slogan7-al

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
  calendar-activities
  kliko-kreditet11112016

Aplikimi-AkreditimKërkesë-për-Njohje-Kreditesh-281018-2Verifikimi Regjistrimit ne QKEV

Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
NJOFTIM PER PROVIMIN E CERTIFIKIMIT
NJOFTIM Ju njoftojmë se në datën 7 Dhjetor 2020 ora 11:00 do të zhvillohen provimet e Certifikimit për Profesionistët e Shëndetësisë. Të gjithë Mjekët, Farmacistët dhe Stomatologët që nuk kanë përmbushur detyrimet e programit të Certifikimit do të paraqiten pranë Fakulteteve përkatëse. Për mjekët provimi do të zhvillohet vetëm për...
Read more
Deklaratë e Komitetit Teknik të Ekspertëve/ Masat e reja
Deklaratë e Komitetit Teknik të Ekspertëve/ Masat e reja DEKLARATË
Read more
Thirrje për shprehje interesi për ngritjen e Grupit të Kolegëve
Me qëllim nxitjen dhe mbështetjen e ekipeve të KSHP-së në ngritjen dhe funksionimin e Grupeve të Kolegëve si një mjet efektiv i edukimit në vazhdim në vendin e punës, HAP fton ekipet e qendrave shëndetësore që të shprehin interesin për ngritjen dhe funksionimin e Grupit të Kolegëve në QSH-në e...
Read more

Thirrje për shprehje interesi për ngritjen e Grupit të Kolegëve

Me qëllim nxitjen dhe mbështetjen e ekipeve të KSHP-së në ngritjen dhe funksionimin e Grupeve të Kolegëve si një mjet efektiv i edukimit në vazhdim në vendin e punës, HAP fton ekipet e qendrave shëndetësore që të shprehin interesin për ngritjen dhe funksionimin e Grupit të Kolegëve në QSH-në e tyre.

Shkarkoni thirrjen e plotë duke klikuar KËTU.

Lista e profesionistëve me detyrim të kryer