slogan7-al

Viti 2013

19 Dhjetor, Tirane “Shfaqjet dermatologjike te semundjeve pediatrike dhe trajtimi i tyre" 2056
19 Dhjetor, Tirane / Mjeku pediater përballë kollës së fëmijve 2629
27 Dhjetor, Tiranë/Konferenca e III kombetare e Reumatologjisë 2596
25 Dhjetor, Fier/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 2039
23 Dhjetor, Pogradec / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1839
23-24 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 1775
23-24 Dhjetor,Shkodër / Mikrokirurgjia në shërbimin ambulator. 2108
21 Dhjetor, Tirane, Seminar “Promovimi i vetemjekimit dhe e ardhmja e tregut OTC ne Shqiperi" 3099
21 Dhjetor,Tiranë / Sëmundjet kardiovaskulare dhe shtatëzania. 2526
21 Dhjetor, Gjirokastër, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1778
21 Dhjetor, Gjirokastër / Trajnim me mjekët e shërbimit parësor mbi Ekinoklozën Kistike 1929
21 Dhjetor, Berat / "Rritja e kapaciteteve:Patologjitë cerebro-vaskulare në praktikën klinike" 2086
21 Dhjetor,Dibër/ "Rritja e kapaciteteve :Sëmundja ulceroze gastruduodenale në praktikën klinike" 2004
20-21 Dhjetor, Durrës / Uorkshop "Menaxhimi i pacientit në gjendje të rëndë" 2201
21 Dhjetor,Dibër/ "Rritja e kapaciteteve :Kriteret konsensuale të diagnozës dhe mjekimit të hepatitit kronik B" 2085
21 Dhjetor, Berat / "Rritja e kapaciteteve:Dhimbja e kokës dhe trajtimi medikamentoz" 1919
21-22 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 1870
20 Dhjetor, Tiranë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 2026
20 Dhjetor, "Shendeti oral i fëmijëve të rajonit të Tiranës" 2001
20 Dhjetor, Trajnim "Rritja e kapaciteteve të personelit shëndetësor" 2300
19 Dhjetor, Peshkopi / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1772
18-19 Dhjetor, Durrës / Uorkshop "Një jetë pa kancer" 2013
18 Dhjetor - 09 Janar, Peqin / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 2501
18 Dhjetor- 9 Janar, Kukës / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 2477
16-18 Dhjetor, Durrës / Parandalimi i sëmundjeve kardiovaskulare. 2459
16-17 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 1869
16 Dhjetor, Tepelenë / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1721
16 Dhjetor,Shkodër / Urgjencat psikiatrike dhe trajtimi i tyre. 1996
16 Dhjetor,Shkodër / Urgjencat psikiatrike dhe trajtimi i tyre. 1668
15 Dhjetor, Konferenca “Përditësim në mjekësinë e përgjithshme interne për mjekët specialistë” 2285
15 Dhjetor, Korçë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1667
15 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteve: Infeksionit e traktit urinar dhe trajtimi medikamentoz i tyre" 1809
15 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteve: Perdorimi i antibiotikeve ne praktiken mjekësore" 1692
14 Dhjetor, Tiranë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1810
14 Dhjetor, Lushnje, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1891
14 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteve: Infeksionet e traktit urinar dhe trajtimi medikamentoz i tyre" 1714
14 Dhjetor, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 2153
14 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteve: Perdorimi i antibiotikeve ne praktiken mjekësore" 1799
14 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteve: Patologjite cerebro-vaskulare ne praktiken klinike, trajtimi medikamentoz dhe rehabilitimi" 1741
14 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteveve: Dhimbja e kokes dhe trajtimi medikamentoz" 1645
13 Dhjetor, Lushnje, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1726
13 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteve te MP: Probleme të rëndësishme të gjendrës së tiroideve" 1773
12 Dhjetor, Lezhë, Trajnim për shëndetin seksual dhe riprodhues 1811
12-14 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 1936
12 Dhjetor , Elbasan/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 2058
12 Dhjetor, Shkodër, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1785
11 Dhjetor,Shkodër "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1840
