5 Dhjetor 2014 “Identifikimi i barrierrave në Testimin dhe këshillimin për HIV/AIDS. 1702
5 Dhjetor 2014 Vlorë ” Trajnim mbi disa Patologji Baze Në Kujdesin Shëndetësor Parësor”. 2524
5,6,7 Dhjetor 2014 Trajnim “Efekti Biologjik i Kurimit” 2403
4-22 Dhjetor 2014 Tiranë/ Trajnim “Interpretimi i EKG-se dhe Grafise se Kraharorit ne kujdes Primar” 3553
4-5 Dhjetor 2014 Tirane, Konference “Zhvillimi i kapaciteteve te Lidershipit te Traumes dhe Urgjences Mjekesore“. 2529
4 dhjetor 2014 “Shëndeti mendor në Shqipëri ”. 3603
3-6 Dhjetor dhe 9-13 Dhjetor 2014 dhe 9-13 Dhjetor Tiranë 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1660
2 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 2754
1 – 5 dhe 9-12 Dhjetor Korcë 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2060
1 – 4, 2-5, 8-12 Dhjetor 2014 Tiranë /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2136
1-20 Dhjetor 2014, Tiranë/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne Menaxhimin e integruar te shendetit ; Menaxhimin e Projekteve dhe Sistemeve te informacionit ne Shendet Publik.” platforma trajnimit : www.srcit.org 3174
1-20 Dhjetor 2014, Tiranë/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.”platforma trajnimit : www.srcit.org 2363
1 Dhjetor 2014 Konferencë ” Të rejat shkencore në fushat e aplikuara FSHMT”. 2865
Nëntor, Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 2773
27 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 3128
27 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 2772
27 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 2535
25 Nëntor 2014, Trajnim “Trajnim online për profesionistët e farmacisë .” 2946
24 – 27 Nëntor Korcë 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1779
24-26 Nëntor 2014, Trajnim “Menaxhimi i programeve depistuese per Kancerin e Qafës sës Mitrës, Kancerin e gjirit, dhe Kancerit Kolorektal”, 2127
24 nëntor - 19 dhjetor 2014. Përqasje Multi-Profesionale në trajtimin e dhimbjes. 2905
24 Nëntor - 8 Dhjetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore ” . 1712
Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë 3611
23 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Temat: “Semundja Reumatizmale”, “Dhimbja e mesit” 1940
22 Nëntor dhe 5, 6 Dhjetor 2014, Elbasan Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “. 2954
21-22 nëntor 2014 Konferenca e 20-t ë Kombëtare Dentare. 3320
21,26, Nëntor dhe 2 Dhjetor, 2014 Vlorë, Durres, Shkoder “Infeksionet Vaginale dhe menometrorrhagia”. 3432
21 Nentor - 08 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 2110
20 Nëntor, Kruje/Trajnim "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 2238
19-25 dhe 22- 27 Nëntor Lushnjë, 20- 26 Nëntor Divjakë-Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Kujdesi Infermieror” . 3056
19 Nëntor 2014 Dita botërore e SPOK. 1. Azhornim me të rejat e GOLD 2014. 2. Astma & COPD overlap syndrom. 3. Provat respiratore funksionale. 4. Spirometria . 5 Ndikimi pirjes duhanit dhe ndotjes ne sëmundjen e SPOK-t . 3049
17 Nëntor - 6 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 2018
17-20 Nëntor 2014 Pogradec. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. 2447
17-21 Nëntor 2014, Trajnim “Kurs Formimi mbi Metoden MEZIERES” 2924
16,17 Nëntor 2014 “Psiko Trauma – Raste të vecanta “ . 3219
16 Nëntor 2014 Trajnim “Probleme të rëndësishme dermatologjike në kujdesin shëndetësor parësor” 3295
16 Nëntor 2014 Tiranë/ Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 2697
15 Nëntor 2014 “Kanceri kolorektal: Pikëpamje të reja të diagnostikimit, trajtimit dhe parandalimit: Cili ështe vëndi yne...” 3200
24 Nëntor, Trajnim “Aftësitë komunikuese në kujdesin shëndetësor parësor” 2420
15 nëntor 2014 Korcë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 2106
14 Nëntor, Tiranë/Konferencë. Konferenca e 15-të e Shoqatës pediatrike shqiptare me pjesëmarrje ndërkombëtare. 5332
13 Nëntor 2014, “Leksione të hapura për Diabetin”. 3427
12-17 Nëntor 2014 Pogradec, Erseke/Trajnim. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. 2703
12,13,14,15,16 Nëntor, Tiranë/ Trajnim “Menaxhimi i integruar i shëndetit;Menaxhimi i projekteve të sistemeve të informacioni në shëndetit publik” 2476
11 nëntor 2014 Durrës. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 2281
8,9,15,16,23 nëntor Fier/Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 2725
8 Nëntor, Tiranë/Konferencë. New challenge in Interventional Cardiology, Cardiac Surgery and Electrophysiology. 3296
