slogan7-al

16 dhe 18 dhjetor 2015, “Etika, Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”.

Titulli i aktivitetit: 16 dhe 18 dhjetor 2015, “Etika, Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”. 

Data e zhvillimit: 16 dhe 18 dhjetor 2015

Vendi i organizimit: SUGJ Mbreteresha Geraldine

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Spitalor i Nenes dhe Femijes

Kontakte: Tel: 0676095777 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: infermierë

Kreditet : 4

Nr i dosjes:  1401