slogan7-al

23 shtator 2015 , “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor”

Titulli i aktivitetit: 23 shtator 2015 , “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor”

Data e zhvillimit: 23 shtator 2015

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, infermierë, menaxherë, dentistë, farmacistë, shëndet publik

Kreditet :  24 

Nr i Dosjes: 1301