9 Dhjetor,Fier / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1879
11 Dhjetor, Shkodër, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1594
7 Dhjetor, Çrregullimet e shëndetit mendor dhe menaxhimi i tyre" 1851
07 Dhjetor, Diber /Rritja e kapaciteteveve te MP: Anemia dhe Ndryshimet ne gjakun periferik 1646
8 Dhjetor, Gjirokaster, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1516
7 Dhjetor ,Vlorë / Konferenca e IV e Urdhërit të Infermierit të qarkut Vlorë. 1771
7 Dhejtor, Konferenca "Kirurgjia OMF në dekadën e fundit dhe sfidat e saj në të ardhmen" 2022
07 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteveve te MP: Kriteret konsensuale te diagnozes dhe mjektimit te hepatitit B. 1314
07 Dhjetor, Berat /Rritja e kapaciteteveve te MP: Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike 1505
06 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteveve te MP:Dhimbja e kokes dhe trajtimi medikamentoz" 1466
06 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteveve:Patologjite cerebro-vaskulare ne praktiken klinike, trajtimi medikamentoz dhe rehabilitimi. 1482
6 Dhjetor, Tiranë “Procedura bashkëkohore miniinvazive në gjinekologji" 2172
6, 7, 13,14 Dhjetor “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 1984
5 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1706
4 Dhjetor , Gjirokastër/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1640
4 Dhjetor, Lushnje / Trajnim për mjekët e familjes të rrethit 1710
3 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1812
2 Dhjetor , Sarandë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1697
Dhjetor,Tepelenë -Trajnim në fushën e mjekësisë së familjes. 1771
Dhjetor,Gjirokastër-Trajnim në fushën e mjekësisë së familjes. 1916
27- 28 Nëntor, Korçë "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1540
27 Nëntor, Shkodër / “Sistemi i informacionit dhe menaxhimit logjistik të kontraceptivëve” 1764
26 Nëntor, Elbasan / “Sistemi i informacionit dhe menaxhimit logjistik të kontraceptivëve” 1873
26 Nëntor, Konferencë "Urologjia e Mileniumit të tretë" 2157
23 Nëntor,Elbasan/Trajnim “I sëmuri psikiatrik-Depresioni” 1823
23 Nëntor, Berat “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 1540
22 Nëntor, Tiranë / “Sistemi i informacionit dhe menaxhimit logjistik të kontraceptivëve” 1948
23 Nëntor, Tiranë “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore" 1903
22 Nëntor, Shkodër “Procedura bashkëkohore miniinvazive në gjinekologji" 1718
22-23 Nëntor, Menaxhimi i dhimbjes kronike në vendet në zhvillim: Roli i farmacistit dhe mjekut të familjes 2511
22 Nëntor , Tiranë/Raporti Fizioterapist-Pacient "Mundësia e të lindurit edhe një herë". 1916
21 Nëntor, Velipojë “Menaxhimi i urgjencave në mjekësinë e familjes" 1812
21 Nëntor , Tropojë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1560
20 Nëntor - 3 Dhjetor, Librazhd “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1637
19 Nëntor,Tiranë / Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 2068
19 Nëntor Trajnim për trajnerët që do të zhvillojnë kursin “Vlerësimi i rritjes së fëmijës” 1824
18 Nëntor , Shkodër/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1634
17 Nëntor, Berat / “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 1614
14 Dhjetor, Gjirokaster/ Kursi i edukimit për hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular Moduli V. 1670
12-13 Dhjetor, Durrës “Nuk ka shëndet pa shëndet mendor” 1904
16 Nëntor, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 2261
15 Nëntor - 24 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1895
15 Nëntor, Laç /Trajnim "Autizmi, Lehonia dhe ndjekja e saj" 1721
15 Nëntor, Korçë “Procedura bashkëkohore miniinvazive në gjinekologji" 1695
15 Nëntor,Durrës/Trajnim “Kurbat e vlerësimit dhe Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 1547
14 Nëntor, Bashkëbisedim rreth diabetit, të reja mjekësore 2013. 2289
14 Nëntor , Korçë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1570
14 Nëntor, Dajç “Menaxhimi i urgjencave në mjekësinë e familjes" 1742