7-8 nëntor 2014 New Technologies and Applications in Medicine 2014. 2398
7 Nëntor 2014, Seminar: “Ndërhyrja e hershme në skizofreni”. 2763
6 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 2817
4,5,6,7,8,15 Nëntor 2014 “Leksione Nëntor 2014 “ 3323
3 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Tema: Dhimbja e gjoksit dhe diagnoza diferenciale. 2717
3 nentor 2014 – 1 prill 2015 Kurs 5 mujor për ekografinë klinike me mjekët e familjes. 2386
2 nëntor 2014 Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 2475
2 nëntor 2014 Tema:”Probleme të rëndësishme të gjendrës së tiroides” pjese e modulit “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 2252
31 Tetor, 7,14,21 Nëntor dhe 5,12,16 Dhjetor 2014 Korcë “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilesor” 2302
1, 2, 29, 30.Nentor.2014 “Rregullimi natyror i fertilitetit për një pedagogji të dashurisë dhe të jetës ”. 2326
1-31 Nëntor, Tiranë/ Trajnim në distancë “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.” Platforma e zhvillimit te trainimit 2117
1 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Tema: Infeksionet e rrugëve te sipërme respiratore. 2278
1 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Tema: “Ndryshimet në gjakun periferik në praktikën ambulatore”. 2503
1 -31 Nëntor 2014, Tiranë/ Trajnim në distancë “Menaxhimi i integruar i shëndetit;Menaxhimi i projekteve të sistemeve të informacioni në shëndetit publik” Platforma e zhvillimit te trainimit Online: www.srcit.org 2091
31 Tetor, 7-14-21-28 Nëntor,5-12-19 Dhjetor Tiranë/Trajnim. Rritja e kapaciteteve humane në stomatologji në fushën e ortodontisë. "Bazat për vendosjen e diagnozës dhe planit të trajtimit në ortodonci" 3130
31 Tetor, Tiranë/Konferencë. Konferenca e 22-të Kirurgjikale Shqiptare. 4334
30-31 Tetor, Pukë / Ekzaminimi klinik i gjirit 2125
30 Tetor 2014 Pediatria nëpërmjet imazheve. 10 Figura për 10 Mesazhe . 2197
30 Tetor 2014 “Sistemi Shëndetësor në Shqipëri dhe Teknologjitë e Reja”. 3450
28 tetor - 1 nëntor 2014 Udhëheqja e stafit mjekësor të urgjencës dhe urgjencat paraspitalore. 2183
28 Tetor-1 Nëntor 2014 Elbasan/Trajnim. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. 2948
27 Tetor, Elbasan/Trajnim. Elementet bazë të EKG-së klinike. 2786
25 Tetor. Lushnje Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 2129
25 Tetor, Tiranë/Konferencë. Risi në Oftamologji II. 4086
24-26 Tetor, Tirane/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.” 2211
24 – 26 tetor 2014 First International Congress of “Care during Pregnancy and Childbirth”. 2271
24 Tetor 2014 Konferenca e Kancerit të Gjirit. 2689
Tetor, Edukim në Distancë. Trajnim i Profesionistëve Shëndetësor në Menaxhimin e Integruar të Shëndetit; Menaxhimin e Projekteve dhe Sistemeve të Informacionit në Shëndet Publik. 2588
Tetor , Edukim në Distancë/ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm. 2486
Tetor, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 2439
Tetor, Edukim në Distance "Vitaminat". 2843
Tetor, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 2991
24 Tetor, Tiranë/Uorkshop. Anestezia Trunkale dhe Plexiale. 2800
23 Tetor 2014, “Trainimi Teoriko-Praktik: Kurs teorik praktik: Impiante dhe proteza” 1976
23 tetor 2014 “Kujdesi për moshën e tretë”, “Parimet e përdorimit të antibiotikëve”, “Bronkoektazia, terapia, gabimet në trajtim” 2787
20 Tetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 1796
20 Tetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Shendeti Mendor” . 2121
20 Tetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Kujdesi Infermieror” . 1786
21 Tetor. “Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike”. 2746
18 Tetor, Gjirokastër/Konferencë . Konferenca rajonale e shëndetit publik. 2746
18 Tetor, Tiranë/Konferencë. Të dhëna të reja mbi qëndrimin terapeutik për kancerin e tiroides. 3825
18 Tetor 2014 Durrës/Konferencë. Konferenca e VI Mediko-Kirurgjikale. 2048
18 Tetor, Tiranë/Konferencë. Nervous System Diseases and Treatment Modalities. 2487
16 Tetor, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 3621
15 Tetor , Edukim në Distance “ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm ” . 2434
15 Tetor , Edukim në Distance "Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor" 2740
15 Tetor , Edukim në Distance "Vitaminat". 1864
13 Tetor, Durrës/Trajnim. Për një shëndet publik më të mirë. 3298
