slogan7-al

31 Tetor 2015, Konference “Koneksioni Cone-Morse, Teknikat 3D ne rigjenerimin kockor. Evidenca Shkencore dhe vleresime klinike mbi Implantologjine e se ardhmes”.

Titulli i aktivitetit: 31 Tetor 2015, Konference “Koneksioni Cone-Morse, Teknikat 3D ne rigjenerimin kockor. Evidenca Shkencore dhe vleresime klinike mbi Implantologjine e se ardhmes”. 

Data e zhvillimit: 31 Tetor 2015

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International,

Organizatori/ofruesi: Spitali Europian, Grupi Villa Maria

Kontakte: Tel: 0692108907 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek Stomatolog

Kreditet : 6

 Nr. i Dosjes:  1347