13 Nëntor, Fushë-Arëz,Pukë/ Kanceri i Gjirit. 1614
9 Nëntor, Pogradec “Kujdesi Paliativ i aplikuar pas trajnimit në qendrën Mary Potter” 1571
9 Nëntor , Tiranë/ Pediatria-Kirurgjia dhe Imazheria në pediatri. 2360
9 Nëntor, Tiranë/ Algoritmi i trajtimit të diabetit mellitus. 1977
9 Nëntor, Tiranë/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 1743
8 Nëntor, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 1993
8 Nëntor, Tiranë/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 2100
8 Nëntor, Vlorë/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 1576
8 Nëntor, Elbasan “Urgjencat pediatrike" 1814
8 Nëntor “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 1898
7 Nëntor , Vlorë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1637
6 Nëntor, Elbasan/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 1768
6 Nëntor, Elbasan “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me diabet” 1676
4-6 Nëntor, Trajnim “Parandalimi dhe kapja e hershme e sëmundjeve kardiovaskulare dhe kancerit të gjirit. 2373
6 Nëntor, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 1940
4-16 Nëntor, Tiranë “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës dhe vlerësimi i rritjes” 1758
4-5 Nëntor, Tiranë, Trajnim "Siguria ushqimore" 2005
4 Nëntor, Shkodër/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 1594
4-6-8 Nëntor dhe 11-13-15 Nëntor , Tiranë/ Forcimi i kapaciteteve profesionale në sherbimin parësor. 2264
2-3 Nëntor, Konferenca II Farmaceutike e Shqipërisë 2452
1-3 Nëntor, Tiranë / Konferenca e I-rë Shqiptaro-Kosovare mbi Djegien, Kirurgjinë Plastike dhe Estetike. 2181
4 - 8 Nëntor, Vlorë/Infeksionet Spitalore 1752
Nëntor-Janar ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1615
1 Nëntor,Durrës/Trajnim “Kurbat e vlerësimit dhe Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 1688
29 Tetor - 9 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1696
31 Tetor-Korçë, Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 1512
26 Tetor, Konferenca Kombëtare e Imazherisë 2563
26 Tetor, Elbasan/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular. 1633
25 Tetor,Vlorë "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1747
25 Tetor - Tiranë,Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 1898
18 Tetor, Konferenca e 21-të kirurgjikale shqiptare 2206
18 Tetor, Fier - Përditësim mbi Udhëzuesit Ndërkombetar për trajtimin e Hipertensionit,Diabetit Tipi 2 dhe SPOK 1542
18 Tetor, Pogradec Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 1600
18 Tetor, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 2035
12 Tetor, Tiranë, Kurba e rritjes së fëmijës nga lindja deri në moshën 14 vjeç 2489
24 Nëntor,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 2009
10 - 16 Tetor, Lezhë “Kurbat e vlerësimit të rritjes së fëmijës dhe bazat e ushqyerjes në shtatëzani, foshnjëri dhe fëmijëri” 1698
9 Tetor, Trajnim "Elementët kyç të shërbimeve miqësore për të rinjtë" 1542
Tetor-Nëntor, Kuçovë "Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual e riprodhues në komunitet" 1480
7 Tetor /Tirane, Kurs pasuniversitar: Menaxhimi I cilesise, sigurise, akreditimit, HTA dhe EBM ne institutcionet shendetsore 2568
5-6 Tetor, Trajnim "Hiperaktiviteti dhe vështirësia në të nxënë" 2046
5 Tetor,Tiranë "Latanti dhe medikamentet" 1572
5-6 Tetor, Shkodër/Konferenca “Transformim 2013: Përmirësimi i cilësisë në kujdes parësor” 2541
4 Tetor, Shkodër Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 1777
3 - 9 Tetor, Lezhë “Kurbat e vlerësimit të rritjes së fëmijës dhe bazat e ushqyerjes në shtatëzani, foshnjëri dhe fëmijëri” 1655
2 dhe 4 Tetor, Lezhë/ Financimi i Spitaleve dhe Impakti 1623
2-3 Tetor dhe 15-16 Tetor, Kujdesi për Abortin 1692
1Tetor, Shkodër/Trajnim “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës dhe vlerësimi i rritjes” 1459
Tetor-Nëntor, Dibër / Trajnim “Kujdesi Paliativ në të sëmurët terminal me kancer, sida dhe të moshuarit me sëmundje kronike” 1419
Tetor-Nëntor, Berat "Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 1737