12 Tetor Tiranë, Trajnim “Vlerësimi integral i sëmundjeve endokrine” 2434
11 Tetor, Tiranë /Seminar. A mind-body-medicine Conference on Total Heart Health. 2140
11 Tetor, Korçë/Trajnim “Kujdesi Paliativ i aplikuar pas trajnimit në qendrën Mary Potter” 3797
10 Tetor, Tiranë/Konferencë. Konferenca e XIII Kombëtare e Shoqatës Anestezi-Reanimacionit. 3086
7 Tetor, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 3337
6 Tetor, Burrel/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 2081
5 Tetor, Tiranë/ Trajnim. Roli i mjekut të familjes në patologjitë okulare. 1608
4 Tetor,Tiranë/Trajnim. Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë. 1517
4 Tetor, Tiranë/Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 2660
3 Tetor, Tiranë/Trajnim. Trajnim i Profesionistëve Shëndetësor në Menaxhimin e Integruar të Shëndetit; Menaxhimin e Projekteve dhe Sistemeve të Informacionit në Shëndet Publik. 2670
2 Tetor, Tiranë/Trajnim. Implantologjia e drejtuar dixhitale dhe shtimi kockor biologjik. 2775
2 Tetor Tiranë/Seminar. Ekokardiografia Transezofagale. 2813
1 Tetor, Shkodër/Seminar. Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike. 1970
Tetor, Tiranë/Trajnim. Takimi i së martës. 2209
30 Shtator, Trajnim.Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 1515
30 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit. 1654
29 Shtator, Delvinë/Trajnim. Shëndeti seksual dhe riprodhues. 1885
27 Shtator,Tiranë "Latanti dhe medikamentet" 3617
27 Shtator, Elbasan. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 2251
27 Tetor, Devoll/Trajnim në vendin e punës. Sistemi Vaksinator në Devoll. 2842
27 Shtator ,Tiranë/Leksion. Farmakoekonomi dhe marketing farmaceutik. 3627
27 Shtator, Tiranë/Trajnim. Endoskopia digjestive operative. 2040
27 Shtator, Tiranë/Konferencë. Simpoziumi i 11-të i Javës Urologjike në Shqipëri. 3415
25 Shtator, Fier/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe sigurisë në kujdesin shëndetësor parësor. 2518
25 Shtator, Edukim në distancë. Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise. 3762
25 Shtator, Tiranë/Konferencë. Financimi dhe sfidat në sistemet e kujdesit shëndetësor për rajonin e Ballkanit. Forumi i 8-të ballkanik i institucioneve të sigurimeve shëndetësore publike. 2174
24 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit. 3579
24 Shtator, Shkodër/Seminar. Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike. 2288
22 Shtator, Peshkopi/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 3269
22 Shtator, Trajnim.Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 2154
20 Shtator, Edukim në distancë. "Menaxhimi i diabetit në sistemin parësor" 3401
19 Shtator, Prizren/Konferencë. Konferenca II-të Ndërkombëtare “Zhvillimet bashkëkohore në farmaci”. 3744
17 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 3067
17 Shtator, Trajnim. Edukimi ne vazhdim i Njesise se Kontrollit te Infeksioneve Nozokomiale. 2815
17 Shtator, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 2927
12 Shator Tiranë/Trajnim. Psikodiagnostika, Testet psikologjike të cilat ndihmojnë për të kryer një vlerësim psikodiagnostik për fëmijët , adoleshentët dhe të rriturit. 6265
15 Shtator, Tiranë/Trajnim. Interpretimi i EKG-së në kujdesin primar. 2912
11 Shtator, Tiranë/Trajnim. Sistemi i financimit të Shërbimit Shëndetësor Kombëtar, analiza e kostove dhe DRG-të. 4936
9 Tetor, Elbasan/Trajnim. Institucionalizimi dhe efektet e kronicizimit ne rehabilitimin e sëmundjes mendore. 1825
3 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 4601
1 Shtator, Tiranë/Trajnim për mjekët e familjes në Spitalin Hygeia. 6593
1 Shtator, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 4313
Gusht , Edukim në Distancë/ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm. 2960
Tiranë/Trajnime te edukimit në vazhdim për stafin e QSH ABC. 2670
Gusht , Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 3468
Gusht , Edukim në Distance "Vitaminat". 3168
29 Korrik, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 3865
25 Gusht, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1656
23 Korrik Ballsh/Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1731
16 Korrik, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 3447
16 Korrik Çorovodë/Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1728
15 Korrik, Sarandë/Seminar “Mbrojtja e shëndetit dhe zhvillimit të fëmijës është e ardhmja jonë" 2957
9 Korrik Bilisht/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1748
