slogan7-al

17 tetor 2015 Vlore,moduli 2. “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”.

Titulli i aktivitetit: 17 tetor 2015 Vlore,moduli 2. “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”.

Data e zhvillimit: 17 tetor 2015

Vendi i organizimit: Hotel “Partner” Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Hipertensionit

Kontakte: Tel: 0682063967 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. '; document.write(''); document.write(addy_text56335); document.write('<\/a>'); //-->\n Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, kardiolog, kirurg, nefrolog , specialitete të sëmundjeve të brëndshme

Kreditet : 3