slogan7-al

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
  calendar-activities
  kliko-kreditet11112016

Aplikimi-AkreditimKërkesë-për-Njohje-Kreditesh-281018-2Verifikimi Regjistrimit ne QKEV

Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
Komiteti Teknik i Ekspertëve prezanton planin e masave lehtësuese, pas përmirësimit të situatës epidemiologjike
Nga 1 Qershori: • Hiqet detyrimi për mbajtjen e barrierës mbrojtëse në ambientet e jashtme. Do vijojë të mbetet detyrimi i mbajtjes së maskës në ambientet e mbyllura si dhe në mjetet e transportit publik. Rekomandohet mbajtja e maskës kudo ku nuk mund të ruhet distancimi social si edhe për...
Read more
Manuali për Grupet e Kolegëve !
Formë e Edukimit në Vazhdim të Profesionistëve të Shëndetësisë. Një udhëzues për të mbështetur ngritjen dhe funksionimin e tyre. Manuali për Grupet e Kolegëve
Read more
Njoftim per rifillillimin e akreditimit te aktiviteteve on line
 "QKEV rifillon akreditimin e aktiviteteve on line per profesionistet e shendetesise, bazuar ne ndryshimin me Nr 1028 date 16/12/2020 te VKM 788 PËR PËRCAKTIMIN E KRITEREVE, STANDARDEVE DHE PROCEDURAVE TË AKREDITIMIT TË AKTIVITETEVE TË EDUKIMIT NË VAZHDIM PËR PROFESIONISTËT E SHËNDETËSISË” Vendim Nr. 1028 datë 16.12.2020. Ndryshim ne VKM 788...
Read more

NJOFTIM

Ju njoftojmë se në datën 24 Dhjetor 2020 ne oren 10.00 do të zhvillohet provimi i certifikimit për të profesionistët që nuk kanë përmbushur detyrimet e “Programit të Certifikimit për Profesionistët e Shëndetësisë”.

Provimi i Certifikimit do të zhvillohet vetëm për Mjeke Specialiteti Imazheri

Regjistrimet për provim bëhen pranë QKEV-së duke paraqitur dokumentet si më poshtë:

  1. Kërkesë me shkrim;
  2. Fotokopje të kartës së identitetit;
  3. Fotokopje e lejes së ushtrimit të profesionit.

Në ditën e provimit pjesëmarrësit duhet të kenë me vete

  1. Dokument identifikimi (kartë identiteti ose pasaportë) dhe një fotokopje të saj;
  2. Mandatin e pagesës së faturës së provimit të certifikimit;
  3. Mjete mbrojtëse nga Covid-19.

Për më shumë mund të shikoni:

Faturat e provimit
Rregullorja e Provimit të Certifikimit
Programet Orientuese

Lista e profesionistëve me detyrim të kryer