7-14 Korrik Tiranë/Trajnim. Siguria ushqimore dhe sistemi i survejances së rezistencës bakteriale. 2066
5 Korrik, Tiranë/Konferencë. Sëmundjet Periodontale, Etiopatogjeneza. Klasifikimi dhe teknikat e Avancuara terapeutike. 2249
4 Korrik, Tiranë/Konferencë. Sëmundjet Periodontale, Etiopatogjeneza. Klasifikimi dhe teknikat e Avancuara terapeutike. 2326
2 Korrik Korçë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1749
1 Korrik , Tiranë/Trajnim. Menaxhimi i Institucioneve të sistemit shëndetësor. Kurs kualifikimi për drejtuesit e sistemit shëndetësor të vendeve ballkanike. 2715
28 Qershor, Tiranë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. (Moduli i dytë). 2930
Rrëshen, Mirditë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, DSHS Mirditë. 3200
28 Qershor,Tiranë/Trajnim “Infeksionet e traktit urinar dhe trajtimi medikamentoz” 2838
28 Qershor, Vlorë/Trajnim. NT Screening gjatë tremujorit të parë. Kursi teorik e praktik spias protokollit të FMF gjermane dhe Ian Donald School. 1571
Tiranë. Edukimi në Vazhdim QSUT Neurokirurgjia, për vitin 2014. 2228
Seminar, Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve të kujdesit shëndetësor parësor. 2776
27 Qershor Tiranë/Konferencë. Komorbiditeti në Psikiatri. 2898
27 Qershor, Tiranë/Konferencë. Simpoziumi VIII vjetor i shërbimit stomatologjik publik “Aspekte të stomatologjisë klinike” . 2078
26 Qershor Lushnje/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1681
26 Qershor, Librazhd/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 2044
26 Qershor, Lezhë/Trajnim. Kujdesi Paliativ në banesë, terapia e dhimbjes dhe opioidet. 1575
25 Qershor, Durrës/Seminar “Roli i farmacistit në diagnostifikimin e hershëm, trajtimin dhe ndjekjen e personave me diabet mellitus” 2097
25 Qershor Lezhë/Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 2354
24 Qershor, Rrëshen/Trajnim. Kujdesi Paliativ në banesë, panoramë e përgjithshme e situatës së kancerit në Shqipëri, parandalimi. 1741
Qershor Tiranë /Seminar, A mind-body-medicine Conference on Total Heart Health. 2744
23 Qershor Tiranë/Konferencë. Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik. 1856
22 Qershor, Durrës/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 2041
21 Qershor, Shkodër. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 2140
21 Qershor,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 1915
21 Qershor - 5 Korrik, Librazhd/Trajnim "Parandalimi i kancerit të qafës së mitrës" 1955
21 Qershor ,Kukës. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Kukës. 1853
21 Qershor Tiranë/Konferencë. Sëmundjet bileopankreatike dhe endoskopia digjestive. 2374
20-22 Qershor, Tiranë/Konferencë. The State of Art in Implantology and Modern Dentistry. 2080
20 Qershor, Tiranë/Trajnim. Bazat për vendosjen e diagnozës dhe planit të trajtimit në ortodonci. 2284
20 Qershor Tiranë/Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 1809
20 Qershor Tiranë/Trajnim. Nga trajtimi manual i kolonës vertebrale tek riekuilibrimi postural global. 1560
20 Qershor, Ura Vajgurore/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 1576
20 Qershor Tiranë/Seminar. Endodontia dhe standardet e akreditimit në shërbimin stomatologjik. 2144
20 Qershor Tiranë/Trajnim. Standardet maksimale në menaxhimin, shërbimin. 1777
20 Qershor, Bilisht/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 2293
19 Qershor, Lushnje/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1606
20 Qershor, Tiranë/Leksion. Antiagregantët dhe antikoagulantët në trajtimin e sëmundjeve trombolitike: statusi aktual dhe trendet e së ardhmes. Tumoret e lëkurës , parandalimi, trajtimi. 1852
19 Qershor Tiranë/Konferencë. Nutrition and non communicable diseases. 1880
19 Qershor, Kukës/Trajnim "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1699
16 Qershor, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1752
16 Qershor Tiranë/Trajnim. Trajnim për Kujdesin Efektiv Perinatal. 1943
16 Qershor Lezhë/Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1615
14 Qershor, Durrës/Seminar. Bronkiti akut dhe kronik. 1902
13 Qershor, Tiranë/Leksion. Infeksionet në gratë shtatzëna dhe studim mbi burimet njerëzore në shëndetësi në Shqipëri. Shpërndarja, problematikat tendencat në të ardhmen. 1895
13 Qershor, Pogradec/Konferencë. Një qasje praktike ndaj dhunës me bazë gjinore. 1679
12 Qershor, Poliçan/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 1501