Tetor, Lezhë "Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 1889
30 Shtator - Korçë,Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 1546
28 Shtator, Takimi Kombëtar i Ortodontëve Shqiptarë 1732
28 Shtator, Simpoziumi i 10-të i javës Urologjike në Shqipëri. 1739
27-28 Shtator, Kongresi i V-të mbarëkombëtar i pneumologjisë shqiptare 2212
26-27 Shtator, Trajnim "Forcimi i kapaciteteve parandaluese dhe diagnostikuese për HIV/AIDS në sistemin e burgjeve" 1476
28 Shtator, Konferenca e V Mediko-Kirurgjikale SRD 1526
27 Shtator, Tiranë Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 1548
27-29 Shtator, Konferencë Shkencore "Imunoterapia Specifike në Sëmundjet Alergjike" 1791
26 Shtator - 4 Tetor, Urgjencat paraspitalore. 1613
25 Shtator, Kujdesi paliativ në infermieri 1532
25 Shtator-Tiranë, Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 1669
23 Shtator , Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1643
21 Shtator, Konferenca "Kanceri i mushkrisë" 1616
20 Shtator, Vlorë Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 1623
19-20 Shtator dhe 3-4 Tetor, Një qasje praktike ndaj dhunës me bazë gjinore 1525
18 Shtator, Ekokardiografia Transezofagale 1590
14 Shtator, Lezhë. Kursi i edukimit për hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular. Moduli IV 1587
13 Shtator, Durrës Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale dhe respiratore" 1506
9 Shtator - 31 Dhjetor, Trajnim për përdorimin online të informacionit për shëndetin publik SISP 1797
2 Shtator, Trajnim “Kurs kualifikimi për ekografi diagnostike” 2369
1 - 29 Gusht, Kavajë/Trajnim mbi urgjencat. 2054
26-27 Korrik, Trajnim “Çrregullimi i spektrit të autizmit. Strategji dhe metoda terapeutike për të ndihmuar fëmijët me autizëm” 2344
13 Korrik, Seminar “Gastroenteritet në moshën pediatrike dhe alternativat e trajtimit” 2166
13 Korrik, Sarandë/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular 1814
12 Korrik, Seminar “Lëndët kimike në dentistri dhe estetika e Gojës” 2151
7 Korrik/Kukes, Leksion ‘Njohuri bazë për farmakoekoniminë”,“Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 1928
6 Korrik, Berat/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular 1658
6 Korrik/Kukës, Leksion “Vetitë farmakologjike të Spirulinës” 2282
4 Korrik/Kukës, Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 2008
4 Korrik,Durrës/Trajnim “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës dhe vlerësimi i rritjes” 1850
4 Korrik, Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 1882
4 Korrik/Kukës, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 1749
1-12 Korrik,Vlorë/Cikël leksionesh "Menaxhimi bashkëkohor i shëndetit pediatrik komunitar" 1970
29 - 30 Qershor, Tiranë/Trajnim "Mjekësi interne" 1988
29 Qershor - 30 Gusht, Elbasan/Trajnim "Parandalimi i kancerit të qafës së mitrës" 2071
29 Qershor,Konferenca "Aktualitete në Kardiologjinë Shqiptare" 2171
29 Qershor, Konferenca “Parandalimi I insultit në pacientë me fibrilacion atrial (FA) jovalvular, Trumboza e Venave të Thella (TVTH)dhe Embolia Pulmonare (EP), infeksionet e këmbës dibetike : një vështrim mbi alternativat aktuale të mjekimit të sëmundjes. 1953
29 Qershor/Vlore , Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 2013
28-30 Qershor,Trajnim “Psikomotricietit dhe terapia e lojës" 1693
28 Qershor, Konferenca e Neurologjisë “Sindromi Radikular e sindromat nga Kompresioni i Nervave Periferike” 2737
28-30 Qershor, Trajnim “Psikomotrociteti dhe terapia e lojës” 2423
28 Qershor/Vlore, Leksion ‘Njohuri bazë për farmakoekoniminë”,“Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 1630
26 Qershor/Berat, Leksion ‘Njohuri bazë për farmakoekoniminë”,“Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 1708
21-22 Qershor, Kongresi i I-rë Europian i Implantologjisë së Elektrosalduar 2479
20 Qershor, Simpozium VII Vjetor i Shërbimit Stomatologjik Publik, 2065
20 Qershor Kukes, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 1804
