slogan7-al

13 - 14 nentor 2015 Tiranë/Konference. “Perqasje te reja ne diagnozen dhe trajtimin e semundjeve pulmonare dhe kancerit te gjirit”.

Titulli i aktivitetit: 13 - 14 nentor 2015 Tiranë/Konference. “Perqasje te reja ne diagnozen dhe trajtimin e semundjeve pulmonare dhe kancerit te gjirit”. 

Data e zhvillimit: 13 - 14 nentor

Vendi i organizimit: Hotel Tirana

Organizatori/ofruesi: Ministria e Shendetesise , Shoqata Mediko-Onkologjike Shqiptare dhe Shoqata e Pneumologeve Shqipetare

Kontakte: Tel: 0665538380 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek onkolog, pneumolog, te pergjithshem Infermier, Menaxher/Drejtor, Farmacist

Kreditet : 11

Nr i dosjes: 1397