slogan7-al

23 tetor, 13 Nentor dhe 20 Nentor 2015 “Infeksionet te traktit te siperm respirator ”, “ Pamjaftueshmeria e zemres ”.

Titulli i aktivitetit: 23 tetor, 13 Nentor dhe 20 Nentor 2015 “Infeksionet te traktit te siperm respirator ”, “ Pamjaftueshmeria e zemres ”. 

Data e zhvillimit: 23 tetor (Sh, Ku ,Di , Le) 13 Nentor (Dr, El, Fr) dhe 20 Nentor 2015 (Vl, KO, Gj, Br)

Vendi i organizimit: Telemedicina Tirane

Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Farmacistëve të Shqipërisë

Kontakte: Tel: 042264980 , Email : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet : 5

Nr i Dosjes 1356