slogan7-al

23 dhjetor 2015, “Konferenca e VII e dermatologeve dhe venerologeve shqiptare”.

Titulli i aktivitetit: 23 dhjetor 2015, “Konferenca e VII e dermatologeve dhe venerologeve shqiptare”. 

Data e zhvillimit: 23 dhjetor 2015

Vendi i organizimit: Hotel Tirana, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Dermatologeve dhe Venerologeve Shqiptare

Kontakte: Tel: 0692081029 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek dermatolog, familje, reumatolog, hematolog, kirurg, infeksionist, Infermier Farmaciste

Kreditet : 6

Nr i Dosjes:  1410