slogan7-al

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
  calendar-activities
  kliko-kreditet11112016

Aplikimi-AkreditimKërkesë-për-Njohje-Kreditesh-281018-2Verifikimi Regjistrimit ne QKEV

Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
Njoftim per Ofruesit e Aktiviteteve
Ofruesi i aktivitetit, per aktivitetet ne distance (sinkron), ne perfundim te tyre duhet te dergoje tek specialistja e akreditimit dhe aktivitetin e zhvilluar sinkron, te ruajtur elektronikisht ne formen e nje CD, apo ne forme linku me regjistrimin e aktivitetit. Ne kete format elektronik, duhet te jene te ruajtur qarte...
Read more
PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS, THIRRJA VI
PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS, THIRRJA VI   Urdhri dhe metodologjia e Thirrjes VI të PKPP
Read more
Komiteti Teknik i Ekspertëve prezanton planin e masave lehtësuese, pas përmirësimit të situatës epidemiologjike
Nga 1 Qershori: • Hiqet detyrimi për mbajtjen e barrierës mbrojtëse në ambientet e jashtme. Do vijojë të mbetet detyrimi i mbajtjes së maskës në ambientet e mbyllura si dhe në mjetet e transportit publik. Rekomandohet mbajtja e maskës kudo ku nuk mund të ruhet distancimi social si edhe për...
Read more