slogan7-al

Formulari i ri i aplikimit për akreditim

QKEV njofton të gjithë ofruesit e aktiviteteve të edukimit në vazhdim që duhet të plotësojnë dhe dorëzojnë versionin e ri të formularit të aplikimit për akreditim.

 Për të shkarkuar versionin e ri të formularit të aplikimit për akreditim  ju lutem klikoni link-un e mëposhtëm:

Formulari i Aplikimit për Akreditim