slogan7-al

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
  calendar-activities
  kliko-kreditet11112016

Aplikimi-AkreditimKërkesë-për-Njohje-Kreditesh-281018-2Verifikimi Regjistrimit ne QKEV

Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
LAJMËRIM !
Urdhri i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale nr. 351 dt. 29.05.2020 Urdhri nr. 351 dt 29.05.2020
Read more
Njoftim !
Njoftìm! QKEV njofton të gjithë profesionistët e shëndetësisë se vërtetimet për efekt ri-licensimi lëshohen çdo Të Hëne dhe Të Enjte ora 09.00 - 12.00. *Për kërkesa paraprake dërgoni një kopje elektronike të licenses suaj në adresën \n Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për...
Read more
Njoftim !
QKEV, në kuadër të rekomandimeve të Ministrisë së Shëndetësisë dhe e Mbrojtjes Sociale, sygjeron të gjithë profesionistët e shëndetësisë që të mos paraqiten fizikisht pranë zyrave të QKEV-së, por të kontaktojnë ( nëpërmjet email-it \n Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e...
Read more

Monitorimet për muajin Shtator

Gjatë muajit Shtator 2019, QKEV ka monitoruar gjithsej 7 aktivitete lidhur me zbatimin e standardeve të cilësisë së edukimit në vazhdim.

Sipas llojit të aktivitetit janë monitoruar 5 trajnime prej të cilave një në vendin e punës dhe 2 seminare.

Gjatë muajit Shtator është monitoruar një aktivitet i akredituar nga Ofruesit e Akredituar.

Gjatë monitorimit u verifikua plotësimi i standardeve të prezantimit nga ana e lektorëve, të respektimit me rigorozitet të programit të aktivitetit, si dhe standardeve të tjera të cilësisë të deklaruara nga ofruesit gjatë procesit të akreditimit.

 

Lista e profesionistëve me detyrim të kryer