slogan7-al

13-15 Nëntor 2015, Elbasan Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “.

Titulli i aktivitetit: 13-15 Nëntor 2015, Elbasan Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “.

Data e zhvillimit: 13-15 Nëntor 2015

Vendi i organizimit: DSHP Elbasan

Organizatori/ofruesi: Instituti Shqipëtar i Shëndetit dhe Zhvillimit Shoqëror

Kontakte: Tel: 0672071679 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Stomatolog, Farmacist, Menaxher/drejtor

Kreditet : 21

Nr i Dosjes: 940