19 Qershor Dibër, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 1639
04 Maj, Elbasan/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular 1743
15 - 16 Qershor,Trajnim "Protokollet e praktikave më të mira klinike & procedura të sigurta në kirurgji" 2274
15 Qershor, Trajnim, Përgatitja e një posteri për prezantim 2106
15 Qershor, Vlore/Seminar. Gastroenteritet ne moshen pediatrike dhe alternativat e trajtimit. 1855
14 Qershor, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 1991
14 Qershor, Konferenca e Endodontisë 2220
13-14 Qershor, Tiranë /Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta” 2181
14 Tetor-22 Nëntor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1798
12 Qershor,Lezhë, Leksion “Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 1824
11 Qershor, Elbasan / Trajnim “Dermatomikoza”, “Sëmundjet infektive të lëkurës” 2191
11-18 Qershor,Tropoje/Trajnim për trajnerët për kursin aftësues të personelit të kujdesit parësor shëndetësor “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 1769
10 Qershor-6 Korrik, Trajnim për trajnerët për kursin aftësues të personelit të kujdesit parësor shëndetësor “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 1913
7 Qershor, Konferenca “Menaxhimi klinik i Embolisë Pulmonare” 2158
6-7 Qershor, Lezhë /Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta” 1979
3 - 8 Qershor, Lezhë/Seminar “Kujdesi Paliativ në të sëmurët me Kancer Pulmonar” 2161
4-6 Qershor, Vlorë / Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të monitorimit dhe vlerësimit kombëtar” 1830
3 Qershor- 2 Gusht/ Trajnim “Përdorimi i Programit ASTRAIA” 1862
1 Qershor, Seminar “Menaxhimi i dhimbjes” 2633
31 Maj, Tiranë/Konference Shkencore “Dita Boterore e Astmes 2013-Eshte Koha te Kontrolloni Astmen tuaj” 1790
31 Maj, Berat/Konfernca “Simpozium i parë shkencor i departamentit të Infermierisë” 1911
31 Maj, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 2022
31 Maj, Vlorë/Konferenca “Ushqyerja e fëmijës me gji dhe formulë, të rejat dhe problematika e lidhur me to”, 1993
30 Maj, Konferenca “Angiodema e Urtikaria. Asthma” 2367
30 Maj, Trajnim “Çrregullimet e gjumit, parandalimi, zbulimi i hershëm dhe trajtimi” 2211
29 Maj/ Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 1772
26-31 Maj/ Trajnim “Reanimimi i të porsalindurve” 2296
25 Maj, Seminar “Studiuesit e rinj për nutricionin” 1953
25-26 Maj, Korçë/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor nga personeli infermieror, stomatolog dhe farmacist” 1701
25 Maj, Shkodër / Sëmundja ulceroze gastroduodenale në praktikën klinike 2004
25 Maj, Kurs trajnimi 1-vjeçar i ortodoncisë bazë dhe i avancuar 1956
24 Maj, Seminar “Përditësimi në Obstetrik dhe Infertilitet” 2112
23-26 Maj, Konferenca “ Evidence based update in cardiology” 2754
22 Maj, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 2093
1 Qershor, Shkodër/ Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 2169
18-19 Maj, Konferenca “Transformim 2013: Përmirësimi i cilësisë në kujdes parësor” 2165
18 Maj 2013/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve humane në shëndetësi për parandalimin gjatë shtatëzanisë dhe trajtimin e të sapolindurve me defekt në zemër”, projekt i financuar nga AMSHC. 1741
18, 19, 25, 26 Maj Korçë /Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist 1808
18 Maj, Vlorë , Trajnim “Patologjitë cerebo-vaskulare, trajtimi medikamentoz dhe rehabilitimi” 1788
18 Maj, Vlorë/ Trajnim “Dhimbja e kokës dhe trajtimi medikamentoz” 1804
18 Maj, Shkodër / Trajnim “Terapia Gjenike dhe Vaksinimi” 1845
18 Maj, Konferenca “Përditësimi i njohurive klinike dhe terapeutike" 1804
6 Qershor, Workshop “Fibrilacioni atrial dhe të rejat e antikoagulimit” 2594
18 Maj, Korçë/ Leksion “Preparatet kozmetike për kujdesin e lëkurës dhe shërbimi konjiktiv” 1777
17-18 Maj, Konferenca e pranverës ORL 2249
16 Maj, Trajnim “Mobilizimi në banesë” 1897
22 Maj, Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular”, 2528
15 Maj,“Kongresi i 5-të ndërkombëtar i EURAZISE të sëmundjeve infektive" 2862
