slogan7-al

11 dhe 12 dhjetor 2015 “Terapi Intensive, Urgjenca Mjekesore, Gjaku dhe Transfuzioni i tij”

Titulli i aktivitetit: 11 dhe 12 dhjetor 2015 “Terapi Intensive, Urgjenca Mjekesore, Gjaku dhe Transfuzioni i tij” 

Data e zhvillimit: 11 dhe 12 dhjetor 2015

Vendi i organizimit: Universiteti Zoja e Keshillit te Mire

Organizatori/ofruesi: Ministria e Shendetesise, Shoqata Shqiptare Anestezi-Reanimacion

Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek anestezist-reanimator, urgjenca mjekesore

Kreditet : 9

Nr Dosjes:  1418