slogan7-al

8 tetor, 16 tetor dhe 30 tetor 2015 “Kortikosteroidet local, indikacionet, format, kunderindikimet dhe efektet anesore ”, “ Farmakogjenomika dhe mjekimi i personalizuar ”.

Titulli i aktivitetit: 8 tetor, 16 tetor dhe 30 tetor 2015 “Kortikosteroidet local, indikacionet, format, kunderindikimet dhe efektet anesore ”, “ Farmakogjenomika dhe mjekimi i personalizuar ”. 

Data e zhvillimit: 8 tetor (Sh, Ku ,Di , Le) 16 tetor(Dr, El, Fr) dhe 30 tetor 2015 (Vl, KO, Gj, Br)

Vendi i organizimit: Telemedicina Tirane

Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Farmacistëve të Shqipërisë

Kontakte: Tel: 042264980 , Email : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet : 5

Nr i Dosjes 1355