slogan7-al

27 nentor 2015 Tiranë/ Trajnim “Llogaridhenia dhe masat efektive te antikorrupsionit ne sistemin shendetsor”

Titulli i aktivitetit: 27 nentor 2015 Tiranë/ Trajnim “Llogaridhenia dhe masat efektive te antikorrupsionit ne sistemin shendetsor”

Data e zhvillimit: 27 nentor 2015

Vendi i organizimit: Hotel Mondial Tirane

Organizatori/ofruesi: Projekti Shendet per te gjithe HAP

Kontakte: Tel: 0672009572 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Manaxher/Drejtor, Ekonomist, Punonjes Social

Kreditet : 6

Nr i Dosjes: 1385