13-15 Maj , Durrës/ Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të monitorimit dhe vlerësimit kombëtar” 1779
12 Maj, Korçë/ Trajnim “Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI)” 1768
12 Maj, Korçë/ Trajnim "Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore" 1721
12 Maj, Vlorë/ Trajnim “Vaksinat dhe Terapia Gjenike” 1813
11 Maj, Fier/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist” 2030
11 Maj, Shkodër/ Trajnim “Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore” 2059
11 Maj, Durrës/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve humane në shëndetësi për parandalimin gjatë shtatëzanisë dhe trajtimin e të sapolindurve me defekt në zemër”, projekt i financuar nga AMSHC. 1570
11 Maj, Kukës/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne” 1772
13 Tetor, Durrës / Trajnim “Farmakologjia e frenuesve të pompës protonike (PPI) 1857
11 Maj, Elbasan/ Trajnim “Infeksioni akut miokardit”, “Kardiopatia e dilatatuar ishemike” 2162
10-11 Maj, Trajnim “Strategji dhe metoda për të ndihmuar fëmijët me Sindromën Daun”, 2089
4 Maj, Shkodër/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1947
4 Maj, Vlorë / Leksion “Preparatet kozmetike për kujdesin e lëkurës dhe shërbimi konjiktiv”, 1817
4 Maj, Kukës / Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1852
28 Prill , Berat/ Trajnim “Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) 1987
29 -30 Prill,Trajnim "Kontrolli i vektorëve dhe brejtësve me interes për shëndetin publik" 1819
28 Prill, 19 Maj, Berat / Leksion “Preparatet kozmetike për kujdesin e lëkurës dhe shërbimi konjiktiv”, 1995
28 Prill, Korçë/ Trajnim “Vaksinat dhe Terapia Gjenike” 2199
27 Prill, Kukës/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist” 1784
27 Prill, Shkodër/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist” 1743
25 Prill, Leksion “Barnat dhe produktet e kujdesit personal në mjedis” 2309
26-28 Prill, Kongresi III-të Kombëtar në Obstetrik. 2414
21 Prill, Leksion “Ekzema, diagnoza dhe trajtimi i përgjithshëm” 2316
26 -27 Prill, Konferencë “ Psikiatria shqiptare dhe sfidat e saj” 1997
21 Prill, Berat/ Trajnim “Terapia Gjenike dhe Vaksinimi” 1963
20 Prill, Shkodër/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne” 1780
20 Prill, Vlorë /Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror 1876
20 Prill, Shkodër/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 1909
20 Prill, Kukës/Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 1724
20 Prill, Seminar “Inlay, Onlay dhe Fasetat e kompozimit si restaurime direkte”, 2162
19 Prill, Konferenca “Standardet e trajtimit të Diabetit Tip 2”, 2062
15 Prill, Elbasan/Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 1793
13 Prill, Kukës/Trajnim ““Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore”” 1960
12 Prill, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 1820
18 Prill , Uorkshop “Sëmundjet e Rrugëve Respiratore - Diagnoza dhe Trajtimi sipas udhëzuesve. 2528
5-6 Prill, Konferencë Shkencore Stomatologjike 2301
27 Prill, Fier / Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 2071
27 Prill, Konferencë Mbarëkombëtare “Sëmundjet e Pleurës”, 2921
26-27 Prill, “Konferenca e 9-të Kombëtare e Dhimbjes”, 3461
24 Prill, Trajnim “Ndihma e parë, BLS-suporti primar jetësor”, 2522
13 Prill, Elbasan / Trajnim “Asistenca infermieristike për një pacient hemodialize” 2392
19 Prill, Konferenca e 14 e Shoqatës Pediatrike Shqiptare me pjesëmarrje ndërkombëtare, 2969
15 Prill - 7 Tetor, Korçë/ Trajnim “Kujdesi Paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminal dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike”, 2017
19-20 Prill, Konferenca vjetore e Shoqatës së Anestezistëve edhe Reanimatorëve të Shqipërisë “ASAI” & CEEA Cours- Contineus Education European Anesthesiologist, 2348
12 Prill, Konferenca e 6-të e Shërbimit Ambulator Tiranë 2399
11 Prill, Gjirokastër/ Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”, 2124
6, 13, 20 Prill/ Vlorë Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 1906
