slogan7-al

28 shtator - 2 tetor 2015 Trajnim, “Udhëheqja e stafit mjekësor të urgjencës dhe urgjencat paraspitalore”.

Titulli i aktivitetit: 28 shtator - 2 tetor 2015 Trajnim, “Udhëheqja e stafit mjekësor të urgjencës dhe urgjencat paraspitalore”.

Data e zhvillimit: 28 shtator - 2 tetor 2015

Vendi i organizimit: QSUT Nënë Tereza, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Swiss Foundation for Innovation Kontakte: Tel: +35542240474 0684086111 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek që trajnohen në fushën e urgjencës Infermier Paramjekësor / EMT

Kreditet : 42