slogan7-al

Takimi informues mbi Programin e Certifikimit dhe Edukimin në Vazhdim

QKEV zhvilloi më 10, 26 Maj dhe 23 Qershor 2016 seminarin për certifikimin e profesionistëve të shëndetësisë dhe planifikimin institucional të aktiviteteve të edukimit në vazhdim. Ne këto takime kanë marrë pjesë drejtues të institucioneve shëndetësore të shërbimit shëndetësor parësor dhe spitalor dhe profesionistë të cilët janë të ngarkuar për ndjekjen e edukimit në vazhdim në këto institucione.Takimet kishin si qëllim njohjen e kritereve të reja të programit të certifikimit dhe procedurat e aplikimit për aktivitete institucionale.

QKEV është mbështetur për organizimin e këtij seminari nga

Projekti Shëndet për të Gjithë "HAP".

13076606 270842816596909 1469375993978549534 n

13133243 270842916596899 1302211809909248041 n

13174160 270948763252981 6875659146322210360 n

 

 

IMG-20160512-WA0003

13177846 270842796596911 2327986519519818597 n

 

 

13164493 270948786586312 9004860390445860729 n

IMG-20160512-WA0002