11 Qershor - 15 Korrik, Tiranë / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1711
9 Qershor Elbasan/Trajnim. Komunikimi me pacientët dhe midis nesh. 1838
7 Qershor, Tiranë/Konferencë. Rritja e kapaciteteve humane në stomatologji në fushën e ortodontisë. 1984
7 Qershor, Durrës/Leksion. Mjekimi i sotëm për hepatitet kronike C, garanci për zhdukjen në një të ardhme të afërt. 1975
7 Qershor Tiranë/Trajnim. Praktikat më të mira të flebotomis. 2117
6 Qershor, Elbasan/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 1641
6 Qershor, Gjirokastër/Seminar. Melanoma, parandalimi trajtimi. 1856
6 Qershor Tiranë/Konferencë. Cancer prevention, challenges and oportunities. 1686
6 Qershor, Tiranë/Konferenca e IV Kombëtare e Shoqatës Shqiptare të Mikrobiologjisë Klinike. 2660
5 Qershor, Manëz. Infeksionet e rrugëve të sipërme dhe të poshtme urinare SST, diabet mellitus. 2062
5 Qershor, Tiranë/Trajnim. Shëndeti mendor i gruas dhe rëndësia e formulimit të udhërrëfyesve klinik. 1893
4 Qershor, Tiranë/Leksion. Nga zemra fetale tek zemra e të porsalindurit. 1775
4 Qershor, Tiranë/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 1701
3 Qershor, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1694
2 Qershor, Peqin/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1868
2 Qershor, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1720
1 Qershor,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 1887
31 Maj, Durrës/Konferencë. Menaxhimi perioperator në obstetri-gjinekologji. 1921
31 Maj, Vlorë. Epidemiologjia e sëmundjeve renale kronike. 1910
31 Maj, Tiranë/Workshop. Dëmtimi i medullës spinale: një sfidë e shumëanshme për një patologji komplekse. 2277
31 Maj, Tiranë/Seminar. Antibiotiko-Rezistenca në shëndetin publik. 2304
31 Maj - 14 Qershor, Librazhd/Trajnim "Parandalimi i kancerit të gjirit" 1897
30-31 Maj, Elbasan/Konferenca e VI Mjeksore Ndërkombëtare në Specialitete. 3022
30 Maj, Fier/Konferencë. Simpoziumi i parë shkencor i departamentit të infermierisë. 2011
31 Maj, Tiranë/Trajnim. Kualiteti dhe siguria e kurës. Infeksionet e lidhura me asistencën dhe riskun biologjik profesional. 2370
29 Maj-23 Qershor, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1534
29 Maj, Fier/Leksion.Fitoterapia e infeksioneve të traktit urinar; Infeksionet urinare dhe rezistenca bakteriale si një sfidë e mjeksise moderne 1786
29 Maj, Kavajë/Seminar. Oftalmologjia pediatrike. 1758
25 Maj,Tiranë "Latanti dhe medikamentet" 1912
24 Maj, Korçë/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 2028
24 Maj, Tiranë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 1971
23 Maj, Gjirokastër/Seminar. Infeksionet e plagëve kirurgjikale. 1989
23-24 Maj, Konferencë/ Simpoziumi i I-rë Ndërkombëtar i Ortodoncisë. 2997
23 Maj, Tiranë/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 1839
22 Maj, Tiranë/Konferencë. Endokrinologjia dhe kirurgjia e tiroides. 2543
17 Maj , Tiranë/ Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 1993
17 Maj ,Elbasan/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 2089
17 Maj, Pogradec/Leksion. Mjekimi i sotëm për hepatitet kronike C, garanci për zhdukjen në një të ardhme të afërt. 1854
17 Maj, Tiranë/Konferencë. Advanced Cardiac Life Support. 2471
17 Maj, Elbasan/Trajnim. Infeksionet në sallën operatore. Praktikat infermierore për kontrollin dhe parandalimin. 1745
16 Maj, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1939
16 Qershor, Peshkopi/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1620
12 Maj, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1539
12-13 Maj, Trajnim / Ekzaminimi klinik i gjirit. 1930
10 Maj, Tiranë/Seminar. Dita e Melanomës. 2370
10-11 Maj, Tiranë/Trajnim.Teknikat inovative të trajtimit miofacial. 2248
10 Maj, Tiranë/Leksion. HTA dhe trajtimi i tij. 2294
10 Maj, Sarandë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1725
9 Maj, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1650
9-11 Maj Tiranë/Seminar. Basic Motor Skills, Zhvillimi motorik dhe ndërhyrja te fëmijët me SD. 2251
9 Maj, Lezhë/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 1531
9 Maj, Tiranë/Konferencë. Diabeti dhe problemet e syrit të lidhur me të. 2111
8-9 Maj Tiranë/ Seminar, Fizika Sanitare - zhurmat dhe modalitetet praktike të monitorimit dhe ekspertizës sanitare. 2166
6 Maj, Tiranë/Konferencë Shkencore “Dita Botërore e Astmës 2014. Është koha për të kontrolluar Astmën”. 2121
3 Maj, Pogradec/Seminar. Njohuritë bashkëkohore për mjekët stomatologë. 1933
