slogan7-al

Njoftim për Provimin e Certifikimit të Mjekëve!

Më datat 7.8,12,13,14 dhjetor 2017, ora 9.00 në Fakultetin e Mjekësisë zhvillohet Provimi i Certifikimit për mjekët të cilët nuk kanë përmbushur detyrimet e ciklit të parë të certifikimit 2010-2014,sipas specialiteteve përkatese.

 E enjte, 7 dhjetor 2017 Anestezi Reanimacion, Endokrinologji, Hematologji, Biokimi, Semundje infektive, Urologji, Obstetrike Gjinekologji

E premte, 8 dhjetor 2017 Mjekesi familje, Kirurgji, Onkologji, Ortopedi, ORL, Nefrologji, Neurologji

E marte, 12 dhjetor 2017 Neurokirurgji, Okulistike, Gastrihepatologji, Alergologji, Pediatri, Imazheri, Psikiatri

E merkure, 13 dhjetor 2017 Reumatologji, Kardiologji, Pneumologji, Mikrobiologji, Anatomi patologjike dhe mjekesi ligjore, Shendet publik, Urgjenca mjekesore

E enjte, 14 dhjetor 2017 Imunologji, Dermatologji, Toksikologji, Hipertoni dhe mjekesi interne

Pjesëmarrësit në provim duhet :

1. Të jenë të pajisur me dokument identiteti (kartë identiteti ose pasaportë), si dhe me një fotokopje të saj;

2. Të kenë faturën e pagesës për provimin e certifikimit; 

3. Të paraqiten së paku 30 minuta përpara fillimit të provimit.

Regjistrimet për provim bëhen pranë QKEV-së deri më date 30 Nëntor 2017, duke paraqitur dokumentet e mëposhtme:

Fotokopje të kartës së identitetit;

Fotokopje e lejes së ushtrimit të profesionit.

Për më shumë mund të shikoni:

Rregullorja e Provimit të Certifikimit

Programet Orientuese