6 Prill, Gjirokastër/ Trajnim “Kujdesi paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1949
6 Prill, Kurs Trajnimi Ortodontik teorik/ Ortodoncia bazë dhe e avancuar, nga vizita e parë deri në retainer postordontik”, 2356
30 Mars, Berat/ Trajnim “Alergologjia dhe trajtimi medikamentoz” 1972
30 Mars, Fier/ Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 1952
30 Mars Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1795
30 Mars Peshkopi, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1726
30 Mars, 6 Prill, 20 Prill, Fier Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1722
30 Mars Vlorë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1744
30 Mars Berat, Trajnim “Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore” 1880
1 Janar-31 Mars, Trajnim për përdorimin online të informacionit për shëndetin publik SISP, 2250
29 – 31 Mars, Trajnim “Principet bazë të një ushqyerje të mirë”, 2774
29 Mars , Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1851
28 Mars, Kujdesi infermieror në gratë shtatzëna, lehona dhe fëmijë të porsalindur, 3203
23 Mars Vlorë, Trajnim “Trajtimi medikamentoz i infeksioneve të traktit urinar 2245
23 Mars Vlorë, Trajnim “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore” 2063
23 Mars Lezhë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne” 1758
23 Mars Peshkopi, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog e farmacist”, 1870
23 Mars, Leksione të Hapura “Të ushqyerit dhe çrregullimet e tij” , 2697
23 Mars, Leksione të hapura “Të ushqyerit dhe çrregullimet e tij”, 2658
22 Mars Shkodër, Leksion “Njohuri mbi farmakoekonominë” 1952
21 Mars Shkodër, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”, 1932
21 Mars Vau Dejës, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 1931
20 Mars, Konferenca e dentistrisë preventive, 2169
19 Mars 2013, Vlerësimi i cilësisë së shërbimeve të mirëmbajtjes spitalore, 1941
18 Mars 2013, Komitetet e Kontrollit të Infeksioneve – Rolet dhe përgjegjësitë , 2097
17 Mars Lezhë, Trajnim “Vlerësimi integral i sëmundjeve endokrine” 1933
17 Mars Lezhë, Trajnim “Probleme të rëndësishme të gjendrës së tiroides” 1789
17 Mars Berat, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor nga personeli infermieror, stomatolog dhe farmacist”, 1859
16 Mars Berat, Trajnim “ Sëmundja reumatizmale / Dhimbja e mesit” 2025
16 Mars Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1796
13 Mars, Trajnim “Marrëdhëniet me publikun në institucionet shëndetësore”, 2102
10 Mars Lushnje, Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 2123
10 Mars Lushnje, Trajnim “Mikrobiologjia klinike” 1912
10 Mars Lezhë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 1725
10 Mars, Trajnim “Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore” 2016
10 Mars Lezhë, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 1725
9-10 Mars Berat, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 1799
9-10 Mars Korçë, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 1698
9 Mars Lezhë, Trajnim “Mikrobiologjia klinike” 1968
9 Mars Lezhë, Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 2049
9 Mars, Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 1676
3 Mars 2013 Korçë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike 1827
2 Mars Korçë, Trajnim “ Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë pediatrike si dhe kontraktimi dhe menaxhimi i qendrave shëndetësore” 1685
2 Mars Korçë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike 1801
2 Mars Berat, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 1830
2 Mars Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 1859
2 Mars Lezhë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 1747
2 Mars, Kurs Trajnim i sistemit Retainerit Dentar pas trajtimit ortodontik. 1976
27 Shkurt Ersekë, Seminar “Kujdesi Paliativ – Një e drejtë njerëzore” 1931
23 Shkurt Berat, Trajnim “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore” 1934
23 Shkurt Korçë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1894
