slogan7-al

24 Tetor 2015, “Psikoza te Frojdi dhe te mesimet e Lakanit “te pare” ”.

Titulli i aktivitetit: 24 Tetor 2015, “Psikoza te Frojdi dhe te mesimet e Lakanit “te pare” ”. 

Data e zhvillimit: 24 Tetor 2015

Vendi i organizimit: Auditorium " Galileo Galilei"  QSUT Tirane

Organizatori/ofruesi: Qendra Kerkimore Nderdisiplinore Litura

Kontakte: Tel: 0693958544 E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek psikiater, specialist te sherbimeve sociale, psikolog, punonjes social

Kreditet : 4

Nr. i Dosjes: 1359