slogan7-al

15 dhjetor 2015, Trajnim per Trajneret / “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te Thalassaemise ”: Manual trajnimi per specialistet e promocionit te shendetit dhe punonjesit e kujdesit shendetesor paresor.

Titulli i aktivitetit: 15 dhjetor 2015, Trajnim per Trajneret / “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te Thalassaemise ”: Manual trajnimi per specialistet e promocionit te shendetit dhe punonjesit e kujdesit shendetesor paresor. 

Data e zhvillimit: 15 dhjetor 2015

Vendi i organizimit: Komuna Gorrea, Komuna Divjake, rrethi Lushnje

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Thalassaemise dhe Hemoglobinopative te tjera

Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet : 6

Nr i Dosjes:  1406