slogan7-al

30 – 31 mars 2018 Korce /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je”

Titulli i aktivitetit: 30 – 31 mars 2018 Korce /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je”

Data e zhvillimit: 23 – 24 mars 2018

Vendi i organizimit: Hotel Grand Korce

Organizatori/ofruesi: Instituti Shqiptar i Shëndetit dhe Zhvillimit Shoqëror

Kontakte: Tel: 0672315056 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, Infermier, Manaxher/Drejtor

Kreditet : 11