3 Maj ,Durrës/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 1716
3 Maj, Shkodër/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 1702
3 Maj, Tiranë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 2006
1-3 Maj, Tiranë/Konferencë “International Congress of Bio-Medical Sciences”. 3046
26 Prill Durrës/Trajnim. Traumat dhe menaxhimi i tyre. 1752
Pogradec. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, DSHS Pogradec. 1721
Përmet. Cikël leksionesh për zgjerimin e njohurive profesionale të infermierëve dhe zbatimin korrekt të protokollit të kujdesit në shërbimin spitalor, viti 2014. 1585
Prill-Maj, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 2070
Librazhd. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Librazhd. 1998
Tiranë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Dispanceria. 2412
Lezhë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, QSH SHËNKOLLË. 1742
Lushnje. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Ihsan Çabej Lushnje. 1937
Korçë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Rajonal Korçë. 2193
Patos. Edukimi në Vazhdim ,QSH Patos. 1752
Fier.Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, QSH Nr.3 Fier. 1999
Përmet. Trajnim në fushën e mjekësisë së familjes , DSHP Përmet. 1622
Korçë. Edukimi në Vazhdim QSH Libonik, Korçë, për vitin 2014. 1683
Berat. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, QSH Vërtop. 1755
Gjirokastër. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, DSHP Gjirokastër. 1867
Kavajë. Cikël leksionesh mbi mjeksinë familjare, stomatologjinë, pediatrinë, epidemiologjinë, higjienën. 1750
Prill, Tiranë/Leksion. Mjekimi i sotëm për hepatitet kronike C, garanci për zhdukjen në një të ardhme të afërt . 1819
27 Prill, Kavajë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 1770
26 Prill, Shkodër/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 2099
26 Prill, Tiranë/Konferencë. Kongresi i II Kombëtar i Fizioterapisë. 2240
26 Prill, Tiranë/Seminar. Diagnostikimi dhe trajtimi i disa prej patologjive dermatologjike më të shpeshta në popullatë. 2503
26 Prill, Maqedoni/Konferencë. Mjeksia Bashkëkohore dhe zhvillimi i saj në trevat shqipfolëse. 2100
25-26 Prill, Tiranë/Kongres. Patologjitë e Kolonës Vertebrale dhe të Legenit. Diagnoza dhe Trajtimi. 2386
25-26 Prill, Tiranë/Konferenca e 10-të Kombëtare e Dhimbjes. 3723
24 Prill, Konferenca Ndërkombëtare e Shëndetit Publik në Shqipëri. 3144
19 Prill, Vlorë/Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1673
25 Prill, Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit. 2427
18 Prill, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar). 2307
18 Prill, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 2043
17 Prill, Elbasan/Trajnim. Roli dhe rëndësia e marrdhënies në rehabilitimin e personave që vuajnë nga shëndeti mendor. 1837
14-15 Prill, Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 2097
14-18 Prill,Korçë/Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1555
13 Prill, Tiranë/Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1897
12 Prill, Tiranë/Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1640
12 Prill,Tiranë/Leksion.Fitoterapia e infeksioneve të traktit urinar; Infeksionet urinare dhe rezistenca bakteriale si një sfidë e mjeksisë moderne. 2622
10 Prill, Tiranë/Seminar. Edukimi në vazhdim i mjekëve specialistë pol.sp. nr.3 Tiranë për vitin 2014. 1683
9 Prill, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 1723
7-16 Prill,Tiranë/Trajnim. Përmirësimi i asistencës mjeksore të pacientëve në kardiopediatri, kardiokirurgji, neonatologji dhe terapi intensive pediatrike. 1819
8 Prill, Tiranë/Konferencë. Parandalimi i infeksioneve spitalore, përmirësimi i cilësisë së kujdesit në pacientët neurologjikë. 1790
7-11 Prill,Korçë/Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1831
5 Prill,Leksione te hapura "SST dhe menaxhimi i tyre" Universiteti Kristal. 3217
5 Prill,Tirane/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 2065
4-5 Prill, Konferencë Shkencore Stomatologjike, Albanian University. 2756
4-5 Prill, Korçë /Seminar Vjetor i Zhvillimit të Lidershipit Shqiptar të Telemjeksisë dhe shëndetit elektronik. 1658
2 Prill, Elbasan/Trajnim. Përtej diagnozës. 1766
1 Prill Vlorë /Workshop, Trauma ,Koncepte Moderne të Vlerësimit dhe Trajtimit. 1954
29-30 Mars, Tiranë/Trajnim. Taping :Nga aplikimi tek efektet terapeutike. 2507
