slogan7-al

Lista përfundimtare e profesionistëve që kanë përmbushur detyrimet!

Të gjthë mjekët, stomatologët dhe farmacistët që kanë përmbushur detyrimet e programit të ricertifikimit 2010-2014 mund të gjejnë emrin e tyre në linkun e mëposhtëm.

LISTA__me_detyrim_te_kryer.xlsx

Urime dhe punë të mbarë!