23 Shkurt Berat, Trajnim “Trajtimi medikamentoz i infeksioneve të traktit urinar” 1929
23 Shkurt Ersekë, Seminar “Kujdesi Paliativ – Një e drejtë njerëzore” 1992
22 Shkurt, Trajnim për Trajnerët mbi vlerësimin dhe monitorimin kombëtar 2086
22 Shkurt Vau Dejës, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 1953
21 Shkurt Laç, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 1986
20 Shkurt Elbasan, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 1922
19-21 Shkurt Durrës, Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të monitorimit dhe vlerësimit kombëtar” 1859
19-20 Shkurt, Trajnim “Depistimi i problemeve të spektrit të autizmit”, 2161
17 Shkurt Elbasan, Trajnim “Ndërveprimet medikamentoze me natyrë farmakokinetike” 2007
17 Shkurt Elbasan, Leksion “Ekzema, diagnoza dhe koncepte të përgjithshme të trajtimit” 2008
16 Shkurt, Seminar “Kujdesi paliativ – një e drejtë njerëzore” 2021
16 Shkurt, Trajnim “Patologjitë më të shpeshta në shërbimin ambulator dhe risitë në mjekim” 1969
16 Shkurt, Konferenca e II-të kombëtare e Anatamisë Patologjike, 1987
15-16 Shkurt, Konferencë “Kurs Kurrikulumi në Ortopedinë Pediatrike " 1881
15 Shkurt, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1748
15 shkurt, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1978
15 Shkurt Berat, Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 1977
14 Shkurt Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”, 1893
12-13 Shkurt Kavajë, Trajnim “Ndihma e Parë e Avancuar”, 1889
12 Shkurt Lezhë, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 1990
12 Shkurt Lezhë, Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 2005
12 Shkurt Korçë, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 1983
11 Shkurt, Seminar “Epilepsia, si ta njohim dhe trajtojmë”, 1974
10 Shkurt Durrës, Trajnim “Ndërveprimet medikamentoze me natyrë farmakokinetike” 1821
09 Shkurt Pogradec, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 2038
8 Shkurt, Aplikimi Praktik i protokollit tek vendi i punës me rastet konkrete, 1750
12-13 Shkurt, Ndihma e parë e avancuar, 2006
6 Shkurt 2013 Bilisht, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore”, 1929
2-3 Shkurt 2013, Kongresi i 6-të, “Të dhëna bashkëkohore mbi diagnozën prenatale , infertilitetin , obstetrikën dhe ekografinë” 2085
2 Shkurt 2013 Elbasan, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 1871
31 Janar Shkodër, Konferenca “Përditësimi i njohurive mbi AIJS dhe Mukolitikët” 1681
31 Janar, Elbasan, Leksion “Njohuri mbi farmakoekonominë” 1771
31 Janar, Elbasan, Leksion “Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 2045
31 Janar Shkodër, Konferenca “Përditësimi i njohurive mbi AIJS dhe Mukolitikët” 1872
29-30 Janar Korçë, Trajnim për Trajnerët “Edukimi për lindje” 1753
28-31 Janar Përmet, Trajnim për zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit 1941
26 Janar, Konferenca “Parandalimi ortodontik në moshën 0-12 vjeç”, 1805
26 Janar, Konferencë “Kanceri i kokës dhe i qafës, risi në diagnostikim dhe trajtim”, 2152
25 Janar Lushnje, Konferenca “Përditësimi i njohurive mbi AIJS dhe Mukolitikët 1802
23, 30 Janar , Leksion “Kontraceptivët. Metodat e kontracepsionit dhe të rejat e fundit mbi kontraceptivët. Roli i farmacistit”, 1794
21 Janar Bilisht, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 1964
19 Janar, Seminar “Kujdesi paliativ-një e drejtë njerëzore”, 2035
19.01.2013 Durrës, Leksion “Probiotikët dhe çfarë duhet të dijë farmacisti” 1998
19.01.2013 Durrës, Leksion “Mëlçia dhe barnat” 2215
16 Janar-25 Shkurt, Kurs Trajnimi Profesional “Bazat e Menaxhimit Shëndetësor” 1983
12 Janar, Trajnim “Kurs trajnimi teknik ortodontik për zgjidhjen e Agjenezive Dentare”, 2059
9 Janar, Kurs Trajnimi “Bazat e Menaxhimit Shëndetësor” 1934
5 Janar, Durrës Leksion "Njohuri mbi farmakoekonominë" 1868
5 Janar Durrës, Leksion “Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm”, 2052
Janar- Mars 2013, Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të punonjësve të shëndetësisë për t’iu përgjigjur me efektivitet viktimave të dhunës me bazë gjinore” 1881