29 Mars Budva, Mal i Zi. Konferencë/SPOK Fizpatologjia dhe stadifikimi i tij, udhëzuesit ndërkombëtarë të trajtimit. Diabeti tipi 2 dhe komplikacionet kryesore të tij, protokollet ndërkombëtare të trajtimit. 2023
28 Mars Elbasan, Trajnim /Asistenca e viktimave të dhunës në urgjencë. 2064
Mars-Prill Tiranë/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 2222
28- 29 Mars Gjirokastër, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1692
27 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 2062
26 Mars, Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 2341
25-27 Mars, Tiranë. Seminar/ Çrregullimet e sistemit të lëvizjes. 2186
22 Mars, Tiranë/Konferenca Kombëtare e IV e Gastroenterohepatologjisë. 2218
22 Mars/Tirane, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1864
22 Mars, Tiranë/Konferenca e Shoqatës Shqipëtare të ORL. 2258
21 Mars, Konferencë: Trajtimi multidisiplinar i abuzimit me drogat dhe alkoolin. 2741
21- 22 Mars Shkoder, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1692
21 Mars, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 1856
21 Mars/Fier ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1729
21 Mars,Tiranë/Konferencë ,Perqasja e Sindromit Down me kujdesin dhe mirqënien shëndetësore. 2442
20 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 1834
20 Mars, Tiranë. Workshop/ Trajtimi dhe monitorimi i pacientëve hemofilik. 1881
13 Mars, Gramsh/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 1548
14-16 Mars, “Kongresi VII i Mjeksise Perinatale”. 2367
13 Mars,Tiranë /Konferenca e IX e Shoqatës Shqipëtare Hematologji Transfuzion. 2406
13 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 1996
6 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 1650
6-7 Mars Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1883
5 Mars, Trajnim “Kurs kualifikimi për ekografi diagnostike” 2082
3 Mars, Edukim në Distancë/ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm. 1814
2 Mars, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1927
1 Mars, Trajnim Online/ Sistemi i gjurmimit të shëndetit mjedisor. 1859
1 Mars, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1847
1 Mars, Leksion / Kurs trajnimi teoriko-praktik në endodonti. 1982
1 Mars, Trajnim Online/ Si të përmirsojmë leksionet. 1964
28 Shkurt, Lezhë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 1717
27 Shkurt, Kukes, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1500
27 Shkurt, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 2010
26 Shkurt, Berat, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1582
25 Shkurt, Fier, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1609
22 Shkurt ,Tiranë /Konferenca e III Komëtare e Anatomisë Patologjike. 1840
22 Shkurt, Durrës /Trajnim “Kujdesi Paliativ në të sëmurët terminal me kancer, sida dhe të moshuar me sëmundje kronike” 1576
24 Shkurt, Peshkopi, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1439
12-25 Shkurt, Tiranë/ Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1634
21-28 Shkurt, TRAJNIM ONLINE:Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise. 2447
21 Shkurt/Kukës ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1709
21 Shkurt, Korçë / Trajnim me mjekët e shërbimit parësor mbi Ekinoklozën Kistike 1701
21 Shkurt, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 1600
23 Shkurt,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 1763
21 Shkurt, Fier, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 1563
22 Shkurt,Devoll / Trajnim me mjekët e shërbimit parësor mbi Ekinoklozën Kistike 1524
20 Shkurt, Tirane "Bazat e edukimit dhe promocionit të shëndetit" 2294
20 Shkurt, Vlorë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1534
20 Shkurt/Konferencë, Urtikaria dhe Angioedema. 2121
20 Shkurt/Trajnim, Perdorimi i antibiotikëve dhe roli i farmacistit. 1974
20 Shkurt, Durres, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1637
18 Shkurt, Berat, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1487
17-18 Shkurt Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1776
17 Shkurt, Trajnim për shëndetin seksual dhe riprodhues 1642
17-18 Shkurt, Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 2084
15 Shkurt, Durrës, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 1546
14 Shkurt, Berat, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 1428
13-14 Shkurt Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1881
13 Shkurt, Vlorë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 1485
12 Shkurt, Fier, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1476
11 Shkurt, Durrës, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1613
10 Shkurt, Tiranë / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1713
10 Shkurt, Vlore, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1523
27 Shkurt/Trajnim, Ligji i shëndetit mendor, dhe nënaktet ligjore. 2034
8 Shkurt / Elbasan, Crregullimet kryesore të ritmit kardiak. 1994
6 Shkurt, Shkodër / Trajnim: Parandalimi i sëmundjeve mendore. 1589
4 Shkurt, Berat / Trajnim: Parandalimi i sëmundjeve mendore. 1919
4-15 Shkurt, Kavajë / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1732
4-15 Shkurt, Lushnje / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1707
3,4,10,11 Shkurt, Trajnim, Rritja e cilesise, sigurise dhe aksesit ne kujdesin shendetesor. 2010
3-14 Shkurt, Korçë Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1564
1 Shkurt /Elbasan, Konferencë rajonale: Këndveshtrime pediatrike për patologjitë më kryesore për pediatrit dhe mjekët e familjes. 1791
1 Shkurt/Seminar, Kurs teoriko-praktik në estetikë , niveli bazë dhe i avancuar. 1904
1 Shkurt, Konferenca e II-të e problemeve otorinolaringologjike te fëmijët. 2025
Janar - Mars, Lezhë / Seminar “Kujdesi Paliativ për profesionistët e shëndetit në kujdesin parësor" 1714
Janar-Shkurt, Cikel Trajnimesh për mjekët e familjes së qarkut Gjirokastër. 1558
22 Shkurt, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1947
31 janar, Cikël Trajnimesh për mjekët e familjes qarku Kukës. 1670
30 Janar, Elbasan "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1785
30 Janar, Korce "Vaksinimi dhe kundershtite e lidhura me te, kujdesi per te moshuarit, semundjet kronike respiratore, refluksi ezofageal te femijet" 1506
28 Janar,Shkodër "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1761
27 Janar-7 Mars, Trajnim për përdorimin online të informacionit për shëndetin publik SISP 1843
25 Janar/Durrës ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1553
24 Janar, Vlorë Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1740
24 Janar, Korçë/Trajnim mbi kujdesin shëndetësor parandalues, depistimin dhe edukimin shëndetësor. 1668
24 Janar, Sarandë Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1780
24 Janar/Berat ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1694
24 Janar,/ Konferenca e XIX Kombetare Dentare 2131
23 Janar/Laç ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1578
3 Mars, Edukim në Distance "Vitaminat". 2054
23-25 Janar, Parandalimi i sëmundjeve kardiovaskulare 2014
23-24 Janar,Shkodër / Mikrokirurgjia në shërbimin ambulator. 1891
20 Janar, Elbasan "Treguesit e shëndetit sipas OBSH" 2016
18 Janar/Durrës "Përditësimi i protokolleve klinike për epilepsinë dhe dhimbjet e kokës" 1796
18 Janar,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1631
18 Janar, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 2157
18 Janar, Korce "Vaksinimi dhe kundershtite e lidhura me te, kujdesi per te moshuarit, semundjet kronike respiratore, refluksi ezofageal te femijet" 1419
17 Janar, Pogradec/Trajnim mbi kujdesin shëndetësor parandalues, higjenën e ujit të pijshëm, menaxhimin e dhimbjes së gjoksit, pneumonisë në moshat pediatrike. 1711
17 Janar / Tirane, Takime Shkencore II. 2033
17 Janar, Korçë/ Trajnim mbi Diabetus Mellitus, Menaxhimin e tuberkulozit, dhimbjes së gjoksit, pneumonisë në moshat pediatrike 2040
17 janar, Cikël Trajnimesh për mjekët e familjes qarku Kukës. 1554
17 Janar, Korçë / Bashkërendimi i veprimeve me shërbimin primar në monitorimin e shtatëzanisë. 2007
15-16 Janar/Tiranë "Përditësimi i protokolleve klinike për epilepsitë dhe dhimbjet e kokës" 2513
16 Janar, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 1613
15 Janar, Tiranë / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1765
14 Janar, Elbasan / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 2037
14-25 Janar, Shkodër / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1971
14 Janar, Burrel / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1893
31 Janar,Malësi e Madhe / Ekzaminimi klinik i gjirit. 1719
13 Janar 2014,Durrës/ Patologjia e lëkurës. 2346
13 Janar, Fier / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1622
11 -12 Janar, Konferencë Kombëtare e Shkencave Mjekësore 2853
10-13 Janar 2014, Tirane/Trajnim teoriko-praktik mbi terapine manuale. 2060
8-11 Janar “Geriartria në fokus” 2545